DEN TO EIPA ME TO SKEPTIKO OTI DEN PANE KALA....KAI LEW AKOMA KAI AYTOI PANE KALITERA POU PANE SKATA...TO XERW OTI PAEI KALA O DIOGENIS...(KALA TO APISTEYTA DEN ISXYEI...ALLA EINAI OK...)Flayer έγραψε:Tespa den kserw sto eipa apla kserw oti phgainan kala kai mou fainete duskolo enas Terzhs na mhn phgainei kala ...GUNNER_10 έγραψε:NAI ALLA ANALOGISOU OMWS POSOI EIXAN XEKINISEI MAZI ME AYTOUS...KAI OTI PESAME KAI SE GIORTES...Flayer έγραψε:tespa exw kairo na koitaksw to sugkekrimenw magazi pantos mexri kai Dekemvri hksera oti ginete panikos .
Pantos gia ton Diogeni pou eipes oti paei kai autos akoma kalutera se plhroforw oti isws einai to monadiko magazi pou douleuei toso kala ... Paei apisteuta ...
IFPI NEO
kala esi apo ti porosi ola ta vlepis san mia sinomosia enantion tis agapimenis sou...epeidi ti karamelitsa me ti vissi ti les kairo na se enimerwsw oti i vissi den vgazei cd nte kai kala kathe xrono apo fovo min ti xehasoun kai defteron i vissi doulevei me sinthetes kai paragogous edw kai ena xrono sto los angeles gia to album pou tha vgalei den aposirthike,distixos gia senaFlayer έγραψε:Mporei na dinoun kai dwro alla cd apo alles tragoudistries pou pleon einai xamenes mhpws kai akoustei kanena tragoudi tous .se1 έγραψε:den exei simasia ,oi topothetiseis ginontai, asxeta me ti tropo.kai ego exw dei stand sto marinopoulo me to cd tis zina kai tou terzi!!!
oti exoun pesei poli oi poliseis genika einai alithia apla kapioi poulane poli ligotero opote i etairia tous adinatei na tous kanei topothetiseis kathe vdomada.pistevw oti kapio tropo tha vroun kai oi alles etairies ,mporei na min einai me skip i me ariel alla mporei as poume na sou leei me to tade hi-fi pernis dwro to cd tou tade i as poume na sou leei gia paradeigma i heaven "agorazontas to neo kai platinenio cd tis vandi pernis dwro kai to proigoumeno i pernis dwro ena mazonaki i ena karra"![]()

ta sigxaritiria mou gia alli mia vdomada,edika gia sena den mporeis na fantasteis poso megali einai i xara mou,eidika gia atoma san kai sena

-
-
plaka ekana me to paradeigma pou efera me ti heaven.twra an aftos den to katalave kai to eide san mia epithesi enantion tis agapimenis tou tragoudistrias,mou edose to dikaiwma na ton tsantisw akoma perisotero ap oti einai edw kai vdomadescreativeuser έγραψε:ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ?se1 έγραψε:creativeuser έγραψε:ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΧΑΡΑ?se1 έγραψε: den mporeis na fantasteis poso megali einai i xara mou,eidika gia atoma san kai sena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
den tha apantisw as pw oti ekanes plaka,pou den ekanes

oso gia tous ipoloipous mi pernete ta pragmata toso sovara. opos kanete poloi ti plaka sas edw pera gia na pernaei i wra etsi mporei na kanw kai ego ti diki mou.to lew perisotero gia sena c.u
-
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).se1 έγραψε:
oso gia tous ipoloipous mi pernete ta pragmata toso sovara. opos kanete poloi ti plaka sas edw pera gia na pernaei i wra etsi mporei na kanw kai ego ti diki mou.to lew perisotero gia sena c.u

Δως μου ένα παγάκι
nomizw den ta exosa kai se kanenan xoris logo akrivoscreativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΣΕ ΠΛΑΚΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).se1 έγραψε:
oso gia tous ipoloipous mi pernete ta pragmata toso sovara. opos kanete poloi ti plaka sas edw pera gia na pernaei i wra etsi mporei na kanw kai ego ti diki mou.to lew perisotero gia sena c.u![]()

ipervolikos mporei na eimouna merikes fores alla oxi oti ekraxa kai olo ton athwo plithismo tou forum pou den eftaige se tipota