Όντως είχε βγάλει δίσκο τύπου "Εμπειριών συλλέκτης" με τραγούδια που ήταν ερμηνευμένα από γυναίκες αλλά studio ηχογράφηση ενορχηστρωμένα πιο ροκ. Τον έχω δει πολλές φορές και σε μαγαζιά και σε συναυλίες (ελεύθερη είσοδος). Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει ένα δικό του "κόλπο" δεν τον νοιάζουν πολύ τα μεγάλα μαγαζιά και τα μεγάλα σχήματα τραγουδάει και σε κλάμπ το κάνει πια για την πάρτη του και λέει τραγούδια που γουστάρει από ελληνικό ροκ μέχρι κλαρίνα.Scorpion86 έγραψε:Καλά ο Ρόκκος έβγαλε ολόκληρο δίσκο με επανεκτελέσεις.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Εντάξει είναι από ποια οπτική γωνία θα το δεις. Αυτό που λες το κάνει ένα-δυο χρόνια τώρα. Έκανε και συνεργασίες σε μπουζούκια (π.χ. Καρρά) στην επάνοδό του. Το μοναδικό κρέντιτ του είναι ότι κατάφερε να επανέλθει στο προσκήνιο, ενώ είχε εξαφανιστεί χρόνια και επιπλέον έβγαλε και 3-4 καλά τραγούδια που έπαιξαν. Τώρα αυτό που μόλις ένας τραγουδιστής κάνει ένα σχήμα που δεν τραβήξει ή δεν βρει αξιόλογο σχήμα και μετά το γυρίσει στις τρύπες και τα κλαμπάκια το ερμηνεύουμε και καλά ότι κάνει αυτό που γουστάρει πόσο δήθεν είναι..Δεν υπάρχει τραγουδιστής που δεν γουστάρει να τα τσεπώνει και να τραγουδάει σε μεγάλες πίστες. Ο Ρόκκος ποτέ δεν ήταν για μπουζούκια και ποτέ δεν γέμιζε μαγαζιά. Αυτά είναι δεδομένα.81argus έγραψε:Όντως είχε βγάλει δίσκο τύπου "Εμπειριών συλλέκτης" με τραγούδια που ήταν ερμηνευμένα από γυναίκες αλλά studio ηχογράφηση ενορχηστρωμένα πιο ροκ. Τον έχω δει πολλές φορές και σε μαγαζιά και σε συναυλίες (ελεύθερη είσοδος). Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει ένα δικό του "κόλπο" δεν τον νοιάζουν πολύ τα μεγάλα μαγαζιά και τα μεγάλα σχήματα τραγουδάει και σε κλάμπ το κάνει πια για την πάρτη του και λέει τραγούδια που γουστάρει από ελληνικό ροκ μέχρι κλαρίνα.Scorpion86 έγραψε:Καλά ο Ρόκκος έβγαλε ολόκληρο δίσκο με επανεκτελέσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Μετά τις διακοπές στην Ρόδο, ο Νότης βρίσκεται στην Κω.
Σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει τον Σεπτέμβριο στο στούντιο και να ηχογραφήσει κομμάτια, με στόχο να κυκλοφορήσει ένα δίσκο 7 τραγουδιών τον Δεκέμβριο. Σκέφτεται να επαναλάβει ότι έκανε με το Ματωμένο Δάκρυ. Να κυκλοφορήσει ένα δίσκο 7 τραγουδιών τον Δεκέμβριο, που θα τα παρουσιάσει μέσω των εμφανίσεων στο Teatro και να κυκλοφορήσει ένα ακόμα 7αρι λίγο μετά το Πάσχα.
Προσωπικά, αν δεν το δω, δεν το πιστεύω!
Μόνο οι υπογραφές απομένουν με την Panik.
Nτουέτο με Καρρά θα έχει το πρόγραμμα στο Teatro.
Σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει τον Σεπτέμβριο στο στούντιο και να ηχογραφήσει κομμάτια, με στόχο να κυκλοφορήσει ένα δίσκο 7 τραγουδιών τον Δεκέμβριο. Σκέφτεται να επαναλάβει ότι έκανε με το Ματωμένο Δάκρυ. Να κυκλοφορήσει ένα δίσκο 7 τραγουδιών τον Δεκέμβριο, που θα τα παρουσιάσει μέσω των εμφανίσεων στο Teatro και να κυκλοφορήσει ένα ακόμα 7αρι λίγο μετά το Πάσχα.
Προσωπικά, αν δεν το δω, δεν το πιστεύω!
Μόνο οι υπογραφές απομένουν με την Panik.
Nτουέτο με Καρρά θα έχει το πρόγραμμα στο Teatro.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Αρα παιζει να πουνε και ακυκλοφορητο ντουετο οπως με Ζηνα?Scorpion86 έγραψε: Nτουέτο με Καρρά θα έχει το πρόγραμμα στο Teatro.
Αδέρφια καλημέρα.Χάζευα λίγο κοντό χθές βράδυ και έπεσα σ'αυτό εδώ πρώτη φορά.Τι μαγεία είναι αυτή;;;Νομίζω ελάχιστοι θα το έχουν δει το βίντεο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
Ξερουμε ποτε θα ξεκινησουν οι προβες στο περιπου για Νοτη;
Μεσα-Τελη σεπτ;
Μεσα-Τελη σεπτ;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Οκτώβριο ξεκινούν οι πρόβες γενικά. Λογικά, 7-10 μέρες πριν θα μπει και ο Νότης, εάν λάβουμε υπόψη μας προηγούμενες σεζόν.KeepNoting έγραψε:Ξερουμε ποτε θα ξεκινησουν οι προβες στο περιπου για Νοτη;
Μεσα-Τελη σεπτ;
Αρχικά, λεγόταν ότι θα είναι τραγούδι γραμμένο από Μουκίδη, μάλιστα θα έγραφε 2-3 ο Μουκίδης για να επιλέξουν ένα και να το ηχογραφήσουν και σε στούντιο. Δεν ξέρω εάν έχει προχωρήσει αυτό ή έχουν αλλάξει τα δεδομένα.SFAKattack10 έγραψε:Αρα παιζει να πουνε και ακυκλοφορητο ντουετο οπως με Ζηνα?Scorpion86 έγραψε: Nτουέτο με Καρρά θα έχει το πρόγραμμα στο Teatro.
Καλό θα είναι να βάλει στο δίσκο του περισσότερες μπαλάντες που αναδεικνύουν τη φωνή του. Όχι άλλα τραγούδια που φωνάζει.ilias16 έγραψε:Αδέρφια καλημέρα.Χάζευα λίγο κοντό χθές βράδυ και έπεσα σ'αυτό εδώ πρώτη φορά.Τι μαγεία είναι αυτή;;;Νομίζω ελάχιστοι θα το έχουν δει το βίντεο.
Καλά δεν χρειάζεται να βιαστεί να βγάλει δίσκο. Ένα καλό πρόμο χρειάζεται. Ας βγάλει μια κομματάρα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσιολογικά.
Αυτό διαπίστωσα και γω. Ότι είναι σημαντικό να είναι το τραγούδι γραμμένο για την φωνή του.Δες πως παρέμεινε αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο.jdarmody έγραψε:Καλό θα είναι να βάλει στο δίσκο του περισσότερες μπαλάντες που αναδεικνύουν τη φωνή του. Όχι άλλα τραγούδια που φωνάζει.ilias16 έγραψε:Αδέρφια καλημέρα.Χάζευα λίγο κοντό χθές βράδυ και έπεσα σ'αυτό εδώ πρώτη φορά.Τι μαγεία είναι αυτή;;;Νομίζω ελάχιστοι θα το έχουν δει το βίντεο.
Υ.Γ ακόμα και αυτό το ερασιτεχνικό βίντεο αναδεικνύει καλύτερα την φωνή του Νότη από τις ηχογραφήσεις του κυρίου Βλάχου.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ακούω πολλούς νοτικούς να λένε συνέχεια να βγάζει περισσότερες μπαλάντες ο Νότης. Στις μπαλάντες είναι έτσι κι αλλιώς σταθέρη αξία δηλαδή αν κάτι λείπει αυτή την στιγμή από τον Νότη δεν είναι οι μπαλάντες γιατί αυτές τις έχουμε έτσι κι αλλιώς ειδικά από το 2002 και μετά στην πρώην Universal νην Cobalt εποχή. Αυτά που λείπουν πραγματικά από τον Νότη τα τελευταία χρόνια είναι οι δυνατές ζεϊμπεκιές και τα ποιοτικά τσιφτετέλια. Θα προτιμούσα δηλαδή ένα δίσκο που να θυμίζει περισσότερο 7ψυχες, 5ο βήμα, Νοτιοανατολικά παρά να θυμίζει Ματωμένα, Αυτοτελείς, Μαζί. Από μπαλάντες αυτό που λείπει είναι η καψούρα (το φινάλε της καρδιάς, πόσο σ' αγάπησα, παράλληλα, για σένανε φοβάμαι). Το θέμα είναι να μην μένει στάσιμος αλλά να κάνει μια στροφή και η καλύτερη στροφή που έχει να κάνει είναι μια στροφή στο παρελθόν. Προσωπικά όλη την δεκαετία του 90 τον Νότη τον είχα συνδέσει κατά πρώτον και κύριο λόγο με τα ζεϊμπέκικα και κατά δεύτερον με τα τσιφτετέλια σε αντίθεση με την δεκαετία των 00's που τον έχω συνδέσει και εξακολουθώ να τον συνδέω με τις μπαλάντες. Ανακεφαλαίωση αυτό που λείπει τουλάχιστον σε μένα προσωπικά είναι ο Νότης των 90's.
Εγώ δεν τα διαχωρίζω ιδιαίτερα. Απλά έχω βαρεθεί αυτά του στυλ Τέρμα το Ράδιο, Πως γίνεται αυτό, Δεν υπάρχεις, Εγώ που ο Νότης φωνάζει. Γενικά να βγάλει τραγούδια που να ταιριάζουν στη φωνή του, αυτή να ακούγεται καθαρότατα και μακριά από τα κλασικά μέτρια τσιφτετέλια. Πάντως εγώ δεν είδα και πολλούς να βγάζουν ζειμπέκικα και τσιφτετέλια. Η καλή μπαλάντα ποτέ δεν πάει χαμένη.
Κάποτε υπήρχε μια ισορροπία στους δίσκους του Νότη. Έβλεπες 3 καλά ζεϊμπέκικα, 3 καλά τσιφτετέλια, 3 καλές μπαλάντες και 1 καλό κοινωνικό. Αυτό έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχει μια "ανισορροπία" στους δίσκους και αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν να είναι οι μπαλάντες και μόνο.
- KeepNoting
Πιστευω αμα βγαλει 1-2 ΚΑΛΑ ερωτικα τραγουδια...θα τραβηξει και τους μικρους που ειναι χωρισμενοι απο τους "μεγαλους τους ερωτες" ....
*Ξερουμε ποτε ξεκινανε οι προβες;
*Ξερουμε ποτε ξεκινανε οι προβες;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Ίσως αυτό το τρικ με τα 7 κομμάτια να το βοηθήσει να κανει καλύτερες επιλογές από το να γεμίσει ένα δίσκο με μέτριατζες για να φτάσει τα 16... Ας κάνει πάλι μια τριλογιά χωρίς όμως αυτό το διαχωρισμό κοιννωνικά-ερωτικά-χορευτικά...Ας έχουν μέσα στα 7 όλα τα είδη δηλαδή ένα δυνατό κοινωνικό(πχ έλληνας) ένα τσιφτετέλι ποιοτικό και τα υπόλοιπα ζεμπέκικα και μπαλάντες όπως δηλαδή ήταν ο παλιός Νότης...
ΥΓ: Eλπίζω να μη πάει χαμένο αλλό ένα ντούετο αυτή τη φορά ας ηχογραφηθεί σε στούντιο..
ΥΓ: Eλπίζω να μη πάει χαμένο αλλό ένα ντούετο αυτή τη φορά ας ηχογραφηθεί σε στούντιο..
- Scorpion86
Εγώ διακρίνω αδικαιολόγητη βιασύνη; ίσως τον πιέζει η Panik ίσως ο ίδιος αργοπορημένα κατάλαβε ότι καθυστέρησε πολύ τον επόμενο δίσκο. Αν τα πρώτα που ξεχώρισε πάει και να τα ηχογραφήση δεν νομίζω ότι είναι κάτι ενθαρρυντικό. Σοφη Παππά και Μουκίδης εχουν από ένα τραγούδι σε αυτά που εχει ξεχωρισει. Αν θα ειναι και στον δισκο θα φανεί...bebest έγραψε:Ίσως αυτό το τρικ με τα 7 κομμάτια να το βοηθήσει να κανει καλύτερες επιλογές από το να γεμίσει ένα δίσκο με μέτριατζες για να φτάσει τα 16... Ας κάνει πάλι μια τριλογιά χωρίς όμως αυτό το διαχωρισμό κοιννωνικά-ερωτικά-χορευτικά...Ας έχουν μέσα στα 7 όλα τα είδη δηλαδή ένα δυνατό κοινωνικό(πχ έλληνας) ένα τσιφτετέλι ποιοτικό και τα υπόλοιπα ζεμπέκικα και μπαλάντες όπως δηλαδή ήταν ο παλιός Νότης...
Είναι σίγουρο τώρα αυτό ότι ο Νότης βιάζεται να βγάλει δίσκο; Θα παίξουν μπαλίτσα και με το ντουέτο τι σκάει; Ελπίζω να μην είναι κοινωνικό της Παππά πάλι...Scorpion86 έγραψε:Εγώ διακρίνω αδικαιολόγητη βιασύνη; ίσως τον πιέζει η Panik ίσως ο ίδιος αργοπορημένα κατάλαβε ότι καθυστέρησε πολύ τον επόμενο δίσκο. Αν τα πρώτα που ξεχώρισε πάει και να τα ηχογραφήση δεν νομίζω ότι είναι κάτι ενθαρρυντικό. Σοφη Παππά και Μουκίδης εχουν από ένα τραγούδι σε αυτά που εχει ξεχωρισει. Αν θα ειναι και στον δισκο θα φανεί...bebest έγραψε:Ίσως αυτό το τρικ με τα 7 κομμάτια να το βοηθήσει να κανει καλύτερες επιλογές από το να γεμίσει ένα δίσκο με μέτριατζες για να φτάσει τα 16... Ας κάνει πάλι μια τριλογιά χωρίς όμως αυτό το διαχωρισμό κοιννωνικά-ερωτικά-χορευτικά...Ας έχουν μέσα στα 7 όλα τα είδη δηλαδή ένα δυνατό κοινωνικό(πχ έλληνας) ένα τσιφτετέλι ποιοτικό και τα υπόλοιπα ζεμπέκικα και μπαλάντες όπως δηλαδή ήταν ο παλιός Νότης...
- Scorpion86
Ετσι είπε. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι έχει επιλέξει και τα τραγούδια από τα οποία θα αρχίσει να ηχογραφεί τον Σεπτέμβριο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι τόσο σύντομα άκουσε ένα ικανό αριθμό τραγουδιών από τα οποία ξεχώρισε κάποια. Να θυμίσω ότι και στην Κύπρο, όταν πήγε για την συναυλία έλεγε ότι θέλει όταν θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις στο Τeatro να έχει ήδη ηχογραφημένα κομμάτια. Εικάζω ότι η Panik τον πιέζει να ξεκινήσει την συνεργασία της μαζί του με δίσκο που θα τον προωθήσει ανάλογα και ο ίδιος επειδή δεν είναι και το ευκολότερο γι' αυτόν να πάει πάλι σε 16αρι, ίσως γι' αυτό να θέλει να πάει στο 7αρι. Αγνωστο, εάν όπως με το Ματωμένο Δάκρυ, χωρισει τα 7αρια σε μόνο ερωτικά ή μόνο χορευτικά ή μόνο κοινωνικά. Ας περιμένουμε να δούμε.jdarmody έγραψε:Είναι σίγουρο τώρα αυτό ότι ο Νότης βιάζεται να βγάλει δίσκο; Θα παίξουν μπαλίτσα και με το ντουέτο τι σκάει; Ελπίζω να μην είναι κοινωνικό της Παππά πάλι...Scorpion86 έγραψε:Εγώ διακρίνω αδικαιολόγητη βιασύνη; ίσως τον πιέζει η Panik ίσως ο ίδιος αργοπορημένα κατάλαβε ότι καθυστέρησε πολύ τον επόμενο δίσκο. Αν τα πρώτα που ξεχώρισε πάει και να τα ηχογραφήση δεν νομίζω ότι είναι κάτι ενθαρρυντικό. Σοφη Παππά και Μουκίδης εχουν από ένα τραγούδι σε αυτά που εχει ξεχωρισει. Αν θα ειναι και στον δισκο θα φανεί...bebest έγραψε:Ίσως αυτό το τρικ με τα 7 κομμάτια να το βοηθήσει να κανει καλύτερες επιλογές από το να γεμίσει ένα δίσκο με μέτριατζες για να φτάσει τα 16... Ας κάνει πάλι μια τριλογιά χωρίς όμως αυτό το διαχωρισμό κοιννωνικά-ερωτικά-χορευτικά...Ας έχουν μέσα στα 7 όλα τα είδη δηλαδή ένα δυνατό κοινωνικό(πχ έλληνας) ένα τσιφτετέλι ποιοτικό και τα υπόλοιπα ζεμπέκικα και μπαλάντες όπως δηλαδή ήταν ο παλιός Νότης...
- SFAKattack10
Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν δίσκοι με 5 ή 7 τραγούδια. Εγώ θα ήθελα μια σοβαρή επιλογή τραγουδιών και όχι να είναι 7 κοινωνικά ή ερωτικά ή χορευτικά. Λογικό πάντως να βγάλει 1 promo λίγο πριν τις εμφανίσεις.
Κι εγώ μαζί σου. Βασικά, θεωρώ κιόλας ότι έχει άφθονο χρόνο για να επιλέξει τραγούδια για κανονικό δίσκο. Ένα καλοκαίρι δεν του φτάνει για να βρει τραγούδια; Τα 3000 που ειπώθηκε δεν υπάρχουν. Πάντως αν είναι να βγει κάτι με 7 τραγούδια και το προσέξουν σε επίπεδο παραγωγής περισσότερο, τότε έχει καλώς.SFAKattack10 έγραψε:Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν δίσκοι με 5 ή 7 τραγούδια. Εγώ θα ήθελα μια σοβαρή επιλογή τραγουδιών και όχι να είναι 7 κοινωνικά ή ερωτικά ή χορευτικά. Λογικό πάντως να βγάλει 1 promo λίγο πριν τις εμφανίσεις.