Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το 11/06. Γι' αυτό δεν το ανακοίνωσαν από την Πύλη. Δεν αποκλείεται όμως το γκραν φινάλε να γίνει 11/06 και να το ανακοινώσουν μετά το διήμερο 3-4/06.
Καλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι τους γλέντησε πάλι όλους. Πόσω μάλλον δεδομένου ότι έκανε έναρξη σε μια περίοδο που είχε προηγηθεί η καθιερωμένη μαζική επίθεση από τα ΜΜΕ. Τι να του πουν όλοι οι πανελίστες και τα λιαγκοειδή που αφήνουν υπόνοιες για την επιτυχία του και κατά πόσο τον έχουν πλήξει οι δηλώσεις του. Καλά λέει ο Sfakattack. Εδώ έβγαινε μια στο πρωινό του Mega και μας έλεγε ότι έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί ενώ ήταν ακόμα στη Fantasia. Και αφού την διόρθωσαν μας είπε ότι δεν πήγε και πολύ καλά. Τρελό γλέντι. Μόνος του και όλοι τους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το 11/06. Γι' αυτό δεν το ανακοίνωσαν από την Πύλη. Δεν αποκλείεται όμως το γκραν φινάλε να γίνει 11/06 και να το ανακοινώσουν μετά το διήμερο 3-4/06.
Καλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Σημασία έχει ότι τους γλέντησε πάλι όλους. Πόσω μάλλον δεδομένου ότι έκανε έναρξη σε μια περίοδο που είχε προηγηθεί η καθιερωμένη μαζική επίθεση από τα ΜΜΕ. Τι να του πουν όλοι οι πανελίστες και τα λιαγκοειδή που αφήνουν υπόνοιες για την επιτυχία του και κατά πόσο τον έχουν πλήξει οι δηλώσεις του. Καλά λέει ο Sfakattack. Εδώ έβγαινε μια στο πρωινό του Mega και μας έλεγε ότι έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί ενώ ήταν ακόμα στη Fantasia. Και αφού την διόρθωσαν μας είπε ότι δεν πήγε και πολύ καλά. Τρελό γλέντι. Μόνος του και όλοι τους.
Eίναι δύο φορές κομπλεξικοί επειδή και βγάζουν χολή και την βγάζουν όντας ανενημέρωτοι. Τα καλύτερα γλέντια έρχονται...
Υ.Γ.: Μαθαίνω ότι ο Νότης έχει πολλά ερωτικά κομμάτια στην διάθεση του για να ακούσει και ελάχιστα αξιόλογα από κοινωνικά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. ΙΣως στον επόμενο δίσκο να έχει 1-2 κοινωνικά και όχι 6...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Υ.Γ.: Μαθαίνω ότι ο Νότης έχει πολλά ερωτικά κομμάτια στην διάθεση του για να ακούσει και ελάχιστα αξιόλογα από κοινωνικά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. ΙΣως στον επόμενο δίσκο να έχει 1-2 κοινωνικά και όχι 6...
Νομίζω ότι εκ των πραγμάτων δεν πάει ο Νότης για τόσα κοινωνικά πάλι. Έκανε την υπέρβαση στον Μαζί, οπότε δε νομίζω να τον γεμίσει πάλι με κοινωνικά. Βέβαια εγώ κρατάω μικρό καλάθι, γιατί και πριν τον Μαζί έτσι λέγαμε. Επίσης είναι σημαντικό το γεγονός ότι όσο πιο πολλά βγάζει με την πάροδο των χρόνων τόσο θα δυσκολεύεται και να βρει αντάξια ή καλύτερα τους. Μετά το Μα εγώ είμαι Έλληνας τι να βρει δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας, χρειάστηκε το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη με τον Βo “Έχει να κάνει”, για να ξεπεράσει τα 1εκ views στο Υoutube και φαίνεται ότι η συνεργασία του Έλληνα καλλιτέχνη με την Panic Records ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο.
http://www.insocial.gr/to-%CE%B5%CE%BA% ... ube-video/
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν παρακολουθώ το σόου, όμως έκατσα από περιέργεια να δω την στιγμή που κάθεται στην Ζοζεφίν ο Νότης. Και έπεσα κάτω από τα γέλια στην συνέχεια, γιατί ακολουθούσε ο Βαλάντης, ο οποίος βλέπει στην οθόνη τον Νότη και κάνει "ελα γύρνα το"...Πόσο γλέντι πια? :hysterical:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ενταξει χαλαστηκε μετα γιατι εφυγε η Ζοζεφιν και δεν ειχε να δει αλλο κωλο. :lol:
Scorpion86 έγραψε: Υ.Γ.: Μαθαίνω ότι ο Νότης έχει πολλά ερωτικά κομμάτια στην διάθεση του για να ακούσει και ελάχιστα αξιόλογα από κοινωνικά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. ΙΣως στον επόμενο δίσκο να έχει 1-2 κοινωνικά και όχι 6...
Βασικα εγω θεωρω οτι το ειχε αποφασισει οτι θα εφευγε απο την cobalt και γιαυτο ειπε να βαλει αρκετα κοινωνικα.
Οπως και να χει κραταμε μικρο καλαθι για τον νεο δισκο, μην την παθουμε οπως στο Μαζι! :biggrin:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Διαβασα στο fb οτι βγηκαν τα εισητηρια για την συναυλια στην Κυπρο...Ισχυει ; :surprised:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
christos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από christos »

Πάνω απ' ολα ΕΓΩ, αυτό το εγώ που με σκοτώνει κάθε μέρα
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Διαβασα στο fb οτι βγηκαν τα εισητηρια για την συναυλια στην Κυπρο...Ισχυει ;
Εισιτήρια:
€30 (HIGH TABLES μόνο με κράτηση),
€25 (ΔΙΑΖΩΜΑ Γ),
€20 (ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Β & Δ),
€15 (ARENA),
€5 ΠΑΙΔΙΚΟ (ισχύει για παιδιά κάτω των 10 ετών)
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Κλασικές γουμενιδομακακίες.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

SFAKattack10 έγραψε:Βασικα εγω θεωρω οτι το ειχε αποφασισει οτι θα εφευγε απο την cobalt και γιαυτο ειπε να βαλει αρκετα κοινωνικα.
Οπως και να χει κραταμε μικρο καλαθι για τον νεο δισκο, μην την παθουμε οπως στο Μαζι! :biggrin:
Η αλήθεια είναι ότι του έκατσαν και αρκετά καλά κοινωνικά όμως. Άντε να μην έβαζε το Φτου Ξελευθερία ή το Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα, το οποίο βέβαια ταίριαζε ως απάντηση στους επικριτές του εκείνη την εποχή, ήρθε και το τραγούδι για Παζούζου κι έδεσε το γλυκό. Ο δίσκος δεν χαντακώθηκε από τα πολλά κοινωνικά, αλλά από τα υπόλοιπα μέτρια και το μετριότατο πρόμο σε συνδυασμό με την μηδενική προώθηση. Βέβαια δεν αποκλείεται να ''θυσίασε'' ένα δίσκο γνωρίζοντας ότι είναι ο τελευταίος του και ότι η Cobalt δεν θα τον στηρίξει. Το καλό είναι ότι δημιουργείται μια αίσθηση ότι τα καλύτερα έρχονται.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Νότης Σφακιανάκης στην Κύπρο, για μία αξέχαστη συναυλία, στις 8 Ιουλίου, στο γήπεδο ΓΣΖ της Λάρνακας.

Εισιτήρια προπωλούνται:
www.SoldoutTickets.com.cy
Σε επιλεγμένα περίπτερα SO EASY, στο περίπτερο TimeOut στην Πάφο και στο περίπτερο In&Out στο Παραλίμνι.

Πληροφορίες: 70004344.

Εικόνα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Βασικα εγω θεωρω οτι το ειχε αποφασισει οτι θα εφευγε απο την cobalt και γιαυτο ειπε να βαλει αρκετα κοινωνικα.
Η αλήθεια είναι ότι του έκατσαν και αρκετά καλά κοινωνικά όμως. Άντε να μην έβαζε το Φτου Ξελευθερία ή το Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα, το οποίο βέβαια ταίριαζε ως απάντηση στους επικριτές του εκείνη την εποχή, ήρθε και το τραγούδι για Παζούζου κι έδεσε το γλυκό. Ο δίσκος δεν χαντακώθηκε από τα πολλά κοινωνικά, αλλά από τα υπόλοιπα μέτρια και το μετριότατο πρόμο σε συνδυασμό με την μηδενική προώθηση. Βέβαια δεν αποκλείεται να ''θυσίασε'' ένα δίσκο γνωρίζοντας ότι είναι ο τελευταίος του και ότι η Cobalt δεν θα τον στηρίξει. Το καλό είναι ότι δημιουργείται μια αίσθηση ότι τα καλύτερα έρχονται.
Αυτό είναι μια δική σου αίσθηση των πραγμάτων!
Ο Νότης όπου έδινε συνέντευξη όταν βγήκε ο δίσκος (ειδικά στη Γεροθοδώρου που έκανε κανονική παρουσίαση των τραγουδιών σχεδόν όλα τα αποκαλούσε "εξαιρετικά").
Όπως επίσης θέλω να σου πω ότι σε πάρα πολλούς αρέσει αρκετά ο δίσκος σαν συνολικό άκουσμα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

johnytzitzi έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Αυτό είναι μια δική σου αίσθηση των πραγμάτων!
Ο Νότης όπου έδινε συνέντευξη όταν βγήκε ο δίσκος (ειδικά στη Γεροθοδώρου που έκανε κανονική παρουσίαση των τραγουδιών σχεδόν όλα τα αποκαλούσε "εξαιρετικά").
Όπως επίσης θέλω να σου πω ότι σε πάρα πολλούς αρέσει αρκετά ο δίσκος σαν συνολικό άκουσμα.
Ε προφανώς και είναι η δική μου αίσθηση. Δε φταίω εγώ αν εσείς ντρέπεστε να κάνετε κριτική. Ο Νότης τι ήθελες να πει; Ποια εξαιρετικά τραγούδια; Αμφιβάλλω αν θυμάται και ορισμένα από αυτά πια. Και μένα μου αρέσουν κάποια κομμάτια, αλλά σαν δίσκος γενικότερα δεν έκανε αίσθηση, ψέματα να πούμε;
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Σύμφωνα με έναν απολογισμό που έχω κάνει σίγουρα ο "Μαζί" δεν είναι και ο δίσκος της δεκαετίας σίγουρα όμως είναι ένας προσωπικός δίσκος του Νότη που έχει την σφραγίδα του. Δηλαδή μιλάμε για έναν δίσκο που τον έκανε κατά πρώτον για τον εαυτό του και ύστερα για όλους εμάς. Το μεγαλύτερο όμως κομμάτι ευθύνης θεωρώ πως δεν το έχει η εταιρία ούτε ο Βλάχος αλλά οι δημιουργοί (συνθέτες και στιχουργοί). Τι εννοώ; Εν έτει 2016 επιτυχημένος δίσκος δεν θεωρείται τόσο από τις πωλήσεις του όσο από τους δημιουργούς και η αλήθεια είναι πως ο "Μαζί" πέρα από 2-3 γνωστούς δημιουργούς δεν είχε άλλους. Ο περισσότερος κόσμος πλέον όταν βλέπει άγνωστους δημιουργούς δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να ακούσει τα τραγούδια ούτε καν οι σταθμοί να τα παίξουν. Αν δείτε τραγούδια που έχουν γράψει π.χ. Σαμπάνης, Stan, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος ο αείμνηστος Παντελίδης και 2-3 ακόμη τα ρεκόρ τους είναι εντυπωσιακά. Άρα αυτό που πρέπει να προσέξει αυτή την φορά ο Νότης είναι να κυνηγήσει λίγο κάπως πιο καταξιωμένους δημιουργούς και ανερχόμενους και τότε σίγουρα θα μιλάμε για έναν επιτυχημένο δίσκο από όλες τις πλευρές.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνει έναν δίσκο καθαρά ερωτικό. Θα ήθελα να έχει και σύγχρονα ακούσματα (όχι καγκουροτράγουδα) αλλά σύγχρονες ρούμπες και τσιφτετέλια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του Νότη. Επίσης κάτι που έχει λείψει από Νότη όπως έχουμε ξαναπεί είναι η καψούρα (το φινάλε της καρδιάς, για σένανε φοβάμαι) και ένα δυνατό ζεϊμπέκικο (παρ' τον δρόμο).
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Radio Piratis
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Radio Piratis »

81argus έγραψε:Σύμφωνα με έναν απολογισμό που έχω κάνει σίγουρα ο "Μαζί" δεν είναι και ο δίσκος της δεκαετίας σίγουρα όμως είναι ένας προσωπικός δίσκος του Νότη που έχει την σφραγίδα του. Δηλαδή μιλάμε για έναν δίσκο που τον έκανε κατά πρώτον για τον εαυτό του και ύστερα για όλους εμάς. Το μεγαλύτερο όμως κομμάτι ευθύνης θεωρώ πως δεν το έχει η εταιρία ούτε ο Βλάχος αλλά οι δημιουργοί (συνθέτες και στιχουργοί). Τι εννοώ; Εν έτει 2016 επιτυχημένος δίσκος δεν θεωρείται τόσο από τις πωλήσεις του όσο από τους δημιουργούς και η αλήθεια είναι πως ο "Μαζί" πέρα από 2-3 γνωστούς δημιουργούς δεν είχε άλλους. Ο περισσότερος κόσμος πλέον όταν βλέπει άγνωστους δημιουργούς δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να ακούσει τα τραγούδια ούτε καν οι σταθμοί να τα παίξουν. Αν δείτε τραγούδια που έχουν γράψει π.χ. Σαμπάνης, Stan, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος ο αείμνηστος Παντελίδης και 2-3 ακόμη τα ρεκόρ τους είναι εντυπωσιακά. Άρα αυτό που πρέπει να προσέξει αυτή την φορά ο Νότης είναι να κυνηγήσει λίγο κάπως πιο καταξιωμένους δημιουργούς και ανερχόμενους και τότε σίγουρα θα μιλάμε για έναν επιτυχημένο δίσκο από όλες τις πλευρές.
Αυτό είναι το καλό που έχει ο Νότης φίλε μου! Δεν κοιτάει ποιος έγραψε το τραγούδι αλλά "κοιτάει" το τραγούδι αυτό καθεαυτό. Δυσκολεύομαι λίγο να πιστέψω ότι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί κοιτάνε ποιος το έγραψε. Νομίζω κοιτάνε αν έχει απήχηση στον κόσμο. Το κακό ,κατά την άποψη μου, για τον Νότη ξεκινούσε από την Cobalt. Η μη προώθηση του είχε ως αποτέλεσμα να μην ακουστεί ο δίσκος τόσο όσο έπρεπε, αν και το "Μα εγώ είμαι Έλληνας" παίζει αρκετά συχνά πέραν από ραδιοφωνικά singles. Τώρα με το "Έχει να κάνει" που έπεσε αρκετή προώθηση, βλέπεις ότι έχουν αρχίσει και το παίζουν και οι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Πριν από λίγη ώρα στο Ε στην εκπομπη "πρωινούλι" ανέφεραν το συμβαν στο αεροδρόμιο με τον Νότη. Γενικά κρατησαν καλή στάση για τον Άρχοντα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Χθες ειπε... "Τι θελω εγω εδω" ...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Απάντηση