Ιωάννα Πρωτόπαππα:Η Sweet 16 του X-Factor

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

Ιωάννα Πρωτόπαππα:Η Sweet 16 του X-Factor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Το X-Factor ανακάλυψε τη δική του Καλομοίρα. Είναι μόλις 16 ετών και είναι η μικρότερη στην ομάδα του μουσικού talent show. Έχει καταγωγή από την Κύπρο, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο και, σε αντίθεση με την Καλομοίρα, η φωνή της γνωρίζει καθολική αποδοχή, ακόμα και από το «δύσκολο» Γιώργο Θεοφάνους. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως την περασμένη Παρασκευή ο Κύπριος συνθέτης προτίμησε να αποχωρήσει το δικό του γκρουπ για να παραμείνει η Ιωάννα στο παιχνίδι και εκείνη, αντί να πανηγυρίσει, έβαλε τα κλάματα επειδή θα έφευγαν οι φίλοι της, οι Juke Box!

Εικόνα

Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει ζήσει ποτέ στην Ελλάδα, τα ελληνικά της είναι περίφημα. Αν και της έχεις πει ότι μπορεί να μιλήσει σε όποια γλώσσα νιώθει πιο άνετα, εκείνη δεν θα χρησιμοποιήσει ούτε μια λέξη στα αγγλικά. Φυσικά και έχει αυτήν τη γλυκιά αθωότητα των Ελλήνων της ομογένειας και ευχαριστεί συνεχώς τον κόσμο: «Όχι μόνο εκείνους που με ψήφισαν για να μείνω, όλους τους ευχαριστώ και τους αγαπάω!» λέει, θυμίζοντάς σου τις ωραίες εποχές που η «Καλομοιρίστικη» αφέλεια και αγνότητα σε έκαναν να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. «Πάντα έλεγα στη μαμά μου πόσο ήθελα να έρθω εδώ, να με αγαπήσει η Ελλάδα».

Όλη της τη ζωή ήθελε, λέει, να τραγουδάει. Ήταν 7 χρονών όταν τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό ένα τραγούδι του Μάριου Τόκα στο ελληνικό σχολείο όπου πήγαινε, στο βόρειο Λονδίνο, ενώ πριν από ένα χρόνο βγήκε πρώτη σε μαθητικό διαγωνισμό ερμηνεύοντας με την κιθάρα μια δική της σύνθεση. «Στο σπίτι οι γονείς μου ήθελαν να μιλάμε πάντα ελληνικά» λέει. «Πηγαίνουμε πάντα στην ορθόδοξη εκκλησία, γιορτάζουμε παραδοσιακά το Πάσχα και τα καλοκαίρια κάνουμε διακοπές στη Λεμεσό, όπου έχουμε διαμέρισμα». Η μητέρα της εργάζεται σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες ενώ ο πατέρας της έχει εταιρία μεταφορών. Στο σπίτι της οικογένειας Πρωτόπαππα, όλοι προτιμάνε να βλέπουν ελληνική τηλεόραση μέσω της Nova. «Η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το Fame Story. Εκεί ήθελα να πάω. Όλους τους ήξερα, τον Περικλή, τον Νίνο, την Καλομοίρα. Μου λένε ότι τη θυμίζω. Ξέρεις αν θα γυρίσει από την Αμερική;». Η αγαπημένη της τραγουδίστρια όμως είναι η Έλενα Παπαρίζου. «Αλήθεια λες ότι την ξέρεις; Θέλω πολύ να τη γνωρίσω, τη θαυμάζω πολύ και έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα!». Εκτός από την Έλενα, της αρέσουν πολύ και ο Χατζηγιάννης, η Βίσση, ο Κοργιαλάς και ο Κότσιρας. Και φυσικά ο Σάκης. «Στο τελευταίο live ήρθε και μου μίλησε στα παρασκήνια λίγο πριν βγω να τραγουδήσω. Με ρώτησε ποιο κομμάτι θα πω, ήταν πολύ ευγενικός, μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι θα τα πάω μια χαρά. Μετά πήγε στο καμαρίνι του και έφαγε μπανάνα, τον είδα! Είναι πολύ καλός ο Σάκης». Ανάλογη γνώμη έχει για το «μάνατζέρ» της στο X-Factor, Γιώργο Λεβέντη. «Μας λέει ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το απολαύσουμε. Νιώθω ότι μπορούμε να του πούμε κάθε φορά πώς νιώθουμε και την άποψή μας για το τραγούδι. Είναι πολύ χαλαρός και όχι αυστηρός. Τον βλέπω σαν έναν καλό μου φίλο». Όσο για τον Γιώργο Θεοφάνους, «όλοι τον φοβούνται, αλλά αυτό που έκανε σε μένα... συγκινήθηκα πολύ που με διάλεξε, δεν το περίμενα. Κατάλαβα ότι πιστεύει σε μένα και αυτό με έκανε να τον σεβαστώ πάρα πολύ. Τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό».

Το ταλέντο της την οδήγησε σε μουσικό κολέγιο, από το οποίο πήρε άδεια ώστε να λείψει για ένα ή δύο χρόνια. «Με άφησαν αμέσως να φύγω μόλις τους δήλωσα ότι με δέχτηκαν στο ελληνικό X-Factor. Τώρα όλοι με βλέπουν στην τηλεόραση, είναι πολύ χαρούμενοι για μένα και είναι κρίμα που δεν μπορούν να ψηφίσουν. Τους λέω όμως ότι μάλλον μπορούν να το κάνουν από το Internet». Αν και δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει, θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια καλή θέση, για να προλάβει να μάθει όσο τον δυνατόν περισσότερα πράγματα. «Το μόνο που θέλω είναι να προλάβω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό». Τι θα γίνει όμως αν της προτείνουν να κάνει δίσκο; Θα μπορούσε να μείνει για πάντα στην Ελλάδα; «Να κάνω δίσκο; Αυτό θα ήταν υπέροχο! Σίγουρα θα μπορούσα να μείνω εδώ, αλλά θα ήθελα να μπορώ να γυρίσω και στο Λονδίνο, όπου έχω τους φίλους μου. Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή που έχω εδώ, γιατί στο αγγλικό Χ-Factor δεν νομίζω ότι θα έπαιρναν ποτέ. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και δύσκολα θα προτιμούσαν ένα κορίτσι από την Κύπρο. Δύσκολα μπορείς να κάνεις καριέρα εκεί αν είσαι ξένος».

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
MEDIA
Επικοινωνία:

X Factor 2008-Live show 4-Iwanna Protopappa - Hurt

http://www.youtube.com/watch?v=L4ss7S6RNvg

to kalitero live ths mexri twra!!!!!!!!
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΔΝ ΦΑΙΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 16! :shock:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
MEDIA
Επικοινωνία:

just feel έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΔΝ ΦΑΙΝΕΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 16! :shock:
megalodixnei ligo kai h fwnh ths einai poly wrimh!!!!
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

Εγώ πάλι τη βρίσκω από αδιάφορη ως απλά καλή. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι αυτό υπάρχει ο Νικόλας, και 15 σκαλιά πιο κάτω οι υπόλοιποι. Δε λεω πως δεν υπάρχουν και άλλα ταλέντα που θα μπορούσαν να έχουν μέλλον, και μάλιστα με εξαιρετικές φωνές, πιστεύω όμως ότι ο Νικόλας είναι ο πιο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εκεί μέσα.
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

EΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

kamia sxesi me Kalomoira.

H Iwanna exei fwnh! den kserw an to edeikse sta live shows (ekeino tis paraskevis kamia sxesi!) alla sta auditions edwse poli kali ermineia!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

moiazei me th kalomoira emfansiaka,einai naziara kai auth kai o tropos pu milaei einai psiloidios!fwnhtika ennoeite de moiazoun.h iwanna exei fwnara!
Vandomaniac

just feel έγραψε:EΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ!
Δεν έχεις κι άδικο. Πιστεύω ότι ο Χρήστος θα είναι στον τελικό, αλλά δε θα κερδίσει. Τα "κόκκινα χαλιά" έχω αρχίσει και τα βαριέμαι απίστευτα. Όσο μου άρεσε αυτό το φρέσκο στυλάκι που είχαν στην audition που πρωτοεμφανίστηκαν, τόσο βαριέμαι αυτό το ροκ ύφος που έχουν τώρα. Που είναι το κακό να υπάρχει ένα feel good γκρουπάκι με ευχάριστα μελωδικά ακουστικά τραγούδια που να σου φτιάχνει τη διάθεση και θα πρέπει κι αυτούς να τους κάνουμε ντε και καλά rock; Παρ' όλα αυτά θα έλεγα ότι είναι εκείνοι που φλερτάρουν περισσότερο με την πρώτη θέση.
Άβαταρ μέλους
miss_understood

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από miss_understood »

Στα ξένα τραγούδια είναι πολύ καλή αλλά στα ελληνικά είναι αδιάφορη.
Για νικητή εγώ βλέπω Νικόλα ή Λούη.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

είναι πολύ καλή! δεν φαίνεται σίγουρα για 16 και πιστεύω θα πάει μακριά... θέλω κι εγώ να κερδίσουν τα κόκκινα χαλιά όμως 8)
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

Iwanna foveri!
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Χ-ΦΑΚΤΟΡ...ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ...ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ-ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ!ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ...
ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ,ΠΕΤΡΕΛΗΣ,ΣΤΑΝΙΣΗ...-ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Ή ΤΟ ΡΕΞ...
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΚ ΦΩΝΗ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΔΩ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΚΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΕΛ....
ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΟΝΤΙΣΙΟΝ Μ' ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ...ΟΚ,ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
Alexoukos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexoukos »

μοιαζει με την Κειτ Γουινσλετ.. :lol:
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

metria i Iwanna.... :roll: :roll: :roll: ermineia sto hurt arketa ok alla tpt parapanw.
Παρε ανασα και παμε...
Vandomaniac

PENELOPE έγραψε:ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Χ-ΦΑΚΤΟΡ...ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΙΝΟ...ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ-ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ!ΑΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ...
ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ,ΠΕΤΡΕΛΗΣ,ΣΤΑΝΙΣΗ...-ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Ή ΤΟ ΡΕΞ...
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΚ ΦΩΝΗ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΔΩ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΚΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΕΛ....
ΚΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΟΝΤΙΣΙΟΝ Μ' ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ...ΟΚ,ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
Πηνελόπη συμφωνώ μαζί σου με το ότι ο Χρήστος είναι ένας αρκετά καλός τραγουδιστής του σύγχρονου λαϊκού ρεπερτορίου. Μου είναι πολύ συμπαθής. Έχω όμως δύο ενστάσεις: αφ' ενός δεν είναι ο super τραγουδιστής για το είδος του που θα έπρεπε να είναι για να ξεχωρίσει στο είδος που έχει επιλέξει να τραγουδήσει. Αφ' ετέρου, όσο χαζό κι αν ακουστεί πιστεύω ότι δεν ταιριάζει ο Χρήστος σα νικητής στο ύφος του παιχνιδιού που εξ ορισμού ψάχνει να βρει τον επόμενο pop star. Θα μου πεις τον διαλέξανε και είναι κι αυτός υποψήφιος σαν τους υπόλοιπους. ΟΚ, δε διαφωνώ, απλά εκφράζω την αντίρρηση μου σε αυτό το κομμάτι. Σε ένα fame story ας πούμε πιστεύω ότι θα τον υποστήριζα πολύ περισσότερο. Αυτός πάλι που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ καλό λαϊκό τραγουδιστή είναι ο Λούκας. Χρειάζεται όμως χρόνια ακόμα για να "ψηθεί" η φωνή του και να ωριμάσει. Όσο για το Νικόλα πιστεύω ότι τον αδικείς πολύ όταν στην ουσία το μόνο που έχεις να πεις γι' αυτόν είναι "οκ, φωνή". ΟΚ φωνή, θα έλεγα ότι είναι ο Λούης, τον οποίο έχουν αδικήσει λίγο με τα τραγούδια που του δίνουν. Ρωτάς σε ποιά μαγαζιά θα τραγουδάει. Μα έτσι κι αλλιώς τα μαγαζιά αυτά που ξέρουμε, τα μπουζούκια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν τελειώσει. Με το ρεπερτόριο που τον φαντάζομαι, πιστεύω ότι ο Νικόλας θα μπορούσε να αγγίξει όλες τις ηλικίες. Και όταν υπάρχει το προηγούμενο της μεγάλης επιτυχίας τουΧατζηγιάννη, άσχετα το τι κατέληξε ο τελευταίος να τραγουδάει, νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τι θέση θα μπορούσε να έχει ο Νικόλας στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Αναφέρω τον Χατζηγιάννη ως το πιο κοντινό παράδειγμα που έχουμε στην Ελλάδα. Αν ήμασταν στην Αγγλία π.χ. θα σου έλεγα πολύ πιο τρανταχτά παραδείγματα. Θεωρώ ότι ο Νικόλας έχει τα φόντα να εξελιχθεί -είναι πολύ μικρός ακόμα- σε σπουδαίο τραγουδιστή, ακόμη και στην Ελλάδα. Απόδειξη μια ερμηνεία και μόνο, την οποία θεωρώ την καλύτερη που έχει γίνει στο παιχνίδι μέχρι σήμερα:

http://www.youtube.com/watch?v=RoFU07sXf1I

Δε θα ήθελα να συνεχίσω την κουβέντα αυτή εδώ καθώς αλλάζουμε το θέμα του topic που είναι η Ιωάννα. Ξέρω ότι εγώ ξεκίνησα αυτή την κουβέντα για το Νικόλα εδώ, οπότε προτείνω να το λήξουμε εδώ.
MEDIA
Επικοινωνία:

maximusgr έγραψε:Iwanna foveri!
kai einai mono 16 kai vgazie tetoia dynamh dth fwnh!pragmatika bravo sto koritsi!!!!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

τελικά, αφ' ότου είδα και την ερμηνεία της στο hurt, είναι μέτρια! μπορούσε καλύτερα... γενικά, θα πάει στον τελικό! σε σχέση με τους υπόλοιπους την ξεχωρίζω
Nothing lasts forever but the earth and sky
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

xriste mou elpizw sto xfactor2 na exoume kati kalitero
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
maximusgr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maximusgr »

ADAM2 έγραψε:τελικά, αφ' ότου είδα και την ερμηνεία της στο hurt, είναι μέτρια! μπορούσε καλύτερα... γενικά, θα πάει στον τελικό! σε σχέση με τους υπόλοιπους την ξεχωρίζω
An mporeseis na moy vreis alli kopela 16 xronwn poy na leei etsi to Hurt tote paw paso.
Απάντηση