Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:Scorpion επιστρέφει ο Κονταράτος?
Δεν το ξέρω ακόμα. Ακούστηκε. Αν τελικά γίνει αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο.
Όντως ευχάριστο αν και θα γούσταρα και επιστροφή Κορδατζή...να θυμηθούμε τα παλιά.Ήταν με Πλούταρχο όλα αυτά τα χρόνια αλλά εδώ και πολύ καιρό ξέρω ότι δεν συνεργάζονται.Και ο Νότης πρέπει να έχει καλές σχέσεις ακόμα αφού είπε και 2 τραγούδια του στις 16 Α.Ι.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:
81argus έγραψε:Όταν κάνεις μούγγα δεν είναι κωλοτούμπα.
Εισαι κοτα, αυτο ειναι χειροτερο! :lol:
Κότα; Δηλαδή το ενδεχόμενο πως κατάλαβα την μπαρούφα που πέταξα και απλά το κόβω εδώ δεν παίζει; Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως ο Νότης κατάλαβε την μπαρούφα του και είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό αλλά παρ' όλα αυτά "ψήφισα μια φορά αυτούς που κλείσαν στην φυλακή εν αδίκω".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγω θεωρω οτι (οπως και αλλοι) ψηφισε την ΧΑ απο αντιδραση. Επισης διαλεξε να πει ολα αυτα που ειπε στην απονομη των 16ΑΙ παλι απο αντιδραση γιατι εστω και φατσικα ηξερε το ενα παιδι που δολοφονησαν.
Απο την αλλη αυτος ειναι ο Νοτης, λεει την αποψη του και τα πιστευω του και οπως εχει πει δεν θελει να αρεσει σε ολους.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Όντως ευχάριστο αν και θα γούσταρα και επιστροφή Κορδατζή...να θυμηθούμε τα παλιά.Ήταν με Πλούταρχο όλα αυτά τα χρόνια αλλά εδώ και πολύ καιρό ξέρω ότι δεν συνεργάζονται.Και ο Νότης πρέπει να έχει καλές σχέσεις ακόμα αφού είπε και 2 τραγούδια του στις 16 Α.Ι.
Ισως παίξει και επιστροφη Κουλέτση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Scorpion86 έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ισως παίξει και επιστροφη Κουλέτση.
Καλό νέο θα είναι όποιος απ'τους τρεις αν γυρίσει.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eπιβεβαιώνω αυτό που έγραψε ο johnytzitzi περί αποχώρησης του Βαγγέλη Βασιλείου, αν και μετα την επιστροφή του Μανώλη Σουβατζή και το ρόλο του μαέστρου που πήρε, μάλλον ήταν αναμενόμενο. Πάντως, έφυγε φιλικά, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και δεν διαφωνησαν επαγγελματικά με τον Νότη.

Από κει και πέρα, ο Νότης ζήτησε από τον Μπερτάκη την Φανή Δρακοπούλου για 3ο όνομα και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Όπως είναι λογικό "πάγωσε" της Ελευθερίας Ελευθερίου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:
jdarmody έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι και αποδέχεσαι το εντελώς απλοϊκό ότι η μερίδα κόσμου που τάσσεται κατά της Χ.Α. τάσσεται αυτομάτως και κατά των υποστηρικτών της.
Aρα αυτα ειναι κομματοσκυλα ή ανοητοι απο την στιγμη που εναν τραγουδιστη τον κρινουν πολιτικα και οχι αν εχει καλη φωνη ή τραγουδια. Λιγοι ειναι αυτοι μη τους περνετε στα σοβαρα. Οι περισσοτεροι δεν ειναι κολλημενοι.
Ρε Σφακ τι χαζομάρες λες τώρα; Δηλαδή όποιος είναι κατά της Χ.Α. είναι κομματόσκυλο; Σε κάθε περίπτωση επειδή αντιλαμβάνομαι και δέχομαι ότι κάποιοι μπορεί να υποστηρίζετε Χ.Α. εδώ μέσα, θεωρείτε ότι οι επίμαχες δηλώσεις ακόμα και αν δεν του έκαναν κακό κατά την γνώμη σας, του προσέφεραν κάτι; 'Η ότι ήταν χρονικά, τοπικά και από κάθε άποψη εύστοχες; Επίσης όταν κάποιος ψηφίζει από αντίδραση όπως λες Σφακ, δε δικαιούται να βγαίνει και να κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο για το τι θα ψηφίσει. Δηλαδή ο Νότης δεν ψήφιζε ποτέ και τη μια φορά που το έκανε ψήφισε Χ.Α. Ε καλά λένε τότε, καλύτερα να μην ψήφιζε ποτέ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν το συνεχίσω γιατί δεν βγάζει νόημα, άλλα γράφω αλλού το πας.
Ας μείνουμε στο συμπέρασμα που έβγαλες ότι είμαι σε αυτούς που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή... :clap:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:Eπιβεβαιώνω αυτό που έγραψε ο johnytzitzi περί αποχώρησης του Βαγγέλη Βασιλείου, αν και μετα την επιστροφή του Μανώλη Σουβατζή και το ρόλο του μαέστρου που πήρε, μάλλον ήταν αναμενόμενο. Πάντως, έφυγε φιλικά, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και δεν διαφωνησαν επαγγελματικά με τον Νότη.
Υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό μέρος.
Ο Νότης αποφάσισε να δώσει μία αύξηση στους μουσικούς, όμως στον Βαγγέλη που είχε 2 ρόλους θέλησε να τον αφήσει ίδιο. Δεν το δέχτηκε και θέλησε να αποχωρήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Τρί Αύγ 23, 2016 4:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

SFAKattack10 έγραψε:Δεν το συνεχίσω γιατί δεν βγάζει νόημα, άλλα γράφω αλλού το πας.
Ας μείνουμε στο συμπέρασμα που έβγαλες ότι είμαι σε αυτούς που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή... :clap:
Δεν ενδιαφέρει κανέναν το πολιτικό σκέλος. Δεν μπορείς όμως να βγαίνεις και να λες ότι οι δηλώσεις του αυτές δεν του στοίχισαν και δεν αμαύρωσαν την εικόνα του. Του κόλλησαν για τα καλά τη ρετσινιά του Χρυσαυγίτη, του ναζιστή, του φασίστα κλπ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Eπιβεβαιώνω αυτό που έγραψε ο johnytzitzi περί αποχώρησης του Βαγγέλη Βασιλείου, αν και μετα την επιστροφή του Μανώλη Σουβατζή και το ρόλο του μαέστρου που πήρε, μάλλον ήταν αναμενόμενο. Πάντως, έφυγε φιλικά, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και δεν διαφωνησαν επαγγελματικά με τον Νότη.
Υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό μέρος.
Ο Νότης αποφάσισε να δώσει μία αύξηση στους μουσικούς, όμως στον Βαγγέλη που είχε 2 ρόλους θέλησε να τον αφήσει ίδιο. Δεν το δέχτηκε και θέλησε να αποχωρήσει.
Πολύ πιθανόν να ισχύει κι αυτό και απλά να βγάζουν προς τα έξω ότι επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να προφυλάξουν και τους δύο από αρνητικά σχόλια.
Εχεις ακούσει τίποτα για επιστροφή Κουλέτση?
johnytzitzi

Όχι δεν έχω μάθει ποιος θα γυρίσει, αλλά αυτός όλο live σε clubs δεν κάνει με άσημους τραγουδιστές;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Όχι δεν έχω μάθει ποιος θα γυρίσει, αλλά αυτός όλο live σε clubs δεν κάνει με άσημους τραγουδιστές;
Kαι με τον Δήμα ήταν μία περίοδο.
81argus

jdarmody έγραψε:Δεν μπορείς όμως να βγαίνεις και να λες ότι οι δηλώσεις του αυτές δεν του στοίχισαν και δεν αμαύρωσαν την εικόνα του. Του κόλλησαν για τα καλά τη ρετσινιά του Χρυσαυγίτη, του ναζιστή, του φασίστα κλπ.
Άστο. Ξέρεις τι θα σου πούνε; Θα σου πούνε από την στιγμή που δεν ενοχλούνε τον Νότη αυτά που λέγονται για το όνομα του, από την στιγμή που πουλάει και από την στιγμή που γεμίζει μαγαζιά τι ενδιαφέρει εσένα. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να αρέσει σε όλους. Άσε που δεν είναι και κωλοτούμπας είπε μια φορά στηρίζω Χ.Α. και έκτοτε το έχει πει άλλες 5 (έστω κι από αντίδραση). Αν δεν το ξαναέλεγε όμως θα ήταν κωλοτούμπας και δήθεν γιατί τώρα είναι και αληθινός που λέει αυτά που πιστεύει. Όλα αυτά θα σου πούνε. Δεν είναι έτσι όμως. Ας το πάρουμε απόφαση κι εμείς μια και καλή και να πούμε πως ο Νότης ίσως να είναι μαζόχα και γουστάρει να τον κράζουν.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:
jdarmody έγραψε:Δεν μπορείς όμως να βγαίνεις και να λες ότι οι δηλώσεις του αυτές δεν του στοίχισαν και δεν αμαύρωσαν την εικόνα του. Του κόλλησαν για τα καλά τη ρετσινιά του Χρυσαυγίτη, του ναζιστή, του φασίστα κλπ.
Άστο. Ξέρεις τι θα σου πούνε; Θα σου πούνε από την στιγμή που δεν ενοχλούνε τον Νότη αυτά που λέγονται για το όνομα του, από την στιγμή που πουλάει και από την στιγμή που γεμίζει μαγαζιά τι ενδιαφέρει εσένα. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να αρέσει σε όλους. Άσε που δεν είναι και κωλοτούμπας είπε μια φορά στηρίζω Χ.Α. και έκτοτε το έχει πει άλλες 5 (έστω κι από αντίδραση). Αν δεν το ξαναέλεγε όμως θα ήταν κωλοτούμπας και δήθεν γιατί τώρα είναι και αληθινός που λέει αυτά που πιστεύει. Όλα αυτά θα σου πούνε. Δεν είναι έτσι όμως. Ας το πάρουμε απόφαση κι εμείς μια και καλή και να πούμε πως ο Νότης ίσως να είναι μαζόχα και γουστάρει να τον κράζουν.
Βέβαια, είστε τόσο ευαισθητούληδες (το ξαναλέω) επιλεκτικά. Διότι, όταν σε συνέντευξη στον Χρήστο Νέζο αποθέωσε Τσίπρα, Σύριζα, Κωνσταντοπούλου, κανένας ευαίσθητος δεν του έβαλε την ταμπέλα του συριζαίου, διότι δεν πουλά σαν αρνητική είδηση και ιδιαίτερα την χρονική περίοδο που έγινε και το 80% του κόσμου ζούσε σε μία πλάνη ευτυχίας, ότι ήρθε το κάτι διαφορετικό. η ελπιδα της αριστεράς, ο Βαρουφάκης ο Τσίπρας, η Ζωή και πλέον η Ελλάδα θα βαδίσει σε καλύτερα μονοπάτια. Λίγους μήνες μετά? Το έργο γνωστό...
johnytzitzi

Scorpion86 έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:Όχι δεν έχω μάθει ποιος θα γυρίσει, αλλά αυτός όλο live σε clubs δεν κάνει με άσημους τραγουδιστές;
Kαι με τον Δήμα ήταν μία περίοδο.
Από όσο ξέρω χώρισαν τα τσανάκια τους εδώ και λίγα χρόνια και ιδιαίτερα με τον Παναγιωτάκη που διοργάνωνε τις βραδιές.
81argus

Scorpion86 έγραψε:Βέβαια, είστε τόσο ευαισθητούληδες (το ξαναλέω) επιλεκτικά. Διότι, όταν σε συνέντευξη στον Χρήστο Νέζο αποθέωσε Τσίπρα, Σύριζα, Κωνσταντοπούλου, κανένας ευαίσθητος δεν του έβαλε την ταμπέλα του συριζαίου, διότι δεν πουλά σαν αρνητική είδηση και ιδιαίτερα την χρονική περίοδο που έγινε και το 80% του κόσμου ζούσε σε μία πλάνη ευτυχίας, ότι ήρθε το κάτι διαφορετικό. η ελπιδα της αριστεράς, ο Βαρουφάκης ο Τσίπρας, η Ζωή και πλέον η Ελλάδα θα βαδίσει σε καλύτερα μονοπάτια. Λίγους μήνες μετά? Το έργο γνωστό...
Ρε συ Scorpion καθόμαστε και εξηγούμαι τα αυτονόητα; Αν βγει κάποιος και πει είμαι straight δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί του ενώ αν βγει κάποιος και πει είμαι gay θα το συζητάνε ένα χρόνο. Τα ακραία, τα ιδιαίτερα και τα παραφύσιν πουλάνε. Και από την στιγμή που δίνεις ο ίδιος το δικαίωμα γνωρίζεις από πριν πως θα σε αχολιάσουν αρνητικά. Εμείς είμαστε οι ευαισθητούληδες ή εσείς που πιστεύετε πως θα του υποκλιθούνε κιόλας;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Τι θα γίνει ρε Αργύρη, θα το κάνεις το forum πολιτικό καφενείο;
Και αυτά τα "εσείς" και "εμείς" τι είναι; Χαλαρώστε λίγο με τα κωλοπολιτικα, εδώ μπαίνουμε να διαβάσουμε άλλα πράγματα!
81argus

SFAKattack10 έγραψε:Τι θα γίνει ρε Αργύρη, θα το κάνεις το forum πολιτικό καφενείο;
Και αυτά τα "εσείς" και "εμείς" τι είναι; Χαλαρώστε λίγο με τα κωλοπολιτικα, εδώ μπαίνουμε να διαβάσουμε άλλα πράγματα!
Κουβέντα κάνουμε δεν μαλώνουμε και ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Την ίδια τρέλα έχουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Δεν έχει νόημα ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε ρυθμούς Teatro.
Απάντηση