Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
αρχικά ειπε ότι είναι παρακμή να πετάγονται στην πίστα αντικείμενα. Όταν όμως του επεσήμαναν ότι ο μαξιλαροπόλεμος έγινε στον Παντελίδη, είπε επί λέξη»: «ε, παρακμή μου αναφέρεις τώρα, παρακμιακά μου λες!».
δεν υπαρχει καμια διαστρεβλωση. αν θελουμε να ειμαστε σπαθατοι αναφερθηκε εν μεσω πλην σαφως κατιδιαν στον παντελιδη. τον ειπε παρακμη με απλα λογια. μην λεμε οτι θελουμε. τεσπα περασμενα ξεχασμενα. απλα να λεμε την ιστορια οπως συνεβη.
σχετικα με την περιγραφη που ανεφερες στον δικο μας ειναι τοσο φτωχο το κειμενο που ουτε πρωτοεμφανιζομενος να ηταν...
δεν υπαρχει καμια διαστρεβλωση. αν θελουμε να ειμαστε σπαθατοι αναφερθηκε εν μεσω πλην σαφως κατιδιαν στον παντελιδη. τον ειπε παρακμη με απλα λογια. μην λεμε οτι θελουμε. τεσπα περασμενα ξεχασμενα. απλα να λεμε την ιστορια οπως συνεβη.
σχετικα με την περιγραφη που ανεφερες στον δικο μας ειναι τοσο φτωχο το κειμενο που ουτε πρωτοεμφανιζομενος να ηταν...
- Scorpion86
Ο ένας "από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του λαικού", ο άλλος απλά ο Νότης που χρειάστηκε κάποιες καλές εμφανίσεις για να πείσει τον Μπερτάκη να τον πάρει στο Teatro, λες και είναι ο Σταν. Και κάθεστε ορισμένοι και λαμβάνεται σοβαρά υπόψην σας οτι επειδή αυτά τα κωλοσαιτ αναφερουν πρώτο τον Καρρά θα ειναι και 1ο όνομα ο Καρράς. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα...jdarmody έγραψε:Δείτε περιγραφή των δύο καλλιτεχνών...
http://www.zougla.gr/exodos/exodos-news ... sto-teatro
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
το ζουγλκα βεβαια το πηρε απο το: http://www.kratisinow.gr/stages/teatro-music-hall/
εκει κι αν μιλαμε για εγκυροτητα...
εκει κι αν μιλαμε για εγκυροτητα...

Σε λίγο θα μας πούνε πως πέρασε κι από casting ο Νότης. Ρε δεν πάμε καλά. Κάποιοι ξεχνάνε πολύ εύκολα. Ας μιλήσουν οι πλατίνες. Ας μιλήσουν οι συναυλίες. Ας μιλήσουν τα live. Ας μιλήσουν οι φανς. Ας μιλήσουν τα τραγούδια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
ειμαι σιγουροτατος πως ο καρρας δεν θα ειναι πρωτο ονομα. το μονο που με προβληματιζει ειναι μηπως ο Νοτης συμβιβαστει σε καποιο τρικ που δεν θα υπαρχει ξεκαθαρο πρωτο ονομα και εν τέλει το πρωτο ονομα δεν θα ανηκε σε κανεναν. θεωρω και υποστηριζω πως ο Νοτης πρεπει να ειναι ξεκαθαρα πρωτο ονομα στη μαρκιζα. δεν μου λεει τιποτα το τρικ καρρα μαζωνακη. μπορει να εκανε πισω ο καρρας στη μαρκιζα, μπορει να εβγαινε ενα προγραμμα αλλα ολλοι ξεραν πως στην ουσια αυτος ειναι το αφεντικο (και λογικο). τωρα το αφεντικο πρεπει να ειναι ο Νοτης και μαλιστα ΞΕΚΑΘΑΡΑ επιμενω. σεβομαι την πορεια του καρρα, σεβομαι την καριερα του, τις επιτυχιες του, τα χρονια στο χωρο αλλα συγκριτικα ο Νοτης ειναι μεγαλυτερο ονομα!!!Scorpion86 έγραψε:Ο ένας "από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του λαικού", ο άλλος απλά ο Νότης που χρειάστηκε κάποιες καλές εμφανίσεις για να πείσει τον Μπερτάκη να τον πάρει στο Teatro, λες και είναι ο Σταν. Και κάθεστε ορισμένοι και λαμβάνεται σοβαρά υπόψην σας οτι επειδή αυτά τα κωλοσαιτ αναφερουν πρώτο τον Καρρά θα ειναι και 1ο όνομα ο Καρράς. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα...jdarmody έγραψε:Δείτε περιγραφή των δύο καλλιτεχνών...
http://www.zougla.gr/exodos/exodos-news ... sto-teatro
- SFAKattack10
Εσυ ποια εξηγηση μας δινεις?sotirakos έγραψε:ρε παιδια συγνωμη κιολας. πως θα συνεργαζοταν ο Νοτης με καποιον που τον αποκαλεσε παρακμη δημοσια;;;
- ...την παρακμη μου ανεφερες τωρα, ετσι?sotirakos έγραψε: είπε επί λέξη»: «ε, παρακμή μου αναφέρεις τώρα, παρακμιακά μου λες!».
- Σου κανω εικονα τωρα... γιατι δεν το χεις δει...
- Δεν ξερω που εγινε και πως εγινε..,
-...στον Παντελιδη
-Ε... παρακμιακα μου λες.
https://www.youtube.com/watch?v=3AYIai6Kz3s
Δεν βλεπω να λεει πουθενα οτι ο Παντελιδης ειναι παρακμη. Κατα τα αλλα μας τα εγραψες και αυτολεξει...
μολις του αναφερει το ονομα παντελιδης πεταγεται ο Νοτης και λεει " ε παρακμιακα μου λες" (και με το συγκεκριμενο υφος του βιντεο) κι επιμενεις πως αυτο δεν πηγαινε στον παντελιδη. οκ!!! (δε μιλαω για το πρωτο σκελος της συζητησς που δεν ηξερε που εγινε. μιλαω μολις εμαθε σε ποιον εγινε).
αν μιλαμε για τον "χ" και πεις "ε για ηλιθιοτητες μου μιλας" και μαλιστα καπακι μολις επισημανθει το ονομα του ειναι σαν να λες τον "χ" ηληθιο! πιο απλα δε μπορω να σου το πω... αν θες συνεχισε να πιστευεις οτι αποκαλεσε παρακμη τον αλλο του εαυτο εσυ...
λεξικό: εμμέσως πλην σαφώς = ε, με τρόπο έμμεσο αλλά σαφή. πχ. τον κατηγόρησε δημόσια εμμέσως πλην σαφώς, τον κατηγόρησε με τρόπο έμμεσο αλλά σαφή.
ΥΓ. και για να μην παρεξηγιομαστε να αναφερω για ευνοητους λογους πως δεν κανω τον συνηγορο του παντελιδη. χεστηκα γι' αυτον και δηλωνω επισης πως πιστευω οτι οντως ηταν παρακμη ολο αυτο και μαζι κι εκεινος που το δεχτηκε. το οτι αγαπαμε τον Νοτη αυτο δεν σημαινει πως ειμαστε τυφλοι και κουφοι...
κι εφοσον κανουμε κατανοητα τα αυτονοητα (σου απανταω και στο αλλο ερωτημα) δεν συνεργαζεσαι με δαυτον μετα απο τέτοιες τοποθετησεις. και μαλιστα οταν εισαι Νοτης που οτι λες αυτο εννοεις εδω κι 25 χρονια που τον γνωριζουμε εμεις τουλαχιστον. thats it!!!
αν μιλαμε για τον "χ" και πεις "ε για ηλιθιοτητες μου μιλας" και μαλιστα καπακι μολις επισημανθει το ονομα του ειναι σαν να λες τον "χ" ηληθιο! πιο απλα δε μπορω να σου το πω... αν θες συνεχισε να πιστευεις οτι αποκαλεσε παρακμη τον αλλο του εαυτο εσυ...
λεξικό: εμμέσως πλην σαφώς = ε, με τρόπο έμμεσο αλλά σαφή. πχ. τον κατηγόρησε δημόσια εμμέσως πλην σαφώς, τον κατηγόρησε με τρόπο έμμεσο αλλά σαφή.
ΥΓ. και για να μην παρεξηγιομαστε να αναφερω για ευνοητους λογους πως δεν κανω τον συνηγορο του παντελιδη. χεστηκα γι' αυτον και δηλωνω επισης πως πιστευω οτι οντως ηταν παρακμη ολο αυτο και μαζι κι εκεινος που το δεχτηκε. το οτι αγαπαμε τον Νοτη αυτο δεν σημαινει πως ειμαστε τυφλοι και κουφοι...
κι εφοσον κανουμε κατανοητα τα αυτονοητα (σου απανταω και στο αλλο ερωτημα) δεν συνεργαζεσαι με δαυτον μετα απο τέτοιες τοποθετησεις. και μαλιστα οταν εισαι Νοτης που οτι λες αυτο εννοεις εδω κι 25 χρονια που τον γνωριζουμε εμεις τουλαχιστον. thats it!!!
- SFAKattack10
Εγω θεωρω οτι πιο πολυ την κατασταση εκρινε παρακμη. Ποτε δεν βγηκε να κατηγορησει αμεσα τον Παντελιδη.
Λογικο ειναι να ειχε αντιδρασει ετσι , εδω εμενα ανθρωποι που δεν ηξεραν τον Παντελιδη και οταν ακουγαν τραγουδι του μου ελεγαν "καινουργιο του Νοτη ειναι?" ποσο μαλλον να του λενε οτι υπαρχει καποιος που του μοιαζει φωνητικα.
Ισως να ηταν πιο αυστηρος τοτε γιατι δεν τον γνωριζε και προσωπικα.
Ομως τα γεγονοτα δειχνουν οτι δεν υπηρχε καποια κοντρα 'η καποιο μισος. Αλλιως ουτε θα τον χαιρετουσε στον Αντ1 , ουτε θα πηγαινε τις τελευταιες βδομαδες στην Φαντασια ο Παντελιδης.
Ουσιαστικα τοτε τον γνωρισε τον Παντελιδη ο Νοτης. Γιαυτο ισως καποια στιγμη και με την επιμονη του Μπερτακη να γινοταν αυτη η συνεργασια καποτε.
Αλλα αυτα ισως να μη τα ξερουν τα παιδακια στο φβ γιαυτο γραφουν τα δικα τους.
Λογικο ειναι να ειχε αντιδρασει ετσι , εδω εμενα ανθρωποι που δεν ηξεραν τον Παντελιδη και οταν ακουγαν τραγουδι του μου ελεγαν "καινουργιο του Νοτη ειναι?" ποσο μαλλον να του λενε οτι υπαρχει καποιος που του μοιαζει φωνητικα.
Ισως να ηταν πιο αυστηρος τοτε γιατι δεν τον γνωριζε και προσωπικα.
Ομως τα γεγονοτα δειχνουν οτι δεν υπηρχε καποια κοντρα 'η καποιο μισος. Αλλιως ουτε θα τον χαιρετουσε στον Αντ1 , ουτε θα πηγαινε τις τελευταιες βδομαδες στην Φαντασια ο Παντελιδης.
Ουσιαστικα τοτε τον γνωρισε τον Παντελιδη ο Νοτης. Γιαυτο ισως καποια στιγμη και με την επιμονη του Μπερτακη να γινοταν αυτη η συνεργασια καποτε.
Αλλα αυτα ισως να μη τα ξερουν τα παιδακια στο φβ γιαυτο γραφουν τα δικα τους.
την κατασταση θα την εκρινε αν μιλουσαν για μια κατασταση χωρις να αναφερθει που και σε ποιον και εμπαινε τελεια στο πρωτο σκελος της συζητησης. οταν αναφερεται ομως το ονομα και απαντας μονοκοπανια " ε, παρακμιακα μου λες" παιρνει και αυτον η μπαλα. θίγεις και προσβαλεις και τον ιδιο και την κατασταση μαζι και οχι μονο την κατασταση. και μαλιστα απο το υφος του Νοτη μολις ακουστηκε το ονομα του παντελιδη φανηκε οτι δεν τον ειχε και καποια σοβαρη εκτιμηση. το σχολιο ηταν υποτιμητικο και προσβλητικο και προς τον ιδιο τον παντελιδη εφοσον ακουστηκε το ονομα του. ειναι φανερωτατο απο το βιντεο πως ο Νοτης πεταξε καρφι εκει προς τον παντελιδη χωρις δευτερη σκεψη. στην ψιχρα. μην λεμε οτι θελουμε...
Για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και όπως έχουν αν ένας χ καλλιτέχνης έβγαινε και αποκαλούσε το κοινό του Νότη παρακμή είμαι 1000% σίγουρος πως θα βγαίναμε όλοι να λέγαμε πως εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεί και τον ίδιο τον Νότη παρακμή. Ακριβώς αυτό συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση τόσο απλά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο ένας οφείλει να σέβεται τον άλλον ασχέτως αν του αρέσει ή όχι χωρίς την παραμικρή υπεροψία. Τον γουστάρω με χίλια τον Νότη αλλά όταν είναι λάθος το θυμάμαι.
- SFAKattack10
Αυτά το 2015. Από το χειμώνα του 2015 και μετά αλλάξανε οι καταστάσεις.
του Νοτη του προσαπτουν οτι ειπε τον παντελιδη παρακμη γιατι το συνεχισε και δεν "προστατεψε" τον παντελιδη οταν ακουστηκε το ονομα του. αν του λεγαν οτι αυτο συνεβη στον Ρεμο πχ ειμαι σιγουρος οτι ο Νοτης θα το διαχειριζονταν αλλιως. θα ελεγε ισως "και το επετρεψε αυτο ο αντωνης;;;" εδω δεν υπηρξε αυτο αλλα αντιθετως το συνεχισε με ευθεια βολη... μπαμ και κατω... γι αυτο ειπα και πριν εμμέσως πλην σαφώς. δεν ειπε επι λεξη τον παντελιδη παρακμη αλλα ηταν σαφες οτι αυτον εννοουσε. εν παση περιπτωση αρκετα με αυτο το θεμα. πολυ το κουρασαμε 

-
Απόλυτα σωστός!SFAKattack10 έγραψε:Αυτά το 2015. Από το χειμώνα του 2015 και μετά αλλάξανε οι καταστάσεις.
Μια ανασκόπηση στις συνεντεύξεις στον Τάσο Τρύφωνος αλλά και στον Αρναούτογλου θα το διαπιστώσει κι ο φίλος.
Με αποκορύφωμα τα λόγια του Νότη μετά το 2μερο που έμεινε κλειστό το κέντρο λόγω του θανάτου του παιδιού.
Τι σημασία όμως έχουν όλα αυτά πια;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ακριβώς αντί να το σώσει το έκανε χειρότερο. Τέσπα σίγουρα το έχει μετανιώσει όπως θα έχει μετανιώσει και για πολλά πράγματα ακόμα. Τι να κάνουμε εμείς του τα συγχωρούμε όλα αλλά κι εκείνος πρέπει να προσέχει λίγο τις λέξεις. Μια λέξη μόνο κάνει την διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 81argus την Παρ Ιούλ 22, 2016 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα αλλαξανε τα πραγματα. απλα συζητουσαμε κατι συγκεκριμενο. παρολαυτα βεβαια ο Νοτης αυτα τα φορτωθηκε ως "κωλοτουμπες" διοτι ειπώθηκαν μετα τον θανατο του παιδιου... οτι δηθεν ο Νοτης μολις σκοτωθηκε ο παντελιδης τα γυρισε και ξαφνικα τον συμπαθουσε ενω μεχρι πριν ηταν υπεροπτικος και υποτιμητικος απεναντι του...
ολα αυτα ενισχυουν το επιχειρημα μου οτι ο Νοτης δεν θα μπορουσε να συνεργαστει μαζι του. φανταστειτε μετα απο ολα αυτα τι θα ελεγε ο κοσμος. ακομα και οτι ο Νοτης πηγε να παρει λιγη απο τη δοξα του παντελιδη. εκει θα χανοταν εντελως το παιχνιδι. σιγουρα ηταν λαθος η σταση του Νοτη απενταντι σε ολο αυτο. ακομα και μετα τον θανατο. για μενα δεν επρεπε να σχολιασει τπτ. να ελεγε απλα οτι ειναι θλιβερο να χανετε ενας νεος ανθρωπος και να το κοβε εκει. τα περι δακρυων και λοιπα ειναι για τους λιαγκα και τους ομοιους του. γνωμη μου ειναι οτι οσο πιο μεγαλος καλλιτεχνικα εισαι τοσο πιο μετριόφρων πρεπει να σαι. τι δουλεια εχει ο Νοτης τωρα να λεει για τον παντελιδη, τον ρουβα, τον ρεμο και τις βανδες; που ειναι ο Νοτης που καποτε δεν ασχολουνταν καθολου μ αυτα; τον ρωτουσανε για καποιον και αμεσως αλλαζε συζητηση. αντε για τα κοινωνικα λεει οτι ειναι μεσα στο αιμα του και θελει να τα λεει. οκ. για ρεμο, παντελιδη και σια τι θελει και ασχολειται; ποιος ο λογος δεν καταλαβαινω; αλλο που δεν θελουν οι δημοσιογραφοι. ψαχνουν ευκαιρια να τον υποβαθμισουν και αυτος τσιμπαει. μονο χανει απ αυτα...
ολα αυτα ενισχυουν το επιχειρημα μου οτι ο Νοτης δεν θα μπορουσε να συνεργαστει μαζι του. φανταστειτε μετα απο ολα αυτα τι θα ελεγε ο κοσμος. ακομα και οτι ο Νοτης πηγε να παρει λιγη απο τη δοξα του παντελιδη. εκει θα χανοταν εντελως το παιχνιδι. σιγουρα ηταν λαθος η σταση του Νοτη απενταντι σε ολο αυτο. ακομα και μετα τον θανατο. για μενα δεν επρεπε να σχολιασει τπτ. να ελεγε απλα οτι ειναι θλιβερο να χανετε ενας νεος ανθρωπος και να το κοβε εκει. τα περι δακρυων και λοιπα ειναι για τους λιαγκα και τους ομοιους του. γνωμη μου ειναι οτι οσο πιο μεγαλος καλλιτεχνικα εισαι τοσο πιο μετριόφρων πρεπει να σαι. τι δουλεια εχει ο Νοτης τωρα να λεει για τον παντελιδη, τον ρουβα, τον ρεμο και τις βανδες; που ειναι ο Νοτης που καποτε δεν ασχολουνταν καθολου μ αυτα; τον ρωτουσανε για καποιον και αμεσως αλλαζε συζητηση. αντε για τα κοινωνικα λεει οτι ειναι μεσα στο αιμα του και θελει να τα λεει. οκ. για ρεμο, παντελιδη και σια τι θελει και ασχολειται; ποιος ο λογος δεν καταλαβαινω; αλλο που δεν θελουν οι δημοσιογραφοι. ψαχνουν ευκαιρια να τον υποβαθμισουν και αυτος τσιμπαει. μονο χανει απ αυτα...
Τι κάθεστε και γράφετε μερικοί τώρα εκ των υστέρων μετά το θάνατο του Παντελίδη. Προφανώς και κρίνεται επιεικέστερα ο συγκεκριμένος μετά το θάνατο του. Το ότι ο Παντελίδης ήταν ένας μέτριος τραγουδιστής που πατούσε πάνω στο Νότη κι ότι αυτό που γινόταν στο μαγαζί του ήταν παρακμή δεν αλλάζουν. Το ''ε παρακμιακά μου λες'' δεν πιστεύω ότι ο Νότης το είπε για τον ίδιο τον Παντελίδη. Απλά εννοούσε ότι δεν του προξένησε εντύπωση ότι έγινε αυτό στον Παντελίδη. Σιγά την καλλιτεχνική μορφή στην τελική!! Επίσης πιστεύω ότι υπήρχε συμφωνία στις συνεντεύξεις των τελευταίων ετών του στυλ ''θα πεις τα κοινωνικοπολιτικά σου, αλλά πες λίγο και για ΡέμοΜαλέαΠαντελίδη να γίνει λίγος ντόρος''. Εδώ ο ίδιος ο Λεμπιδάκης είπε ότι ήταν στημένη η κόντρα. Κι ας σταματήσει η καραμέλα ότι δεν επισημαίνουμε τα αρνητικά του Νότη. Συνέχεια του τα χώνουμε. Ο Νότης είναι εγωιστής και προφανώς και τον έθιξε το γεγονός ότι του έλεγαν συνεχώς ότι κάνει μεγάλη επιτυχία ένας τύπος που σε μιμείται. Τώρα ότι το παρατράβηξε μετά από ένα σημείο είναι σωστό. Θα έπρεπε να δείξει την απαιτούμενη ανωτερότητα του μεγάλου καλλιτέχνη και να μην ασχολείται με τέτοιες μικροπρέπειες. Μπορεί και να αισθανόταν ενοχικά μετά το θάνατο του Παντελίδη και γι' αυτό να το συνέχισε. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τσιμπάτε και υιοθετείτε τις μπουρδολογίες των φανς του Παντελίδη. Και να μην σχολίαζε τίποτα για το θάνατο του πάλι θα έλεγαν ότι δεν είπε μια κουβέντα κλπ, τι το ψάχνετε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου απλα πιστευα οτι ο Νοτης απέχει απο τετοια στημενα παιχνιδια. να γινει ντορος για ποιο πραγμα; τι κερδισε ο Νοτης απο την κοντρα με Ρεμο ας πουμε; κι εκει χαμενος βγηκε για μενα. στην αρχη γυρισε και του την ειπε χοντρα. ας μην ξεχναμε το "χεστηκα τι λεει ο ρεμος - αντωνακη σε μενα - μικροι μεγαλοι στο ιδιο καφενειο" και αλλα παρομοια και με το γνωστο στυλ του Νοτη. και μετα απο καιρο εβγαινε και ελεγε με τον αντωνη δεν εγινε τπτ. τον εκτιμω σαν καλλιτεχνη, μου αρεσει η φωνη του, δεν υπηρξε ποτε κοντρα κλπ.. αυτα δεν ειναι πισωγυρισματα ή αλλιως κωλοτουμπες; αυτα που εγιναν την τελευταια 3ετια σε δηλωσεις κυριως κατα συναδελφων του ηταν παραπτώματα. αυτα αγγιζουν τα ορια της κατινιας και καλλιτεχνης με τη βαρυτητα του Νοτη μονο εκτιθεσαι. αυτα ειναι για τους πανταζηδες και τις ατζελες που ειναι στην αφανεια. σορυ αν τα λεω καπως χοντρα αλλα μιας και ανοιξε το θεμα λεω αυτα που πιστευω σε οτι αφορα την κριτικη προς τον Νοτη που του συγχωρουμε βεβαια οτι κι αν κανει. αλλα το θεμα δεν ειναι τοσο για μας αλλα για τους αλλους που δεν ειναι τοσο φαν του...jdarmody έγραψε: Επίσης πιστεύω ότι υπήρχε συμφωνία στις συνεντεύξεις των τελευταίων ετών του στυλ ''θα πεις τα κοινωνικοπολιτικά σου, αλλά πες λίγο και για ΡέμοΜαλέαΠαντελίδη να γίνει λίγος ντόρος''.
- SFAKattack10
Δηλαδη φιλε με αυτα που γραφεις εδω και μερικα ποστ για σενα ο Σφακιανακης ειναι απλα ενας κωλοτουμπας, ε? Δεν υπαρχει για σενα αλλη εξηγηση?
Κωλοτούμπα μπορεί να μην είναι σίγουρα αναθεώρησε κάποια πράγματα όμως που είχε πει στο παρελθόν. Όπως και να 'χει πάντως είναι λόγια που φτάνουν στο όριο της γραφικότητας και της κατινιάς. Αν καταλογίζω κάτι αρνητικό στον Νότη είναι ότι είναι γραφικός χρόνια με τα χρόνια και πλέον είναι εμφανές. Αδικεί τον εαυτό του και δεν του ταιριάζει στο καλλιτεχνικό του υπόβαθρο. Αυτά είναι για δευτερότριτα ονόματα που θυμίζουν εποχές trash tv με Έφη Θώδη, Στέλλα Μπεζαντάκου, Βέρα Λάμπρου κτλ.
- SFAKattack10
Εγω περιμενω την απαντησηη του αλλου φιλου αν ειναι κωλοτουμπας. Εσυ τον λες γραφικο.