Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Άνοιξα την τηλεόραση πριν και έπεσα δυστυχώς πάνω στον Πετρέλη που έλεγε ότι ετοιμάζει δίσκο που θα τον βγάλει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη και δεν θα έχει κανένα τραγούδι του Φοίβου. Θα είναι φουλ λαϊκός ο δίσκος χωρίς λαϊκοποπ κλπ. 

Γιατί μου δημιουργήται ξαφνικά η εντύπωση οτι ο Φοίβος το πάει για κλείσιμο?
Δεύτερη απώλεια.
Δεύτερη απώλεια.
- fylakas_aggelos
Καλά,δεν νομίζω να βγάλει album,πόσο μάλλον το Σεπτέμβριο!Απλά τα επόμενα κομμάτια που θα βγάλει,δεν θα είναι με το Φοίβο.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Παιδιά δεν το πάει για κλείσιμο απλά ίσως κ ο ίδιος ο Φοίβος κατάλαβε ότι πρέπει λίγο να μειώσει το φόρτο της εργασίας του για να είναι πιο αποδοτικός..! Δεν θα του κάνει κακό να μειώσει τον αριθμό των ατόμων στα οποία γράφει για 2-3 χρόνια..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Πρώτο album του Πετρέλη από το Είμαι Ακόμα Ελεύθερος από το 2007. Τέτοια απόσταση ούτε ο Justin Timberlake
Κακώς δεν θα έχχει τα digital singles που έβγαλε κατά καιρούς με τη Spicy.

Κακώς δεν θα έχχει τα digital singles που έβγαλε κατά καιρούς με τη Spicy.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Εδώ δεν το μειώνει...τον ελαχιστοποιεί...MusicLover έγραψε:Παιδιά δεν το πάει για κλείσιμο απλά ίσως κ ο ίδιος ο Φοίβος κατάλαβε ότι πρέπει λίγο να μειώσει το φόρτο της εργασίας του για να είναι πιο αποδοτικός..! Δεν θα του κάνει κακό να μειώσει τον αριθμό των ατόμων στα οποία γράφει για 2-3 χρόνια..
Εκτός...Βανδή, Πετρέλης, Νίνο... τι απομένει??? η Καλλή, με αυτήν θα βγει δυναμικά που έγραψε? Αυτή είναι η δυνατή συνεργασία?
Μια χαρά είναι η κοπέλα (και μακάρι να της βγάλει album) αλλά...δεν θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα του τώρα! Εκτός και αν ετοιμάζει ολοκληρωμένο δίσκο με Καρρά και Μαραγκόζη! τι να πω...
Πάντως πολύ περίεργο που ενώ δεν προλάβαινε να γράφει σε όλους ξαφνικά σταμάτησε σε όλους...
Kαλά κάνει. Ξεπατηκώθηκε και είδε ότι δεν του βγήκε σε καλό! Οπότε σωστά έπραξε.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ο Πετρέλης είπε πως ο ίδιος ένιωσε πως έκλεισε ένας κύκλος 10 χρόνων με τα πάνω και τα κάτω του και θέλησε να κάνει αλλαγή την οποία συζήτησε με τον Φοίβο και το δέχτηκε.Τώρα πως βγήκε το συμπέρασμα πως ο Φοίβος απομακρύνεται από συνεργασίες δεν ξέρω.
Νομίζω πως οι καλλιτέχνες επιζητούν την αλλαγή και όχι ο Φοίβος.
Νομίζω πως οι καλλιτέχνες επιζητούν την αλλαγή και όχι ο Φοίβος.

I like people too much or not at all.
- fylakas_aggelos
-
8a bgalei h kokkinou bre paidia full me foibo apo neo etos...
a k o karras p ton exei etoimo apo aprilio...

Στα τσακίδια το Πετρέλαιο. Αίντε γιατί μας τα ζάλισε.
Σειρά έχει το βλήμα ο Τους.
Σειρά έχει το βλήμα ο Τους.
Όταν βαρεθεί ο Ε.Τ να παίζει μαζί του, τότε θα το βγάλει.Chronisgreek έγραψε:8a bgalei h kokkinou bre paidia full me foibo apo neo etos...![]()
Σ. Καλλή: Παιχνίδια με τον σκύλο της στην παραλία και βόλτες στα στενά της Μυκόνου!

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρέθηκε για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Στέλλα Καλλή. Η γνωστή ερμηνεύτρια χαλάρωσε πλάι στο κύμα και απόλαυσε τα παιχνίδια με τον σκύλο της στην παραλία.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό σε μια από τις παραλίες του νησιού και η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και χαλαρή.

Όσο για το βράδυ; Η όμορφη Στέλλα δεν μπόρεσε να πει όχι σε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, όπου συνάντησε πολλούς γνωστούς και φίλους της.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της:

http://www.tlife.gr/Article/news-kalli/0-9-50111.html
Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρέθηκε για να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Στέλλα Καλλή. Η γνωστή ερμηνεύτρια χαλάρωσε πλάι στο κύμα και απόλαυσε τα παιχνίδια με τον σκύλο της στην παραλία.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με ένα εντυπωσιακό λευκό ολόσωμο μαγιό σε μια από τις παραλίες του νησιού και η ίδια έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και χαλαρή.
Όσο για το βράδυ; Η όμορφη Στέλλα δεν μπόρεσε να πει όχι σε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, όπου συνάντησε πολλούς γνωστούς και φίλους της.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της:
http://www.tlife.gr/Article/news-kalli/0-9-50111.html
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
- fylakas_aggelos
Λατρεύω Στέλλα Καλλή,αν και το έχω πει επανειλημμένα!!!Είναι υπέροχη και από τις νέες,είναι η πιο αξιοπρεπής,με ήθος,ομορφιά και φωνάρα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
ναι αλλά έχει χάλι σκυλί

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Νέα καριέρα στο intagram... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Νέος δίσκος 8 Σεπτεμβρίου Βασίλης Καρράς-Φοίβος " Κύριος Μα .... και Αλήτης"
Από το profile του Φοίβου στο facebook!!!!
- fylakas_aggelos
Τέλεια,ελπίζω να ξαναζήσουμε χρυσές στιγμές Φοίβου-Βασίλη αν και τα πρώτα δείγματα δεν ήταν τόσο ικανοποιητικά.ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε:Νέος δίσκος 8 Σεπτεμβρίου Βασίλης Καρράς-Φοίβος " Κύριος Μα .... και Αλήτης"
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...