Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
chris3m

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

stelios έγραψε: το σπανια και το ουτε ενα ευχαριστω οπως λες ηταν ξεχωριστη κυκλοφορια.ειχαν βγει ενα χρονο πριν τις προφητειες.
οι προφητειες και το χωρις εσενα δεν ηταν επισημα κλιπ γι'αυτο και δεν παιζουν πουθενα.ηταν απο την εκπομπη του νεζου στο mega.
ειχε παει καλεσμενη η δεσποινα οταν ειχαν βγει η προφητειες και ειχαν ταξιδεψει καβαλα-θεσσαλονικη.
Εσύ παιδί μου δεν είσαι απλά ενημερωμένος....σκίζεις!!! :clap: :clap: :clap:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

αυριο βγαινει το κλιπ του οκ.
I like people too much or not at all.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

stelios έγραψε:αυριο βγαινει το κλιπ του οκ.
οκ :fan:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

stelios έγραψε:προβλημα ειχε και με το αναβεις φωτιες.το ειχε τραγουδησει στο στουντιο αλλα οταν ακουσε την τελικη μορφη με τα παλαμακια ειχε βαλει τα κλαματα.
τωρα για τα κλιπς.δεκα εντολες-περιττος-θελω να σε ξεχασω-νυχτολουλουδο.αυτα οπτικοποιηθηκαν και με αυτην την σειρα.
βεβαια επαιξαν ολα τα τραγουδια απο τον δισκο.λιγοτερο το ερειπιο και το δεν εισαι εδω.
απο τον δισκο προφητειες.απαπα-γιατρικο-στα δωσα ολα-το κοριτσακι σου.αυτα εγιναν κλιπ.
το μονο τραγουδι απο τον δισκο προφητειες που δεν επαιξε καθολου ειναι το παραταμε.
Α ναι το έχω ακούσει και αυτό για το ανάβεις φωτιές. Άλλη διαφωνία που είχαν (όχι τόσο επι του τραγουδιού) ήταν για το 10 χμ, το οποίο δε το ήθελε σινγκλ η Δέσποινα αλλά επέμεναν ο Φοίβος και η Wind.

Θενξ για τα υπόλοιπα! Από το γεια θυμάσαι την σειρά; Χριστούγεννα-Γεια-Λάθος Άνθρωπος-Όλο λείπεις-Έλα-Ανάβεις Φωτιές-Θέλω να σε δω ήταν η σειρά; Αν και ξέρω ότι ως πρώτο single θέλαν και οι δύο το όλο λείπεις και είχαν γυρίσει και το βίντεο (μάλιστα έπαιζε και στις διαφημίσεις του δίσκου στον Ant1 λίγο πριν κυκλοφορήσει) αλλά επειδή ήταν "ίδιου" τύπου με το Υποφέρω αποφασίσανε να το πάνε αργότερα.

Τι πρέπει να κάνω για να γράφω στα τοπικς της Βανδή κλπ ;
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

supernatural22 έγραψε:Nίνο - OK (Videoclip)

http://www.youtube.com/watch?v=WbwcQGwwTow
poly kalo! k to neo genne8liako video ths kokkinou mphke pleon coming soon sth spicy..
stelios

Chronisgreek έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Nίνο - OK (Videoclip)

http://www.youtube.com/watch?v=WbwcQGwwTow
poly kalo! k to neo genne8liako video ths kokkinou mphke pleon coming soon sth spicy..
παντως η κοκκινου κανει διακοπες με τον γιο της.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Μανάρι ο Νίνο,αλλά το κόκκινο παντελόνι δεν του πάει καθόλου!
Chronisgreek

enw to xryso sta mad teleio...? :lol:
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Πάντως για το 10χμ είχε δίκιο η Δέσποινα :fan:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

happy_end έγραψε:Πάντως για το 10χμ είχε δίκιο η Δέσποινα :fan:
συμφωνω και ηταν και απο τα πρωτα που εβγαλαν. :fan:
Chronisgreek

gia prow8hsh to h8elan alla den htan dynato san tragoudi.. :sad:
stelios

Chronisgreek έγραψε:gia prow8hsh to h8elan alla den htan dynato san tragoudi.. :sad:
το εβγαλαν ως το τραγουδι που μιλουσε για τα 10 χρονια συνεργασιας τους.το τραγουδι δεν ηταν δυνατο,το κλιπ βεβαια μου αρεσε.
Nick_Man

stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:gia prow8hsh to h8elan alla den htan dynato san tragoudi.. :sad:
το εβγαλαν ως το τραγουδι που μιλουσε για τα 10 χρονια συνεργασιας τους.το τραγουδι δεν ηταν δυνατο,το κλιπ βεβαια μου αρεσε.
το κλιπ ήταν ωραίο και το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά οι στίχοι το καταστρέψαν. Με άλλους στίχους θα μπορούσε να είναι στα "καλά" της τραγούδια

Για να μείνω και λίγο on topic, πολύ καλό το κλιπ του νίνο και το τραγούδι παίζει πολύ
Μου φαίνεται από όλους της spicy ο νίνο είναι ο μόνος που βγήκε κερδισμένος, δεν θυμάμαι καν από πότε είχε να κάνει τέτοια σουξέ σαν τον θεό και το οκ
stelios

Nick_Man έγραψε:
stelios έγραψε:
το κλιπ ήταν ωραίο και το τραγούδι ήταν ωραίο αλλά οι στίχοι το καταστρέψαν. Με άλλους στίχους θα μπορούσε να είναι στα "καλά" της τραγούδια

Για να μείνω και λίγο on topic, πολύ καλό το κλιπ του νίνο και το τραγούδι παίζει πολύ
Μου φαίνεται από όλους της spicy ο νίνο είναι ο μόνος που βγήκε κερδισμένος, δεν θυμάμαι καν από πότε είχε να κάνει τέτοια σουξέ σαν τον θεό και το οκ
τον προσεχουν στην spicy τον νινο.εχει σχεση εξαλλου με την διευθυντρια της εταιρειας.εξυπνη κινηση για την καριερα του.
happy_end

Πράγματι ο Νίνο έχει ανέβει πολύ με τη Spicy, και έχει πει μόνο 3 τραγούδια, εκ των οποίων το ένα εποχιακό (14 Φλεβάρη). Και η Έλλη άρχισε ξανά να συζητείται...

Για το 10 χρόνια μαζί, πιστεύω πως είναι τραγούδι αποκλειστικά για fans , όπως πχ το Φεύγουμε καρδιά μου. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση να το λέει σε κάποιες συναυλίες, είναι εξάλλου πολύ γλυκό, αλλά όχι να βγει δεύτερο επίσημο single, να δωθούν λεφτά για video clip, στην καρδιά των Χριστουγέννων, λες και ο κόσμος ενδιαφέρεται για την επέτειο της Βανδή και του Φοίβου. Το συγκεκριμένο cd είχε πολύ ωραία τραγούδια που χαραμίστηκαν. Αλλά ας μην ξαναπιάσουμε αυτό το πολυ - αναλυμένο θέμα :lol:
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

happy_end έγραψε:Πράγματι ο Νίνο έχει ανέβει πολύ με τη Spicy, και έχει πει μόνο 3 τραγούδια, εκ των οποίων το ένα εποχιακό (14 Φλεβάρη). Και η Έλλη άρχισε ξανά να συζητείται...

Για το 10 χρόνια μαζί, πιστεύω πως είναι τραγούδι αποκλειστικά για fans , όπως πχ το Φεύγουμε καρδιά μου. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση να το λέει σε κάποιες συναυλίες, είναι εξάλλου πολύ γλυκό, αλλά όχι να βγει δεύτερο επίσημο single, να δωθούν λεφτά για video clip, στην καρδιά των Χριστουγέννων, λες και ο κόσμος ενδιαφέρεται για την επέτειο της Βανδή και του Φοίβου. Το συγκεκριμένο cd είχε πολύ ωραία τραγούδια που χαραμίστηκαν. Αλλά ας μην ξαναπιάσουμε αυτό το πολυ - αναλυμένο θέμα :lol:
το 14 φλεβαρη δεν μου αρεσε.
εκτος απο το να συζητειται η ελλη ελπιζω να εχει αρχισει να ακουγεται παλι στα ραδιοφωνα.αυτο ειναι το θεμα.αληθεια τα γενεθλια παιζουν αρκετα?
συμφωνω με αυτα που λες για το 10χμ.την παρακαλουσα να κανει κλιπ τον προβλεψιμο. :cry2:
Nick_Man

Τα γενέθλια παίζουν αλλά όχι τόσο πολύ...Γενικά η έλλη δεν έπαιξε τόσο όσο (λογικά) θα περιμέναμε..
Ο νίνο σκίζει κανονικότατα.. (και είναι ο μόνος από spicy)

Ο προβλέψιμος μου άρεσε και μένα αλλά με χάλαγε λίγο στο στίχο, παρόλα αυτά ήταν από τα πιο καλά κομμάτια του 10χμ
happy_end

Δεν ξέρω αν παίζει η Έλλη πέρα από Δρόμο και Σφαίρα, πάντως τα Γενέθλια μου αρέσουν :belly-dance:
Από 10 χμ είναι κρίμα να μην της έχουν μείνει στα live το Προβλέψιμος, η Τύχη (απίστευτο!), ακόμα και το Σε χρειάζομαι.

Αλήθεια στέλιο τί σου έλεγε όταν της έλεγες για κλιπ τον Προβλέψιμο; Γιατί νομίζω πως τότε δεν το είχε σε πολύ εκτίμηση το λαϊκό cd.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

happy_end έγραψε:Πράγματι ο Νίνο έχει ανέβει πολύ με τη Spicy, και έχει πει μόνο 3 τραγούδια, εκ των οποίων το ένα εποχιακό (14 Φλεβάρη). Και η Έλλη άρχισε ξανά να συζητείται...:
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!
Νομίζω πως τελικά στον Νίνο "πάει" πολύ ο Φοίβος, περισσότερο απ'ότι στον Πετρέλη (αν και λαϊκός...)
Μακάρι και τα υπόλοιπα του δίσκου να είναι σαν αυτά...θα θέλαμε και ένα ντουετάκι με Δέσποινα...
Απάντηση