Ο Νιόνιος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ευφυείς καλλιτέχνες που έχουμε χωρίς να έχει βάλει ποτέ ταμπέλες στο τραγούδι και όταν μιλάει πάντα είναι αυτό που λέμε to the point. Αν και καλλιτεχνικά δεν είναι τα ακούσματα μου αυτά αλλά είναι πολύ πιο staright στις απόψεις του σε σχέση με άλλους συναδέλφους του αυτού του είδους (ποιοτικού ή ''έντεχνου'') και πάντα μιλάει με σεβασμό για όλους. Ακόμα και το ''Νεάντερταλ'' ξέρω πως το λέει με ευγενικό τρόπο γιατί είναι και ο ίδιος ευγενής σαν άνθρωπος και τους σέβεται όλους. Προσωπικά μπορώ να πω πως συμφωνώ απόλυτα με τον Νιόνιο.J&B έγραψε:Σαββόπουλος για Σφακιανάκη: «Ο Νότης έχει καλή φωνή αλλά ξεστομίζει Νεάτερνταλ»
Αναφέρατε τον Σφακιανάκη και μου χτύπησε ένα καμπανάκι. Προφανώς λόγω των απόψεών του για τη Χρυσή Αυγή. Τελικά, οι απόψεις ενός τραγουδιστή, ενός καλλιτέχνη γενικά, επηρεάζουν το πώς εκλαμβάνουμε το έργο του;
«Ναι, λέτε για αυτά τα Νεάντερταλ που ξεστομίζει. Ασφαλώς και ζημιώνουν. Βέβαια, μια καλή φωνή είναι πάντα μια καλή φωνή, αλλά, αν το ακροατήριο κακιώσει, η φωνή μπορεί να γίνει υστερική, να ξινίσει».
Πηγή
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά φαίνεται πως οι δημοσιοκάφροι είναι αυτοί που είναι οι χειρότεροι όλων που απόρησε μόλις άκουσε το όνομα Σφακιανάκης.