Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panosif έγραψε:Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος που τον συμπαθεί.Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.
και ξερεις ποιο ειναι το πιο εξοργιστικο..οτι ηταν σα κοτουλα στα πανελ οταν δεν το ηξερε η μανουλα του και μολις(για αγνωστο λογο) τον κανανε και φιρμα εχει και υφακι...
Και πεθαίνω που στις συνεντεύξεις του δηλώνει ντροπαλός.Δηλαδή αν δεν ήταν τι άλλο θα έλεγε το στόμα του;
panosif έγραψε:Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος που τον συμπαθεί.Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.
και ξερεις ποιο ειναι το πιο εξοργιστικο..οτι ηταν σα κοτουλα στα πανελ οταν δεν το ηξερε η μανουλα του και μολις(για αγνωστο λογο) τον κανανε και φιρμα εχει και υφακι...
Και πεθαίνω που στις συνεντεύξεις του δηλώνει ντροπαλός.Δηλαδή αν δεν ήταν τι άλλο θα έλεγε το στόμα του;
Και καθολου κομπλεξικος ετσι...
Θυμαμαι να ναι η καιτη περισυ στο πρωινο του και μονο τα ποδια δεν της επλεινε και φετος που πηγε στο κωστοπουλο..μιλαγανε για το φωταεριο και ηταν " ενταξει καλη καιτη δεν λεω αλλα ενταξει" και τον κραζανε στο πανελ
Και φυσικα για να διατηρησει την αποψη του την σταθερη μολις εδωσε συνεντευξη σε αυτον και στην τριφυδου στον real ολα καλα
Και καθολου κομπλεξικος ετσι...
Θυμαμαι να ναι η καιτη περισυ στο πρωινο του και μονο τα ποδια δεν της επλεινε και φετος που πηγε στο κωστοπουλο..μιλαγανε για το φωταεριο και ηταν " ενταξει καλη καιτη δεν λεω αλλα ενταξει" και τον κραζανε στο πανελ
Και φυσικα για να διατηρησει την αποψη του την σταθερη μολις εδωσε συνεντευξη σε αυτον και στην τριφυδου στον real ολα καλα
Καλά εδώ κράζει τον Μαζώ και τον Ρέμο που είναι και καλά φίλοι του.Στους άλλους θα κολλήσει;Βλήμα με όλη τη σημασία της λέξης.
Και πολυ κωλοτούμπας.Ειχε πει προσφάτως ότι ο Ρεμος εκανε αρπαχτή κσι μόλις του πήρε συνέντευξη του ζήτησε συγγνώμη
Απορώ πως η πρωινή εκπομπή που τελικά ειναι μεσημεριανό του κερατά, παει τοσο καλά
Θα πάει κανένας?Εγώ θα πήγαινα γιατί θα πάνε φίλες μου (κυρίως για τον Σταν και το Στέλιο Λεγάκη θα πάνε),αλλά με τόσα ατάλαντα που είναι μαζεμένα δεν με τρελαίνουν τα βραβεία.Πρώτη φορά φέτος που θα έχει εισιτήρια 10 ευρώ για όρθιους και 20 για κερκίδες.Παλιά ήταν 20-25 ευρώ για όρθιους και 35-50 για καθήμενους.
fylakas_aggelos έγραψε:Θα πάει κανένας?Εγώ θα πήγαινα γιατί θα πάνε φίλες μου (κυρίως για τον Σταν και το Στέλιο Λεγάκη θα πάνε),αλλά με τόσα ατάλαντα που είναι μαζεμένα δεν με τρελαίνουν τα βραβεία.Πρώτη φορά φέτος που θα έχει εισιτήρια 10 ευρώ για όρθιους και 20 για κερκίδες.Παλιά ήταν 20-25 ευρώ για όρθιους και 35-50 για καθήμενους.
panosif έγραψε:Η Σοφία Αρβανίτη θα πει το Μη μου μιλάς για καλοκαίρια με τους Freaky Fortune.
Αυτο θα ναι πραγματικα πολυ ωραια στιγμη.Γενικως το μονο καλο που βρισκω σε αυτα τα βραβεια τραγελαφο..ειναι συνεργασιες και ωραια καλοκαιρινα μιξακια.
panosif έγραψε:Η Σοφία Αρβανίτη θα πει το Μη μου μιλάς για καλοκαίρια με τους Freaky Fortune.
Αυτο θα ναι πραγματικα πολυ ωραια στιγμη.Γενικως το μονο καλο που βρισκω σε αυτα τα βραβεια τραγελαφο..ειναι συνεργασιες και ωραια καλοκαιρινα μιξακια.
Σταμάτα αυτό το ειρωνικό για τα βραβεία έτσι?
Τι του έχουν κάνει του μαλαγκισμένου γαμώτο???
All of our endings can be found in our beginnings...