Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Ωχ 2-3 κοινωνικά βλέπω και ανησυχώ. Δεν πιστεύω να μπούνε όλα μέσα; 1 και πολύ είναι. Μακάρι τουλάχιστον να είναι του Παπασχοινά που είχε γράψει το "Πέτα ψηλά".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
- Scorpion86
Δεν ήταν καλύτεροι οι προηγούμενοι. Απλά οι προηγούμενοι δεν πρόλαβαν την έκρηξη των social media. Mε επικές γκάφες στο blog τους, οπου από την βιασύνη τους να δώσουν "αποκλειστικά", έφαγαν τα μούτρα τους, μέχρι που ανάγκασαν τον Νότη να τους κλείσει γιατί είχαν αφήσει ανεξέλεκγτο το blog, να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι θέλει. Οπως επίσης με την κάθε ευκαιρία έβγαζαν κακία προς Νοτικούς. Εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση που είχα βάλει στην σελίδα μου την βιογραφία του Νότη, επειδή λεει την είχαν αποκλειστικά γραμμένη για το fan club τους. Λες και η βιογραφία είναι κάτι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς ή τους ανήκουν τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν πλέον δεν υφίσταται το blog και το fan club τους.Musicshoot έγραψε:παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Δεν ισχύουν αυτά που λες.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήταν καλύτεροι οι προηγούμενοι. Απλά οι προηγούμενοι δεν πρόλαβαν την έκρηξη των social media. Mε επικές γκάφες στο blog τους, οπου από την βιασύνη τους να δώσουν "αποκλειστικά", έφαγαν τα μούτρα τους, μέχρι που ανάγκασαν τον Νότη να τους κλείσει γιατί είχαν αφήσει ανεξέλεκγτο το blog, να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι θέλει. Οπως επίσης με την κάθε ευκαιρία έβγαζαν κακία προς Νοτικούς. Εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση που είχα βάλει στην σελίδα μου την βιογραφία του Νότη, επειδή λεει την είχαν αποκλειστικά γραμμένη για το fan club τους. Λες και η βιογραφία είναι κάτι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς ή τους ανήκουν τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν πλέον δεν υφίσταται το blog και το fan club τους.Musicshoot έγραψε:παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
Το site και κατ´ επέκταση το forum έκλεισαν (το 2011) όταν δεν ανανέωσαν τη συνδρομή και υπήρξαν και κοντρίτσες μεταξύ τους.
Δεν τους έκλεισε ο Νότης! Μην ακούω χαζά ο Νότης δεν ασχολήθηκε με κάνενα από τα fan club που φτιάχτηκαν ανέκαθεν, απλά δεν εξέφραζε τη διαφωνία του όταν του έλεγε ότι θα δημιουργήσει σελίδα ο εκάστοτε.
Εμένα προσωπικά μου λείπει το forum και ίσως για αυτό είμαι εδώ. Ήμουν από το notis-club.tk μέλος και ήταν ωραία, όχι μόνο που σχολιάζαμε γενικά αλλά επειδή την οποιαδήποτε είδηση (συνέντευξη, αναφορά στον τύπο) όλο και κάποιος θα την οσμιζόταν. Σχεδόν όλα τα βράδια υπήρχε μέλος στο κέντρο που την επομένη θα μας έκανε εκτενές ρεπορτάζ κλπ.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το site των "eu" και τα προεδριλίκια που πλασάρουν οι ηγήτορες του.
Ειδικά αυτό το "Συντονισμός: Νότης Σφακιανάκης" όποτε το βλέπω λύνομαι στα γέλια.
Υ.Γ. Για την βιογραφία που λες αν έχει γραφτεί μετά από προσωπική έρευνα του οποιοδήποτε και δεν είναι copy-paste αυτή που έφτιαξε η δισκογραφική, ίσως και να χρειάζεται μια αναφορά στην πηγή από αυτόν που τη χρησιμοποιεί.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Τέλη του 2009, αρχές 2010 τους έκλεισε το fan club και ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κάθεται να προσέχει τι γράφεται σε ένα φόρουμ που είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον Νότη κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν, αλλά και πράγματα που διέρρευσαν και δεν ήθελε να διαρρεύσουν για τον ίδιο και τα πήρε στο κρανίο, αφού πρώτα τους είχε κάνει κάποιες παρατηρήσεις. Τα εσωτερικά τους ισχύει ότι τα είχαν, οι λόγοι γνωστοί, όταν προσπαθείς να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως και να προβληθείς εσύ μέσα από τον καλλιτέχνη, προσπαθείς να ανταγωνιστείς αυτόν που ουσιαστικά μαζί τρέχεις ένα fan club. Το "εγώ" πάνω από το "εμείς". Καλό είναι να διαβάζετε την ιστορία όχι όπως την πλασάρει μόνο η μία πλευρά αλλά και η άλλη. Αυτό που λες για το 2011 ισχύει, αλλά αφορά καθαρά το σαιτ, όπου και καλά το domain name δεν επιχείρησαν να το κρατήσουν όπως δήλωναν μπας και δικαιολογήσουν το delete που έφαγαν. Μάλιστα, εάν θυμάσαι μέχρι μία περίοδο μας φλόμωναν στα ψέματα μέσω της σελιδας στο facebook η οποία ακόμα έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται "official", κι όταν τους ρωτάγαμε γιατί έκλεισαν το σάιτ και γιατί δεν ανοίγει ξανά, απαντούσαν "γραφειοκρατικά θέματα σχετικά με το domain name, σύντομα θα είμαστε ξανά κοντά σας" και άλλες τέτοιες πίπες.johnytzitzi έγραψε:Δεν ισχύουν αυτά που λες.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήταν καλύτεροι οι προηγούμενοι. Απλά οι προηγούμενοι δεν πρόλαβαν την έκρηξη των social media. Mε επικές γκάφες στο blog τους, οπου από την βιασύνη τους να δώσουν "αποκλειστικά", έφαγαν τα μούτρα τους, μέχρι που ανάγκασαν τον Νότη να τους κλείσει γιατί είχαν αφήσει ανεξέλεκγτο το blog, να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι θέλει. Οπως επίσης με την κάθε ευκαιρία έβγαζαν κακία προς Νοτικούς. Εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση που είχα βάλει στην σελίδα μου την βιογραφία του Νότη, επειδή λεει την είχαν αποκλειστικά γραμμένη για το fan club τους. Λες και η βιογραφία είναι κάτι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς ή τους ανήκουν τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν πλέον δεν υφίσταται το blog και το fan club τους.Musicshoot έγραψε:παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
Το site και κατ´ επέκταση το forum έκλεισαν (το 2011) όταν δεν ανανέωσαν τη συνδρομή και υπήρξαν και κοντρίτσες μεταξύ τους.
Δεν τους έκλεισε ο Νότης! Μην ακούω χαζά ο Νότης δεν ασχολήθηκε με κάνενα από τα fan club που φτιάχτηκαν ανέκαθεν, απλά δεν εξέφραζε τη διαφωνία του όταν του έλεγε ότι θα δημιουργήσει σελίδα ο εκάστοτε.
Εμένα προσωπικά μου λείπει το forum και ίσως για αυτό είμαι εδώ. Ήμουν από το notis-club.tk μέλος και ήταν ωραία, όχι μόνο που σχολιάζαμε γενικά αλλά επειδή την οποιαδήποτε είδηση (συνέντευξη, αναφορά στον τύπο) όλο και κάποιος θα την οσμιζόταν. Σχεδόν όλα τα βράδια υπήρχε μέλος στο κέντρο που την επομένη θα μας έκανε εκτενές ρεπορτάζ κλπ.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το site των "eu" και τα προεδριλίκια που πλασάρουν οι ηγήτορες του.
Ειδικά αυτό το "Συντονισμός: Νότης Σφακιανάκης" όποτε το βλέπω λύνομαι στα γέλια.
Υ.Γ. Για την βιογραφία που λες αν έχει γραφτεί μετά από προσωπική έρευνα του οποιοδήποτε και δεν είναι copy-paste αυτή που έφτιαξε η δισκογραφική, ίσως και να χρειάζεται μια αναφορά στην πηγή από αυτόν που τη χρησιμοποιεί.
Καμία δικαιοδοσία δεν έχει κανένα fan club για την βιογραφία ενός καλλιτέχνη, όταν μάλιστα δεν του έχει δοθεί αυτή η δικαιοδοσία. Εκτός κι αν στα "κατορθώματα" αυτής της βιογραφίας έχει συμβάλλει και το ίδιο το fan club. Δηλαδή, εάν έγραφε μία βιογραφία με τις κινήσεις-δραστηριότητες του notis.gr σε σχέση με τον Νότη.
Οσο αστείο είναι το "Συντονισμός: Νότης Σφακιανάκης" είναι και το "H βιογραφία που γράφτηκε για λογαριασμό του notis.gr", όταν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της προυπήρχε στο http://www.notissfakianakis.gr το σαιτ που άνοιγε με τον Νότη αλα Μπάτμαν να πηδά απο κτίριο σε κτίριο.
-
Διαφωνώ σε πολλά που λες για το θέμα αλλά δεν θα σταθώ εκεί.Scorpion86 έγραψε:Τέλη του 2009, αρχές 2010 τους έκλεισε το fan club και ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κάθεται να προσέχει τι γράφεται σε ένα φόρουμ που είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον Νότη κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν, αλλά και πράγματα που διέρρευσαν και δεν ήθελε να διαρρεύσουν για τον ίδιο και τα πήρε στο κρανίο, αφού πρώτα τους είχε κάνει κάποιες παρατηρήσεις. Τα εσωτερικά τους ισχύει ότι τα είχαν, οι λόγοι γνωστοί, όταν προσπαθείς να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως και να προβληθείς εσύ μέσα από τον καλλιτέχνη, προσπαθείς να ανταγωνιστείς αυτόν που ουσιαστικά μαζί τρέχεις ένα fan club. Το "εγώ" πάνω από το "εμείς". Καλό είναι να μαθαίνετε την ιστορία όχι όπως την πλασάρει η μία πλευρά αλλά και η άλλη. Αυτό που λες για το 2011 ισχύει, αλλά αφορά καθαρά το σαιτ, όπου και καλά το domain name δεν επιχείρησαν να το κρατήσουν όπως δήλωναν μπας και δικαιολογήσουν το delete που έφαγαν. Μάλιστα, εάν θυμάσαι μέχρι μία περίοδο μας φλόμωναν στα ψέματα μέσω της σελιδας στο facebook η οποία ακόμα έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται "official", κι όταν τους ρωτάγαμε γιατί έκλεισαν το σάιτ και γιατί δεν ανοίγει ξανά, απαντούσαν "γραφειοκρατικά θέματα σχετικά με το domain name, σύντομα θα είμαστε ξανά κοντά σας" και άλλες τέτοιες πίπες.johnytzitzi έγραψε:Δεν ισχύουν αυτά που λες.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήταν καλύτεροι οι προηγούμενοι. Απλά οι προηγούμενοι δεν πρόλαβαν την έκρηξη των social media. Mε επικές γκάφες στο blog τους, οπου από την βιασύνη τους να δώσουν "αποκλειστικά", έφαγαν τα μούτρα τους, μέχρι που ανάγκασαν τον Νότη να τους κλείσει γιατί είχαν αφήσει ανεξέλεκγτο το blog, να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι θέλει. Οπως επίσης με την κάθε ευκαιρία έβγαζαν κακία προς Νοτικούς. Εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση που είχα βάλει στην σελίδα μου την βιογραφία του Νότη, επειδή λεει την είχαν αποκλειστικά γραμμένη για το fan club τους. Λες και η βιογραφία είναι κάτι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς ή τους ανήκουν τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν πλέον δεν υφίσταται το blog και το fan club τους.Musicshoot έγραψε:παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
Καμία δικαιοδοσία δεν έχει κανένα fan club για την βιογραφία ενός καλλιτέχνη, όταν μάλιστα δεν του έχει δοθεί αυτή η δικαιοδοσία. Εκτός κι αν στα "κατορθώματα" αυτής της βιογραφίας έχει συμβάλλει και το ίδιο το fan club.
Οσο αστείο είναι το "Συντονισμός: Νότης Σφακιανάκης" είναι και το "Γράφτηκε η βιογραφία αποκλειστικά για το notis.gr", όταν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της προυπήρχε στο http://www.notissfakianakis.gr το σαιτ που άνοιγε με τον Νότη αλα Μπάτμαν να πηδά απο κτίριο σε κτίριο.
Δεν είσαι καλά πληροφορημένος το site με το forum έκλεισε τότε που λέω αφού εγώ ο ίδιος έγραψα πως πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2011 στην Ιερά Θέα στο αντίστοιχο thread.
Επίσης το Δεκέμβριο 2010 μέσα από το forum μοιράστηκαν οι προσκλήσεις για τη γιορτή των "25 Χρόνων" και γεμίσαμε τους 2 εξώστες του μαγαζιού ως θαυμαστές.
Υ.Γ.Επίμενω ότι μόνοι τους το έκλεισαν αφού εχώ ρωτήσει τον ίδιο το Νότη για το θέμα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Νομίζω πως για τον Βουγιατζή είναι σχεδόν σίγουρο, πάντα στον πρώτο δίσκο σε κάθε νέα εταιρεία υπάρχει τραγούδι του...Scorpion86 έγραψε:Τελικά επιβεβαιωνεται και από Λεμπιδάκη τα περί δίσκου. Αν και εκεινος αναφέρει για φθινόπωρο. Για να δούμε, δεν βλέπω να προλαβαίνει φθινόπωρο. Από αρχές Δεκέμβρη έμαθα εγώ. Και όπως είχα γράψει προ ημερών, τα κομμάτια έχουν επιλεγεί και δεν είναι μόνο 7, αλλά πάνω από 10 (Σοφη Παππά και Μουκίδης έχουν μέσα, όπως και 2-3 κοινωνικά από δημιουργούς που είχαν τραγούδια τους και στον Μαζί), από τα οποία μένει να φανεί ποια θα ξεχωρισει εφόσον βγει τελικά το 7αρι. Δεν πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι θεματικός. Θα έχει ένα μείγμα. Το θέμα είναι να είναι καλά τραγούδια. Με τραγούδια όπως το "Φτου Ξελευθερία" και το "Σαν Αεράκι" θα περάσει απαρατήρητος.
Υ.Γ.: Και από τον Τάσο Βουγιατζή έχει κομμάτι στα χέρια του. Δεν ξέρω εάν είναι σε αυτά που έχει ξεχωρίσει.
Πρώτη Φορά - Columbia
Είσαι ένα πιστόλι - Emi
Άνοιξις - Universal
??????? - Panik (αν πάει εκεί τελικά)
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
- Scorpion86
Προσκλήσεις μοιράσαν κι άλλοι που δεν ήταν fan club, επειδή είχαν σχέσεις με Νότη. Και δεν εκπροσωπούσαν ούτε φαν κλαμπ ούτε κάποιο σταθμό.johnytzitzi έγραψε:Διαφωνώ σε πολλά που λες για το θέμα αλλά δεν θα σταθώ εκεί.Scorpion86 έγραψε:Τέλη του 2009, αρχές 2010 τους έκλεισε το fan club και ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να κάθεται να προσέχει τι γράφεται σε ένα φόρουμ που είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον Νότη κάποιες ανακρίβειες που γράφτηκαν, αλλά και πράγματα που διέρρευσαν και δεν ήθελε να διαρρεύσουν για τον ίδιο και τα πήρε στο κρανίο, αφού πρώτα τους είχε κάνει κάποιες παρατηρήσεις. Τα εσωτερικά τους ισχύει ότι τα είχαν, οι λόγοι γνωστοί, όταν προσπαθείς να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως και να προβληθείς εσύ μέσα από τον καλλιτέχνη, προσπαθείς να ανταγωνιστείς αυτόν που ουσιαστικά μαζί τρέχεις ένα fan club. Το "εγώ" πάνω από το "εμείς". Καλό είναι να μαθαίνετε την ιστορία όχι όπως την πλασάρει η μία πλευρά αλλά και η άλλη. Αυτό που λες για το 2011 ισχύει, αλλά αφορά καθαρά το σαιτ, όπου και καλά το domain name δεν επιχείρησαν να το κρατήσουν όπως δήλωναν μπας και δικαιολογήσουν το delete που έφαγαν. Μάλιστα, εάν θυμάσαι μέχρι μία περίοδο μας φλόμωναν στα ψέματα μέσω της σελιδας στο facebook η οποία ακόμα έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται "official", κι όταν τους ρωτάγαμε γιατί έκλεισαν το σάιτ και γιατί δεν ανοίγει ξανά, απαντούσαν "γραφειοκρατικά θέματα σχετικά με το domain name, σύντομα θα είμαστε ξανά κοντά σας" και άλλες τέτοιες πίπες.johnytzitzi έγραψε:Δεν ισχύουν αυτά που λες.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήταν καλύτεροι οι προηγούμενοι. Απλά οι προηγούμενοι δεν πρόλαβαν την έκρηξη των social media. Mε επικές γκάφες στο blog τους, οπου από την βιασύνη τους να δώσουν "αποκλειστικά", έφαγαν τα μούτρα τους, μέχρι που ανάγκασαν τον Νότη να τους κλείσει γιατί είχαν αφήσει ανεξέλεκγτο το blog, να μπαίνει ο καθένας και να γράφει ότι θέλει. Οπως επίσης με την κάθε ευκαιρία έβγαζαν κακία προς Νοτικούς. Εμένα μου είχαν κάνει παρατήρηση που είχα βάλει στην σελίδα μου την βιογραφία του Νότη, επειδή λεει την είχαν αποκλειστικά γραμμένη για το fan club τους. Λες και η βιογραφία είναι κάτι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς ή τους ανήκουν τα δικαιώματα, πόσο μάλλον όταν πλέον δεν υφίσταται το blog και το fan club τους.Musicshoot έγραψε:παντως αυτοι απο το eu πολυ υφακι ρε παιδι μου.... μαγκες στις πλατες του νοτη πανε να γινουν...ζωαδια
Καμία δικαιοδοσία δεν έχει κανένα fan club για την βιογραφία ενός καλλιτέχνη, όταν μάλιστα δεν του έχει δοθεί αυτή η δικαιοδοσία. Εκτός κι αν στα "κατορθώματα" αυτής της βιογραφίας έχει συμβάλλει και το ίδιο το fan club.
Οσο αστείο είναι το "Συντονισμός: Νότης Σφακιανάκης" είναι και το "Γράφτηκε η βιογραφία αποκλειστικά για το notis.gr", όταν μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της προυπήρχε στο http://www.notissfakianakis.gr το σαιτ που άνοιγε με τον Νότη αλα Μπάτμαν να πηδά απο κτίριο σε κτίριο.
Δεν είσαι καλά πληροφορημένος το site με το forum έκλεισε τότε που λέω αφού εγώ ο ίδιος έγραψα πως πέρασα την Πρωτοχρονιά του 2011 στην Ιερά Θέα στο αντίστοιχο thread.
Επίσης το Δεκέμβριο 2010 μέσα από το forum μοιράστηκαν οι προσκλήσεις για τη γιορτή των "25 Χρόνων" και γεμίσαμε τους 2 εξώστες του μαγαζιού ως θαυμαστές.
Υ.Γ.Επίμενω ότι μόνοι τους το έκλεισαν αφού εχώ ρωτήσει τον ίδιο το Νότη για το θέμα.
Προσκλήσεις και παρουσία είχαν εξασφαλίσει και στην προακρόαση των "Αυτοτελών Ιστοριών". Δεν λέει κάτι αυτό.
Kαι μέχρι και στο Εναστρον στο σχήμα με goin'through έμπαιναν πανό του notis.gr μέσα. Επίσης, δεν λέει κάτι αυτό.
Μόνοι τους έκλεισαν ουσιαστικά το σαιτ και όλη αυτή την προσπάθεια να ενημερώνουν μέσω κάποιου blog, γιατί τσακώθηκαν και όλο αυτό δημιούργησε περαιτέρω ένταση μεταξύ τους. Σαν fan club τους είχε διαγράψει από πιο πριν ο Νότης και έψαχναν άλλο όνομα για το σαιτ τους. Εκεί είδαν ότι δεν μπορούν πλέον να συννενοηθούν και να βάλουν το εγώ κάτω από το εμείς και τα παράτησαν.
Γι' αυτό την σελίδα στο facebook την διαχειρίζεται πλέον μόνο ένα άτομο και κανένα fan club, συντονισμένα.
Οπως και να χει, η ουσία είναι ότι και οι προηγούμενοι έκαναν λαθάρες και επί της ουσίας (ενημερωτικό επίπεδο) και σε επικοινωνιακό.
Να θυμίσω ότι μέχρι και πρότινος έπεφταν από τη μία γκάφα στην άλλη. Να θυμίσω ότι τη σεζόν 2012/13, στα μέσα εκεινης της σεζον έγραψαν ότι ολοκληρώνεται πρόωρα το σχήμα στην Ιερά Οδό και ο Νότης επιστρέφει στο Εναστρον? Μήπως λίγο καιρό αργότερα που έγραψαν ότι τελη Ιουλίου ο Νότης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στα Αστέρια και μετά από ένα μήνα διακοπών θα επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου στον ίδιο χώρο? Και άλλα πολλά...
- SFAKattack10
Το είχα γράψει και γω αυτό παλιά. Και μόνο για το γούρι (και να είναι καλό το τραγουδι) ίσως να είναι στον δίσκο.J&B έγραψε: Νομίζω πως για τον Βουγιατζή είναι σχεδόν σίγουρο, πάντα στον πρώτο δίσκο σε κάθε νέα εταιρεία υπάρχει τραγούδι του...
Πρώτη Φορά - Columbia
Είσαι ένα πιστόλι - Emi
Άνοιξις - Universal
??????? - Panik (αν πάει εκεί τελικά)
Αν δεν δώσει ο Νότης το ΟΚ να δημιουργηθεί ένα site της προκοπής και να ορίσει ο ίδιος δικούς του έμπιστους ανθρώπους που να διαχειρίζονται την σελίδα θα τρώμε στην μάπα τους eu. Όπως βλέπουμε το να μην ασχολείται καλώς ή κακώς κάποιος καλλιτέχνης με τα social media μόνο καλό δεν του κάνει. Πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή και ο Νότης πως επιβάλλεται να έχει κι αυτός μια επίσημη σελίδα της προκοπής όπου θα ενημερώνεται σωστά το κοινό. Εδώ έχει μέχρι και η κουτσή Μάρια. Πόσο πίσω είμαστε ακόμα; Εν τω μεταξύ πρέπει να γίνει και στο φβ μια εκκαθάριση με τις σελίδες που ο καθένας πιστεύει άλλη σελίδα πως είναι η επίσημη. Δεν γίνεται να βλέπεις 50 διαφορετικές σελίδες όταν οι άλλοι έχουν μια και επίσημη. Η υπερβολική αγάπη μας για τον Νότη μας έχει θολώσει τόσο που πάμε και κάνουμε την μια μαλακία μετά την άλλη. Την μια ανεβάζουμε 200 φορές τα κομμάτια του στο youtube την άλλη φτιάχνουμε 200 σελίδες στο φβ. Μόνο κακό του κάνουν όλα αυτά. Το ξέρετε πως για τα ΜΜΕ επίσημη σελίδα του Νότη θεωρούν την gr; Δεν έχουν πάρει ακόμα πρέφα την eu.
- Scorpion86
Πάλι καλά που δεν θεωρούν επίσημη αυτή που ανεβάζει όλο άσχετες ειδησεις.
Περιμένω πολλές, μεγάλες και σημαντικές αλλάγες φέτος σε όλους τους τομείς. Αλλαγή εταιρίας, επιλογής τραγουδιών, δυνατό πρόμο, μη συνηθισμένο εξώφυλλο δίσκου, εκκαθάριση περιττών σελίδων, λιγότερες και επιλεκτικές συνεντεύξεις. Ήδη μια μεγάλη αλλαγή έγινε στην συνεργασία με άντρα και μεγάλο όνομα. Είναι η κατάλληλη ώρα ξανά για Ανα...γέννησις. Μακριά από την στασιμότητα και την μονοτονία των τελευταίων ετών που έχει κουράσει.
Επίσης μέσα σε όλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσει ριζικά το πρόγραμμα.
Scorpion ξέρεις αν θα ηχογραφηθεί το Why???Και αν υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε τα τραγούδια πρώτα στο μαγαζί και μετά στον δίσκο,όπως στις αυτοτελείς???
Scorpion ξέρεις αν θα ηχογραφηθεί το Why???Και αν υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε τα τραγούδια πρώτα στο μαγαζί και μετά στον δίσκο,όπως στις αυτοτελείς???
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Καλά γιατί να ηχογραφηθεί το Why; Όχι άλλα χαμένα κομμάτια σε δίσκους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Σωστή η συμπλήρωση. Και ένας live δίσκος μέσα στο καλοκαιράκι του '17 να έρθει και να δέσει το γλυκό.ilias16 έγραψε:Επίσης μέσα σε όλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να ανανεώσει ριζικά το πρόγραμμα.
- Scorpion86
Δεν ξέρω κάτι για το Why. Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με τρέλανε αυτό το κομμάτι. Γούστα είναι αυτά.ilias16 έγραψε:Scorpion ξέρεις αν θα ηχογραφηθεί το Why???Και αν υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε τα τραγούδια πρώτα στο μαγαζί και μετά στον δίσκο,όπως στις αυτοτελείς???
Ναι, θεωρώ ότι εφόσον ξεκινήσει 4/11 στο Τeatro και ο δίσκος κυκλοφορήσει τελη Νοεμβρη ή αρχές Δεκέμβρη, τότε λογικά θα παρουσιάσει κομμάτια live. Πάντα το κάνει, όταν έχει εμφανίσεις λίγο πριν την κυκλοφορία ενός δίσκου.
- SFAKattack10
Απο αυτο που ειδαμε απο την αφισα μαλλον παλι για ακομη μια φορα θα ειναι ενα κλασσικο ασπρομαυρο εξωφυλλο.81argus έγραψε: μη συνηθισμένο εξώφυλλο δίσκου,
Αν αλλάξει εταιρία ελπίζω σε λίγο χρώμα. Κουράστηκα να ζω στο μαύρο και στο γκρίζοSFAKattack10 έγραψε:Απο αυτο που ειδαμε απο την αφισα μαλλον παλι για ακομη μια φορα θα ειναι ενα κλασσικο ασπρομαυρο εξωφυλλο.81argus έγραψε: μη συνηθισμένο εξώφυλλο δίσκου,

- SFAKattack10
Πραγματικα πρεπει να ντρεπονται αυτοι που φτιαχνουν τα εξωφυλλα. Αντε εγω που ειμαι ερασιτεχνης δεν ξερω photoshop και γιαυτο σε οτι φτιαχνω βαζω φοντο μαυρο και ασπρο. Αλλα αυτοι επαγγελματιες και δεν εχουν τα προτεινουν κατι?
Φίλε γραφίστας είμαι. Αν είχα τα κονέ και γνώριζα προσωπικά τον Νότη θα είχα χωθεί και θα είχα αναλάβει προσωπικά όλα τα εξώφυλλα και τις αφίσες του Νότη ακόμα και τσάμπα θα το έκανα που λέει ο λόγος απ' το να γλιτώναμε από τις παραλλαγές που βλέπουμε.SFAKattack10 έγραψε:Πραγματικα πρεπει να ντρεπονται αυτοι που φτιαχνουν τα εξωφυλλα. Αντε εγω που ειμαι ερασιτεχνης δεν ξερω photoshop και γιαυτο σε οτι φτιαχνω βαζω φοντο μαυρο και ασπρο. Αλλα αυτοι επαγγελματιες και δεν εχουν τα προτεινουν κατι?