Ο Παπαδόπουλος λάμπει ακόμα και αν φωτογραφηθεί δίπλα σε χελωνονιντζάκι τραβεστί.stelios έγραψε:
Ελένη Φουρέιρα
Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ --ΜΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ POP STAR
- billakos24
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!Nick_Man έγραψε:Δεν θυμάμαι να ξαναέχει συζητηθεί τόσο πολύ κλιπ τελευταίαtgoj18 έγραψε:Ισχυει, απλα μιλαω για airplay. Και το Πιο ερωτας πεθαινεις εγινε γνωστο μεσω του κλιπ του. Απο τις περιπτωσεις που το κλιπ δινει πνοη σε ενα αδιαφορο τραγουδι
Πάντως καλώς ή κακώς θεωρώ ότι οι συνεργάτες της Φουρέιρα κάνουν την καλύτερη δουλειά που γίνεται σε έλληνα καλλιτέχνη αυτή τη στιγμή
Τα τραγούδια είναι κάκιστα (προφανώς)αλλά έχουν συνεχή ροή, έχει μεγάλα budget για τα βίντεο της και είναι παντού.

All of our endings can be found in our beginnings...
Εγώ δεν περίμενα να ακούγεται μέχρι και τώρα η Φουρέιρα 

- fylakas_aggelos
Θεέ μου,πόσο υπέροχη!Κάτι ξέρω που είμαι fan της!Αχ το κομμάτι το πέρασα και στο iphone μου (μαζί με Sweetest Love και To Deserve You),και τα βάζω τέρμα στο στρατό!Όλοι μέσα λατρεύουμε Φουρέιρα!!!!!!!panosif έγραψε:People.
]
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μπράβο fylaka που είσαι fan της Ελένης.Είμαστε 2 λοιπόν στο forum.
Μπράβο και στον ελληνικό στρατό.
Βέβαια δε νομίζω ότι εκτιμούν τις φωνητικές της ικανότητες αλλά κάτι άλλο.Δεν μας πειράζει όμως.Το δεχόμαστε κι αυτό.

Μπράβο και στον ελληνικό στρατό.

Βέβαια δε νομίζω ότι εκτιμούν τις φωνητικές της ικανότητες αλλά κάτι άλλο.Δεν μας πειράζει όμως.Το δεχόμαστε κι αυτό.

- fylakas_aggelos
Ακόμα και ένα παιδί που ακούει μόνο σκυλάδικα,από Χαρά Βέρρα και κάτω,λατρεύει Φουρέιρα!!!!!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Μπράβο να του πεις.
Κράτα τους θερμούς με την Ελένη μέχρι ν' απολυθείς.Βασίζομαι πάνω σου.

Κράτα τους θερμούς με την Ελένη μέχρι ν' απολυθείς.Βασίζομαι πάνω σου.

-
Πάνο μην σκάς παιδί μου,η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Αν δεν έκανε "μπάμ",αν δεν απασχολούσε,δεν θα είχε τον κάθε "μάγκα" να την βρίζει.'Ετσι ξέρουν να διαχειρίζονται "ώριμες" απόψεις.
Αν δεν έκανε "μπάμ",αν δεν απασχολούσε,δεν θα είχε τον κάθε "μάγκα" να την βρίζει.'Ετσι ξέρουν να διαχειρίζονται "ώριμες" απόψεις.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Πολύ σωστά τα λες Slim.Slim_Shady έγραψε:Πάνο μην σκάς παιδί μου,η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.

Και στην τελική αν είναι τόσο ατάλαντη,άφωνη,βγάζει αηδίες τραγούδια και παρόλα αυτά κάνει επιτυχία τότε απλά μαγκιά της.
3 χρόνια ακούμε πως θα εξαφανιστεί και θα περάσει στα αζήτητα αλλά άλλες βλέπω να έχουν πρόβλημα στην καριέρα τους.
-
panosif έγραψε:Πολύ σωστά τα λες Slim.Slim_Shady έγραψε:Πάνο μην σκάς παιδί μου,η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Αν δεν έκανε "μπάμ",αν δεν απασχολούσε,δεν θα είχε τον κάθε "μάγκα" να την βρίζει.'Ετσι ξέρουν να διαχειρίζονται "ώριμες" απόψεις.![]()
Και στην τελική αν είναι τόσο ατάλαντη,άφωνη,βγάζει αηδίες τραγούδια και παρόλα αυτά κάνει επιτυχία τότε απλά μαγκιά της.
3 χρόνια ακούμε πως θα εξαφανιστεί και θα περάσει στα αζήτητα αλλά άλλες βλέπω να έχουν πρόβλημα στην καριέρα τους.
Και η Britney άφωνη είναι όπως και τόσες άλλες στάρ του εξωτερικού που και αυτές τα χειρότερα ακούνε αλλα ακόμα ψηλά είναι.
Ακριβώς γιατι πίσω έχουν μια ομάδα συντονισμένη.Και δεν κατάλαβα τι θέλουνε να ακούσουνε απο την Φουρειρα ακριβώς.Άριες?
Και επίσης λίγο σε αυτό το θέμα θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι γιατι η κοπέλα έπαθε πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές.
Και στην τελική ότι και αν είναι η κοπέλα και άφωνη να είναι και να μην ακούγεται δεν αξίζει αυτη η προσωπική επίθεση.Δεν σας έφαγε το ψωμί για
να την βρίζετε έτσι.Δεν σας αρέσει,μην ασχολείστε...Αλλα βλέπω σας καίει ακόμα.
Και μετά μου λέτε πως η δυσφήμιση δεν ειναι η καλύτερη διαφήμιση.Go on.
χθες είδα τα mad awards, η εμφάνιση της Φούρω μου άρεσε αν και το τραγούδι είναι άκυρο...
Nothing lasts forever but the earth and sky
emena m'aresi to rantevou stin paralia

Krouela agapes mou, Krouela
Εκδηλώνεστε ένας ένας. 

-
Εμένα μου ήταν συμπαθής ανέκαθεν.Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα.panosif έγραψε:Εκδηλώνεστε ένας ένας.
Δεν λέω πως είναι η σούπερ αλλα μια χαρα είναι για την Ελληνική ποπ σκηνή.
Σήμερα έβλεπα το fthis που ήταν καλεσμένος ο Σατσίδης(?).
Και όταν τον ρώτησαν ποιος καλλιτέχνης θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό είπε την Φουρέιρα
Δεν το είπα για σένα Slim.Ξέρω από καιρό ότι σου αρέσει η Φουρέιρα.Slim_Shady έγραψε:Εμένα μου ήταν συμπαθής ανέκαθεν.Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα.panosif έγραψε:Εκδηλώνεστε ένας ένας.
Δεν λέω πως είναι η σούπερ αλλα μια χαρα είναι για την Ελληνική ποπ σκηνή.
Σήμερα έβλεπα το fthis που ήταν καλεσμένος ο Σατσίδης(?).
Και όταν τον ρώτησαν ποιος καλλιτέχνης θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό είπε την Φουρέιρα

Για την Krouela ήταν που είπε πως της αρέσει το Ραντεβού στην παραλία.

Μια χαρά θα μπορούσε να βγει και στo εξωτερικό.Τόσες άφωνες κάνουν καριέρα η Ελένη θα τους χάλαγε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosif την Τετ Ιούλ 17, 2013 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ego ti sou fteo pali mori ? 

Krouela agapes mou, Krouela
Tίποτα βρε.Χαίρομαι που γουστάρεις Ελένη.Krouela έγραψε:ego ti sou fteo pali mori ?