Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε:
S_Mesogeios έγραψε:Δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένος να πω σε κανέναν τίποτα, εγώ απλά αναφέρω τι ξέρω, όσοι με κατάλαβαν ποιος είμαι ξέρουν πολύ καλά αν τα λέω η όχι στον αέρα η ότι τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι στην ευχέρεια σου να με διαβάσεις και να το πιστέψεις η όχι, πάντως όσοι ασχολούμαστε με το κοντό ξέρουμε ακριβώς με τα νέα σχήματα πως είναι, εγώ είκοσι χρόνια σχεδόν τώρα που ασχολούμαι αν δεν δω αφίσα η να το ακούσω από το στόμα του δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν, φιλικά Στελιος
Δεν είπα να πεις ονόματα και ούτε υπονοώ ότι αυτά που λες μπορεί να μην ισχύουν. Απλά όταν λες κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο με τα γραφόμενα άλλου εδώ μέσα καλό είναι να το αιτιολογείς παραπάνω, εκτός αν δεν ξέρεις. Τέλος πάντων.
Κι εγώ έγραψα περίπου το ίδιο με το Στέλιο (αμέσως μετα τη λήξη από Πύλη) και έγραψα και το ποιος με πληροφόρησε γιατί δεν είχε θέμα να το αναφέρω.

Ο καιρός θα δείξει τι θα ισχύσει τελικά γιατί οι ανατροπές πληροφοριών είναι πάντα στο πρόγραμμα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Σίγουρα είχε γίνει μια τυπική συμφωνία και στην πορεία να χάλασε,ίσως αυτό που ειπώθηκε από την αρχή σχετικά με την ώρα επί σκηνής, εγώ να πω την αλήθεια μου δεν το περίμενα ποτέ ότι θα γίνει η συγκεκριμένη συνεργασία
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
johnytzitzi

Από το 2010 στην Ιερά Θέα προσπαθούν διάφοροι να την πραγματοποιήσουν αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και στραβώνει.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Τρεις συνεχόμενες χρονιές τον πιεζανε αλλά ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αν κατάλαβα πως είσαι ο Στέλιος που ξέρω που μάλλον εσύ είσαι το κατάλαβα από το Μεσόγειος και την φωτό σε καλωσορίζουμε. Από τα καλύτερα "παλιόπαιδα" και από τα καλύτερα παιδιά ο Στελάρας που όντως ξέρει πολλά περισσότερα από όλους και δεν μιλάει εύκολα :wink:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

81argus έγραψε:Αν κατάλαβα πως είσαι ο Στέλιος που ξέρω που μάλλον εσύ είσαι το κατάλαβα από το Μεσόγειος και την φωτό σε καλωσορίζουμε. Από τα καλύτερα "παλιόπαιδα" και από τα καλύτερα παιδιά ο Στελάρας που όντως ξέρει πολλά περισσότερα από όλους και δεν μιλάει εύκολα :wink:
Σε ευχαριστώ Αργύρη να είσαι καλά φίλε,μου έλειψε όλο αυτό το <<παιχνιδι>> της κοινότητας και ήρθα στην παρέα σας, όλοι εδώ μοιραζόμαστε την ίδια τρελλα και αγάπη :smile:
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εντάξει μπορεί αυτή η πληροφόρηση για Καρρά να υπήρχε πριν γίνει το 3ο και καθοριστικό ραντεβού που περιέγραψε ο Scorpion. Δεν μπορεί να υπάρχει κάποιος κοντά στο Νότη που να διαδίδει τέτοιες ανακρίβειες, ούτε και να τα βγάζει από το μυαλό του ο Scorpion. Μας το είπε και ο Scorpion το σενάριο για Καρρά άλλωστε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Δεν είναι θέμα ανακρίβειας απλά επειδή είναι ο Νότης και έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια τα σχήματα και τις συνεργασίες του ξέρεις πολύ καλά πως έως και ένα μήνα πριν πρεμιέρας και επίσημων ανακοινωσεων τίποτα δεν είναι σίγουρο, μην πω και μετά (βλέπε Μαλεα), ακούγονται και γράφονται πολλά σενάρια, μόνο ο Νότης και η ψυχή του ξέρουν τι θα γινει
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τουλαχιστον να εχουμε σιγουρο το Teatro ή και αυτο παιζεται?
Dionysis7 έγραψε: Το ''Δίνει τα φιλιά" έχει γυριστεί στους "Κήπους" στην Αλίαρτο Βοιωτίας. .
Και γω αυτο θυμαμαι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Dionysis7 και S.Mesogeios καλώς ήρθατε στην τρελονοτική παρέα μας. Ευχάριστο που πληθαινουμε κι εκεί που ήμασταν 5-6 άτομα πριν δύο χρόνια τώρα πάμε για ολόκληρο τιμ.

Λοιπόν, πάμε και στα νεότερα.
Χθες, κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες (αποδείχθηκαν ραδιο αρβυλα) οι οποίες πυροδοτήθηκαν κυρίως από την ξαφνική άφιξη του Νότη στην Αθήνα, αν και αρχικά ήταν να μείνει σερι μεχρι αρχες Ιουλη στην Κω, γι αυτό και πήρε βαλίτσες με demo να ακούσει. Τελικά, ο άνθρωπος ήρθε για κάποιες προσωπικές δουλειές, άλλο εάν μέσα σε όλα συναντήθηκε μόνο με τον Μπερτάκη για να μιλήσουν για κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αλλαγές που θα γινουν στον χωρο εσωτερικά και εξωτερικά του Teatro. Το σχήμα με την Πάολα έχει κλειδώσει και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο, το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου. Αυτό προς απογοήτευση κάποιων καλοθελητών που τις τελευταίες μέρες κανουν προσπάθειες να χαλάσουν το σχήμα διαδίδοντας ψευτικες ειδήσεις και θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι. Την Παρασκευή αναχωρεί ξανα για Κω ο Νοτης και επιστρεφει αρχες Ιουλίου για την συναυλία στην Κύπρο.

Υ.Γ.: Η Πάολα δέχεται ακόμα και τώρα ασφυκτικό πρεσινγκ από Παπαγεωργίου. Της δίνει καλύτερα λεφτα και περισσότερο χρόνο. Όμως με τον Μπερτάκη εχει αδερφικές σχέσεις και του οφειλει πολλά. Συν ότι σεβαστηκε το πενθος της και εκλεισε νωριτερα το μαγαζι , γνωριζοντας την οικονομική καταστροφή. Γι αυτό και μένει Teatro.

Υ.Γ.2: Μαντέψτε ποιον "δημοσιογράφο" έχει βάλει στόχο να...πηδήξει ο Μπερτάκης για τα ψέματα που διαδίδει και τα μοιράζει σε καμια δεκαριά σαιτ που συνεργάζεται. :071: :fryingpan:

Υ.Γ.3: Εχει δίκιο ο S.Mesogeios ότι ποτέ με τον Νότη δεν είσαι σίγουρος και έχει χαλάσει σχήματα ακόμα και ενώ ξεκίνησαν οι πρόβες. Πλέον, όμως έχει συντονιστή των κινήσεων του έναν ισχυρό επιχειρηματία και πολύ οργανωτικό τύπο. Από τώρα να φανταστείτε έχει γίνει κουβέντα για συναυλίες εξωτερικού σε ένα χρόνο από τώρα!!!. Για τέτοια οργάνωση λέμε.

Υ.Γ.4: Κοντά στην Panik ο Νότης αν και δεχεται πρεσινγκ απο Cobalt.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Ιουν 15, 2016 3:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Scorpion86 έγραψε:Υ.Γ.2: Μαντέψτε ποιον "δημοσιογράφο" έχει βάλει στόχο να...πηδήξει ο Μπερτάκης για τα ψέματα που διαδίδει και τα μοιράζει σε καμια δεκαριά σαιτ που συνεργάζεται.
Νασούληηη πες αλεύρι... Ο Μπερτάκης σε γυρεύει χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Σε ευχαριστώ Scorpion,μακάρι να είναι αλήθεια και να πέφτουν έξω οι πηγές μου γιατί έχουμε ανάγκη ένα δυνατό σχήμα του χρόνου,επισης να αναφέρω πως ο Καρρας θα μείνει στην ομάδα Μπερτακη λόγω φιλίας με τους επιχειρηματίες Μπερτακη και Μπεο,εάν αυτό αληθεύει δεν ξέρω σε πιο μαγαζί θα εμφανίζεται μιας και η φαντασία κλείνει προς Αργυρό-Νατασσα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Scorpion86 έγραψε:Dionysis7 και S.Mesogeios καλώς ήρθατε στην τρελονοτική παρέα μας. Ευχάριστο που πληθαινουμε κι εκεί που ήμασταν 5-6 άτομα πριν δύο χρόνια τώρα πάμε για ολόκληρο τιμ.
Ευχαριριστω για το καλωσόρισμα! Το notis.gr βλέπω είναι πάλι εδώ και βασιλεύει! Γεια σου φίλε Στέλιο :wink:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Ο Νοτης ηρθε αθηνα για τα γενεθλια του Garry απ οτι ειδα στο facebook...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
johnytzitzi

Ναι για να πάει εκεί ήρθε!
Έγραψε κι ο Λεμπιδάκης άρθρο κι ανέβασε και φωτογραφίες στο site του.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Υπάρχει πουθενά κάποιο ηχητικό απο τον ''Λαό προστάτη'' που έλεγε ο κοντός;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μα τι λέτε, αφού είναι ομοφοβικός ο Νότης σιγά μην πήγε στα γενέθλια του Garry.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

jdarmody έγραψε:Μα τι λέτε, αφού είναι ομοφοβικός ο Νότης σιγά μην πήγε στα γενέθλια του Garry.
Φίλε ξέρεις τι θα σου πει κάποιος που δεν πάει τον Νότη; Πως όλα αυτά τα κάνει για ξεκάρφωμα. Άστο μην το ψάχνεις έτοιμη την έχουν την απάντηση όλοι, την ίδια καραμέλα. Μια μέρα τσακώθηκα με κάποιον πως ο Νότης δεν πάει τους Αλβανούς και πήρε την Μπέλα Μέρη τότε στο Έναστρον για ξεκάρφωμα επειδή τον είπαν Χρυσαυγίτη και αποχώρησε η Μαλέα. Ότι να 'ναι φίλε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

S_Mesogeios έγραψε:επισης να αναφέρω πως ο Καρρας θα μείνει στην ομάδα Μπερτακη λόγω φιλίας με τους επιχειρηματίες Μπερτακη και Μπεο,εάν αυτό αληθεύει δεν ξέρω σε πιο μαγαζί θα εμφανίζεται μιας και η φαντασία κλείνει προς Αργυρό-Νατασσα
Υπάρχει και η Πύλη Αξιού στην οποία μπήκε μέτοχος ο Μπερτάκης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

ilias16 έγραψε:Υπάρχει πουθενά κάποιο ηχητικό απο τον ''Λαό προστάτη'' που έλεγε ο κοντός;;;
Υπηρχε στο youtube αλλα μαλλον το κατεβασαν, δεν το βρισκω πουθενα.
Απάντηση