Σελίδα 1 από 1

Έκαναν τον Βοτανικό... παιδικό δωμάτιο!

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 07, 2008 10:26 pm
από ELLI KOKKINOU FAN
«Στον Βοτανικό θα βρείτε ο, τι πια ποθείτε για την προίκα του μωρού, έχει και βαπτιστικά». Πολυκατάστημα με βρεφικά είδη έμοιαζε το Σάββατο η πίστα του Βοτανικού κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο Νίκος Κουρκούλης και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίοι είπαν να αποχαιρετήσουν την Έλλη Κοκκίνου με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, τοποθέτησαν πάνω στην πίστα, κούνια, καροτσάκι, πορτ μπε μπε, καλαθούνα, ζιπουνάκια κι άλλα τέτοια είδη βρεφικής προικός.

Η έκπληξη της μέλλουσας μαμάς ήτο μεγάλη, με την έμπειρη Νατάσσα να της εξηγεί τι είναι το καθετί και που χρησιμεύει. Το καρότσι, ας πούμε, είναι για τις μετακινήσεις του μωρού, η σαλιάρα για να μη λερώνεται και η κούνια για να κοιμάται. Ο Κουρκούλης, πάλι, που δεν έχει εμπειρία, ανέλαβε χρέη «γλάστρας» παρουσιάζοντας τα αντικείμενα. Ως και στην κούνια μπήκε, για να δείξει στην Κοκκίνου τι ανθεκτικό και ακριβό δώρο της πήραν. Για να μη λένε ότι έκαναν τσιπιές οι συνεργάτες της.

Τη θέση της Έλλης στο σχήμα πήρε ο Σαρμπέλ, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα να δώσει μία πρώτη γεύση στους θαμώνες. Ωωω, «Γεια σου Μαρίαααα». Η αοιδός θα φέρει στον κόσμο το μωρό στα τέλη της Άνοιξης, ενώ στις πίστες θα επιστρέψει με το καλό από Σεπτέμβριο.

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 07, 2008 10:27 pm
από johngreek_mad
Το ειδα σημερα στη Μενεγακη!

Ο Κουρκουλης εσπασε τη κουνια 8)

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 08, 2008 12:14 am
από ADAM2
δεν μου άρεσε αυτό που ανέβασαν κούνια στη σκηνή..δεν νομίζω οι θαμώνες να ΄θελαν να το ζήσουν αυτό..αν ήμουν η Κοκκίνου θα ντροπιαζόμουν :lol:

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 08, 2008 12:58 am
από creativeuser
ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΛΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 08, 2008 9:57 am
από antidoto
creativeuser έγραψε:ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΒΟΤΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΛΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ.
:lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 12, 2008 3:33 pm
από natasovia_cy
den to eida stin tbv :cry: :cry: :cry:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 12, 2008 4:31 pm
από Rantaplan
THEA H ELLH!ANT ME TO KALO O MPEMPHS! :P