Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
griniaris

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

ποσους χωραει το THEATRO?
Πρωτο ονομα ποιο θα ειναι?για να σας δω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

griniaris έγραψε:ποσους χωραει το THEATRO?
Πρωτο ονομα ποιο θα ειναι?για να σας δω...
Δεν θέλει ρώτημα νομίζω. Ο Νότης θα είναι 1ο όνομα και ο Καρράς και ο κάθε Καρράς θα έμπαινε στο σχήμα μόνο εάν δεχόταν τους όρους του Νότη, οι οποίοι είχαν συμφωνηθεί από τον Μάρτιο. Δηλαδή, ο Νότης δύο προγράμματα από μιάμιση ώρα το καθένα και το 2ο όνομα δύο προγράμματα από 45-50 λεπτά. Γι' αυτό το λόγο ο Μπερτάκης αναλογικά δίνει περισσότερα λεφτά στο 2ο όνομα, αναλογικά με τον χρόνο. Οχι περισσότερα από το 1ο, αλλά περισσότερα σε σχέση με το σύνηθες που παίρνουν τα δεύτερα ονόματα. Ο Καρράς επειδή πλέον δεν είναι τόσο απαιτητικός και συνεργάζεται με όλους, και δε είναι τόσο δύσκολος, δέχτηκε αμέσως.
Νομίζω το Teatro παίρνει 1.500 άτομα, και στο φουλ του μέχρι 2.000..
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για 18 Νοεμβρίου πάει η πρεμιέρα, με τα τωρινά δεδομένα. Ο Νότης είναι Κω και μίλησε μαζί με Καρρά-Μπερτάκη μέσω skype...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Επειδη ψηνοταν το σχημα εγω εκανα προβα και εβαζα αυτες τις μερες βιντεο απο το youtube με τον Καρρα live, ελπιζω να συνηθισω . :biggrin:
Ηταν ονειρο αρκετων ποτε θα γινει σχημα που θα εχει μεσα Νοτη, Καρρα, Τερζη, Μητροπανο. θα γινει με τους 2 τελικα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η ανατροπή και ταυτόχρονα η απάντηση του Κώστα Μπερτάκη με πολλούς αποδέκτες που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Teatro....

Ενα σχήμα το οποιο με το άκουσμα του φαίνεται μη ανταγωνίσημο . Μετα απο 24 χρονια και πάλι μαζι! Μια συνεργαςία που σφραγίζει επι της ουσίας μια σημαντική διαδρομή δυο καλλιτεχνών που εχουν αφησει απίςτευτη καλλιτεχνική κληρονομιά και θα φερει την απόλυτη ανατροπή στον χάρτη της διασκέδασης ! Θα δούμε δυο σπουδαίες φωνές στο TEATRO απο αρχές του χειμώνα που τα τελευταία χρονια αποτελεί τον top προοριςμό διασκέδαςης στην Αθηνα . Θα ενώσουν τις φωνές τους " Παράλληλα " απο τον " Βορρά μέχρι τον Νότο " !

Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση μόνο απο εδώ...

http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=70

Υ.Γ.: Νότης-Τερζής το δικό μου όνειρο SfakAttack10.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Ο Καρρας θα έχει μια εμφάνιση μιας ώρας και κάτι περίπου να σπάει το πρώτο προγράμμα του Νότη, καλύτερα πιστεύω έτσι μιας και ο Καρρας δεν έχει και τόσο χορευτικό πρόγραμμα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Και εδω οπως και με την Ζηνα συνδετικος κρικος ειναι ο Μουκιδης, λετε να γραψει κανενα ντουετο παλι?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Και εδω οπως και με την Ζηνα συνδετικος κρικος ειναι ο Μουκιδης, λετε να γραψει κανενα ντουετο παλι?
Aυτή τη φορά να αναφέρει όμως ποιανου είναι οι στίχοι... :lol: :lol: :lol: :lol:

Y.Γ.: Καλεσμένος και στην Γεροθόδωρου ο Βο. Γενικά, το παλεύει με το κομμάτι το οποίο έχει ξεπεράσει το 1.500.000 δίχως ουσιαστική προβολή από σταθμούς.
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Scorpion προσωπικη εκτιμηση με το κοινο που εχουν και οι 2,και 190 να το εχουν το μπουκαλι παντου μια χαρα θα βγαλουν τη σεζον.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Gshore έγραψε:Scorpion προσωπικη εκτιμηση με το κοινο που εχουν και οι 2,και 190 να το εχουν το μπουκαλι παντου μια χαρα θα βγαλουν τη σεζον.
Διευκρινίζω για να μην παρεξηγηθώ, 190 ειχαν συμφωνήσει μόνο για τα μπροστινα τραπέζια με Νότης-Πάολα. Δεν ξέρω τώρα πόσο θα είναι. Αν τα υπόλοιπα είναι 170 και έχουν και έναν αριθμό φοιτητικών-οικονομικών (ενα 10-15%) ναι μπορει να πάει και 6μηνο συνεχως με 90-100% πληρότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Ιουν 19, 2016 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Παρατηρώ ότι η βλακεία και η νοητική αναπηρία ορισμένων δεν έχει όρια. Εχουν μπει στην σελίδα του Teatro και γράφουν ένα σωρό μαλακίες. Οτι το μαγαζί πλέον έχει πεθάνει επειδή δεν θα είναι εκεί ο Παντελίδης, ότι χωρίς Παντελίδη δεν θα γεμίζει, ότι πρέπει να ονομαστεί σε Παντελίδης το κέντρο ή να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά. Πραγματικά απορώ με το τι ηλίθιος κόσμος υπάρχει γύρω μας. Αυτοί πάνε και ψηφίζουν και αποφασίζουν για το μέλλον μας...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Παρατηρώ ότι η βλακεία και η νοητική αναπηρία ορισμένων δεν έχει όρια. Εχουν μπει στην σελίδα του Teatro και γράφουν ένα σωρό μαλακίες. Οτι το μαγαζί πλέον έχει πεθάνει επειδή δεν θα είναι εκεί ο Παντελίδης, ότι χωρίς Παντελίδη δεν θα γεμίζει, ότι πρέπει να ονομαστεί σε Παντελίδης το κέντρο ή να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά. Πραγματικά απορώ με το τι ηλίθιος κόσμος υπάρχει γύρω μας. Αυτοί πάνε και ψηφίζουν και αποφασίζουν για το μέλλον μας...
Πιτσιρίκια είναι ρε φίλε μην ασχολείσαι. 15-16 το πολύ 17.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Παρατηρώ ότι η βλακεία και η νοητική αναπηρία ορισμένων δεν έχει όρια. Εχουν μπει στην σελίδα του Teatro και γράφουν ένα σωρό μαλακίες. Οτι το μαγαζί πλέον έχει πεθάνει επειδή δεν θα είναι εκεί ο Παντελίδης, ότι χωρίς Παντελίδη δεν θα γεμίζει, ότι πρέπει να ονομαστεί σε Παντελίδης το κέντρο ή να κλείσει και να μην ανοίξει ξανά. Πραγματικά απορώ με το τι ηλίθιος κόσμος υπάρχει γύρω μας. Αυτοί πάνε και ψηφίζουν και αποφασίζουν για το μέλλον μας...
Γι' αυτο εκνευρίζομαι γιατί υποτίθεται είναι τα νέα μυαλά που έρχονται για να αλλάξουν. Τι να αλλάξουν...αστα...
81argus

Από θέμα πωλήσεων και μόνο μπαίνει ο Νότης πρώτο όνομα γιατί κατά τ' άλλα ο Καρράς έχει τους διπλάσιους δίσκους με τον πρώτο δίσκο του που κυκλοφόρησε το 1979. Βέβαια ο Καρράς πάντα δίνει την θέση του σε τραγουδιστές που βγήκαν μετά από αυτόν να είναι πιο πάνω από εκείνον.
81argus

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:
Γι' αυτο εκνευρίζομαι γιατί υποτίθεται είναι τα νέα μυαλά που έρχονται για να αλλάξουν. Τι να αλλάξουν...αστα...
Θα ωριμάσουν όπως ωριμάσαμε κι εμείς και μετά θα γελάνε με αυτά που έλεγαν.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Από θέμα πωλήσεων και μόνο μπαίνει ο Νότης πρώτο όνομα γιατί κατά τ' άλλα ο Καρράς έχει τους διπλάσιους δίσκους με τον πρώτο δίσκο του που κυκλοφόρησε το 1979. Βέβαια ο Καρράς πάντα δίνει την θέση του σε τραγουδιστές που βγήκαν μετά από αυτόν να είναι πιο πάνω από εκείνον.
Τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Νότης όταν συμφώνησε τον Μάρτιο με τον Μπερτάκη για το Teatro η προϋπόθεση ήταν να έχει δύο προγράμματα από μίαμιση ώρα και να είναι το πρώτο όνομα. Αρχικά, η Πάολα δέχτηκε το ρόλο του 2ου ονόματος με 45-50 λεπτά το κάθε πρόγραμμα της, χάλασε για τους γνωστούς λόγους και στράφηκαν στον Καρρά. Πέρσι, ο Καρράς ήταν πρώτο όνομα στο Εναστρον? Αν ναι ποιοι ήταν οι χρόνοι εάν ξέρει κάποιος?
Gshore

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gshore »

Περσι ο Καρρας εκανε ενα προγραμμα και ο Μαζω 2.Στου Καρρα το προγραμμα εβγαινε παλι ο Μαζω λιγο πριν τελειωσει και καναν κανα τεταρτο-εικοσαλεπτο ντουετα.Ο Καρρας στην πιστα συνολο επρεπε να καθοταν γυρω στη 1μιση ωρα.

Υ.Γ Καλα οκ,ναι αυτα που βγαινουν και γραφουν τραβηγμενα για το Τεατρο αλλα και οι αλλοι καθονται και ασχολουνται?Ελεος :roll:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Με λιγα λογια..Ποιος 1ο ονομα, και ποιος 2ο; :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
81argus

KeepNoting έγραψε:Με λιγα λογια..Ποιος 1ο ονομα, και ποιος 2ο; :lol:
Το θέμα δεν είναι αυτό. Αυτό που μας καίει είναι αν θα την βγάζεις στην καντίνα όταν βγαίνει ο Καρράς :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

χαχαχα....ισως να κανω την τιμη στον Καρρα να τον ακουσω 2-3-4 φορες...αλλα μεχρι εκει...Νοτης>Καντινες>ΧΑΟΣ
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Απάντηση