Καλά η Βίσση θα ναι στα 75 της!deba έγραψε:δε λέω για συναυλία...λέω πως δεν έγινε συνεργασία ως τώρα...να γίνει στα επόμενα 20 χρόνια...Entek έγραψε:deba έγραψε:στα επόμενα 20 χρόνια τώρα...προλαβαίνουν;Entek έγραψε: Τέλος τολμώ να πω, πως θα θελα να είχε γράψει 1-2 κομμάτια (ΜΟΝΟ - ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) και για την Άννα. Ειδικά στα early 2000's.![]()
![]()
Α, όχι! Ουτε κατά διάνυα δεν θα την ήθελα να λάβει μέρος σ' αυτή τη συναυλία. Είναι ό,τι μου δίνει στα νεύρα! Αυξάνει τον εγωισμό και το ψωνίστικό του Φοίβου.
(θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που δεν τόλμαγε να βγεί στην TV!)για συναυλία αν τραγουδήσει θα είναι στα 40 (χρόνια εεεε...) του Φοίβου
![]()
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
στα 75 συναυλία με το Φοίβο, στα 79 σινεμά με ΚαρβέλαEntek έγραψε:Καλά η Βίσση θα ναι στα 75 της!deba έγραψε:δε λέω για συναυλία...λέω πως δεν έγινε συνεργασία ως τώρα...να γίνει στα επόμενα 20 χρόνια...Entek έγραψε:deba έγραψε:στα επόμενα 20 χρόνια τώρα...προλαβαίνουν;Entek έγραψε: Τέλος τολμώ να πω, πως θα θελα να είχε γράψει 1-2 κομμάτια (ΜΟΝΟ - ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) και για την Άννα. Ειδικά στα early 2000's.![]()
![]()
Α, όχι! Ουτε κατά διάνυα δεν θα την ήθελα να λάβει μέρος σ' αυτή τη συναυλία. Είναι ό,τι μου δίνει στα νεύρα! Αυξάνει τον εγωισμό και το ψωνίστικό του Φοίβου.
(θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που δεν τόλμαγε να βγεί στην TV!)για συναυλία αν τραγουδήσει θα είναι στα 40 (χρόνια εεεε...) του Φοίβου
![]()
έτσι πάει
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
deba έγραψε: για συναυλία αν τραγουδήσει θα είναι στα 40 του Φοίβου![]()
τρελή ατάκα, έλιωσα στο γέλιο...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
-
MusicLover
Πάντως το κομμάτι δεν ανέβηκε από το κανάλι spicyofficial αλλά από το locaspicy... Label της spicy είναι;;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
επείδη είμαι αθώοςyakinthos έγραψε:deba έγραψε: για συναυλία αν τραγουδήσει θα είναι στα 40 του Φοίβου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελή ατάκα, έλιωσα στο γέλιο...
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
MusicLover
Ποιο ψωνίστικο μωρέ κ εσύ; 20 χρόνια με τόσες επιτυχίες ο άνθρωπος δεν έχει βγει ποτέ στα μέσα δε δικαιούται μία συναυλία στα 20 χρόνια αφιερωμένη σε αυτό; Εδώ ο άλλος έκανε συναυλία στα 10 χρόνια και είχε το 1/5 των επιτυχιών του Φοίβου..Entek έγραψε:deba έγραψε:στα επόμενα 20 χρόνια τώρα...προλαβαίνουν;Entek έγραψε: Τέλος τολμώ να πω, πως θα θελα να είχε γράψει 1-2 κομμάτια (ΜΟΝΟ - ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) και για την Άννα. Ειδικά στα early 2000's.![]()
![]()
(θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που δεν τόλμαγε να βγεί στην TV!)
Εξ' άλλου τώρα δεν θα ήθελα να της γράψει τίποτα! Πριν καμιά 10αριά χρόνια ναι!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
μακάβριο μεν, αλλά με την έννοια του αστείου πάντα...Entek έγραψε:επείδη είμαι αθώοςyakinthos έγραψε:deba έγραψε: για συναυλία αν τραγουδήσει θα είναι στα 40 του Φοίβου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελή ατάκα, έλιωσα στο γέλιο...είναι μακάβριο το νόημα;;;;
Καλά να είναι ο άνθρωπος και να κάνει πάμπολλα χρόνια καριέρας και επιτυχιών ακόμη, εννοείται !!!
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
LABEL που υποστηρίζεται επισήμα από τη δισκογραφική εταιρία "SPICY".LOCA RECORDS IS UNDER EXCLUSIVE LICENCE OF SPICY MUSIC.MusicLover έγραψε:Πάντως το κομμάτι δεν ανέβηκε από το κανάλι spicyofficial αλλά από το locaspicy... Label της spicy είναι;;
Στο ίδιο είναι και η Χριστίνα Κολέτσα.
I like people too much or not at all.
Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
Το είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Γεωργαντά πριν λίγο στο MAD.
Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
stelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
Το είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Γεωργαντά πριν λίγο στο MAD.Υπερθέαμα θα δούμε δηλαδή.
ήθελες να εξηγήσεις τις δηλώσεις του Νίνο
αν έχουν γίνει ίσως να μην είναι στο ΟΑΚΑ απλά
ο Φωκάς έχει και στούντιο που μπορούν να πάνε οι τραγουδιστές
η Δέσποινα από εκεί ξεκινούσε
Είπε πως έχουν ενημερωθεί όλοι για την εμφανισή τους αλλά η τελική τοποθετησή τουςstelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
Το είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Γεωργαντά πριν λίγο στο MAD.Υπερθέαμα θα δούμε δηλαδή.
στη σκηνή θα γίνει τις 2 αυτές ημέρες.Δεν μπορεί να τους παραχωρηθεί περισσότερο το ΟΑΚΑ
λόγω αγώνων.
Η Έλλη δήλωνε εδώ και 2 εβδομάδες πως κάνει πρόβες.deba έγραψε:stelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
![]()
![]()
![]()
ήθελες να εξηγήσεις τις δηλώσεις του Νίνο![]()
αν έχουν γίνει ίσως να μην είναι στο ΟΑΚΑ απλά
ο Φωκάς έχει και στούντιο που μπορούν να πάνε οι τραγουδιστές
η Δέσποινα από εκεί ξεκινούσε
Έδωσε κανένα στοιχείο παραπάνω;panosif έγραψε:Είπε πως έχουν ενημερωθεί όλοι για την εμφανισή τους αλλά η τελική τοποθετησή τουςstelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
στη σκηνή θα γίνει τις 2 αυτές ημέρες.Δεν μπορεί να τους παραχωρηθεί περισσότερο το ΟΑΚΑ
λόγω αγώνων.
σωστά...το πρωτάθλημα έχει αρχίσει!panosif έγραψε:Είπε πως έχουν ενημερωθεί όλοι για την εμφανισή τους αλλά η τελική τοποθετησή τουςstelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
λόγω αγώνων.
η σκηνή θα στηθεί τότε!
αυτό δεν πάει να πει πως δε γίνονται άλλα σε άλλο χώρο
Την πρόλαβα προς το τέλος τη συνέντευξη.Το μόνο που πρόλαβα ν'ακούσω είναι πωςstelios έγραψε:Έδωσε κανένα στοιχείο παραπάνω;panosif έγραψε:Είπε πως έχουν ενημερωθεί όλοι για την εμφανισή τους αλλά η τελική τοποθετησή τουςstelios έγραψε:Δεν έχουν γίνει καθόλου πρόβες;panosif έγραψε:Oι πρόβες στο ΟΑΚΑ θα γίνουν τις 2 τελευταίες μέρες πριν την συναυλία.
λόγω αγώνων.
διαφωνούσε ο Φοίβος κάποιες φορές με τον ενορχηστρωτή για την σειρά εμφανίσεων
των καλλιτεχνών και την επιλογή κάποιων τραγουδιών.
Άσχετο αλλά είπε πως αγαπάει το Στα΄δωσα όλα και το Αν δε μ' αγαπάς από Δεσποινα.
δεν ανεβαίνουν αυτά πουθενά έτσι;stelios έγραψε:Κρίμα που το χάσαμε.
Τον έδωσε πάντως τον Φοίβο κανονικά. 
σιγά μωρέ...λες και δεν ξέρουμε τι control-freak είναι ο Φοίβος