Σελίδα 1 από 1

"Σφραγίζουν" την ανακωχή με συνεργασία!LOL!

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 18, 2008 4:30 pm
από MEDIA
Εικόνα



Η περίπτωση της Άντζελας Δημητρίου με έχει μπερδέψει τα μάλα και όσο κι αν προσπαθώ να την εξηγήσω, δεν τα καταφέρνω. Η επανασύνδεση της με το Νοράιρ Σαπουντζιάν είναι γεγονός και η περιβόητη φράση «όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» πάει... άπατη. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τα προσωπικά της, αλλά και τα επαγγελματικά της.

Ποιος θα ξεχάσει τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην «Λαίδη» και το δίδυμο Ματθαίος Γιαννούλης - Γιάννης Βαζαίος, όταν οι τρεις τους συνεργάστηκαν κάποτε στο ίδιο μαγαζί; Της «τρελής το πανηγύρι» είχε γίνει τότε και το ξεκατίνιασμα τους δεν είχε προηγούμενο. Ούτε στις «Κυρίες της αυλής» τέτοιος πανικός κι αν στην εν λόγω σειρά οι εμπλεκόμενες πλευρές επιστράτευαν σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουβάδες και τον Σωτήρη Μουστάκα σε ρόλο διαιτητή, εδώ είχαμε μόνο τηλεοπτικές κάμερες σε ρόλο παρατηρητή. Κι εμάς τους τηλεθεατές να τους βλέπουμε και να γελάμε.

Το τι είχε σούρει τότε η Άντζελα στο δίδυμο, δε λέγεται. Αλλά και αυτοί, όμως, δεν έλεγαν λιγότερα. Τι ότι ο κόσμος πηγαίνει να ακούσει αυτούς, τι ότι η «Λαίδη» είχε ψωνιστεί. Κι άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Ε όλα αυτά αποτελούν παρελθόν κι επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι χαλεποί Δημητρίου, Γιαννούλης και Βαζαίος είπαν να συνεργαστούν ξανά. Αφού βρέθηκε και ο... τολμηρός επιχειρηματίας, γιατί όχι; Συγκεκριμένα θα εμφανισθούν στο «Maya Maya», αλλά επειδή εγώ πιστεύω στα «ραγισμένα γυαλιά» κράτα και μία πισινή για το τι έχουμε να ζήσουμε τον χειμώνα. Πολύ déjà vu ρε συ.


loipon

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 2:13 pm
από ADAM2
:lol: :lol: :lol: :lol: έλεος!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 2:23 pm
από just feel
:lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 2:38 pm
από KaitoVios
:gun:

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 4:03 pm
από MEDIA
lete h antzela na klepsei th parastash th fetinh sezon? :lol: :lol: :D

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 10:53 pm
από ADAM2
MEDIA έγραψε:lete h antzela na klepsei th parastash th fetinh sezon? :lol: :lol: :D
έμαθα ότι κάνει show αλα Μαντόνα, αληθεύει??

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 11:10 pm
από hakkinen
Καλά, εσένα πρέπει να σου στέλνει ο Σταύρος γλαστράκια από Ολλανδία, δεν εξηγείται αλλιώς...

ΔΕΝ ήταν ρίγανη, σταμάτα να το βάζεις στο φαγητό... :lol: :lol: :lol:

@νδρέας

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 11:11 pm
από antidoto
ADAM2 έγραψε:
MEDIA έγραψε:lete h antzela na klepsei th parastash th fetinh sezon? :lol: :lol: :D
έμαθα ότι κάνει show αλα Μαντόνα, αληθεύει??
Sticky and Sticky tour! :lol:

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 19, 2008 11:26 pm
από Alexoukos
antidoto έγραψε:
ADAM2 έγραψε:
MEDIA έγραψε:lete h antzela na klepsei th parastash th fetinh sezon? :lol: :lol: :D
έμαθα ότι κάνει show αλα Μαντόνα, αληθεύει??
Sticky and Sticky tour! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε: Δευ Οκτ 20, 2008 2:06 am
από ADAM2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ήταν ρίγανη?? :o :o :o :o :o :o