Δεν ειναι λεμε στην Cobalt πλέον. Με την Minos EMI συνεργαζεται, τα έλεγε στην Λαρνακα. Ψεμματα ελεγε; Μάλιστα έχει και ενα συγγενή του στην MINOS. Αυτο το βιογραφικο ειναι γραμμενο εδω και μια πενταετια. Δεν ειναι καινούργιο.81argus έγραψε:Ο Μίλτος Καρατζάς έχει ακόμα στην Final Touch που είναι Label της Cobalt.jdarmody έγραψε:Δε νομίζω να πήγαινε αν δεν το σκέφτεται σοβαρά ο Νότης να κλείσει στη Minos. Μάλλον πάμε για ανατροπή.Scorpion86 έγραψε:Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
http://www.finaltouch.gr/about-us
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
ο καρατζας οσες φορες πηγα πυλη ηταν εκει και οχι μονο φετος
εγω απο οσο ξερω παντως στην Panik ψαχνανε συνθετες να δωσουν τραγουδια για στον Νοτη περιεργο που δεν εκλεισε ακομα εκει
εγω απο οσο ξερω παντως στην Panik ψαχνανε συνθετες να δωσουν τραγουδια για στον Νοτη περιεργο που δεν εκλεισε ακομα εκει
Δεν ξέρω πάντως η εταιρία είναι ενεργή συνεχίζει και κάνει κανονικά παραγωγές. Ίσως πέρασε σε άλλα χέρια.Scorpion86 έγραψε:Δεν ειναι λεμε στην Cobalt πλέον. Με την Minos EMI συνεργαζεται, τα έλεγε στην Λαρνακα. Ψεμματα ελεγε; Μάλιστα έχει και ενα συγγενή του στην MINOS. Αυτο το βιογραφικο ειναι γραμμενο εδω και μια πενταετια. Δεν ειναι καινούργιο.81argus έγραψε:Ο Μίλτος Καρατζάς έχει ακόμα στην Final Touch που είναι Label της Cobalt.jdarmody έγραψε:Δε νομίζω να πήγαινε αν δεν το σκέφτεται σοβαρά ο Νότης να κλείσει στη Minos. Μάλλον πάμε για ανατροπή.Scorpion86 έγραψε:Ο Μίλτος ΚΑρατζάς δεν συνεργάζεται πλέον με την Cobalt αλλά με την Minos Emi. Ηταν συνεχώς με τον Νοτη στην Κύπρο, και στην συναυλία ήταν παρών και τον πιέζει για να τον πάρει στην Μinos. Ωστόσο, ο Νότης ειναι κοντα στην Panik χωρίς ακόμα όμως να υπάρχουν υπογραφές, οπότε ας κρατάμε πισινή πριν ανακοινωθεί το οτιδήποτε.
http://www.finaltouch.gr/about-us
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Δεν είπα ότι εκλεισε η εταιρεια, απλά δεν έχει πλέον συνεργασία με Cobalt. Ετσι ειπε ο Καρατζας ότι ψαχνει νεους καλλιτεχνες και τους προωθεί στην Minos. Κακώς πάντως γιατί εταιρεια που ασχολειται κυριως με νέο αιμα ειναι η Panik.
-
μπα μην το λες ... ολες πλεον ειναι οτι αρπαξουν
εδω στην spicy στην heaven ακομα και στην minos πηγε της καθε καρυδιας καρυδι.... η πανικ η ρεκορντς μαζευει τα νεα '' ποπ '' ειδωλα.... η πλατινουμ ειναι πιο προσεγμενη μαζευει λαικους και σχετικα καλα ονοματα βλεπε γαρμπη ,ροκο,παπαδοπουλου ,γαλανο δρακοπουλου...δεν εχει κατι καμμενους οπως αλλοι...
εδω στην spicy στην heaven ακομα και στην minos πηγε της καθε καρυδιας καρυδι.... η πανικ η ρεκορντς μαζευει τα νεα '' ποπ '' ειδωλα.... η πλατινουμ ειναι πιο προσεγμενη μαζευει λαικους και σχετικα καλα ονοματα βλεπε γαρμπη ,ροκο,παπαδοπουλου ,γαλανο δρακοπουλου...δεν εχει κατι καμμενους οπως αλλοι...
- Scorpion86
Προσφατα πηρε το ματι μου και μια Spider ταδε που πηρε την Γλυκερια.
Ρε παιδιά έγινε μια τέτοιου μεγέθους συναυλία από Έλληνα καλλιτέχνη (και μόνος του όχι από δυο τρεις μαζί) και δεν αναφέρθηκε το παραμικρό. Αν έκανε καμιά μαϊμού τύπου Βρεττός - Μαρτάκης κτλ. καμιά εμφάνιση σε beach bar με 200 άτομα θα μας έπρηζαν καμια βδομαδα. . Όπως και κάποια δήλωση του Νότη που δεν θα άρεσε, για αρνητική προβολή θα την παίζανε όλη μερα παντού.
Μην περιμένετε και μην έχετε ελπίδες πως θα φτιάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα από τα ΜΜΕ όσο αφορά τον Νότη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και δεν πρόκειτε να αλλάξει ποτέ. Υποτίθεται για αυτούς πως ο Νότης είναι ένα κακό πρότυπο για την νέα γενιά και την νέα τάξη πραγμάτων με οπισθοδρομικές απόψεις που μας γυρίζουν 100 χρόνια πίσω σαν χώρα και αποτρέπουν τους νέους να έχουν τέτοια πρότυπα. Με λίγα λόγια θεωρείται ντεμοντέ πλέον ο Νότης και σαν άνθρωπος αλλά και σαν καλλιτέχνης. Για αυτούς μιλάμε πάντα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ακριβώς. Έχει πολιτικοκοινωνικό υπόβαθρο το όλο ζήτημα. Φαντάσου τώρα να πούνε ότι ένας καλλιτέχνης που δεν πρέπει, κατά τη γνώμη τους, να του δίνεται βήμα στα ΜΜΕ, μάζεψε 10000 κόσμο σε μια απλή συναυλία, χωρίς πολλή διαφήμιση και χωρίς να παίζουν και τα τραγούδια του πουθενά. Εκεί δηλαδή που προσπαθούν συνεχώς να τον υποβαθμίσουν και να τον εξευτελίσουν κυρίως ως προσωπικότητα, ώστε να χάσει τη δυναμική του, να βγουν να πουν ότι έκανε μεγαλειώδη συναυλία και να τον ανεβάσουν; Ποτέ των ποτών.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Haris Lebi Gold Η πωληση εισητηριων και προσκλησεων ηταν 14.500
Like · Reply · 2 · 35 mins
Ισχύει;jdarmody έγραψε:Haris Lebi Gold Η πωληση εισητηριων και προσκλησεων ηταν 14.500
- Scorpion86
9.500 τυπώθηκαν, ρωτήστε και την ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. Πως έκοψε λοιπόν 14.500.jdarmody έγραψε:Haris Lebi Gold Η πωληση εισητηριων και προσκλησεων ηταν 14.500

Ε καλά ποιος ξέρει τι του μετέφεραν κι αυτουνού. Δε λέτε που υπάρχει κι αυτός και γράφει κάτι.Scorpion86 έγραψε:9.500 τυπώθηκαν, ρωτήστε και την ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. Πως έκοψε λοιπόν 14.500.jdarmody έγραψε:Haris Lebi Gold Η πωληση εισητηριων και προσκλησεων ηταν 14.500
- Scorpion86
Δουλειά του είναι.jdarmody έγραψε:Ε καλά ποιος ξέρει τι του μετέφεραν κι αυτουνού. Δε λέτε που υπάρχει κι αυτός και γράφει κάτι.Scorpion86 έγραψε:9.500 τυπώθηκαν, ρωτήστε και την ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ. Πως έκοψε λοιπόν 14.500.jdarmody έγραψε:Haris Lebi Gold Η πωληση εισητηριων και προσκλησεων ηταν 14.500
Βλέπεις αρκετούς που είναι δουλειά τους να γράφουν σχετικά με το Νότη;
- Scorpion86
Δεν ξέρω άλλο δημοσιογραφο που να ειναι PR στα κεντρα του Μπερτακη και να εχει δικο του σαιτ. Γι αυτό λέω ειναι η δουλειά του. Οσο ασχολειται με Νοτη ασχολειται και με τα υπολοιπα "προιοντα" των επιχειρησεων Μπερτακη (Αργυρο, μεχρι προτινος Παολα, Καρρα, εδώ και ενα χρονο Νοτη κλπ.).jdarmody έγραψε:Βλέπεις αρκετούς που είναι δουλειά τους να γράφουν σχετικά με το Νότη;
- KeepNoting
Scorpion86 έγραψε:Ακυρο KeepNoting. Τον notisfan θα στέλνουμε στο Τeatro για live streaming.notisfan έγραψε:π.χ ενα απο τα δικα μου: https://youtu.be/DbbQvvt4k64notisfan έγραψε:παντως η απορια μου ειναι παντα η εξης....πως ενω εδω και 3 χρονια περιπου κυκλοφορουν ευρεως πλεον κινητα με τρομερη αναλυση καμερας...δεν ανεβαζει κανενας υψηλης ποιοτητας βιντεο.
Εχω Samsung Galaxy S6, και υπαρχει πιθανοτιτα να εχω το S7 μεχρι τοτε...αφου δε θελετε, οκ! χαχαχα

Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Με samsung galaxy s6 εχεινε η ληψη...τωρα εχω και εγω το 7αρι.KeepNoting έγραψε:Scorpion86 έγραψε:Ακυρο KeepNoting. Τον notisfan θα στέλνουμε στο Τeatro για live streaming.notisfan έγραψε:π.χ ενα απο τα δικα μου: https://youtu.be/DbbQvvt4k64notisfan έγραψε:παντως η απορια μου ειναι παντα η εξης....πως ενω εδω και 3 χρονια περιπου κυκλοφορουν ευρεως πλεον κινητα με τρομερη αναλυση καμερας...δεν ανεβαζει κανενας υψηλης ποιοτητας βιντεο.
Εχω Samsung Galaxy S6, και υπαρχει πιθανοτιτα να εχω το S7 μεχρι τοτε...αφου δε θελετε, οκ! χαχαχα![]()
![]()
![]()
Σε καμια περιπτωση δεν θα μαλωσουμε για τα βιντεο...οσο περισσοτερα,τοσο καλυτερα :)
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ε ναιιιι......τωρα ΜΑΛΙΣΤΑ!!!;)