ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2009
-
-
To νέο album του Μιχάλη κυκλοφορεί Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με τίτλο 7 και περιέχει 11 υπέροχα κομμάτια!Τα κομμάτια του cd είναι :
1.Καινούρια Διαδρομή
2.Δρόμοι Στη Στάχτη
3.Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα
4.Απόδραση
5.Δεν Σ'εμπιστεύομαι
6.Η Αγάπη Που Μένει
7.Για 7 Ζωές Θα Σ'αγαπώ
8.Νιώσε κοντά μου
9.Παράταση Ζωής
10.Δεν έχει γυρισμό (ντουέτο με την Πέγκυ Ζήνα)
11.Πάντα Δικιά Μου
Το cd θα κυκλοφορήσει και σε deluxe edition και θα περιέχει ένα λεύκωμα με photos του
από : http://mixalis-xatzigiannis.blogspot.com/
1.Καινούρια Διαδρομή
2.Δρόμοι Στη Στάχτη
3.Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα
4.Απόδραση
5.Δεν Σ'εμπιστεύομαι
6.Η Αγάπη Που Μένει
7.Για 7 Ζωές Θα Σ'αγαπώ
8.Νιώσε κοντά μου
9.Παράταση Ζωής
11.Πάντα Δικιά Μου
Το cd θα κυκλοφορήσει και σε deluxe edition και θα περιέχει ένα λεύκωμα με photos του
ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Chronisgreek έγραψε:To νέο album του Μιχάλη κυκλοφορεί Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με τίτλο 7 και περιέχει 11 υπέροχα κομμάτια!Τα κομμάτια του cd είναι :
1.Καινούρια Διαδρομή
2.Δρόμοι Στη Στάχτη
3.Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα
4.Απόδραση
5.Δεν Σ'εμπιστεύομαι
6.Η Αγάπη Που Μένει
7.Για 7 Ζωές Θα Σ'αγαπώ
8.Νιώσε κοντά μου
9.Παράταση Ζωής
11.Πάντα Δικιά Μου
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ...ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ?
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ" ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΠ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ"....)ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!
elpizw toulaxiston to iliko na nai kalo...giati apo ta teleutaia tragoudia exw apogoiteuthei....asxetws vevaia pou olws "tixaiws" me to pou vgike to emeis oi dio san ena karfothike sto ena olwn twn charts...tixaia... 8)monsoon έγραψε:ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Chronisgreek έγραψε:To νέο album του Μιχάλη κυκλοφορεί Παρασκευή 24 Οκτωβρίου με τίτλο 7 και περιέχει 11 υπέροχα κομμάτια!Τα κομμάτια του cd είναι :
1.Καινούρια Διαδρομή
2.Δρόμοι Στη Στάχτη
3.Εμείς Οι Δυο Σαν Ένα
4.Απόδραση
5.Δεν Σ'εμπιστεύομαι
6.Η Αγάπη Που Μένει
7.Για 7 Ζωές Θα Σ'αγαπώ
8.Νιώσε κοντά μου
9.Παράταση Ζωής
11.Πάντα Δικιά Μου
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ...ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ?
ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ" ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΠ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ"....)ΣΑΝ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!
-
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ:ΜΑΖΙ!!!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΕllo! Η 38ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ single ΜΕ ΔΥΟ ΝΕa ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ..
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΕllo! Η 38ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ single ΜΕ ΔΥΟ ΝΕa ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ..Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ..
-
-
Όπως σας είχε αποκαλύψει πρόσφατα το www.mad.tv αναμένουμε να δούμε τον Σάκη στη σκηνή του Χ Factor να ερμηνεύει και ένα νέο του τραγούδι από το καινούργιο album, το οποίο κυκλοφορεί το Νοέμβριο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος
apo mad
apo mad
diafwnw ka8eta! o enrique eixe bgalei album me titlo "7"MEDIA έγραψε:eksipnos titlos gia mixalh!!!!!!!!!!!!!!!!Chronisgreek έγραψε:Telh tou mhna bgainei to neo cd tou Xatzhgiannh me titlo 7 (7o album) k 11 nea tragoudia!
Epishs telh (h arxes) bgainei to cd single tou Petrelh me 3nea songs Foivou!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ(ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ) apo fan club
Ara den isxuei mallon gia 8eofanous cd single + full album..Krima
Ektos an ths dwsei merika songs sto neo cd
Ara den isxuei mallon gia 8eofanous cd single + full album..Krima
Ektos an ths dwsei merika songs sto neo cd