Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Το έχω πει εξ αρχής πως η Heaven είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή από δισκογραφικές με δεύτερη κατά την δική μου γνώμη την Minos. Το γεγονός ότι αποχώρησαν μέσα σε 1 χρόνο όλα τα βαριά ονόματα της Cobalt αλλά και της Minos είναι ανησυχητικό. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μια εταιρία που ανήκει στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό θα αγκαλιάσει κάποιον που στηρίζει τις "ακροδεξιές" απόψεις. Πάντως όσοι αποχώρησαν από Cobalt και Minos στράφηκαν κυρίως στην Heaven και ύστερα στην Panik. Δεν με ανησυχεί το γεγονός πως έχει πολλά μεγάλα ονόματα γιατί βλέπω ίση μεταχείριση προς όλους και τα καταφέρνει μια χαρά. Κάτι που δεν έκανε ποτέ η Cobalt και προωθούσε όσους ήθελε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
H cobalt κανει προωθηση στα μικρα ονοματα εκτος απο κιαμο που εκανε μια καλη προωθηση στο νεο δισκο.για παραδειγμα ο χατζηγιαννης εβγαλε single πριν κατι μηνες και ουτε που ακουστηκε ενω κατι αλλα χειροτερα απ αυτο τα προωθει πιο πολυ απ οσο θα πρεπε81argus έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Το έχω πει εξ αρχής πως η Heaven είναι ότι καλύτερο έχουμε αυτή την στιγμή από δισκογραφικές με δεύτερη κατά την δική μου γνώμη την Minos. Το γεγονός ότι αποχώρησαν μέσα σε 1 χρόνο όλα τα βαριά ονόματα της Cobalt αλλά και της Minos είναι ανησυχητικό. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μια εταιρία που ανήκει στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό θα αγκαλιάσει κάποιον που στηρίζει τις "ακροδεξιές" απόψεις. Πάντως όσοι αποχώρησαν από Cobalt και Minos στράφηκαν κυρίως στην Heaven και ύστερα στην Panik. Δεν με ανησυχεί το γεγονός πως έχει πολλά μεγάλα ονόματα γιατί βλέπω ίση μεταχείριση προς όλους και τα καταφέρνει μια χαρά. Κάτι που δεν έκανε ποτέ η Cobalt και προωθούσε όσους ήθελε.
- SFAKattack10
Ισχύει, αλλά αν δεν πάρει άδεια το κανάλι τι θα κάνουν μετά;Effie7 έγραψε:Lenaspin έγραψε: μεχρι και μεσα απο τα σιριαλ προωθει τραγουδια

Οι eu. έγραψαν για ''μεγάλες και ευχάριστες'' ειδήσεις μέχρι τον Οκτώβρη... Scorpion μίλα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλά μην το ψάχνετε με την Cobalt. Εδώ το καινούριο κομμάτι του Αργυρού έκανε 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 19 ημέρες και σκαρφάλωσε με την μια στην 4η θέση των κορυφαίων βίντεο και το φάγανε όλοι πως πρόκειται για πραγματικές προβολές. Απ' όπου κι αν το δεις δεν γίνεται μέσα σε 19 ημέρες να κάνεις 1 εκατομμύριο προβολές, είναι ακατόρθωτο. Του Νότη αύριο κλείνει 19 ημέρες και θα έχει φτάσει στο μισό εκατομμύριο προβολές. Η Cobalt και συγκεκριμένα ο Αργυρός στήνουν καριέρες με πληρωμένες προβολές.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ε τωρα μας εχουν πρηξει με τους μετριους που απευθυνονται σε μικρα κοριτσακια!Σιγα τον τραγουδιστη. Ξεκινησε ως μιμος του Ρεμου του Γιαννια του Βερτη και με μετρια φωνη (τραγουδαει με τη μυτη και χανει ολες τις ψηλες νοτες) προσπαθουν να τον κανουν ονομα.. για κοριτσακια καλος ειναι οπως και ο σταν81argus έγραψε:Καλά μην το ψάχνετε με την Cobalt. Εδώ το καινούριο κομμάτι του Αργυρού έκανε 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 19 ημέρες και σκαρφάλωσε με την μια στην 4η θέση των κορυφαίων βίντεο και το φάγανε όλοι πως πρόκειται για πραγματικές προβολές. Απ' όπου κι αν το δεις δεν γίνεται μέσα σε 19 ημέρες να κάνεις 1 εκατομμύριο προβολές, είναι ακατόρθωτο. Του Νότη αύριο κλείνει 19 ημέρες και θα έχει φτάσει στο μισό εκατομμύριο προβολές. Η Cobalt και συγκεκριμένα ο Αργυρός στήνουν καριέρες με πληρωμένες προβολές.
Καλά τα έχουμε πει χίλιες φορές για τον Αργυρό. Πάει να γίνει και ο νέος ''Παντελίδης''. Ρε συ Argus αν το ψάξει κάποιος προφανώς και δεν βγαίνουν τα views αλλά ποιος δίνει σημασία; Γιατί μήπως είναι δυνατόν το Αν Πονάς του Οικονομόπουλου να έχει κάνει 9 εκατομμύρια και τα υπόλοιπα του δίσκου να είναι χαμηλότατα; Δεν μπορεί να ξεφύγει φυσιολογικά τόσο γρήγορα και τόσο πολύ ένα κομμάτι.81argus έγραψε:Καλά μην το ψάχνετε με την Cobalt. Εδώ το καινούριο κομμάτι του Αργυρού έκανε 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 19 ημέρες και σκαρφάλωσε με την μια στην 4η θέση των κορυφαίων βίντεο και το φάγανε όλοι πως πρόκειται για πραγματικές προβολές. Απ' όπου κι αν το δεις δεν γίνεται μέσα σε 19 ημέρες να κάνεις 1 εκατομμύριο προβολές, είναι ακατόρθωτο. Του Νότη αύριο κλείνει 19 ημέρες και θα έχει φτάσει στο μισό εκατομμύριο προβολές. Η Cobalt και συγκεκριμένα ο Αργυρός στήνουν καριέρες με πληρωμένες προβολές.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Είναι κι αυτοί οι καημένοι οι eu κανείς δεν τους εμπιστεύεται πλέον. Παιδιά, μετά το καλοκαίρι τα νεότερα για δίσκο κι εμφανίσεις. Ας βγάλει τη Θεσσαλονίκη και τις συναυλίες του πρώτα.ilias16 έγραψε:Οι eu. έγραψαν για ''μεγάλες και ευχάριστες'' ειδήσεις μέχρι τον Οκτώβρη... Scorpion μίλα.
Ο νεος βερτης ο νεος ρεμος ο νεος παντελιδης ο νεος γιαννιας ελεος. Δε του αξιζουν κιολας αυτοι οι τιτλοι! Ας βρει μια ταυτοτητα επιτελους να μην αγγιζει αλλους καλλιτεχνες.. Και δεν τραβαει οπως ο παντελιδης σε καμια περιπτωση.. Επισης ο μωραιτης ειχε πει για το λενε του ρεμου οτι αποκλειεται να χει κανει τοσες πολλες προβολες και ειναι στημενες και το χει γραψει αυτος το τραγουδι τι να λεμε...jdarmody έγραψε:Καλά τα έχουμε πει χίλιες φορές για τον Αργυρό. Πάει να γίνει και ο νέος ''Παντελίδης''. Ρε συ Argus αν το ψάξει κάποιος προφανώς και δεν βγαίνουν τα views αλλά ποιος δίνει σημασία; Γιατί μήπως είναι δυνατόν το Αν Πονάς του Οικονομόπουλου να έχει κάνει 9 εκατομμύρια και τα υπόλοιπα του δίσκου να είναι χαμηλότατα; Δεν μπορεί να ξεφύγει φυσιολογικά τόσο γρήγορα και τόσο πολύ ένα κομμάτι.81argus έγραψε:Καλά μην το ψάχνετε με την Cobalt. Εδώ το καινούριο κομμάτι του Αργυρού έκανε 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 19 ημέρες και σκαρφάλωσε με την μια στην 4η θέση των κορυφαίων βίντεο και το φάγανε όλοι πως πρόκειται για πραγματικές προβολές. Απ' όπου κι αν το δεις δεν γίνεται μέσα σε 19 ημέρες να κάνεις 1 εκατομμύριο προβολές, είναι ακατόρθωτο. Του Νότη αύριο κλείνει 19 ημέρες και θα έχει φτάσει στο μισό εκατομμύριο προβολές. Η Cobalt και συγκεκριμένα ο Αργυρός στήνουν καριέρες με πληρωμένες προβολές.
Αυτή η μυστικοπάθεια τους,του στυλ ''ξέρω πολλά αλλά δεν μιλάω'' καταντάει κουραστική...κρυφτούλι παίζουν...jdarmody έγραψε:Είναι κι αυτοί οι καημένοι οι eu κανείς δεν τους εμπιστεύεται πλέον. Παιδιά, μετά το καλοκαίρι τα νεότερα για δίσκο κι εμφανίσεις. Ας βγάλει τη Θεσσαλονίκη και τις συναυλίες του πρώτα.ilias16 έγραψε:Οι eu. έγραψαν για ''μεγάλες και ευχάριστες'' ειδήσεις μέχρι τον Οκτώβρη... Scorpion μίλα.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ακριβώς. Και είναι και ότι δεν είναι κάτι άμεσα ανακοινώσιμο, οπότε δεν έχει καν νόημα να το γράψουν, απλά θέλουν να δείξουν ότι αυτοί ξέρουν ήδη από τώρα.ilias16 έγραψε:Αυτή η μυστικοπάθεια τους,του στυλ ''ξέρω πολλά αλλά δεν μιλάω'' καταντάει κουραστική...κρυφτούλι παίζουν...jdarmody έγραψε:Είναι κι αυτοί οι καημένοι οι eu κανείς δεν τους εμπιστεύεται πλέον. Παιδιά, μετά το καλοκαίρι τα νεότερα για δίσκο κι εμφανίσεις. Ας βγάλει τη Θεσσαλονίκη και τις συναυλίες του πρώτα.ilias16 έγραψε:Οι eu. έγραψαν για ''μεγάλες και ευχάριστες'' ειδήσεις μέχρι τον Οκτώβρη... Scorpion μίλα.
Επειδη εχω καει να περιμενω δισκους ποτε δε ξερετε ποτε θα βγει αν δεν ανακοινωσουν κατι μη πιστευετε..Μπορει να σου πει θα βγει σε λιγους μηνες και να βγει σε ενα χρονο για παραδειγμα. Ποσο μαλλον ο νοτης που αλλαζει εταιρια
- Scorpion86
Και ο Τζαβέλας χθες στην Πύλη. Αρρωστάκι...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Mε Bo η πρεμιέρα στην Πύλη...
https://m.facebook.com/NotisSfakianakis ... 8&__tn__=E
https://m.facebook.com/NotisSfakianakis ... 8&__tn__=E
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Θα βγει με το Έχει να κάνει ή απλώς θα ενταχθεί στο πρόγραμμα;
- KeepNoting
Ρε μάγκες μια βοήθεια.. Είχα δει ένα βίντεο από live πριν κάτι χρόνια.. Έλεγε το φινάλε της καρδιάς μου και φορούσε άσπρο σακάκι και μαύρο πουκάμισο και παντελόνι και υπήρχαν 3 διαφορετικές λήψεις αν βοηθάει.. Υπάρχει πουθενά το συγκεκριμμένο βίντεο;; Στο youtube δεν το βρήκα.
Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
- Scorpion86
Αυτο εννοεις;christos έγραψε:Ρε μάγκες μια βοήθεια.. Είχα δει ένα βίντεο από live πριν κάτι χρόνια.. Έλεγε το φινάλε της καρδιάς μου και φορούσε άσπρο σακάκι και μαύρο πουκάμισο και παντελόνι και υπήρχαν 3 διαφορετικές λήψεις αν βοηθάει.. Υπάρχει πουθενά το συγκεκριμμένο βίντεο;; Στο youtube δεν το βρήκα.
https://youtu.be/XMW8KZoPTX4
- SFAKattack10