ας γραψει οπου θελει.εγω θελω συνεργασια βανδη-mark angelo.afn έγραψε:Που τέτοια τύχη! Μην γράφει και σε άλλους τώρα...Stavros έγραψε:Μπας και γράψει και κανένας άλλος συνθέτης...
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:ας γραψει οπου θελει.εγω θελω συνεργασια βανδη-mark angelo.afn έγραψε:Που τέτοια τύχη! Μην γράφει και σε άλλους τώρα...Stavros έγραψε:Μπας και γράψει και κανένας άλλος συνθέτης...
βαλε και το φοιβος διπλα γιατι με τιποτα δε θα διακυνδυνευσει η μουσα του να κανει μεγαλυτερη επιτυχια με αλλο συνθετη και να φανει εκεινος λιγος δικαιωνοντας τοσους φανς που θελουν εδω και χρονια συνεργασια με αλλο συνθετη.
Πολύ ωραίο ακούγεται!!stelios έγραψε:ας γραψει οπου θελει.εγω θελω συνεργασια βανδη-mark angelo.afn έγραψε:Που τέτοια τύχη! Μην γράφει και σε άλλους τώρα...Stavros έγραψε:Μπας και γράψει και κανένας άλλος συνθέτης...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η SPICY, η μουσική εταιρία του Φοίβου και του ομίλου του Star, μεγαλώνει την καλλιτεχνική της οικογένεια με την Rockarolla! H Rockarolla αποτελεί πλέον «αδερφάκι» της Spicy και αντιπροσωπεύει έλληνες και ξένους ροκ καλλιτέχνες και trademark ξένους καλλιτεχνικούς οίκους, δισκογραφικά, και όχι μόνο, σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης αναλαμβάνει να προωθεί-εξάγει και προτείνει έλληνες καλλιτέχνες σε όλο τον πλανήτη. Κυκλοφορεί συλλογές international καλλιτεχνών από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως η 10ηεπετειακή συλλογή του καταξιωμένου παραγωγού ραδιοφώνου και compiler Δημήτρη Παπασπυρόπουλου,“LongMissedHeroes” που ήδη κυκλοφορεί. Επιπλέον η Rockarollaυποστηρίζει rockbandsόπως οι OUT LOUD και rock specialized projects όπως οι THORN!
Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που ξεκίνησε, η Rockarolla αντιπροσωπεύει αποκλειστικά κάποια από τα πιο ηχηρά internationallabels(NUCLEARBLAST, MINISTRYOFSOUND, HEDKANDI, SPINEFARM,ANJUNABEATS,BEDROCK…) και μερικούς από τους σπουδαιότερους distributors του κόσμου (ESSENTIAL,GOODTOGO…) με παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνικό roaster όπως οι DURANDURAN, PURESSENCE, SEPULTURA, NIGHTWISH, ACCEPT, NOUVELLEVAGUE, DEATHINVEGAS, PRIMUS, NIGHTMARESONWAX, JOHNDIGWEED, SOPHIEELLIS-BEXTOR,ZIGGYMARLEY κ.ά.
Μέσα σε ελάχιστο διάστημα από τότε που ξεκίνησε, η Rockarolla αντιπροσωπεύει αποκλειστικά κάποια από τα πιο ηχηρά internationallabels(NUCLEARBLAST, MINISTRYOFSOUND, HEDKANDI, SPINEFARM,ANJUNABEATS,BEDROCK…) και μερικούς από τους σπουδαιότερους distributors του κόσμου (ESSENTIAL,GOODTOGO…) με παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνικό roaster όπως οι DURANDURAN, PURESSENCE, SEPULTURA, NIGHTWISH, ACCEPT, NOUVELLEVAGUE, DEATHINVEGAS, PRIMUS, NIGHTMARESONWAX, JOHNDIGWEED, SOPHIEELLIS-BEXTOR,ZIGGYMARLEY κ.ά.
αχαχαχαsow έγραψε:supernatural22 έγραψε: Ναι,δίκιο έχεις, Χάρης Αντωνίου λέγεται!Τώρα δεν ξέρω ποιος είναι ο Χάρης Γεωργίου.Ο Φοίβος στο παρελθόν έχει υπογράψει αρκετές φορές με ψευδώνυμο,όπως "Μυρτώ Νικολοπούλου","Ιάσονας Μπαρουξής","Ορέστης Πλακίδης".

Nothing lasts forever but the earth and sky
Ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια κίνηση από το Φοίβο... Τον τελευταίο χρόνο η My Group κάνει την καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα και κατάφερε και έχει ένα σωρό επιτυχίες..Ελπίζω μόνο καλό να είναι ότι ενώθηκε με τη Spicy και να μη τους παρασύρει ο Φοίβος.
Και η Rockarolla είναι πολύ γνωστή εταιρεία προώθησης κλπ.
Και πάλι ελπίζω μόνο καλά πράγματα να φέρουν όλες αυτές οι συνεργασίες (ελπίζω να έχουμε κάτι καλό και για τη Δέσποινα...)
Και η Rockarolla είναι πολύ γνωστή εταιρεία προώθησης κλπ.
Και πάλι ελπίζω μόνο καλά πράγματα να φέρουν όλες αυτές οι συνεργασίες (ελπίζω να έχουμε κάτι καλό και για τη Δέσποινα...)
h apla oti ena tragoydi exei ginei gnwsto se mia megalh merida kosmou...sow έγραψε:δεν εγραψα κατι τετοιο, μη βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα. Δε μιλησα για μοναδικους χρηστες, εννοειται οτι αν κλεισεις τον υπολογιστη σου και μπεις μετα απο μιση ωρα,1,2,3,5,10,20,1 βδομαδα, θα καταγραφεις ως νεος viewer του βιντεο επομενως μπορει να το εχει δει περισσοτερες απο μια φορα το βιντεο καποιος.
Οπως και να 'χει ομως, οταν εχουμε να κανουμε με τοσα εκατομμυρια μιλαμε σιγουρα για εκατονταδες χιλιαδες κοσμου που το ακουσε, ισως και παραπανω και αυτο δηλωνει επιτυχια either you like it or not
an katataseis to ok sta megala souxe lypamai eisai lathos.
ποιος το γαμαει το οκ; Για το ερωτευτηκα μιλουσα, το οκ δε ξερω τι κανει στο you tube, δε το εψαξα.
αν θες ομως την αποψη μου ,δεν κατατασσεται ακομα στα μεγαλα χιτς. βεβαια εχει βδομαδες να βγει νεο airplay chart οποτε δε ξερω τι γινεται συνολικα αλλα η δικη μου εικονα ειναι οτι δεν ειναι ακομα.
αν θες ομως την αποψη μου ,δεν κατατασσεται ακομα στα μεγαλα χιτς. βεβαια εχει βδομαδες να βγει νεο airplay chart οποτε δε ξερω τι γινεται συνολικα αλλα η δικη μου εικονα ειναι οτι δεν ειναι ακομα.
sow έγραψε:ποιος το γαμαει το οκ; Για το ερωτευτηκα μιλουσα, το οκ δε ξερω τι κανει στο you tube, δε το εψαξα.

σορρυ νομιζα μιλαγαμε για το οκ...
καλα το ερωτευτηκα καλα τα πηγε δεν ειπα κατι...απλα δεν ξερω πως εννοουμε τον ορο ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ...εκει ειναι που σκαλωνω..
το οκ απλα ειναι ενα κομματι μεσα στα 1000 αλλα που θα παιξει το καλοκαιρι και παιζει..δεν δεσποζει ουτε ειναι ΣΟΥΞΕΔΑΡΑ οπως γραφουνε μερικοι...εμενα εκει ειναι η διαφωνια μου..
εχει φοντα να γινει, εδω εγινε το θεος που δε το περιμενα τοσο πολυ.
Μεχρι στιγμης παντως η αισθηση μου ειναι οτι δεν παιζει τρομερα.
Μεχρι στιγμης παντως η αισθηση μου ειναι οτι δεν παιζει τρομερα.
εγω παντως αισθανομαι πως στις μερες μας ειναι και λιγο δυσκολο ενα τραγουδι να γινει πολυ μεγαλο hit.
ακομα και τα τραγουδια που παιζουν πολυ απο το ραδιοφωνο δεν ξερω αν εχουν την αποδοχη απο τον κοσμο που ειχαν παλιοτερα σουξε.
ακομα και τα τραγουδια που παιζουν πολυ απο το ραδιοφωνο δεν ξερω αν εχουν την αποδοχη απο τον κοσμο που ειχαν παλιοτερα σουξε.
-
synenteyksh tus sto tralala.gr: http://www.tralala.gr/monimes-stiles/st ... p-xorio-31\
gia ton foibo anaferei:
-Έχεις συνεργαστεί κατά καιρούς με πάρα πολλούς παραγωγούς και djs? Τελευταία σου συνεργασία είναι αυτή με τον Φοίβο, η οποία εξόργισε μερίδα του hip hop κοινού, γιατί πιστεύουν ότι το πούλησες για τα φράγκα.
Tus: Έχω συνεργαστεί με όσους ήθελα να συνεργαστώ και με όσους δεν συνεργάστηκα είναι επειδή δεν ήθελα. Αυτό για μένα είναι επιτυχία στην ζωή μου. "I’m not hip hop", είμαι πρώτα ο εαυτός μου και μετά η propaganda τους. Όσο το κομμάτι με τον Φοίβο είχε ανεβεί μήνες πριν σε demo version με beat από τον "michali zita" στο Youtube. Επειδή λοιπόν πήγαινε περίφημα, ο Φοίβος πίστεψε σε αυτό ήρθε σε επαφή μαζί μου. Πήρε δικαιώματα από την Τουρκία και έβαλε ένα κάρο βαράτε βιολιτζήδες για να γίνει παραγωγικά σωστότερο! Αυτό ήταν. Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Φοίβο, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παραγωγούς στην Ελλάδα και εννοείτε ότι σέβεται και δέχεται τους στίχους μου ως έχουν. Δεν υπήρξε καμιά επέμβαση στο να αλλάξω κάτι από όσα γράφω. Ως εκ τούτου, αυτό είναι εξίσου μεγάλη μου τιμή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάρει ονειρικούς τίτλους και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τις ελληνικής μουσικής.
-Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Επιτυχίες με το Φοίβο ή αλητείες και βρωμιά με τον Cenobite;
Tus: Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους μέχρι και με τον Φοίβο ετοιμάζω βρωμιές, γι’ αυτό να μην λεν μεγάλα λόγια. Όσο για τον Cenobite ήταν είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης, "αδερφός" θα έλεγα.. άρα το να σταματήσουμε να κάνουμε μουσική μαζί παραείναι δύσκολο!
gia ton foibo anaferei:
-Έχεις συνεργαστεί κατά καιρούς με πάρα πολλούς παραγωγούς και djs? Τελευταία σου συνεργασία είναι αυτή με τον Φοίβο, η οποία εξόργισε μερίδα του hip hop κοινού, γιατί πιστεύουν ότι το πούλησες για τα φράγκα.
Tus: Έχω συνεργαστεί με όσους ήθελα να συνεργαστώ και με όσους δεν συνεργάστηκα είναι επειδή δεν ήθελα. Αυτό για μένα είναι επιτυχία στην ζωή μου. "I’m not hip hop", είμαι πρώτα ο εαυτός μου και μετά η propaganda τους. Όσο το κομμάτι με τον Φοίβο είχε ανεβεί μήνες πριν σε demo version με beat από τον "michali zita" στο Youtube. Επειδή λοιπόν πήγαινε περίφημα, ο Φοίβος πίστεψε σε αυτό ήρθε σε επαφή μαζί μου. Πήρε δικαιώματα από την Τουρκία και έβαλε ένα κάρο βαράτε βιολιτζήδες για να γίνει παραγωγικά σωστότερο! Αυτό ήταν. Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Φοίβο, είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παραγωγούς στην Ελλάδα και εννοείτε ότι σέβεται και δέχεται τους στίχους μου ως έχουν. Δεν υπήρξε καμιά επέμβαση στο να αλλάξω κάτι από όσα γράφω. Ως εκ τούτου, αυτό είναι εξίσου μεγάλη μου τιμή, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει πάρει ονειρικούς τίτλους και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τις ελληνικής μουσικής.
-Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον; Επιτυχίες με το Φοίβο ή αλητείες και βρωμιά με τον Cenobite;
Tus: Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους μέχρι και με τον Φοίβο ετοιμάζω βρωμιές, γι’ αυτό να μην λεν μεγάλα λόγια. Όσο για τον Cenobite ήταν είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης, "αδερφός" θα έλεγα.. άρα το να σταματήσουμε να κάνουμε μουσική μαζί παραείναι δύσκολο!
τελικα ο σχοινας την διασκευη που ελεγε θα την κανει στο τραγουδι του φοιβου "τι αισθανεσαι για μενα" ?
Ερώτηση: (Ψιλοάσχετο με το θέμα)
Ποια singles της Αυλής του Παραδείσου της Δέσποινας έκαναν επιτυχία και ακούστηκαν και ποια όχι;
Ποια singles της Αυλής του Παραδείσου της Δέσποινας έκαναν επιτυχία και ακούστηκαν και ποια όχι;

να σου πω ποια δεν ακουστηκαν καλυτερα?Stavros έγραψε:Ερώτηση: (Ψιλοάσχετο με το θέμα)

το "πεθανες" και το "προσευχομαι" δεν ακουστηκαν μονο.
Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
αυτα τα δυο δεν επαιξαν καθολου.τα υπολοιπα ακουστηκαν δεν εκαναν βεβαια ολα την ιδια επιτυχια.afn έγραψε:Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...?
-
kanto an m'agapas me petrelh top!
-
Tι λες ρε; Το Πέθανες μια χαρά έπαιξε πλάκα κάνεις;;;stelios έγραψε:αυτα τα δυο δεν επαιξαν καθολου.τα υπολοιπα ακουστηκαν δεν εκαναν βεβαια ολα την ιδια επιτυχια.afn έγραψε:Μήπως υπερβάλλουμε λίγο...?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
To latreuw to pethanes..