Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bravo mou aresei poly h fwnh ths..einai laikh tragoudistria.de mou kanei entypwsh h synergasia tous.ton eixa rwthsei ton foivo otan kaname synanthsh me to forum tou an tou aresei h fwnh ths kai mou eipe pws thn thewrei kalh laikh tragoudistria..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Τρί Σεπ 23, 2008 9:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
antidoto έγραψε:ti sxesi exei o Foivos? afou tha tin valei kai aftin na tsirizei opos kanei me olous
ti sxesh exei o foivos?ma mazi de tha sinergastoun?
ennousa ti sxesi exei afou oti kai na kanei i Iliadi oti fwni kai na leme oti exei kai den exei, o Foivos tha kanei ta magika tou kai tha tsirizei pali i Iliadi
antidoto έγραψε:ti sxesi exei o Foivos? afou tha tin valei kai aftin na tsirizei opos kanei me olous
ti sxesh exei o foivos?ma mazi de tha sinergastoun?
ennousa ti sxesi exei afou oti kai na kanei i Iliadi oti fwni kai na leme oti exei kai den exei, o Foivos tha kanei ta magika tou kai tha tsirizei pali i Iliadi