Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

afn έγραψε:
Stavros έγραψε:Μπας και γράψει και κανένας άλλος συνθέτης... :smile:
Που τέτοια τύχη! Μην γράφει και σε άλλους τώρα... :hysterical:
ας γραψει οπου θελει.εγω θελω συνεργασια βανδη-mark angelo.
I like people too much or not at all.
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

stelios έγραψε:
afn έγραψε:

βαλε και το φοιβος διπλα γιατι με τιποτα δε θα διακυνδυνευσει η μουσα του να κανει μεγαλυτερη επιτυχια με αλλο συνθετη και να φανει εκεινος λιγος δικαιωνοντας τοσους φανς που θελουν εδω και χρονια συνεργασια με αλλο συνθετη.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

stelios έγραψε:
afn έγραψε:
Πολύ ωραίο ακούγεται!! :thumbup: :thumbup:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

Η SPICY, η μουσική εταιρία του Φοίβου και του ομίλου του Star, μεγαλώνει την καλλιτεχνική της οικογένεια με την Rockarolla! H Rockarolla αποτελεί πλέον «αδερφάκι» της Spicy και αντιπροσωπεύει έλληνες και ξένους ροκ καλλιτέχνες και trademark ξένους καλλιτεχνικούς οίκους, δισκογραφικά, και όχι μόνο, σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης αναλαμβάνει να προωθεί-εξάγει και προτείνει έλληνες καλλιτέχνες σε όλο τον πλανήτη. Κυκλοφορεί συλλογές international καλλιτεχνών από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως η 10ηεπετειακή συλλογή του καταξιωμένου παραγωγού ραδιοφώνου και compiler Δημήτρη Παπασπυρόπουλου,“LongMissedHeroes” που ήδη κυκλοφορεί. Επιπλέον η Rockarollaυποστηρίζει rockbandsόπως οι OUT LOUD και rock specialized projects όπως οι THORN!
Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που ξεκίνησε, η Rockarolla αντιπροσωπεύει αποκλειστικά κάποια από τα πιο ηχηρά internationallabels(NUCLEARBLAST, MINISTRYOFSOUND, HEDKANDI, SPINEFARM,ANJUNABEATS,BEDROCK…) και μερικούς από τους σπουδαιότερους distributors του κόσμου (ESSENTIAL,GOODTOGO…) με παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνικό roaster όπως οι DURANDURAN, PURESSENCE, SEPULTURA, NIGHTWISH, ACCEPT, NOUVELLEVAGUE, DEATHINVEGAS, PRIMUS, NIGHTMARESONWAX, JOHNDIGWEED, SOPHIEELLIS-BEXTOR,ZIGGYMARLEY κ.ά.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

sow έγραψε:
supernatural22 έγραψε: Ναι,δίκιο έχεις, Χάρης Αντωνίου λέγεται!Τώρα δεν ξέρω ποιος είναι ο Χάρης Γεωργίου.Ο Φοίβος στο παρελθόν έχει υπογράψει αρκετές φορές με ψευδώνυμο,όπως "Μυρτώ Νικολοπούλου","Ιάσονας Μπαρουξής","Ορέστης Πλακίδης".
:hysterical:
αχαχαχα :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κίνηση από το Φοίβο... Τον τελευταίο χρόνο η My Group κάνει την καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα και κατάφερε και έχει ένα σωρό επιτυχίες..Ελπίζω μόνο καλό να είναι ότι ενώθηκε με τη Spicy και να μη τους παρασύρει ο Φοίβος.
Και η Rockarolla είναι πολύ γνωστή εταιρεία προώθησης κλπ.

Και πάλι ελπίζω μόνο καλά πράγματα να φέρουν όλες αυτές οι συνεργασίες (ελπίζω να έχουμε κάτι καλό και για τη Δέσποινα...)
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

sow έγραψε:δεν εγραψα κατι τετοιο, μη βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα. Δε μιλησα για μοναδικους χρηστες, εννοειται οτι αν κλεισεις τον υπολογιστη σου και μπεις μετα απο μιση ωρα,1,2,3,5,10,20,1 βδομαδα, θα καταγραφεις ως νεος viewer του βιντεο επομενως μπορει να το εχει δει περισσοτερες απο μια φορα το βιντεο καποιος.

Οπως και να 'χει ομως, οταν εχουμε να κανουμε με τοσα εκατομμυρια μιλαμε σιγουρα για εκατονταδες χιλιαδες κοσμου που το ακουσε, ισως και παραπανω και αυτο δηλωνει επιτυχια either you like it or not :525807:
h apla oti ena tragoydi exei ginei gnwsto se mia megalh merida kosmou...
an katataseis to ok sta megala souxe lypamai eisai lathos.
sow

ποιος το γαμαει το οκ; Για το ερωτευτηκα μιλουσα, το οκ δε ξερω τι κανει στο you tube, δε το εψαξα.

αν θες ομως την αποψη μου ,δεν κατατασσεται ακομα στα μεγαλα χιτς. βεβαια εχει βδομαδες να βγει νεο airplay chart οποτε δε ξερω τι γινεται συνολικα αλλα η δικη μου εικονα ειναι οτι δεν ειναι ακομα.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

sow έγραψε:ποιος το γαμαει το οκ; Για το ερωτευτηκα μιλουσα, το οκ δε ξερω τι κανει στο you tube, δε το εψαξα.

αν θες ομως την αποψη μου ,δεν κατατασσεται ακομα στα μεγαλα χιτς. βεβαια εχει βδομαδες να βγει νεο airplay chart οποτε δε ξερω τι γινεται συνολικα αλλα η δικη μου εικονα ειναι οτι δεν ειναι ακομα.
:hysterical:

σορρυ νομιζα μιλαγαμε για το οκ...

καλα το ερωτευτηκα καλα τα πηγε δεν ειπα κατι...απλα δεν ξερω πως εννοουμε τον ορο ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ...εκει ειναι που σκαλωνω..

το οκ απλα ειναι ενα κομματι μεσα στα 1000 αλλα που θα παιξει το καλοκαιρι και παιζει..δεν δεσποζει ουτε ειναι ΣΟΥΞΕΔΑΡΑ οπως γραφουνε μερικοι...εμενα εκει ειναι η διαφωνια μου..
sow

εχει φοντα να γινει, εδω εγινε το θεος που δε το περιμενα τοσο πολυ.

Μεχρι στιγμης παντως η αισθηση μου ειναι οτι δεν παιζει τρομερα.
stelios

εγω παντως αισθανομαι πως στις μερες μας ειναι και λιγο δυσκολο ενα τραγουδι να γινει πολυ μεγαλο hit.
ακομα και τα τραγουδια που παιζουν πολυ απο το ραδιοφωνο δεν ξερω αν εχουν την αποδοχη απο τον κοσμο που ειχαν παλιοτερα σουξε.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

synenteyksh tus sto tralala.gr: http://www.tralala.gr/monimes-stiles/st ... p-xorio-31\
gia ton foibo anaferei:

-Έχεις συνεργαστεί κατά καιρούς με πάρα πολλούς παραγωγούς και djs? Τελευταία σου συνεργασία είναι αυτή με τον Φοίβο, η οποία εξόργισε μερίδα του hip hop κοινού, γιατί πιστεύουν ότι το πούλησες για τα φράγκα.

Tus: Έχω συνεργαστεί με όσους ήθελα να συνεργαστώ και με όσους δεν συνεργάστηκα είναι επειδή δεν ήθελα. Αυτό για μένα είναι επιτυχία στην ζωή μου. "I’m not hip hop", είμαι πρώτα ο εαυτός μου και μετά η propaganda τους. Όσο το κομμάτι με τον Φοίβο είχε ανεβεί μήνες πριν σε demo version με beat από τον "michali zita" στο Youtube. Επειδή λοιπόν πήγαινε περίφημα, ο Φοίβος πίστεψε σε αυτό ήρθε σε επαφή μαζί μου. Πήρε δικαιώματα από την Τουρκία και έβαλε ένα κάρο βαράτε βιολιτζήδες για να γίνει παραγωγικά σωστότερο! Αυτό ήταν. Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Φοίβο, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παραγωγούς στην Ελλάδα και εννοείτε ότι σέβεται και δέχεται τους στίχους μου ως έχουν. Δεν υπήρξε καμιά επέμβαση στο να αλλάξω κάτι από όσα γράφω. Ως εκ τούτου, αυτό είναι εξίσου μεγάλη μου τιμή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάρει ονειρικούς τίτλους και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τις ελληνικής μουσικής.

-Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Επιτυχίες με το Φοίβο ή αλητείες και βρωμιά με τον Cenobite;

Tus: Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους μέχρι και με τον Φοίβο ετοιμάζω βρωμιές, γι’ αυτό να μην λεν μεγάλα λόγια. Όσο για τον Cenobite ήταν είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης, "αδερφός" θα έλεγα.. άρα το να σταματήσουμε να κάνουμε μουσική μαζί παραείναι δύσκολο!
stelios

τελικα ο σχοινας την διασκευη που ελεγε θα την κανει στο τραγουδι του φοιβου "τι αισθανεσαι για μενα" ?
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Ερώτηση: (Ψιλοάσχετο με το θέμα)

Ποια singles της Αυλής του Παραδείσου της Δέσποινας έκαναν επιτυχία και ακούστηκαν και ποια όχι; :smile:
stelios

Stavros έγραψε:Ερώτηση: (Ψιλοάσχετο με το θέμα)

Ποια singles της Αυλής του Παραδείσου της Δέσποινας έκαναν επιτυχία και ακούστηκαν και ποια όχι; :smile:
να σου πω ποια δεν ακουστηκαν καλυτερα? :fan:
το "πεθανες" και το "προσευχομαι" δεν ακουστηκαν μονο.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...? :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

afn έγραψε:Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...? :fan:
αυτα τα δυο δεν επαιξαν καθολου.τα υπολοιπα ακουστηκαν δεν εκαναν βεβαια ολα την ιδια επιτυχια.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

kanto an m'agapas me petrelh top!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

stelios έγραψε:
afn έγραψε:Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...? :fan:
αυτα τα δυο δεν επαιξαν καθολου.τα υπολοιπα ακουστηκαν δεν εκαναν βεβαια ολα την ιδια επιτυχια.
Tι λες ρε; Το Πέθανες μια χαρά έπαιξε πλάκα κάνεις;;;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

To latreuw to pethanes.. :smile:
Απάντηση