Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Δεν νομίζω να συνεργαστεί με άντρα. Με καμιά δευτερότριτη πάλι στα κλασσικά. Ηλιάδη, Δρακοπούλου, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου (Ειρήνη και Λένα), Ζώη, Σάλτη. Σταθερές αξίες.
Κάτσε μην δούμε σχήμα Νότης-Σταν-Φουρέιρα και σαλτσάρουμε ένας ένας απο τα μπαλκόνια...Αλλωστε πλέον η επιχείρηση αναζητα παρτενέρ...
Τον Σταν δεν τον γλιτώνουμε. Γουστάρει και τον Νότη. Η καλύτερη του θα είναι. Αν και επιμένω από πέρσι και πρόπερσι μην πω σε πιο εναλλακτικά σχήματα. Βλέπε Ρόκκος. Τα έχουμε ξαναπεί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Αρκει που θα ειναι η Φουρειρα, πρεπει να ειναι και ο Σταν? Δεν νομιζω. Μαλλον θα πανε για αλλη μια γυναικα μαζι με Φουρειρα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Δεν νομίζω να συνεργαστεί με άντρα. Με καμιά δευτερότριτη πάλι στα κλασσικά. Ηλιάδη, Δρακοπούλου, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου (Ειρήνη και Λένα), Ζώη, Σάλτη. Σταθερές αξίες.
Κάτσε μην δούμε σχήμα Νότης-Σταν-Φουρέιρα και σαλτσάρουμε ένας ένας απο τα μπαλκόνια...Αλλωστε πλέον η επιχείρηση αναζητα παρτενέρ...
Τον Σταν δεν τον γλιτώνουμε. Γουστάρει και τον Νότη. Η καλύτερη του θα είναι. Αν και επιμένω από πέρσι και πρόπερσι μην πω σε πιο εναλλακτικά σχήματα. Βλέπε Ρόκκος. Τα έχουμε ξαναπεί.
Καλα κι εγω θα ηθελα σχημα εναλλακτικο με Ροκκο ή Σαμπάνη ή Δήμο. Αλλα αυτοί θέλουν;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Scorpion86 έγραψε:Καλα κι εγω θα ηθελα σχημα εναλλακτικο με Ροκκο ή Σαμπάνη ή Δήμο. Αλλα αυτοί θέλουν;
Ο Ρόκκος είχε δηλώσει την επιθυμία του και δημόσια πως γουστάρει την τρέλα του. Οι άλλοι δυο κινούνται σε πιο ποπ μονοπάτια.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Δεν φτάνει που υπάρχουν κάποια παιδιά που μας μεταβιβάζουν ότι πληροφορίες έχουν ,αν πέσουν έξω τους χλευάζεται λες και είναι υπαίτιοι της μη συνεργασίας.Λοιπόν γνώμη μου εμένα ήταν και πρό Πάολας να πάει πάλι Fantasia με δεύτερο όνομα Δρακοπούλου ή κανένα στύλ Ρόκου-Χατζηγιάννη.Όσο για τον Νότη δεν πρέπει να κόψει αυτή την στιγμή με Μπερτάκη απο την στιγμή που θα τον αβαντάρει στο φουλ.Με έναν καλό δίσκο να μου το θυμηθείτε θα γίνει πόλεμος.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Καλά αυτό με τον Ροκκο από που βγήκε και το γράφετε συνέχεια;
Εγώ και παλιά και τώρα θυμάμαι τον Ροκκο να λέει τα χειρότερα για τον Νοτη.
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

καλημέρα σε όλους...μετα και τις νέες εξελίξεις (αν πάλι όντως ισχύουν και δεν αλλάξει κάτι)κατά τη δική μου γνώμη εμφανίζεται ξανα στο προσκήνιο το πρόβλημα που είχαμε επισημάνει και παλαιότερα...δλδ δεν υπάρχει 1 επίσημο site που να έχει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον Νότη και που οι ειδήσεις που θα κυκλοφορούν εκει να θεωρούνται αξιόπιστες και να μην επιδέχονται αμφισβήτησης...αποτέλεσμα τα νέα που διασπειρονται είναι άπειρα και κανείς δεν ξέρει τι και ποιον να πιστεψει...ταυτόχρονα μια συνεργασία που είναι να γίνει σε 5 μήνες από τώρα μπορεί να στραβώσει για τον οποιονδήποτε λόγο πόσο μαλλον όταν στην μέση μπαίνουν τόσα περισσότερα χρήματα...αυτό δεν καθιστα αμέσως αυτον που ανέφερε σαν δεδομένο την συνεργασία αναξιόπιστο και τον δημοσιογράφο αξιόπιστο...έτσι είναι το παιχνίδι καποτε οι πηγες πάφτουν μέσα καποτε έξω...μ'εχρι και αν δημιουργηθεί το site ο καθένας ας εμπιστευεται για την ενημέρωσή του όποιον ο ίδιος κρίνει ως αξιόπιστο...δεν έχει νόημα να την πέφτουμε σε κάποιον επειδή έπεσε έξω...αν δεν τον πιστευετε μην λαμβάνετε καθόλου υπόψιν αυτα που αναφέρει οπότε και ο ίδιος παυει να είναι αναξιόπιστος...αυτα...για την συνεργασία θα δούμε έχει μέλλον η υπόθεση...μπορεί και να προβιβαστει ως δευτερη η foureira και να ψάχνουμε 3ο όνομα και όχι 2ο...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε:Καλά σας γλέντησε κανονικά ο Γουμενίδης...
Ο Γουμενίδης γλεντάει μόνο με την όπισθεν... :lol: :lol: :lol:
dimitris13 έγραψε:καλημέρα σε όλους...μετα και τις νέες εξελίξεις (αν πάλι όντως ισχύουν και δεν αλλάξει κάτι)κατά τη δική μου γνώμη εμφανίζεται ξανα στο προσκήνιο το πρόβλημα που είχαμε επισημάνει και παλαιότερα...δλδ δεν υπάρχει 1 επίσημο site που να έχει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον Νότη και που οι ειδήσεις που θα κυκλοφορούν εκει να θεωρούνται αξιόπιστες και να μην επιδέχονται αμφισβήτησης...
Και πες ότι υπήρχε επίσημο site τι θα άλλαζε; Τι θέλετε ενημέρωση λεπτό προς λεπτό πως πάνε οι διαπραγματεύσεις για το επόμενο σχήμα;;;
Ότι έχουμε μάθει ως τώρα όλα είναι σε επίπεδο προσχεδιασμού για την επόμενη χρονιά, καλώς ή κακώς δεν μας αφορούν, όταν κάτι είναι επιβεβαιωμένο 100% σίγουρα θα το μάθουμε έιτε υπάρχει επίσημο site είτε όχι...
SFAKattack10 έγραψε:Καλά αυτό με τον Ροκκο από που βγήκε και το γράφετε συνέχεια;
Εγώ και παλιά και τώρα θυμάμαι τον Ροκκο να λέει τα χειρότερα για τον Νοτη.
Κατι είχε πει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του πρόσφατα, τι ψάχνεις τώρα; Μια έτσι, μιά αλλιώς...Ο Ρόκκος που ήταν ο πρώτος κλώνος του Νότη στα 90s με φαβοριτισες μουστακάκι, ίδιο ντύσιμο, ίδιο σταντ μικροφώνου μέχρι και τα ίδια σκηνικά στα μαγαζιά κτλ κτλ.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε:
jdarmody έγραψε:Καλά σας γλέντησε κανονικά ο Γουμενίδης...
Ο Γουμενίδης γλεντάει μόνο με την όπισθεν... :lol: :lol: :lol:
Καλά προφανώς, αλλά τον χλευάζουμε τόσες μέρες και σε ότι έχει γράψει πάνω στο θέμα έπεσε μέσα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση.Προφανώς και το σχήμα είχε κλείσει κατά 99% αφού είχαν συμφωνήσει σε όλα.Το ότι έγινε νέα πρόταση όμως προφανώς και τα αναίρεσε όλα.Και πέρυσι είχε κλείσει στο φωταέριο όχι κατά 99 αλλά κατά 110% και ξεκίνησαν οι πρόβες. Οταν όμως άλλαξαν τα δεδομένα με τα χρήματα τα ακύρωσε όλα και πήγε για fantasia.Μιλάτε σαν να ξέρετε ότι δεν συμφώνησαν ποτέ και ο Scorpion έβγαζε μπούρδες από το κεφάλι του και τις ανέλυε με κάθε λεπτομέρεια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

nikosp έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση.Προφανώς και το σχήμα είχε κλείσει κατά 99% αφού είχαν συμφωνήσει σε όλα.Το ότι έγινε νέα πρόταση όμως προφανώς και τα αναίρεσε όλα.Και πέρυσι είχε κλείσει στο φωταέριο όχι κατά 99 αλλά κατά 110% και ξεκίνησαν οι πρόβες. Οταν όμως άλλαξαν τα δεδομένα με τα χρήματα τα ακύρωσε όλα και πήγε για fantasia.Μιλάτε σαν να ξέρετε ότι δεν συμφώνησαν ποτέ και ο Scorpion έβγαζε μπούρδες από το κεφάλι του και τις ανέλυε με κάθε λεπτομέρεια.
Πότε ξεκίνησαν πρόβες στο Φωταέριο;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

dimitris13 έγραψε:καλημέρα σε όλους...μετα και τις νέες εξελίξεις (αν πάλι όντως ισχύουν και δεν αλλάξει κάτι)κατά τη δική μου γνώμη εμφανίζεται ξανα στο προσκήνιο το πρόβλημα που είχαμε επισημάνει και παλαιότερα...δλδ δεν υπάρχει 1 επίσημο site που να έχει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον Νότη και που οι ειδήσεις που θα κυκλοφορούν εκει να θεωρούνται αξιόπιστες και να μην επιδέχονται αμφισβήτησης...
Και πες ότι υπήρχε επίσημο site τι θα άλλαζε; Τι θέλετε ενημέρωση λεπτό προς λεπτό πως πάνε οι διαπραγματεύσεις για το επόμενο σχήμα;;;
Ότι έχουμε μάθει ως τώρα όλα είναι σε επίπεδο προσχεδιασμού για την επόμενη χρονιά, καλώς ή κακώς δεν μας αφορούν, όταν κάτι είναι επιβεβαιωμένο 100% σίγουρα θα το μάθουμε έιτε υπάρχει επίσημο site είτε όχι...

με αυτήν την λογική δεν θα υπήρχαν επίσημα site και ο κόσμος θα έμπαινε για ενημέρωση μόνο σε site σαν αυτό που μιλάμε με τα γνωστα αποτελέσματα...προφανώς και δεν μπορεί να εχουμε ενημέρωση λεπτο προς λεπτο από την άλλη αν και όποτε υπάρχει επίσημη ενημέρωση δεν θα αμφισβητείται...τον χειμώνα για όσους θυμούνται διαβάζαμε απίθανα πράγματα για τις εμφανίσεις που θα σταματούσαν για γρίπες που αμφισβητούνταν κλπ κλπ...εκει αν υπήρχε 1 επίσημο site θα σταματούσε αυτό το παραλήρημα και θα ξέραμε τι ισχύει και τι όχι...αλλιως αν θέλουμε να μαθαίνουμε το σχήμα όταν βγουν οι αφίσες έξω από το μαγαζί όντως δεν έχει νόημα η συζήτηση...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Η συμφωνία είχε κλείσει δύο μήνες πριν, μάλιστα ο κοντός πήρε το μικρό καμαρινι και άφησε την Πάολα να πάρει το μεγάλο που είχε ο Παντελιδης, έτσι είναι αυτά, φιλίες και τα σχετικά μπροστά στα φράγκα είναι τίποτα πόσο μάλλον στην νυκτα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

J&B έγραψε: Κατι είχε πει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του πρόσφατα, τι ψάχνεις τώρα; Μια έτσι, μιά αλλιώς...Ο Ρόκκος που ήταν ο πρώτος κλώνος του Νότη στα 90s με φαβοριτισες μουστακάκι, ίδιο ντύσιμο, ίδιο σταντ μικροφώνου μέχρι και τα ίδια σκηνικά στα μαγαζιά κτλ κτλ.
Καλά ο Μενιδιατης είχε πει καλύτερα λόγια.
jdarmody έγραψε: Πότε ξεκίνησαν πρόβες στο Φωταέριο;
Είχε ξεκινήσει η ορχήστρα αλλά μετά χάλασε η συνεργασία.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Για να χαλαρώσουμε λίγο...Μόλις είδα αυτή τη φωτό μου πήρε κάμποση ώρα να καταλάβω ότι δεν είναι ο Σταν με τον Νότη. :lol:
https://www.instagram.com/p/BFb4W3xupF6/?tagged=notis
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Scorpion86 έγραψε:Για να χαλαρώσουμε λίγο...Μόλις είδα αυτή τη φωτό μου πήρε κάμποση ώρα να καταλάβω ότι δεν είναι ο Σταν με τον Νότη. :lol:
https://www.instagram.com/p/BFb4W3xupF6/?tagged=notis
Όχι δεν είναι. Τον μιμείται πάντως. Τον έχω πετύχει πολλές φορές στο fb που του κάνουνε διάφοροι like. Είναι γνωστή φυσιογνωμία.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν είναι ο μόνος, εγώ είχα πετύχει έναν άλλον. Ωραία πρότυπα έχουν. :biggrin:
81argus

SFAKattack10 έγραψε:Δεν είναι ο μόνος, εγώ είχα πετύχει έναν άλλον. Ωραία πρότυπα έχουν. :biggrin:
Ε ντάξει αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και τα πρότυπα. Δυστυχώς προς το χειρότερο. Και ο Νότης όταν πρωτοβγήκε ήταν πρωχό φυσιογνωμία για την εποχή του, για τα 90's. Μουστακάκι, μουσάκι, φαβοριτούλα, σκουλαρίκι, μποτούλα κτλ. για λαϊκό τραγουδιστή ήταν ιδιαίτερο. Και τα παππούδια εκείνης της εποχής το ίδιο έλεγαν για τον Νότη, τι πρώτυπα είχαμε εμείς η νέα γενιά τότε. Κι εγώ κάποια στιγμή στα 18-20 τον μιμήθηκα στην εξωτερική εμφάνιση. Δυστυχώς φαίνεται σοβαρός πλέον ο Νότης για την σημερινή γενιά όπως σοβαροί στην δικιά μας γενιά φαινόντουσαν οι προ Νότη. Τον Μητροπάνο άρχισα να τον ακούω κοντά στα 30 μέχρι τα 25 που ήμουν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν τον θεωρούσα πολύ σοβαρό. Αυτονόητα πράγματα. Και η σημερινή γενιά που ακούει Σταν προφανώς στα 30 τους να ακούνε Νότη. Έτσι πάει.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Απλά το θέμα είναι ότι ο Σταν δεν θα είναι ποτέ το νούμερο 1,με αυτή την άποψη.
81argus

SFAKattack10 έγραψε:Απλά το θέμα είναι ότι ο Σταν δεν θα είναι ποτέ το νούμερο 1,με αυτή την άποψη.
Άλλο αυτό. Εμείς δεν αναλύουμε αυτό τώρα. Και ο Μητροπάνος δεν κατάφερε ποτέ να είναι το Νο1. Από την στιγμή που βγήκε ο Νότης ήταν, είναι και θα είναι το Νο1. Αυτό που αναλύω είναι πως και το 1991 που βγήκε ο Νότης οι μεγαλύτεροι από εμάς τον έβλεπαν όπως βλέπουμε εμείς σήμερα τον Σταν. Ήταν ιδιαίτερος στυλιστικά για εκείνη την εποχή. Ένας μεγαλύτερος που μέχρι τότε είχε συνηθίσει τους λαϊκούς τραγουδιστές με τα κουστούμια τους τον έβλεπαν περίεργα τον Νότη με τα σκουλαρίκια.
Απάντηση