Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

81argus έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Πραγματικα πρεπει να ντρεπονται αυτοι που φτιαχνουν τα εξωφυλλα. Αντε εγω που ειμαι ερασιτεχνης δεν ξερω photoshop και γιαυτο σε οτι φτιαχνω βαζω φοντο μαυρο και ασπρο. Αλλα αυτοι επαγγελματιες και δεν εχουν τα προτεινουν κατι?
Φίλε γραφίστας είμαι. Αν είχα τα κονέ και γνώριζα προσωπικά τον Νότη θα είχα χωθεί και θα είχα αναλάβει προσωπικά όλα τα εξώφυλλα και τις αφίσες του Νότη ακόμα και τσάμπα θα το έκανα που λέει ο λόγος απ' το να γλιτώναμε από τις παραλλαγές που βλέπουμε.
Δε ξέρω αν είναι θέμα κόστους πια, αλλά πράγματι μιλάμε για μετριότατα εξώφυλλα. Άντε πες το Ματωμένο Δάκρυ και ο Μαζί είχαν μια φιλοσοφία, αλλά για τις Αυτοτελείς τι να πεις; Και μιλάμε για το Νότη έτσι, που πάντα είχε όμορφα κι ευρηματικά εξώφυλλα και κυρίως προσεγμένα. Είναι να απορείς καμιά φορά..Υπάρχει βέβαια και μια έλλειψη ιδεών και ως προς τον τίτλο..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Καλά ειδικά το εξώφυλλο των 16 αυτοτελών ήταν σαν να έβλεπες εξώφυλλο που έφτιαξε εφημερίδα για best of του Νότη. Και ο τίτλος σαν να έλεγες απλά 16 τραγούδια. Μέχρι και τα best of των εφημερίδων καλύτερα εξώφυλλα του φτιάχνουν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κατι ασχετο/σχετικο...δε ξερω το κατα ποσο τυχαιο ειναι που στο Derti μετα απο Νοτη παιζει σχεδον παντα Καρρας...(ακουω ολη μερα derti δε το λεω τυχαια)
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Η Panik θέλει από τον Νότη δίσκο με περισσότερα από 7 τραγούδια κι εκεί έχει προκύψει μία διαφωνία. Εξελίξεις σχετικά με τον δίσκο θα προκύψουν από αρχές Σεπτέμβρη. Αλλωστε, ο Νότης έχει βγάλει εισιτήρια επιστροφής στην Αθήνα για το ερχόμενο Σαββάτο. Εχει επιλέξει ήδη γύρω στα 20 κομμάτια και θα προχωρήσει στις ενορχηστρώσεις και τις ηχογραφήσεις τους. Μένει να φανεί εάν τελικά θα επιλέξει 7 ή θα ενδώσει στις πιέσεις της Panik και πάει σε περισσότερα τραγούδια.

Από κει και πέρα, μαέστρος είναι πλέον, μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Μανώλης Σουβατζής, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στην ορχήστρα, όπου αποχώρησε το μπουζούκι, ο Δημήτρης Χατζηγαλίνης.
Το Teatro είναι σε συζητήσεις με κάποιες τραγουδίστριες για 3ο όνομα, με την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει το προβάδισμα με τα τωρινά δεδομένα. Στο Teatro θα είναι εκτός απροόπτου και οι Βεριδάκης, Σχοινά, Δανος.
Μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη αρχίζουν οι πρόβες.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ε άρα έχει υπογράψει στην Panik από εκεί ξεκινάμε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ε άρα έχει υπογράψει στην Panik από εκεί ξεκινάμε.
Aμα του σπάσουν τα νεύρα, θέλοντας άλλα από αυτά που θέλει εκείνος, μην αποκλείσουμε την ανατροπή. Ακόμα δεν έχει υπογράψει. Μπορεί ναι μεν να είναι τυπικό, όμως δεν έχει υπογράψει.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:
Aμα του σπάσουν τα νεύρα, θέλοντας άλλα από αυτά που θέλει εκείνος, μην αποκλείσουμε την ανατροπή. Ακόμα δεν έχει υπογράψει. Μπορεί ναι μεν να είναι τυπικό, όμως δεν έχει υπογράψει.
Ότι η Panik συμφώνησε με το Νότη και του κάνει και νούμερα ακόμα δεν πήγε. Σόρρυ, αλλά δεν πιστεύω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ότι η Panik συμφώνησε με το Νότη και του κάνει και νούμερα ακόμα δεν πήγε. Σόρρυ, αλλά δεν πιστεύω τίποτα.
H panik δεν έχει δικαίωμα να έχει τις δικές της απαιτήσεις;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά εντάξει εμένα μου φαίνεται γενικότερα αστείο το καλοκαιρινό ρεπορτάζ περί Νότη. Μου θυμίζει μεταγραφές Ολυμπιακού. Εσύ ο ίδιος είπες ότι ο Νότης σκέφτεται διπλό δίσκο με 34 κομμάτια, μετά το ρίξαμε στα 7, μετά υπάρχει διαφωνία και με την Panik στην οποία δεν έχει υπογράψει, αλλά έχει απαιτήσεις. Εκεί που δεν θα προλάβαινε να ακούσει τα τραγούδια, έχει ξεχωρίσει ήδη 20 (που ήταν 10 τις προάλλες) και θα μπει στούντιο από Σεπτέμβρη. Γενικά μου φαίνεται αδύνατο να υπάρχει άτομο που να γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες και να τις διαδίδει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Καλά εντάξει εμένα μου φαίνεται γενικότερα αστείο το καλοκαιρινό ρεπορτάζ περί Νότη. Μου θυμίζει μεταγραφές Ολυμπιακού. Εσύ ο ίδιος είπες ότι ο Νότης σκέφτεται διπλό δίσκο με 34 κομμάτια, μετά το ρίξαμε στα 7, μετά υπάρχει διαφωνία και με την Panik στην οποία δεν έχει υπογράψει, αλλά έχει απαιτήσεις. Εκεί που δεν θα προλάβαινε να ακούσει τα τραγούδια, έχει ξεχωρίσει ήδη 20 (που ήταν 10 τις προάλλες) και θα μπει στούντιο από Σεπτέμβρη. Γενικά μου φαίνεται αδύνατο να υπάρχει άτομο που να γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες και να τις διαδίδει κιόλας.
Βρες ακριβώς τι είχα γράψει και κάντο copy paste εδώ να διαβάσουν όλοι τι ειχα γραψει τότε και κατα πόσο το είχα γράψει ως μία σοβαρή πληροφορία. Κάνε μου αυτή τη χάρη. Διότι εδώ γράφει ο καθένας ότι θυμάται περίπου κι όχι ακριβώς. Κάνε επίσης copy paste και το σχόλιο μου για το 7αρι "ότι εάν δεν το δω δεν πιστευω τίποτα". Μην απομονώνεις τρεις λεξεις για να βγάλεις ότι νόημα σε συμφέρει. Περιμένω το σχολιο που ειχα γράψει λέξη προς λέξη...

Οσο για το δεύτερο σκέλος όντως δεν προλαβε να ακούσει όλα τα τραγούδια. Απ όσα άκουσε έβγαλε καποια που ξεχώρισε. Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτά που διαβάζεις. Ελληνικα γράφω. Εγραψα ότι ακουσε ολα τα κομματια;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Βρε δε λέω ότι εσύ τα λες λάθος ή ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου ή ότι τα υιοθετείς ή οτιδήποτε, απλά δεν μου φαίνεται ότι είναι έγκυρα από την πηγή που βγαίνουν. Τέλος πάντων, αναμένουμε.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πάντως καλά κάνει η Panik και τον πιέζει για κανονικό δίσκο. 2 χρόνια σχεδόν κλείνει ο προηγούμενος.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Απο την αλλη αν βγαλει τωρα δισκο με 7 τραγουδια λογικα την ανοιξη θα βγαλει αλλα 7.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Βρε δε λέω ότι εσύ τα λες λάθος ή ότι τα βγάζεις από το μυαλό σου ή ότι τα υιοθετείς ή οτιδήποτε, απλά δεν μου φαίνεται ότι είναι έγκυρα από την πηγή που βγαίνουν. Τέλος πάντων, αναμένουμε.
Αλλο λέω εγώ. Θελω να κάνεις copy paste λέξη προς λέξη τι είχε γράψει για να δουν όλοι πως είχα γράψει αυτό περί διπλού δίσκου. Δεν το είχα γράψει ως μία πληροφορία που έχει βάση αλλά ως κάτι που είναι περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οτι πληροφορία έχει βάση την στηρίζω με επιχειρήματα που βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία. Οπως επίσης δεν έγραψα ότι αποφάσισε ο Νότης να κάνει 7αρι δίσκο και είναι τελεσίδικο, αλλά είναι μία σκέψη του που αποκάλυψε σε άνθρωπο του κοντινού του περιβάλλοντος. Ούτε τώρα λέω ότι πάει σε περισσότερα τραγούδια. Τι διεργασίες γίνονται αναφέρω. Που θα καταλήξουν, θα δούμε...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
Από κει και πέρα, μαέστρος είναι πλέον, μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Μανώλης Σουβατζής, ενώ αλλαγές υπάρχουν και στην ορχήστρα, όπου αποχώρησε το μπουζούκι, ο Δημήτρης Χατζηγαλίνης.
Το Teatro είναι σε συζητήσεις με κάποιες τραγουδίστριες για 3ο όνομα, με την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει το προβάδισμα με τα τωρινά δεδομένα. Στο Teatro θα είναι εκτός απροόπτου και οι Βεριδάκης, Σχοινά, Δανος.
Μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη αρχίζουν οι πρόβες.
Νομίζω αποχώρησε και ο Βαγγέλης Βασιλείου.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Σαββόπουλος για Σφακιανάκη: «Ο Νότης έχει καλή φωνή αλλά ξεστομίζει Νεάτερνταλ»

Συμβαίνει και το αντίθετο; Κάτι εμπορικό να είναι ποιοτικό;

«Υπάρχουν τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις. Τραγούδια που έχουν καταχωριστεί στα εμπορικά και στα λαϊκοπόπ να είναι όμορφα. Ας πούμε, τραγούδια που είπε ο Πασχάλης Τερζής. Ο Μητροπάνος. Ο Νότης Σφακιανάκης».

Ο Σφακιανάκης;

«Μου αρέσει αυτό που λέει (τραγουδώντας): "Και δεν μπορώ, να σε ξεχάσω δεν μπορώ...". Ή ένα άλλο, του Βέρτη, το "Πες το μου ξανά ότι μ' αγαπάς". Ενα άλλο, του Κουρκούλη, που λέει: "Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ". Ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικά δεν βοηθούν οι ταμπέλες. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει μια κατηγορία ποιοτικών και μια εμπορικών. Εξάλλου, κι αυτά που λέγονται ποιοτικά μάς έχουν πήξει στη φλυαρία γιατί μιμούνται την ποίηση χωρίς να έχουν τίποτε το αληθινά ποιητικό».

Αναφέρατε τον Σφακιανάκη και μου χτύπησε ένα καμπανάκι. Προφανώς λόγω των απόψεών του για τη Χρυσή Αυγή. Τελικά, οι απόψεις ενός τραγουδιστή, ενός καλλιτέχνη γενικά, επηρεάζουν το πώς εκλαμβάνουμε το έργο του;

«Ναι, λέτε για αυτά τα Νεάντερταλ που ξεστομίζει. Ασφαλώς και ζημιώνουν. Βέβαια, μια καλή φωνή είναι πάντα μια καλή φωνή, αλλά, αν το ακροατήριο κακιώσει, η φωνή μπορεί να γίνει υστερική, να ξινίσει».

Πηγή
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Σαββόπουλος για Σφακιανάκη: «Ο Νότης έχει καλή φωνή αλλά ξεστομίζει Νεάτερνταλ»

Συμβαίνει και το αντίθετο; Κάτι εμπορικό να είναι ποιοτικό;

«Υπάρχουν τέτοιες ευχάριστες εκπλήξεις. Τραγούδια που έχουν καταχωριστεί στα εμπορικά και στα λαϊκοπόπ να είναι όμορφα. Ας πούμε, τραγούδια που είπε ο Πασχάλης Τερζής. Ο Μητροπάνος. Ο Νότης Σφακιανάκης».

Ο Σφακιανάκης;

«Μου αρέσει αυτό που λέει (τραγουδώντας): "Και δεν μπορώ, να σε ξεχάσω δεν μπορώ...". Ή ένα άλλο, του Βέρτη, το "Πες το μου ξανά ότι μ' αγαπάς". Ενα άλλο, του Κουρκούλη, που λέει: "Μέρα με τη μέρα φεύγω από σένα πιο πολύ". Ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικά δεν βοηθούν οι ταμπέλες. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει μια κατηγορία ποιοτικών και μια εμπορικών. Εξάλλου, κι αυτά που λέγονται ποιοτικά μάς έχουν πήξει στη φλυαρία γιατί μιμούνται την ποίηση χωρίς να έχουν τίποτε το αληθινά ποιητικό».

Αναφέρατε τον Σφακιανάκη και μου χτύπησε ένα καμπανάκι. Προφανώς λόγω των απόψεών του για τη Χρυσή Αυγή. Τελικά, οι απόψεις ενός τραγουδιστή, ενός καλλιτέχνη γενικά, επηρεάζουν το πώς εκλαμβάνουμε το έργο του;

«Ναι, λέτε για αυτά τα Νεάντερταλ που ξεστομίζει. Ασφαλώς και ζημιώνουν. Βέβαια, μια καλή φωνή είναι πάντα μια καλή φωνή, αλλά, αν το ακροατήριο κακιώσει, η φωνή μπορεί να γίνει υστερική, να ξινίσει».

Πηγή
Ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ κι απόλυτα μαζί του.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Τι είναι αυτό;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion επιστρέφει ο Κονταράτος?
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

jdarmody έγραψε:Τι είναι αυτό;; :lol: :lol: :lol:

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Απάντηση