Flayer έγραψε:An thewreis ta 2P tote alles pou kanoun epanakuklofories kai kanoun P ! Ti einai ? katamaurh ?
Gia singles milame. Epanakiklofories se single??? Mexri ekei tha ftasei?????
Flayer έγραψε:Akrivos mporei . Me ta mporei esu thewreis oti auta pou les einai epixirimata ... egw ta lew aerologies .
Na
mporei (exei to dikaioma) ena magazi na kanei kai meta epistrofes. Pos to apokliei auto i IFPI kai metraei apo ti deuteri evdomada kai meta KANONIKA ta status sa na MIN MPOREI ena magazi na epistrepsei kapoies kopies?
Flayer έγραψε:
Epistrofes pantote ginontai . Ara to epixirima sou entelws ATOPO :wink !
Ma diavazeis ti grafeis? Apo ti stigmi pou epistrofes PANTA ginontai isxiei auto pou leo ego. Apo ti stigmi pou ena album mporei na epistrafei ena mina meta, pos i IFPI apo ti deuteri evdomada tou dinei status topothetiseon xoris na to pairnei piso an epistrafei pano sto mina??? ATOPO vgazeis ton tipo tis IFPI m' auto pou les. Auto leo se tosa mou posts.
Flayer έγραψε:
Alliws eprepe na to theseis "Ma egw lew kati pou den den vlepoume na ginetai .
Epeidi sintaktika auto pou egrapses de vgazei noima, to ksanales?
Flayer έγραψε:An efage skoni stis topothethseis ? Den me afora katholou . Thes na mou peis oti o Mazwnakhs kai o Rouvas exasan thn aksia tous pou mpikan se polu xamhloteres theseis ?
Ti ennoeis "aksia"? Ennoeis tin apixisi tous? NAI loipon, o Rouvas pou mesouranouse prin apo merika xronia tora den pianei mia mprosta sto Xatzigianni pou poulaei san trellos.
Flayer έγραψε:Akrivos egw auth thn stigmh den epixirimatologo giati kaneis den kserei . Esu pali ta pragmata ta les opws se sumferoun .
Kseroume (opos eipes kai prin) oti epistrofes ginontai panta. Ara pos eksasfalizei i IFPI oti de tha ginoun dinontas to status? OEO?
Flayer έγραψε:To kako einai esu oute ta vasika den katexeis .
Prosopikes epitheseis sto pm mou parakalo.
Flayer έγραψε:Otan ena cd exei status kai einai polles vdomades sto chart shmainei oti exei poulhsei thn topothethsh . An ektos ta magazia kanoun paragkelies etsi gia na lene oti paragkelnoun kati .
Toso mesa sta pragmata eisai? Sou eipe kaneis oti oi topothetiseis ginontai mono otan paraggelnoun ta diskadika???? Ainte ainte....
Flayer έγραψε:Shmasia exei pote einai mesa sto chart an uparxoun nea releases apo megala onomata kai einai sto chart kai poulaei shmainei oti tou exoun kanei shmantikes topothethseis kai suntoma tha ginei xruso h platina . Den ginete ena cd pou einai toso kairo sta charts kai na exei status kai na mhn exei poulhsei tis topothethseis tou kai na tou kanoun nees . Apla skepsou to ... Den thelei tropo ... oute kopo . Skepsi thelei
Sto paradeigma mou, eipa gia ena album pou emeine gia XRONIA sto chart kai xoris status. Oute nea releases eixame ola auta ta xronia, oute topothetiseis apo megala onomata????
Euato ti einai???