Εκτός σεζόν για φέτος
Εκτός σεζόν για φέτος
Οι γυναίκες σταρ της πίστας αποφάσισαν φέτος να μην μας κάνουν τη χάρη να βάλουν τα μίνι τους και να πιάσουν το μικρόφωνο, και προτίμησαν να αναλάβουν σοβαρά τα συζυγικά τους καθήκοντα. Μετά τη Δέσποινα Βανδή που θα απέχει φέτος, τώρα και η Έλλη Κοκκίνου δεν πρόκειται να εμφανιστεί άμεσα, αφού δεν την πολυενθούσιασαν οι συνεργασίες που της προτάθηκαν. Μάλλον για 2009 τη βλέπουμε να πάει, καθώς έχει συμφωνήσει να διαδεχτεί το Βέρτη στο Posidonio.
-
-
Re: Εκτός σεζόν για φέτος
signomi...monh ths tha paei sto posidonio????......telika mou fenetai opios einai sthn sonu kolaei mlkia ston egefalo den paizei...kai egw pou pisteua oti mono h kaith eixe auto to to proson...Alexoukos έγραψε:Οι γυναίκες σταρ της πίστας αποφάσισαν φέτος να μην μας κάνουν τη χάρη να βάλουν τα μίνι τους και να πιάσουν το μικρόφωνο, και προτίμησαν να αναλάβουν σοβαρά τα συζυγικά τους καθήκοντα. Μετά τη Δέσποινα Βανδή που θα απέχει φέτος, τώρα και η Έλλη Κοκκίνου δεν πρόκειται να εμφανιστεί άμεσα, αφού δεν την πολυενθούσιασαν οι συνεργασίες που της προτάθηκαν. Μάλλον για 2009 τη βλέπουμε να πάει, καθώς έχει συμφωνήσει να διαδεχτεί το Βέρτη στο Posidonio.

-
-
ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜADONNA AΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ.GUNNER_10 έγραψε:den simfono alla ok gnomes..creativeuser έγραψε:Η ΕΛΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ PROMO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΤΗ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Δως μου ένα παγάκι
crea+elli=L.F.E!!!creativeuser έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜADONNA AΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ.GUNNER_10 έγραψε:den simfono alla ok gnomes..creativeuser έγραψε:Η ΕΛΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ PROMO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΤΗ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

-
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.GUNNER_10 έγραψε:crea+elli=L.F.E!!!creativeuser έγραψε:ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜADONNA AΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ.GUNNER_10 έγραψε:den simfono alla ok gnomes..creativeuser έγραψε:Η ΕΛΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ PROMO ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΤΗ.ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΠΑΡΕΪΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δως μου ένα παγάκι