Βανδη,Ζηνα ή.....Βισση?

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
heartbeat

Βανδη,Ζηνα ή.....Βισση?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από heartbeat »

Φαίνεται πως από τώρα έχουν αρχίσει, οι συζητήσεις για το X-Factor 2, αφού ο σταθμός έχει ήδη αποφασίσει, να επιστρέψει το δημοφιλές talent show τον Οκτώβριο. Ποιος θα αντικαταστήσει όμως τον Σάκη Ρουβά; Οι φήμες λένε ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι το μεγαλύτερο όνομα της Heaven Music.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας επιβεβαιώνουν πως έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, αλλά η 39χρονη τραγουδίστρια θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αφού προτεραιότητά της είναι η δισκογραφική της επιστροφή, καθώς και η αναζήτηση νυχτερινού κέντρου ή μουσικής σκηνής, για τις εμφανίσεις της τον επόμενο χειμώνα.

Την ίδια στιγμή όμως ακούγεται και το όνομα της Πέγκυς Ζήνα, η οποία έχει δηλώσει φανατική του συγκεκριμένου σόου. Επίσημη πρόταση δεν της έχει γίνει, αλλά αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αν στην επιτροπή παραμείνει ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς οι σχέσεις τους είναι επιεικώς παγωμένες. Το τρίτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Κέλλυς Κελεκίδου, καθώς είναι στενή φίλη του Μάκη Πουνέντη - πολλοί όμως θεωρούν ότι χρειάζεται ένα όνομα ανάλογου βεληνεκούς με αυτό του Σάκη Ρουβά. "Η αρχική επιλογή του σταθμού είναι ο Σάκης" υψηλόβαθμο τονίζει στέλεχος του ΑΝΤ1. "Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του στη Eurovision. Υπάρχει όμως και άλλο θέμα: Το Σεπτέμβριο ο Σάκης θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα του ταινία".

Άλλη μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό πολλών, είναι η Άννα Βίσση . "Θα ήταν ό,τι καλύτερο για το X-Factor" συμπληρώνει η ίδια πηγή. "Εννοείται ότι θα τη θέλαμε, γιατί είναι μεγάλη σταρ και έχει ξανακάνει τηλεόραση στο παρελθόν. Είναι πολύ αυθόρμητη μπροστά στο φακό και ο κόσμος τη λατρεύει".

Όσο για την κριτική επιτροπή, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να μην αλλάξει η σύνθεση. Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μουρατίδης φαίνονται πάντως διατεθειμένοι να επαναλάβουν το ρόλο τους αν και οι σχέσεις τους είναι, πλέον, εχθρικές.

(yupi.gr)
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

τα είδαμε αυτά πάλι .. ότι θέλουν λένε στο yupi
Nothing lasts forever but the earth and sky
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

xriste m :lol:

kai i vissi..alla eidika vandi kai zhna,fantazeste? :lol: :lol:
Ψυχή για τα σίδερα...
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

Η Ζήνα...μπας και ανέβει διότι μια μίνι κάμψη την περνά έχω την εντύπωση 8)
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!! 8)
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

vandi kai vissi mia xara tha htan...h zhna de mou polukollaei toso gia parousiastria....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
ouffou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

siga min dextei i vissi meta to fiasco tou "me agapi anna" :lol:
Ouffou has just signed in....
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Νομίζω ότι θα το κάνει η Βανδή. Έτσι θα κάνει κι αυτή μια τηλεοπτική αποτυχία και θα έχει ολοκληρώσει την αντιγραφή της στην Α. Β. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thotho

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thotho »

yakinthos έγραψε:Νομίζω ότι θα το κάνει η Βανδή. Έτσι θα κάνει κι αυτή μια τηλεοπτική αποτυχία και θα έχει ολοκληρώσει την αντιγραφή της στην Α. Β. :lol: :lol: :lol:
anypervlito!! xaxa :lol: :lol:
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

yakinthos έγραψε:Νομίζω ότι θα το κάνει η Βανδή. Έτσι θα κάνει κι αυτή μια τηλεοπτική αποτυχία και θα έχει ολοκληρώσει την αντιγραφή της στην Α. Β. :lol: :lol: :lol:
Έχει και μια τηλεοπτική επιτυχία σε ένα από τα πιο πολυπαιγμένα σήριαλ.. στους Δυο ξένους... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

SD54 έγραψε:
Έχει και μια τηλεοπτική επιτυχία σε ένα από τα πιο πολυπαιγμένα σήριαλ.. στους Δυο ξένους... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Απ' το στόμα μου το πήρες sd54!! Άλλο πράγμα βέβαια το σήριαλ και μάλιστα το πιο επιτυχημένο της εποχής, αλλά οι κριτικές που είχε πάρει τότε ήταν super.
Όσο για το x-factor εγώ θα γούσταρα με τρέλα να το κάνει η Δέσποινα!! Είναι πολύ λαμπερή, χιούμορ έχει, τη γλώσσα μια χαρά τη χειρίζεται, γιατί όχι; Επίσης διάβασα ότι έγινε πρόταση και στον Φοίβο για την κριτική επιτροπή, γιατί φοβούνται να ξαναβάλουν μαζί Μουρατίδη-Θεοφάνους, λέει. Εντάξει, πολλά ακούγονται κάθε φορά, αλλά φάση θα είχε και Δέσποινα και Φοίβος παρέα.

PS: Άσε που δε θεωρώ το "με αγάπη Άννα" αποτυχία. Προσωπικά όταν ήμουν μικρούλης το έβλεπα!! :D
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

όόόόόόχι.... φυσικά να μην το κάνει... :wink:

και μάλιστα μαζί με Φοίβο... να τους χωρίσουμε θέλουμε... όχι να κάνουν κι άλλα πράγματα μαζί.... :lol: :lol: :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Vandomaniac

SD54 έγραψε:όόόόόόχι.... φυσικά να μην το κάνει... :wink:

και μάλιστα μαζί με Φοίβο... να τους χωρίσουμε θέλουμε... όχι να κάνουν κι άλλα πράγματα μαζί.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα άλλος θα είναι ο ρόλος του ενός, άλλος του άλλου, αν κάτσει και γίνει. Εδώ που τα λέμε καλό θα της έκανε μια τέτοια δουλειά της Δέσποινας να πάρει λίγο τα πάνω της.
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

Έλεος!
Πρέπει δλδ να είναι τραγουδιστής / τραγουδίστρια ο παρουσιαστής;

Πάλι καλά που το yupi δεν έγραψε ότι σκέφτονται &... την Έφη Θώδη!

:lol:
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
Vandomaniac

KaitoVios έγραψε:Έλεος!
Πρέπει δλδ να είναι τραγουδιστής / τραγουδίστρια ο παρουσιαστής;

Πάλι καλά που το yupi δεν έγραψε ότι σκέφτονται &... την Έφη Θώδη!

:lol:
Εδώ που τα λέμε ρε συ Kaitovie δεν έχουμε και τους πιο stars παρουσιαστές στην Ελλάδα για να κάνουν και ντόρο. Πιστεύω ότι οι τραγουδιστές μας είναι πιο γκλαμουράτοι, κάποιοι απ' αυτούς τουλάχιστον. Ή άλλες προσωπικότητες, όπως π.χ. η Καγιά που το έσκισε το so you think you can dance. Έναν καλό παρουσιαστή είχαμε στην Ελλάδα, τον Αλιάγα, και το αυτό που είχε καταφέρει να κάνει πριν τα "Αρίων" κλπ. ήταν το δελτίο ειδήσεων του alter.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....?? :lol: :lol: :lol:
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...

theofanous:iwnna den hsoun kali shmera
iwanna:malista
sakis:ti ennoeis den katalavainw?? :lol: :lol: :lol:
KaitoVios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KaitoVios »

Θα συμφωνήσω για τον Αλιάγα!
Θα συμφωνήσω & για την Καγιά, η οποία ήταν πραγματικά έκπληξη!

Απλά δεν θέλω να δω άλλο τραγουδιστή σε ρόλο παρουσιαστή, μοντέλο σε ρόλο τραγουδίστριας, ηθοποιό σε ρόλο δεν ξέρω κι εγώ τι κτλ...

Πώς θα σας φαινόταν να το παρουσίαζαν από κοινού οι Μαγγίρες;;;
[b][url]http://www.garbofans.gr[/url][/b]
GUNNER_10

KaitoVios έγραψε:Θα συμφωνήσω για τον Αλιάγα!
Θα συμφωνήσω & για την Καγιά, η οποία ήταν πραγματικά έκπληξη!

Απλά δεν θέλω να δω άλλο τραγουδιστή σε ρόλο παρουσιαστή, μοντέλο σε ρόλο τραγουδίστριας, ηθοποιό σε ρόλο δεν ξέρω κι εγώ τι κτλ...

Πώς θα σας φαινόταν να το παρουσίαζαν από κοινού οι Μαγγίρες;;;
+1
Vandomaniac

GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....?? :lol: :lol: :lol:
giati den ipirxe antrwpos pou na mhn xlevase tis mpourdes pou petage...dioti poly apla den hxere pos na xeiristei thn katastasi..alla kai stamatage to mialo tou...

LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...
GUNNER_10

Vandomaniac έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:diladi meinate ikanopoihmenoi apo ton sakis....?? :lol: :lol: :lol:

LOOOOOOOOOOOOOL!! Είχε ειπωθεί τέτοια ατάκα από τον Sakis; Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν την πήρα πρέφα; Εννοείται ότι ήταν χάλια ο Σάκης, το είχα γράψει κι εγώ εδώ παλιότερα, αλλά είχε την πλάκα του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τραγουδιστές που νομίζω ότι θα μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα.
Όσο για τις Μαγγίρες, τις ψιλοβαριέμαι βασικά. Τις βρίσκω πολύ παλιομοδίτικες. Πετάνε κανα έξυπνο αστειάκι που και που, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας.
Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα μας πιάνει αυτό το άγχος να έχουμε τον super wow παρουσιαστή σε μια εκπομπή για να τραβήξει το ενδιαφέρον και αφήνουν τους διαγωνιζόμενους σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω ότι σε τελική ανάλυση χρειάζεται απλά ένας/μια παρουσιαστής/παρουσιάστρια με μια έξυπνη φατσούλα με καλές ατάκες και άνεση στο φακό και τίποτα παραπάνω.
Gunner την κριτική που μου υποσχέθηκες ακόμα την περιμένω...
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ :cry:
Απάντηση