Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Krouela
Επικοινωνία:

Re: Φοίβος & Spicy Artists (+ Former Spicy Artists)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

MusicLover έγραψε:
Krouela έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Krouela έγραψε:
MusicLover έγραψε:Η spicy ανέβασε 2 μέρες πριν teaser για τον Αντύπα. Για τη Δέσποινα;;;;; :525807:
tis krataiei moutra o fivos epidi den theli na tragoudisi pia ta saxlotragouda :fan:
Δεν είναι μόνο Φοίβος η spicy.
ego pistevo oti den th'akousoume nea despina tin deftera. ala tha rikso kai ta xartia apopse kai tha sas enimeroso :fan:
Σκάσε μωρή γρουσούζα :fan:
protimas to flitzani ? :fan:
Krouela agapes mou, Krouela
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Krouela έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Krouela έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Krouela έγραψε:
MusicLover έγραψε:Η spicy ανέβασε 2 μέρες πριν teaser για τον Αντύπα. Για τη Δέσποινα;;;;; :525807:
tis krataiei moutra o fivos epidi den theli na tragoudisi pia ta saxlotragouda :fan:
Δεν είναι μόνο Φοίβος η spicy.
ego pistevo oti den th'akousoume nea despina tin deftera. ala tha rikso kai ta xartia apopse kai tha sas enimeroso :fan:
Σκάσε μωρή γρουσούζα :fan:
protimas to flitzani ? :fan:
Καλύτερο πιστεύω :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

de 8a xrhsimopoihsoun to fobero promo "despoina xwris foibo gia prwth fora"??? :fan:
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Το κομμάτι της Δέσποινας ΔΕΝ θα παίξει τη Δευτέρα,εκτός κι αν μας κάνει την έκπληξη και ανέβει από το κανάλι της Spicy.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
kostakisss91
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kostakisss91 »

βρε τον Φοιβο!!!!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Στην αρχή στο κλασικό στυλ του Αντύπα,που αρκετά παλιά τραγούδια του ξεκινάνε με ρεφρέν (Για να μην τρελαθώ, Για τα λεφτά τα κάνεις όλα)
Αλλά αυτό είναι ζεϊμπέκικο-τσιφτετέλι.Από ένα σημείο και μετά γίνεται trash!!!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

kostakisss91 έγραψε:
Αδιάφορο.
Η φωνή της πιο κλειστή, πεθαίνεις.
Ήλπιζα να βγάλει το κομμάτι εκτός Spicy (sic)
Το μόνο θετικό είναι ότι ακούς καθαρά την φωνή της, χωρίς δεύτερες, τρίτες, τέταρτες...
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

Οκ έχω ακούσει και καλύτερα από τον Αντύπα!!!! Ευτυχώς η Δέσποινα την έκανε γρήγορα!!!
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

kostakisss91 έγραψε:

βρε τον Φοιβο!!!!

Μια χαρά, ο Αντύπας θα κάνει τρελή κατάσταση με αυτό :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Agapicelia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Agapicelia »

Tou Antupa tragiko..
Tis Despinas kalo oxi omws toso kalo gia epanemfanisi meta apo tosa xronia epituxiwn me foivo, kai neo xekinima xwris auton.
Πες, πες, πες την αλήθεια, όλα ήταν μια συνήθεια... γατάκια!
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Νομίζω πως ο Φοίβος έχει κάνει πλέον τη δική του "στροφή" στο σκυλο-σουξέ!
Δεν είναι και κακό, επιλογή του! Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου το νέο του στυλ...!
Το κομμάτι του Αντύπα αδιάφορο (για μένα...) θα κάνει όμως τζέρ-τζε-λο στις πίστες και στο κοινό του!

Ευτυχώς που έφυγε η Βανδή από το Φοίβο, αρκετά τη "χαντάκωσε" με κάποια κομμάτια του!
Φέτος "άλλαξε" η Βανδή, το κομμάτι είναι πολύ καλό, μα πάρο πολύ όμως! Έχει να πει τέτοιο κομμάτι από Φοίβο χρόνια!!!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Το θέμα είναι ότι πλέον ο Φοίβος δε γράφει πάνω στον τραγουδιστή.
Γράφει στάνταρ τσιφτετέλια και τα μοιράζει.

Για τον αντύπα το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει. Για την Έλλη δεν είναι.
Στον Καλίδη και τον Αντύπα μέχρι τώρα τους δίνει αυτά που τους ταιριάζουν. :thumbup:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

+kallh
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Nick_Man έγραψε:Το θέμα είναι ότι πλέον ο Φοίβος δε γράφει πάνω στον τραγουδιστή.
Γράφει στάνταρ τσιφτετέλια και τα μοιράζει.

Για τον αντύπα το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει. Για την Έλλη δεν είναι.
Στον Καλίδη και τον Αντύπα μέχρι τώρα τους δίνει αυτά που τους ταιριάζουν. :thumbup:
Συγνώμη, αλλά και για την Έλλη το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει. Άσχετα αν εμάς δε μας αρέσει.
Μετά την "Καρδιά από γυαλί" βγήκε. Δεν ήθελε ο Φοίβος να της δώσει πάλι ψυχοπλακωτικό τραγούδι και της έδωσε κάτι ανάλαφρο.
Και επιτέλους, πού είναι η μεγάλη διαφορά από το "Ερωτεύτηκα" και από τα "Γενέθλια";
Επειδή λέει "αργάμιση"; Σιγά τ' αυγά.

Εδώ έχουμε ακούσει και πολύ χειρότερα και δεν κουνήθηκε φύλλο.
Να αρχίσω να μιλάω για μύγες και σκατά;
Να πάω πιο πίσω σε πράξεις αυνανισμού πάνω σε καναπέδες και μέσα σε σαλόνια;
Ή να πάω ακόμα πιο πίσω στον "ύμνο των λεσβιών";

Γι' αυτό σας λέω: Μια χαρά ήρεμος είναι ο Φοιβάκος προς το παρόν και μια χαρά τραγουδάκια βγάζει.
Το κακό για μένα είναι ότι είναι άνοστα και "τσιχλοφουσκέ".
Για το αγοραστικό κοινό όμως είναι ό,τι πρέπει.
Life is a RollerCoaster...
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

ΜΑΓΔΑ έγραψε: Συγνώμη, αλλά και για την Έλλη το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει. Άσχετα αν εμάς δε μας αρέσει.
Μετά την "Καρδιά από γυαλί" βγήκε. Δεν ήθελε ο Φοίβος να της δώσει πάλι ψυχοπλακωτικό τραγούδι και της έδωσε κάτι ανάλαφρο.
Και επιτέλους, πού είναι η μεγάλη διαφορά από το "Ερωτεύτηκα" και από τα "Γενέθλια";
Επειδή λέει "αργάμιση"; Σιγά τ' αυγά.

Εδώ έχουμε ακούσει και πολύ χειρότερα και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Γι' αυτό σας λέω: Μια χαρά ήρεμος είναι ο Φοιβάκος προς το παρόν και μια χαρά τραγουδάκια βγάζει.
Το κακό για μένα είναι ότι είναι άνοστα και "τσιχλοφουσκέ".
Για το αγοραστικό κοινό όμως είναι ό,τι πρέπει.
Για την Έλλη δεν είναι καλό το τραγούδι. Ούτε τα γενέθλια ήταν ούτε το ερωτεύτηκα. Έχει δυνατότητες και είναι για καλύτερα πράγματα.
Γνώμη μου.
Και δε κουνήθηκε φύλο για το ξύπνα θανάση; :fan: Που από τότε έχει να τραγουδήσει σε μαγαζί ο πετρέλης; :fan:
Τώρα αν μου λες για το τι κάνω μόνη μου και τα βάζεις ίσα κι όμοια τι να σου πω. Εκεί είχε φτηνό στίχο αλλά η μουσική και η παραγωγή του το βοηθούσαν.
Το καληνύχτα και τα υπόλοιπα είναι κλαπατσίμπανα. Σαν να τα έλεγε ο διονύσης μακρής ξέρω γω

Για το αγοραστικό κοινό μια χαρά είναι. Μπορεί εμείς εδώ μέσα να το παίζουμε ποιοτικοί και να μη θέλουμε τσιφτετέλια αλλά σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας η Κελεκίδου η φανή αβραμίδου και ο αντύπας είναι πρώτα ονόματα και βανδές βίσσες ρουβάδες ούτε να τους χέσουν :thumbup:
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Nick_Man έγραψε: Για την Έλλη δεν είναι καλό το τραγούδι. Ούτε τα γενέθλια ήταν ούτε το ερωτεύτηκα. Έχει δυνατότητες και είναι για καλύτερα πράγματα.
Γνώμη μου.
Εδώ σαφέστατα έχεις δίκιο.
Από τη στιγμή όμως που τα προηγούμενα τα είπε και έκανε καταστασούλα, τί ψυχή έχει ένα ακόμα;
Nick_Man έγραψε: Και δε κουνήθηκε φύλο για το ξύπνα θανάση; :fan: Που από τότε έχει να τραγουδήσει σε μαγαζί ο πετρέλης; :fan:
Με αυτό θέλω να πω ότι δεν έγινε κάτι που να τον αποτρέψει να βγάζει τέτοια κομμάτια.
Ούτε ο κόσμος έδειξε πια τόσο έντονη δυσαρέσκεια τότε.
Πιο πολύ ενοχλείται τώρα με το "Καληνύχτα" (που δεν έχει και αισχρό στίχο και που εμένα αυτή η ενόχληση μου κάνει περισσότερο σα διαμαρτυρία για το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τη Δέσποινα), παρά τότε με τα σεξουαλικά υποννοούμενα και τις μύγες με τα σκατά...

Και αν θες και τη γνώμη μου για το στίχο του "Τί Κάνω Μόνη μου", όταν είσαι μία ήδη φτασμένη τραγουδίστρια κι έχεις φτιάξει ένα σοβαρό επαγγελματικό προφίλ, δεν το τραγουδάς αυτό.
Δεν είσαι ούτε η Madonna για να προκαλείς, ούτε η Έλενα Βέντη.
Και σίγουρα θα υπήρχαν και άλλοι στίχοι για να ντύσεις την παραγωγή και τη μουσική.
Life is a RollerCoaster...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

ΜΑΓΔΑ έγραψε:
Nick_Man έγραψε: Για την Έλλη δεν είναι καλό το τραγούδι. Ούτε τα γενέθλια ήταν ούτε το ερωτεύτηκα. Έχει δυνατότητες και είναι για καλύτερα πράγματα.
Γνώμη μου.
Εδώ σαφέστατα έχεις δίκιο.
Από τη στιγμή όμως που τα προηγούμενα τα είπε και έκανε καταστασούλα, τί ψυχή έχει ένα ακόμα;
Nick_Man έγραψε: Και δε κουνήθηκε φύλο για το ξύπνα θανάση; :fan: Που από τότε έχει να τραγουδήσει σε μαγαζί ο πετρέλης; :fan:
Με αυτό θέλω να πω ότι δεν έγινε κάτι που να τον αποτρέψει να βγάζει τέτοια κομμάτια.
Ούτε ο κόσμος έδειξε πια τόσο έντονη δυσαρέσκεια τότε.
Πιο πολύ ενοχλείται τώρα με το "Καληνύχτα" (που δεν έχει και αισχρό στίχο και που εμένα αυτή η ενόχληση μου κάνει περισσότερο σα διαμαρτυρία για το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τη Δέσποινα), παρά τότε με τα σεξουαλικά υποννοούμενα και τις μύγες με τα σκατά...

Και αν θες και τη γνώμη μου για το στίχο του "Τί Κάνω Μόνη μου", όταν είσαι μία ήδη φτασμένη τραγουδίστρια κι έχεις φτιάξει ένα σοβαρό επαγγελματικό προφίλ, δεν το τραγουδάς αυτό.
Δεν είσαι ούτε η Madonna για να προκαλείς, ούτε η Έλενα Βέντη.
Και σίγουρα θα υπήρχαν και άλλοι στίχοι για να ντύσεις την παραγωγή και τη μουσική.
Μάγδα μου, το "ερωτεύτηκα" δεν ήταν super τραγούδι... ήταν όμως σλογκανάτο και τουλάχιστον ευχάριστο!
Σου έφτιαχνε κάπως τη διάθεση, μια χαρά για μέσα σε ένα δίσκο με άλλα όμως καλύτερα...! τα υπόλοιπα που έχει πει η Έλλη --- γενέθλια, Δεν τη παλεύω, όντως, δεν υπάρχεις πια, απίστευτος και αποκορύφωμα ....αυτό το τελευταίο είναι αδιάφορα και ασήμαντα!!! Ούτε για σουξέ δεν κάνουν... χίλιες φορές καλύτερο το SEX...

θα συμφωνήσω στο "Τι κάνω μόνη μου" ως προς το στίχο, ναι μπορείς να ντύσεις μια παραγωγή και μουσική με καλύτερο στίχο.
Βέβαια τότε που το είπε δεν ήταν φτασμένη τραγουδίστρια, στο δίσκο ΓΕΙΑ ήταν το κομμάτι. Δεν το έβγαλε τώρα...
nick2907

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick2907 »

καποιοι που υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειναι περισσοτερο αντικειμενικοι λογω του ρολου τους,ισως θα επρεπε να κατευνασουν την εμπαθεια τους...λεω εγω τωρα.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

ΜΑΓΔΑ έγραψε: Εδώ έχουμε ακούσει και πολύ χειρότερα και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Ποιός είναι ο ύμνος των λεσβίων;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση