Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Μιλάμε τα μπουρδελοσάιτ από την βιασύνη τους έγραψαν ότι το πρόστιμο των 26.000 ευρώ το έφαγε ο Νότης.
Η παραπλήροφορηση στα καλύτερα της... :tourta:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Βόμβα για Παολα. «Χάλασε» με Οικονομόπουλο… έκλεισε με Ρουβά
Η νύχτα έχει ιστορικά πολλά γυρίσματα. Μπορούν να φτιάξουν όλα και να χαλάσουν όλα. Τις τελευταίες μέρες γίνεται ο απόλυτος μύλος. Και αναφέρομαι σε συμφωνίες «κλειδώματα» για τη νέα σεζόν… σχήματα και συμφωνίες. Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την είδηση που μοιραστήκαμε μαζί σας για την απόφαση της Πάολας να αποχωρήσει από τον Όμιλο Μπερτάκη και να κλείσει με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Τελικώς και παρά το θετικό κλίμα της αρχής οι δυο πλευρές στο παρα πέντε δεν τα βρήκαν. Και έτσι η Πάολα κλείδωσε χθές το βράδυ στις 02.00 με τον Γιάννη Τσακουμάκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σχήμα θα είναι και ο Σάκης Ρουβάς ενώ ακούγεται πώς θα πλαισιώνονται από νέους καλλιτέχνες.

Δυνατό σχήμα και πολύ υπολογίσιμο για τον χειμώνα…
Σημερινος Γουμενιδης....

Ρε παιδια γνωριζει κανεις ποια μαγαζια εχει ο Τσακουμακος περα απο το Κεντρο Αθηνων?
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

http://provocateur.gr/prisma/12536/giat ... oys-typoys
Από τα πιο εμετικά άρθρα μαζί με το άρθρο του Κανάκη. Οι τύποι βγάζουν όλη τους την χολή όταν πρόκειται για τον Νότη σαν τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτε για πολιτικούς δεν έχουν μιλήσει με τόσο μίσος. Βέβαια του την έπεσαν όλοι του τύπου που έγραψε αυτό το άρθρο νοτικοί και μη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

81argus έγραψε:http://provocateur.gr/prisma/12536/giat ... oys-typoys
Από τα πιο εμετικά άρθρα μαζί με το άρθρο του Κανάκη. Οι τύποι βγάζουν όλη τους την χολή όταν πρόκειται για τον Νότη σαν τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτε για πολιτικούς δεν έχουν μιλήσει με τόσο μίσος. Βέβαια του την έπεσαν όλοι του τύπου που έγραψε αυτό το άρθρο νοτικοί και μη.
Το διάβασα και εγώ αυτό αλλά δεν το μετέφερα εδώ. Δεν έχει καν νόημα να ασχολούμαστε με αυτές τις μπούρδες...
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Mέχρι τον Οκτώβριο-Νοέμβριο, ο Νάσος θα αλλάξει 15 σχήματα στην Πάολα. Σαν την εγκυρότητα δεν έχει τελικά...
Στην λογική "Γράφω 20 σχήματα, σε ένα θα πέσω μέσα και μετα θα βγαίνω και θα λέω οτι το είχα αποκλειστικό". :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:http://provocateur.gr/prisma/12536/giat ... oys-typoys
Με τον Μπόβολο που υπογράφει το κείμενο ήμουν μαζί φαντάρος στην Ρόδο. Εχει ένα θετικό, είναι γαύρος, αλλά πολλά κολλήματα, ως ένας ακόμα λάτρης της θολοκουλτούρας. Δεν είδα να γράφει κάνα κείμενο για τον Βασιλάκη Παπακωνσταντίνου με τα λεφτά στην Βουλγαρία, τότε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Τετ Ιουν 15, 2016 3:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Ρε θηριο ξερεις το Μποβολο? :lol:

Μικρος που ειναι ο κοσμος.Φιλος φιλου μου και συμφωνω σ'αυτα που λες.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:Ρε θηριο ξερεις το Μποβολο? :lol:

Μικρος που ειναι ο κοσμος.Φιλος φιλου μου και συμφωνω σ'αυτα που λες.
Καλό παιδί, πες του για το στρατόπεδο στις Καλυθιές της Ρόδου, το οποιο πλέον δεν υπάρχει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Γράφει ο Μποβολος "Η δική μου γνώμη είναι πως όλοι αυτοί οι γραφικοί τύποι πρέπει απλά να αγνοούνται." και τους αγνοεί τόσο που γράφει ολόκληρο κείμενο...
Μετά πως θα βγάζεις το ψωμάκι σου βρε Μποβολε;
Άβαταρ μέλους
Radio Piratis
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Radio Piratis »

Scorpion86 έγραψε:Μιλάμε τα μπουρδελοσάιτ από την βιασύνη τους έγραψαν ότι το πρόστιμο των 26.000 ευρώ το έφαγε ο Νότης.
Δεν είναι από βιασύνη φίλε. Όλα γίνονται για τα κλικ. Έχω κι εγώ blog και με αηδιάζουν που παίζουν με τις λέξεις για να πάει το μυαλό αλλού με την πρώτη ματιά και να πάρουν το κλικ.... Όλα είναι εσκεμμένα.
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Radio Piratis έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Μιλάμε τα μπουρδελοσάιτ από την βιασύνη τους έγραψαν ότι το πρόστιμο των 26.000 ευρώ το έφαγε ο Νότης.
Δεν είναι από βιασύνη φίλε. Όλα γίνονται για τα κλικ. Έχω κι εγώ blog και με αηδιάζουν που παίζουν με τις λέξεις για να πάει το μυαλό αλλού με την πρώτη ματιά και να πάρουν το κλικ.... Όλα είναι εσκεμμένα.
Ο Ευθύμης είσαι;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notissfakianakis.eu: «Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια high tables για την συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στο ΓΣΖ της Λάρνακας, στην Κύπρο, στις 8/7/2016, έχουν εξαντληθεί»!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Κοίτα που έπεσε μέσα ο Γουμενίδης. Σήμερα το απόγευμα η Παολα ενημέρωσε τον Μπερτάκη ότι δεχθηκε προταση από Τσακουμάκο την οποια δεν μπορουσε να αρνηθεί διότι της πρόσφερε διπλάσια χρήματα από τον Παπαγεωργίου και τριπλάσια από τον Μπερτάκη. Τρομερά δελεαστική προσφορά. Και πάει στο μαγαζί του Τσακουμάκου μάλλον με Ρουβά.

Ο Νότης ενημερώθηκε πριν λίγο και το πήρε ιδιαίτερα ψύχραιμα σε αντίθεση με τον Μπερτάκη που είναι εξω φρενών. Του είπε "με το ζόρι δεν κρατάμε κανέναν"... Ανατροπή δεδομένων εκεί που όλα έδειχναν να έχουν μπει σε μία σειρά.
81argus

Μια χαρά άλλο που δεν ήθελε ο κοντός.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Άρα πάμε για Καρρα;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Άρα πάμε για Καρρα;
Για την ώρα τίποτα δεν υπάρχει ως εναλλακτικη λύση. Επικρατεί παγωμάρα στην επιχείρηση γιατί δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη. Περίμεναν ότι ειχαν ξεπεραστεί οι δυσκολίεε από την στιγμή που η Πάολα είχε απορρίψει τον Παπαγεωργίου. Κι από το πουθενά ήρθε σφήμα ο Τσακουμάκος. Ο Μαροσούλης έχει κάνει εξαιρετική πρόταση σε Καρρά για Ιερά Οδό. Γενικά με τους χρόνους που θελει ο Νοτης από το 2ο όνομα (2 προγράμματα από περίπου 45-50 λεπτά το καθένα) μειώνονται οι υποψηφιοι...
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

Με Καρρα καλυτερα αλλα δεν το βλεπω
81argus

Δεν νομίζω να συνεργαστεί με άντρα. Με καμιά δευτερότριτη πάλι στα κλασσικά. Ηλιάδη, Δρακοπούλου, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου (Ειρήνη και Λένα), Ζώη, Χρύσπα, Σάλτη. Σταθερές αξίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Πέμ Ιουν 16, 2016 12:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Radio Piratis
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Radio Piratis »

Scorpion86 έγραψε:
Radio Piratis έγραψε:
Ο Ευθύμης είσαι;
Το προφίλ είναι κοινό με τον φίλο που έχουμε το blog αλλά το μήνυμα αυτό ναι εγώ το έγραψα! ;)
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Δεν νομίζω να συνεργαστεί με άντρα. Με καμιά δευτερότριτη πάλι στα κλασσικά. Ηλιάδη, Δρακοπούλου, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου (Ειρήνη και Λένα), Ζώη, Σάλτη. Σταθερές αξίες.
Κάτσε μην δούμε σχήμα Νότης-Σταν-Φουρέιρα και σαλτσάρουμε ένας ένας απο τα μπαλκόνια...Αλλωστε πλέον η επιχείρηση αναζητα παρτενέρ...
Απάντηση