Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Απλά το θέμα είναι ότι ο Σταν δεν θα είναι ποτέ το νούμερο 1,με αυτή την άποψη.
Άλλο αυτό. Εμείς δεν αναλύουμε αυτό τώρα. Και ο Μητροπάνος δεν κατάφερε ποτέ να είναι το Νο1. Από την στιγμή που βγήκε ο Νότης ήταν, είναι και θα είναι το Νο1. Αυτό που αναλύω είναι πως και το 1991 που βγήκε ο Νότης οι μεγαλύτεροι από εμάς τον έβλεπαν όπως βλέπουμε εμείς σήμερα τον Σταν. Ήταν ιδιαίτερος στυλιστικά για εκείνη την εποχή. Ένας μεγαλύτερος που μέχρι τότε είχε συνηθίσει τους λαϊκούς τραγουδιστές με τα κουστούμια τους τον έβλεπαν περίεργα τον Νότη με τα σκουλαρίκια.
Νομίζω ελάχιστοι ήταν αυτοί. Ο Νότης λόγω φωνής κέρδισε τους πάντες εκτός αν θεωρήσουμε ότι πουλούσε 250.000 δίσκους μόνο από νεολαία, κάτι που είναι αδύνατο. Ο Σταν δε νομίζω ότι κάνει και τόσο σοβαρό γκελ. Δε νομίζω καν ότι υπάρχει άντρας straight που να ακούει Σταν. Τώρα ο τύπος που τον μιμείται του μοιάζει και λίγο φυσιογνωμικά οπότε έδεσε το γλυκό. Επίσης ο Νότης ήταν και μεγάλος ηλικιακά όταν πρωτοεμφανίστηκε, οπότε άνετα μπορούσαν να τον ακούσουν και μεγαλύτεροι, δεν ήταν 25άρης ποπ τυπάς.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Άσχετο, αλλά βλέπω έχει φτάσει περίπου τα 2.000.000 views το ''Μα εγώ είμαι Έλληνας''. Κρίμα που δεν έκαναν ένα ωραίο βίντεο-κλιπ να μείνει όπως στο ''Πατρίδα μου'', στα ''Κλεμμένα'' ή στο ''Ντροπή σε όλους μας''.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καλά ντάξει υπήρχαν παππούδες 70ρηδες που σου έλεγαν τι είναι αυτός; Είχαμε εμείς στην εποχή μας έναν Καζαντζίδη κι έναν Μπιθικώτση. Στο σύνολο της καριέρας του Νότη είναι το Νο1 από όλες τις πλευρές (πωλήσεις, απήχηση κόσμου κτλ.). Όσο υπάρχει ο Νότης και όσο θα τον έχει ο Θεός καλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Βέβαια αναγνωρίζω ότι στην παρούσα φάση κάποιοι έφτασαν να είναι το Νο2 αλλά στην παρούσα φάση και όχι στο σύνολο, με τεράστια διαφορά από τον Νότη βέβαια. Βέβαια συγκρίνουμε δυο διαφορετικές εποχές άρα δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Το να συγκρίνουμε Νότη με Σταν ή Παντελίδη δεν στέκει, άλλη εποχή (τραγουδιστές που βγήκαν μέσα στην κρίση και ανερχόμενοι). Το ότι κάποια στιγμή έφτασε ο Παντελίδης να είναι το Νο2 (με τα δεδομένα αυτής της εποχής πάντα) είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά είπαμε δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση από όλες τις πλευρές γι' αυτό είπα στην παρούσα φάση. Οι ταχύτητες την σημερινή εποχή είναι πολύ γρήγορες (talent shows, youtube, social media, mp3 αντί για CD player) που "σκοτώνουν" τους τραγουδιστές και μόνο κακό τους κάνουν. Και ο Νότης αν έβγαινε το 2010 δεν θα κατάφερνε να είναι στο σύνολο της καριέρας του το Νο1. Όταν έχει ζήσει την χρυσή δεκαετία του 90 που από μόνη της η δεκαετία ήταν χρυσή και οι λαϊκοί τραγουδιστές της εκείνης της εποχής ήτανε μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτονόητο πως θα είναι το Νο1. Τότε είχαμε 5 τραγουδιστές και τώρα 105 τι να λέμε; Κάνετε διαρκώς το ίδιο λάθος. Ξεχνάτε πότε βγήκε ο Νότης και πότε όλοι αυτοί γιατί πάρα πολύ απλά δεν θα ξαναυπάρξει χρυσή δεκαετία στην Ελλάδα που θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

http://www.philenews.com/el-gr/arthra-a ... sfakianaki

Η αλλη τα βαζει με τον Νοτη για ολα αυτα που ειπε στην συνεντευξη στο ΡΙΚ και για το οτι το προστιμο ουσιαστικα θα το πληρωσει ο Κυπριακος λαος και δινει τρομερο παραδειγμα:
" Πώς θα συμβάλει ώστε το ΡΙΚ να καταλάβει ότι δεν είναι θέμα πολυφωνίας να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι θέλει; Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης διερωτάται αν με άλλοθι τη ελευθεροφωνία το ΡΙΚ θα προέβαλε τις θέσεις ενός παιδόφιλου. "
Πως και με ποιο τροπο εχει συνδεσει στο μυαλο της η Χατζηδημητριου τις αποψεις ενος ανθρωπου και το να βιαζει καποιος μικρα παιδια???
Στο ενα υπαρχει κακουργημα στο αλλο ποιο ειναι το κακουργημα? Οτι ενας ανθρωπος δεν θελει να του αλλοιωνουν την πατριδα και μονο αυτο?
Και μετα κοροιδευουμε την " δημοσιογραφια " του Λιαγκα...
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Η τάση που, δυστυχώς, τείνει να επικρατήσει τελευταία είναι εκείνη που θέλει όσους εκφράζουν κάτι διαφορετικό ή αντίθετο απο την καθεστηκυία νοοτροπία και θέση,να αποκτά αυτομάτως και μια ετικέτα,ταμπέλα του ρατσιστή, της νέας λέξης (για άμυνα.άραγε) ομοφοβικού, μισαλλόδοξου κτλ.
Τα άρθρα που επιτίθενται κατά του Νότη πυκνώνουν αλλά ξεχνούν κάτι σημαντικό. 'Οση εμπάθεια κι αν φέρουν οι γράφοντες και οι σχολιάζοντες, εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα κι έτσι πρέπει να συμβαίνει. Οι χαρακτηρισμοί που του προσάπτονται καθημερινά, δείχνουν φόβο και φθόνο μαζί. Από πότε θεωρείται κανείς εχθρός των ομοφυλόφιλων, όταν παραδέχεσαι (το αυτονόητο) οτι δε θα'θελες να είναι το παιδί σου; Είμαστε καλά ή ας τελειώσει πια αυτή η κωμωδία με τα ίδια και επαναλαμβανόμενα (από το ίδιο κέντρο βγαίνουν) άρθρα της δήθεν ευαισθησίας και του προσποιητού ανθρωπισμού.
Θέλουν να μας ευνουχίσουν γενικώς,να δεχόμαστε ο,τι στραβό συμβαίνει και να χαχανίζουμε σε κάθε παράλογη επιβολή.
Λοιπόν,ο Νότης τα λέει κι επειδή έχει ορθό λόγο με ειρμό και συνέχεια δεν τον συγχωρούν.
Στα Νοτικά αμιγώς, εδώ και καιρό σημειώνω οτι πρέπει να συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στη δισκογραφία. Η φωνή του του επιτρέπει ακόμα καλές επιδόσεις και δεν πρέπει να το σπαταλήσει. Να κυκλοφορήσει, λοιπόν, ωραία τραγούδια, να τον εκφράζουν αλλά και να μιλήσουν στην ψυχή των ακροατών του. Ελπίζω σε ωραία τραγούδια αν και δεν σας κρύβω οτι περίμενα να μας πει κάτι καινούριο στη Θεσσαλονίκη, όπως συνηθίζει. Μην αμελεί τη δισκογραφία του. 2(!!!) χρόνια είναι πολλά.
Μπορώ να καταλάβω την καθυστέρηση για κάποιον που γράφει ο ίδιος μουσική & στίχο...
Ο Νότης έχει τη δυνατότητα να πάρει από πολλούς,και τα καλύτερά τους.
Να στεγαστεί και κάπου δισκογραφικά (η Panik, μου προκαλεί πανικό,εντελώς διαισθητικά,δεν ξέρω κάτι). Θα'θελα εταιρείες με ιστορία.
Θα'θελα να συνεργαστεί ξανά με Τάκη Σούκα. Πόσο ωραία τραγούδια και τα 2 τους.
Δε θέλω τσιφτετέλια απλά για να υπάρχουν στον δίσκο.
Θέλω ωραίες μπαλάντες και δυνατά κοινωνικά τραγούδια.
Να δώσει βάρος στον δίσκο. Είναι αυτονόητο οτι μια απουσία 2 χρόνων, δισκογραφικά, επιβάλλει άψογο αποτέλεσμα.
81argus

Κανονικά ένα τραγούδι πρέπει να το βγάλει τώρα. Ντάξει το "Έχει να κάνει" είναι συμμετοχή. Ένα ανεβαστικό για καλοκαιράκι, όχι απαραίτητα ρούμπα ή τσιφτετέλι, ακόμα και κάτι πιο ροκ φάση "Δώσε ένα τέλος".
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Πρώτα πρέπει να κλείσει σε δισκογραφική εταιρία.
81argus

auster έγραψε:Η τάση που, δυστυχώς, τείνει να επικρατήσει τελευταία είναι εκείνη που θέλει όσους εκφράζουν κάτι διαφορετικό ή αντίθετο απο την καθεστηκυία νοοτροπία και θέση,να αποκτά αυτομάτως και μια ετικέτα,ταμπέλα του ρατσιστή, της νέας λέξης (για άμυνα.άραγε) ομοφοβικού, μισαλλόδοξου κτλ.
Δυστυχώς αυτή είναι η τάση που επικρατεί αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την ΕΕ. Σου λένε πως από την στιγμή που ανήκεις κι εσύ στην ΕΕ επιβάλλεται να ακολουθήσεις το ίδιο μοτίβο όπως κάνει ολόκληρη η ΕΕ. Για αυτούς αυτή η τραγική κατάσταση που συμβαίνει η νέα τάξη πραγμάτων δηλαδή σημαίνει εκσυγχρονισμός. Ακόμα κι αυτό που λέμε είμαι Έλληνας δεν το δέχονται γιατί πρέπει να λες είμαι Ευρωπαίος από την στιγμή που ανήκεις στην ΕΕ και επιβάλλεται να υιοθετήσεις όλο το πακέτο και τον τρόπο ζωής των Ευρωπαίων. Όπως και ο Γάλλος δεν λέει ποτέ είμαι Γάλλος αλλά Ευρωπαίος, όπως ο Γερμανός δεν λέει ποτέ είμαι Γερμανός αλλά Ευρωπαίος και πάει λέγοντας έτσι και ο Έλληνας δεν πρέπει να λέει είμαι Έλληνας αλλά Ευρωπαίος για να υπάρχει ισότητα.
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

Notissfakianakis.eu
26 min ·
Τι να τον κάνουμε τον κάθε φουκαρά, αφού έχουμε τον Καρρά!!!
Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς έδωσαν τα χέρια και θα τους απολαύσουμε φέτος το χειμώνα στο ΤΕΑΤRO!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πολύ βαρύ λαικό...Θες και κάτι πιο ανάλαφρο ως 3ο, καμιά Φουρέιρα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Αναμενόμενο μιας και ο Καρρας θα έμενε στην ομάδα Μπερτακη,δύσκολο σχήμα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ψιλοανώριμη η ανακοίνωση, θα μπορούσε να ειχανε μεγαλυτερη σοβαρότητα από το να χαρακτηρίζουν τον καθε ενα φουκαρά επειδή δεν συνεργάστηκε εν τέλει με τον Νότη, είναι οι επίσημοι, τώρα δεν τους νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για τον καλλιτέχνη?
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Μάλλον ήθελαν σώνει και καλά να κάνουν ομοιοκαταληξία και βρήκαν αυτή την λέξη. :lol:
S_Mesogeios έγραψε:Αναμενόμενο μιας και ο Καρρας θα έμενε στην ομάδα Μπερτακη,δύσκολο σχήμα
Ο Καρράς δεν είχε μείνει στην όμαδα Μπερτάκη εκτός αν ξαναήρθε φέτος, πέρσι ήταν στου Ματσίκα το Έναστρον.
johnytzitzi έγραψε:Από τον μαέστρο έμαθα ότι ο Νότης Οκτώβριο δεν αρχίζει με τίποτα. Νοέμβριο αρχές είναι το σενάριο με όποιον συνεργάτη

Υ.Γ. Αν ναυαγήσει με Πάολα σκέφτονται να απευθυνθούν στον Βασίλη Καρρά, λίγο ουτοπικό μου ακούγεται αλλά έτσι ψιθυρίζεται από προχτές.

Χώρις είδος ψωνιστικής διάθεσης να αναφέρω ότι το είχα γράψει πρώτος ότι ήρθε ο Καρράς στο προσκήνιο! :fan:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Κυρ Ιουν 19, 2016 12:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Χαιρομαι κύριε johnytzitzi που έσβησες την σπόντα σου προς εμένα "ότι τους υπερασπίζομαι που και που", αν και πρόλαβα να το διαβάσω. Βγάζεις μία κακία προς εμένα τώρα τελευταία και δεν ξέρω τον λόγο. Δεν πειράζει, καλή καρδιά...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Όχι δεν ήθελα να σε θίξω και το μετάνιωσα που πήγα να το κάνω γιατί αυτό θα ήταν. Δεν νομίζω σε άλλο post να σε έχω θίξει.
Προσωπική εκτίμηση ήταν ότι τους υπερασπίζεσαι κατά καιρούς, απλώς μετά διαβάζοντας το λέω ειναι παρεξηγήσιμο.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Ήρθε στην ομάδα λόγω Μπεου που είναι και κουμπάροι αν δεν κάνω λαθος, εγώ δεν ξέρω δεν με ενθουσιάζει τόσο το σχήμα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

S_Mesogeios έγραψε:Ήρθε στην ομάδα λόγω Μπεου που είναι και κουμπάροι αν δεν κάνω λαθος, εγώ δεν ξέρω δεν με ενθουσιάζει τόσο το σχήμα
Oύτε εμένα, πολύ βαρύ που δεν πρόκειται να πάει μακριά αν δεν μπει μία-δύο πινελιές ελαφροποπ-ελαφρολαικού και δεν χαμηλώσουν τις τιμές φιάλης και δεν τις έχουν στον Θεό. 190 ευρώ είχαν συμφωνήσει για τα μπροστινά τραπέζια με την Πάολα. Δεν ξέρω αν θα μείνουν εκεί οι τιμές.

Υ.Γ.: Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω johnytzitzi, αφού είσαι καλός στο να ψάχνεις παλιά μηνύματα, μπορείς να βρεις τουλάχιστον άλλη μία φορά που πέταξες σπόντα και με ειρωνεύτηκες. Τεσπα, παύω να ασχολούμαι, όμως, θα έχεις τους λόγους σου. Και κάτι ακόμα...Δεν είμαι κολλητάρι ούτε εχθρος με κανένα fan club οπότε δεν έχω λόγους να υπερασπίζομαι ή να ανταγωνίζομαι κανέναν, απόψεις και θέσεις κρίνω, εντελώς υποκειμενικά.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΛΑ...ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Δεν λέει κανείς ότι δεν είναι αν όχι το δυνατότερο σχήμα το χειμώνα, μέσα στα 1-2, από την στιγμή μάλιστα που δεν έγινε το Πάολα-Οικονομόπουλος. Αλλά...πρέπει να καταλάβουν ότι με τις τιμές αυτές που έχουν συνηθίσει στο Teatro τους θαμώνες τους δεν πρόκειται να αντέξουν 5 μήνες. Ο χειμώνας θα είναι πιο ζόρικος από τον περσινό...δυστυχώς!
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

πλακα κανετε ? μερικοι ζουσαμε και αναπνεαμε για αυτο το σχημα...(οχι οτι με την παολα με χαλαγε)
σιγουρα απο τα κορυφαια σχηματα της τελευταιας 10ετιας σαν ονοματα....
το προγραμμα δεν θα ειναι τοσο βαρυ σιγουρα θα προσθεθουν και στοιχεια ελαφροποπ...
επιτελους :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Απάντηση