Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Τι να πω...προφανώς πετάει ο γάιδαρος. Τέλως πάντων. Ξέρει κανείς αν η συναυλία θα κυκλοφορήσει σε cd ή dvd?
Ακόμα και άδειο να ήταν(που δεν ήταν φυσικά)ο κύριος τηλ για να μάθει πως πάει από προσέλευση για να πει μετά την κακία του;minerboh έγραψε:Τις άδειες κερκίδες που τις είδε θα ήθελα να ήξερα!

I like people too much or not at all.
και μαζί με αρένα όταν ακόμη γέμιζε:

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
- billakos24
BEST ΣΤΙΓΜΕΣ
> ΔΕΟΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ''ΓΕΙΑ''. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ. ΤΟ
ΑΠΟΛΥΤΟ ''ΜΠΑΜ''. ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LIVE ΕΚΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ MAD AWARDS 2009 - ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΝΑΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΙ FANS ΤΗΣ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ
ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΥΠΑΣ VS ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
WELL DONE.
> ΚΑΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ''ΧΑΜΕΝΑ''. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΧΟ Ή ΡΥΘΜΟ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
BY PHOEBUS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙΤΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΠΛΑΤΗ ΕΞΩ,
ΠΟΔΑΡΕΣ ΕΞΩ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗ ''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΗ'' ΚΑΙΤΗ. ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ
ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΓΥΜΝΑ ΤΕΚΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟ ''ΚΑΤΙ'' ΘΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΙΚΟ ΑΝΤΥΠΑ''
KAITH ΘΕΑ!
> ΜΑΖΩ - ΝΑΚΗΣ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. RED HOT MAZO.
> ΡΕΜΟΣ - ΜΑΝΤΩ ΣΤΟ ''ΕΜΕΙΣ''. ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ. ΚΑΙ
ΝΟΜΙΖΩ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ''ΠΙΣΩ'' ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΦΥΣΙΚΑ. AXXX ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ...
CULT ΣΤΙΓΜΕΣ...
> ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΑΧΝΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΦΩΝΗ
ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ.
ΟΚ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ
ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ. NOT FOR ME
BUT OK. ΚΑΙ OK, ΓΚΡΕΜΙΣTHKE TO ΣΤΑΔIO ΣTO ''ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ''.
> ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΛΑΙΔΗ. ΣΤΑΡ. ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΛΛΑ
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ!
ΠΟΣΟ CULT ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΟΙ ''ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ'' Ε???
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
> ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ''ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ'' ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΓΥΡΩ
ΣΟΥ 15ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ''ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?'' ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΕΣΕΡΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.
ΧΑΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΚΥΡΙΩΣ
- ΜΕ ΝΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ HITS ''ΟΚ'' ΚΑΙ ''ΘΕΟΣ''
ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΤΟ ''ΚΕΡΝΑΩ'' ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΙΟ
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ''ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ''. ΚΑΙ Ο TUS Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α. ΧΜΜΜ ΝΑΙ.
ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΝΤΩΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ
ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. NΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ, ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΟΑΚΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ
ΨΕΙΡΙΣΩ ΑΝ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΑΓΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ
ΑΛΛΩΝ(
) ΚΤΛ,ΚΤΛ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΕΝΑΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΟΣ
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ''ΣΟΦΗ'' ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ - ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ - ''ΣΗΜΕΡΑ''.
Ο ΦΟΙΒΟΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ - ΙΟΥ
ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΟΙ ΚΑΡΦΑΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΑΥΤΑ!
...''ΓΕΙΑ'' ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

> ΔΕΟΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ''ΓΕΙΑ''. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ. ΤΟ
ΑΠΟΛΥΤΟ ''ΜΠΑΜ''. ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ LIVE ΕΚΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΣΤΑ MAD AWARDS 2009 - ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΝΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΚΕΤΟΙ FANS ΤΗΣ ΘΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ
ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΥΠΑΣ VS ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
WELL DONE.

> ΚΑΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ''ΧΑΜΕΝΑ''. ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΧΟ Ή ΡΥΘΜΟ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
BY PHOEBUS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙΤΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΠΛΑΤΗ ΕΞΩ,
ΠΟΔΑΡΕΣ ΕΞΩ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗ ''ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΗ'' ΚΑΙΤΗ. ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ
ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΓΥΜΝΑ ΤΕΚΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟ ''ΚΑΤΙ'' ΘΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ''ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΙΚΟ ΑΝΤΥΠΑ''

KAITH ΘΕΑ!

> ΜΑΖΩ - ΝΑΚΗΣ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. RED HOT MAZO.

> ΡΕΜΟΣ - ΜΑΝΤΩ ΣΤΟ ''ΕΜΕΙΣ''. ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ. ΚΑΙ
ΝΟΜΙΖΩ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΠΙΟ ''ΠΙΣΩ'' ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΦΥΣΙΚΑ. AXXX ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ...

CULT ΣΤΙΓΜΕΣ...
> ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΑΧΝΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΦΩΝΗ
ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ.

ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ. NOT FOR ME
BUT OK. ΚΑΙ OK, ΓΚΡΕΜΙΣTHKE TO ΣΤΑΔIO ΣTO ''ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ''.

> ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΛΑΙΔΗ. ΣΤΑΡ. ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΟΜΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ!
ΠΟΣΟ CULT ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΟΙ ''ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ'' Ε???
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ
> ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ''ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ'' ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΓΥΡΩ
ΣΟΥ 15ΧΡΟΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ''ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?'' ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΕΣΕΡΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.

ΧΑΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΚΥΡΙΩΣ

ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΤΟ ''ΚΕΡΝΑΩ'' ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΙΟ
ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ''ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ''. ΚΑΙ Ο TUS Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α. ΧΜΜΜ ΝΑΙ.
ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΩ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΝΤΩΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΟΙ
ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. NΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΗ, ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΟΑΚΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ
ΨΕΙΡΙΣΩ ΑΝ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΑΝ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΑΓΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ
ΑΛΛΩΝ(

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ''ΣΟΦΗ'' ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ - ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ - ''ΣΗΜΕΡΑ''.

ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΟΙ ΚΑΡΦΑΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΑΥΤΑ!
...''ΓΕΙΑ'' ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

All of our endings can be found in our beginnings...
Ξεκιναω και εγω λοιπον αναλυτικα.
Αρχικα μεγαλο fail η μια ωρα καθηστερηση για την συναυλια!Κουραστηκε πολυ ο κοσμος(ημουν και αρενα στα διαλα
)
Ξεκιναω με τους χειροτερους χτες που ηταν by far νινο-πετρελης!!!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!Ο πετρελης ειχε κατεβασμενα τα κομματια τοσο πολυ τονικα που ειχαν αλλαξει υφος...ειδικα στο δεν εχω ματια για αλλη.Ο κοσμος βεβαια τραγουδησε αλλα πιστευω πιο πολυ για το τραγουδι παρα για τον πετρελη που κατω που ημουν παρατηρησα μια δυσαρεσκεια γυρω μου για αυτον οπως "τραγουδαγε"
Νινο οκ..το παιδι σε αλλο κοσμο και αλλον ξερουμε γιατι...(δεν παω παρακατω γιατι θα διαγραφει το μηνυμα
).Ο κοσμος διασκεδασε πολυ με τα θεος-οκ κλπ αλλα το τραγικο ηταν ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ CD!!!!Δεν μπορουσε να τραγουδησει...ελεος απλα.Τεσπα ο κοσμος ειχε ενεργεια και το βαλε στην ακρη.Ακομα και ο καλλιδης ρε παιδες που ναι αντικειμενικα αφωνος μια χαρα τραγουδησε αυτα τα 2 και εκανε κεφι πολυ.Τεσπα.
-Πολυ καλη η παρουσια της κοκκινου η αληθεια ειναι απο τα θετικα της βραδυας.
-Πολυ ωραιος ο σχοινας τον γουσταρε ο κοσμος(κυριως ο θηλυκος-ηταν πισω μου κατι γκομενες και μου λενε "α τι φευγει???μονο τοσο???
)
-Ο καλλιρης οκ ουτε κρυο ουτε ζεστη
-Αντζελα lady-cult μορφη μπηκε με τις μαργαριτες και εγινε χαμος
-Μαζωνακης εντυπωσιακη εναρξη με gucci φορεμα!!!Χαμος!Στα αλλα του ηθελα λιγο κατι παραπανω θα λεγα.
-Κοκκοτας πρεπει να ειχε θεμα ο ηχος του..δεν τον ακουγαμε.Αχ θυμηθηκα την πορσελανη!!!!!
-Μαντω φωναρα οπως παντα και πολυ ωραια στιγμη το ντουετο με το ρεμο που ολοι οπως εγραψει και ο μπιλιας απο πανω πηγαμε καπου πισω σε παιδικα χρονια!
-Καρρας
μολις μιλησε με αυτη τη φωνη επεσε τα γελια απο το γηπεδο και μετα απο τα απορω-τηλεφωνησε μου-και φυσικα το ντουετο με την εξαιρετικη κωσταντινα που τα μικρα ρωταγαν ποια ειναι αυτη και οι υπολοιποι να χειροκροτουμε.Φωναρα!!Χαμος με το δηλητηριο!
Τus οκ χαβαλε αλλα μεχρι εκει..ειδαμε και τον δειξιμο!!Που τον ξεθαψαν αυτον!
-Δεσποινα πολυ εντυωπιακη εισαγωγη με το γεια ζεστανε την αναμονη του κοσμου.Δευτερο προγραμμα της γουσταρε πολυ ο κοσμος με υποφερω και ολα οδηγουν σε σενα.Μασκα ακυρη επιλογη για μενα με λυπαμαι,θελω να σε δω που θα μπορουσε να πει.Ωραιο το γη και σεληνη και ωραιο το υπαρχει ζωη.Θεωρω ομως η τοπ στιγμες της ηταν στο τριτο με στα δωσα ολα-νυχτολουλουδο-αυλη-ελα-γυρισματα-σημερα(πολυ αγαπημενο πραγματικα)μας εκλεισε την συναυλια ξεσηκωτικα.
-Καιτη.Ε αυτη η γυναικα τελος η απλοτητα της και η παρουσια της και μονο μπορει να καθηλωσει.Βγαινει στο πρωτο προγραμμα με το ατοφιο χρυσαφι μολις την βλεπει ο κοσμος ξεσπα σε φωνες και χειροκροτηματα.Τελιωνει και μας λεει ποσο της λειψαμε και οτι χαιρεται που μας ξαναβλεπει,ε μετα ακολουθησε Ο Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ!Ξεκινα ημουν στη ζωη σου..και πεφτει το γηπεδο..συνεχιζει με θα μελαγχολησω της πουτανας παλι χαμενα(επεσε πραγματικα το γηπεδο) και επιτελους για να κλεισει το πρωτο της προγραμμα μεσα σε αποθεωση.
Το δευτερο της μας σηκωσε με το κατι της και χορευτες διπλα της μας μελαγχολησε μελωδικα με το λαθος,μας ξανασηκωσε στα υψη με τις ευαισθησιες και εκλεισε χαλαρα με την ωραιοτερη χτες ερμνηεια της που ηταν στην λατρεμενη αποζημιωση.Και μας χαιρετησε
Τα τοπ της βραδυας
-Τελευταιο προγραμμα δεσποινας
-Πρωτο καιτης
-Τα ντουετα εμεις και δηλητηριο
-Εισαγωγη μαζω με gucci
-Καρρας με απορω-τηλεφωνησε μου
-Μαργαριτες αντζελας
Αρνητικο να μην υπαρχει βιντεο wall(που εγινε καθαρα για τηλεοπτικους λογους)και ετσι ο κοσμος δεν εβλεπε καλα απο παντου.
Ωραιο τελος με ολους του τραγουδιστες μαζι να χειροκροτουνται και να μας χαιρετανε.
Αυτα..
Ηληκιες χτες ολες απο 15-20 μεχρι και 40-50.
Πολυ ομορφα περασαμα θυμηθηκαμε με τι μεγαλωσαμε!
Αρχικα μεγαλο fail η μια ωρα καθηστερηση για την συναυλια!Κουραστηκε πολυ ο κοσμος(ημουν και αρενα στα διαλα

Ξεκιναω με τους χειροτερους χτες που ηταν by far νινο-πετρελης!!!Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!Ο πετρελης ειχε κατεβασμενα τα κομματια τοσο πολυ τονικα που ειχαν αλλαξει υφος...ειδικα στο δεν εχω ματια για αλλη.Ο κοσμος βεβαια τραγουδησε αλλα πιστευω πιο πολυ για το τραγουδι παρα για τον πετρελη που κατω που ημουν παρατηρησα μια δυσαρεσκεια γυρω μου για αυτον οπως "τραγουδαγε"
Νινο οκ..το παιδι σε αλλο κοσμο και αλλον ξερουμε γιατι...(δεν παω παρακατω γιατι θα διαγραφει το μηνυμα

-Πολυ καλη η παρουσια της κοκκινου η αληθεια ειναι απο τα θετικα της βραδυας.
-Πολυ ωραιος ο σχοινας τον γουσταρε ο κοσμος(κυριως ο θηλυκος-ηταν πισω μου κατι γκομενες και μου λενε "α τι φευγει???μονο τοσο???

-Ο καλλιρης οκ ουτε κρυο ουτε ζεστη
-Αντζελα lady-cult μορφη μπηκε με τις μαργαριτες και εγινε χαμος

-Μαζωνακης εντυπωσιακη εναρξη με gucci φορεμα!!!Χαμος!Στα αλλα του ηθελα λιγο κατι παραπανω θα λεγα.
-Κοκκοτας πρεπει να ειχε θεμα ο ηχος του..δεν τον ακουγαμε.Αχ θυμηθηκα την πορσελανη!!!!!

-Μαντω φωναρα οπως παντα και πολυ ωραια στιγμη το ντουετο με το ρεμο που ολοι οπως εγραψει και ο μπιλιας απο πανω πηγαμε καπου πισω σε παιδικα χρονια!

-Καρρας

Τus οκ χαβαλε αλλα μεχρι εκει..ειδαμε και τον δειξιμο!!Που τον ξεθαψαν αυτον!

-Δεσποινα πολυ εντυωπιακη εισαγωγη με το γεια ζεστανε την αναμονη του κοσμου.Δευτερο προγραμμα της γουσταρε πολυ ο κοσμος με υποφερω και ολα οδηγουν σε σενα.Μασκα ακυρη επιλογη για μενα με λυπαμαι,θελω να σε δω που θα μπορουσε να πει.Ωραιο το γη και σεληνη και ωραιο το υπαρχει ζωη.Θεωρω ομως η τοπ στιγμες της ηταν στο τριτο με στα δωσα ολα-νυχτολουλουδο-αυλη-ελα-γυρισματα-σημερα(πολυ αγαπημενο πραγματικα)μας εκλεισε την συναυλια ξεσηκωτικα.

-Καιτη.Ε αυτη η γυναικα τελος η απλοτητα της και η παρουσια της και μονο μπορει να καθηλωσει.Βγαινει στο πρωτο προγραμμα με το ατοφιο χρυσαφι μολις την βλεπει ο κοσμος ξεσπα σε φωνες και χειροκροτηματα.Τελιωνει και μας λεει ποσο της λειψαμε και οτι χαιρεται που μας ξαναβλεπει,ε μετα ακολουθησε Ο Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ!Ξεκινα ημουν στη ζωη σου..και πεφτει το γηπεδο..συνεχιζει με θα μελαγχολησω της πουτανας παλι χαμενα(επεσε πραγματικα το γηπεδο) και επιτελους για να κλεισει το πρωτο της προγραμμα μεσα σε αποθεωση.
Το δευτερο της μας σηκωσε με το κατι της και χορευτες διπλα της μας μελαγχολησε μελωδικα με το λαθος,μας ξανασηκωσε στα υψη με τις ευαισθησιες και εκλεισε χαλαρα με την ωραιοτερη χτες ερμνηεια της που ηταν στην λατρεμενη αποζημιωση.Και μας χαιρετησε

Τα τοπ της βραδυας
-Τελευταιο προγραμμα δεσποινας
-Πρωτο καιτης
-Τα ντουετα εμεις και δηλητηριο
-Εισαγωγη μαζω με gucci
-Καρρας με απορω-τηλεφωνησε μου
-Μαργαριτες αντζελας
Αρνητικο να μην υπαρχει βιντεο wall(που εγινε καθαρα για τηλεοπτικους λογους)και ετσι ο κοσμος δεν εβλεπε καλα απο παντου.
Ωραιο τελος με ολους του τραγουδιστες μαζι να χειροκροτουνται και να μας χαιρετανε.
Αυτα..
Ηληκιες χτες ολες απο 15-20 μεχρι και 40-50.
Πολυ ομορφα περασαμα θυμηθηκαμε με τι μεγαλωσαμε!

Τα έλεγα πως δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις με τον Φοίβο.Προσωπικά δεν μου έλειψε ο Λεμπέσης.Τι ώρα θα φεύγαμε πια αν ήταν και αυτός;Manolis8888 έγραψε:

ελειψε ο λεμπεσης κακα τα ψεματα.Πολλα τραγουδια του αγαπαει ο κοσμος και ειχε να πει πραγμα.
Ενταξει ο καραμερος ειναι καραγκιοζης δεν χρειαζεται η δηθεν κουλτουρα επαθε κατι χτες.
Ενταξει ο καραμερος ειναι καραγκιοζης δεν χρειαζεται η δηθεν κουλτουρα επαθε κατι χτες.
Εντάξει δεν θα γινόταν να είναι και όλοι όμως.GUNNER_10 έγραψε:ελειψε ο λεμπεσης κακα τα ψεματα.Πολλα τραγουδια του αγαπαει ο κοσμος και ειχε να πει πραγμα.
Ο Πάριος εμένα μου έλειψε περισσότερο.Τραγουδάρες που έπρεπε να ακουστούν.Μπορεί να ήταν και γι'αυτόν το καρφάκι του Φοίβου στο τέλος.
Εγώ πάντως δεν έπαθα τίποτα που δεν άκουσα την Εξάρτηση,το Μωρό μου και το Έτσι είμαι.
Βέβαια θα μπορούσε άνετα να είναι αντι για τον Tus αλλά αφού δεν μιλάνε;
Για μένα ήταν περιττές οι εμφανίσεις των Νίνο που θέλει πολλά χαστούκια μπας και συνέλθει, του Καλλίδη, του Τυs καθώς επίσης
δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ήταν ο Τσαουσόπουλος εκεί.
Πέρα από Καίτη και Δέσποινα μου άρεσαν επίσης η Άντζελα,η Κοκκίνου, ο Ρέμος και φυσικά ο Μαζωνάκης που ήταν ο καλύτερος από
όλους τους άνδρες καλλιτέχνες που συμμετείχαν.
Ο Καρράς πήρε το περισσότερο χειροκρότημα θεωρώ μαζί με Καίτη και Άντζελα.
Ο Πετρέλης δεν με ενθουσίασε.
Η Κωνσταντίνα ήταν λες και βγήκε από το clip του Δηλητήριο. Κουκλάρα και φωνάρα. Έπρεπε να πει όμως 2 ακόμα τραγούδια.
Μου άρεσαν επίσης Σχοινάς,Καλλίρης και Κόκκοτας αν και ο τελευταίος είχε θέματα με τον ήχο.
Η Μαντώ ΦΩΝΑΡΑ. Υποκλίνομαι στο ταλέντο της.
Γενικά συμφωνώ στα περισσότερα με τον billako.
Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά!!!!!!!!
δεν κατάλαβα για ποιο λόγο ήταν ο Τσαουσόπουλος εκεί.

Πέρα από Καίτη και Δέσποινα μου άρεσαν επίσης η Άντζελα,η Κοκκίνου, ο Ρέμος και φυσικά ο Μαζωνάκης που ήταν ο καλύτερος από
όλους τους άνδρες καλλιτέχνες που συμμετείχαν.
Ο Καρράς πήρε το περισσότερο χειροκρότημα θεωρώ μαζί με Καίτη και Άντζελα.
Ο Πετρέλης δεν με ενθουσίασε.
Η Κωνσταντίνα ήταν λες και βγήκε από το clip του Δηλητήριο. Κουκλάρα και φωνάρα. Έπρεπε να πει όμως 2 ακόμα τραγούδια.
Μου άρεσαν επίσης Σχοινάς,Καλλίρης και Κόκκοτας αν και ο τελευταίος είχε θέματα με τον ήχο.
Η Μαντώ ΦΩΝΑΡΑ. Υποκλίνομαι στο ταλέντο της.
Γενικά συμφωνώ στα περισσότερα με τον billako.
Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά!!!!!!!!

Ήταν πολύ ωραία βραδιά πραγματικά.
Είδα καλλιτέχνες που μεγάλωσα με τις επιτυχίες τους για πρώτη φορά live και ξέρω πως κάποιους μπορεί και να μην τους ξαναδώ ποτέ.
Ο κόσμος πήγε πραγματικά με διάθεση να απολαύσει την συναυλία και τις επιτυχίες του Φοίβου.
Μου άρεσαν οι περισσότεροι καλλιτέχνες και δεν μπορώ να πω πως με ενόχλησε ή με κούρασε η παρουσία κάποιου.
Στα αρνητικά η μεγάλη καθυστέρηση για να ξεκινήσει η συναυλία.Πεθάναμε όμως ειδικά όσοι πήγαμε αρένα.Υπήρξαν και λιποθυμίες κοριτσιών.
Ο Τσαουσόπουλος δεν υπήρχε λόγος να παίξει μουσική.Δεν κόλλαγε καθόλου και δεν υπήρχε λόγος την συγκεκριμένη στιγμή να γίνει αυτό το διάλειμμα.
Χορέψαμε όμως με τις επιλογές του και μας πετούσε και cd.
Ο Τus για δέσιμο έπεσε γέλιο στην εμφανισή του.Δεν καταλάβαινα τι έλεγε και νόμιζα σε κάποια φάση πως θα πνιγεί προσπαθώντας να αρθρώσει τις λέξεις.
Αυτή η Αζούκη που βγήκε μαζί του τα είχε πετάξει όλα έξω.Καλώς αλλά όταν δείχνουμε μπουτάκια καλό είναι να μην έχουμε μελανιές λες και μας έδειραν το προηγούμενο βράδυ.
Για τον Νίνο σας τα έλεγα.Ο άνθρωπος δεν έχει φωνή.Χτες ήταν υποφερτός γιατί ουσιαστικά δεν τραγούδησε.
Γονάτισε 3 φορές χωρίς να καταλάβω τον λόγο.Υποκλινόταν στον Φοίβο;
Το μικρόφωνο συνεχώς κατεβασμένο σε κάποια φάση με ρωτούσαν κάποιοι φίλοι αν τραγουδάει.Ευτυχώς είχε να πει Φοιβοτράγουδα μόνο γιατί στα παλιά του τα ερμηνευτικά είναι τραγικός.
Αυτός ο άνθρωπος τώρα θα κρατήσει φέτος το Rex;
Για να είμαι δίκαιος βέβαια τα κοριτσάκια έλιωσαν μόλις βγήκε.
Καλλίρης ωραία φωνή,ίδιος μου φάνηκε σαν να μην μεγάλωσε καθόλου.
Ο Σχοινάς επίσης πολύ καλός φωνητικά αλλά δεν μου άρεσε ξυρισμένος.
Επίσης έχει ακόμα γυναικείο κοινό και αυτός.
Χάρηκα πολύ που είδα τον Κόκκοτα.Δεν έχει παχύνει τελικά καθόλου αλλά μεγάλωσε.Φωνητικά μέτριος αλλά είχε και θέματα ήχου.Κομματάρες όμως.
Η Μαντώ φωνάρα αλλά έχει παχύνει.Μου έκανε εντύπωση που είπε μόνο 2 δικά της κομμάτια αλλά ευτυχώς βγήκε και με τον Ρέμο μετά.
Καλλίδης οκ ωραία τα νέα σουξεδάκια by Φοίβος.Προσωπικά μου είναι αδιάφορος αλλά χορέψαμε μαζί του και γενικά γούσταρε ο κόσμος.
Για την Άντζελα δεν υπάρχουν λόγια.
Βγήκε σαν μαύρη χήρα πραγματικά.Ο κόσμος πολύ ζεστός μαζί της,κάποιοι φώναζαν είσαι μύθος,ανυπέρβλητη κτλ.
Νομίζω πως την σεβάστηκε όμως το κοινό.Πραγματικά έγινε χαμός με Μαργαρίτες,Έχτιζα παλάτια....Φωνητικά μου φάνηκε καλύτερη από τις τελευταίες εμφανίσεις της αλλά η φωνή της δεν είναι σίγουρα αυτή που ήταν κάποτε.
Ο Πετρέλης ωραίος επικοινωνιακός.Κινήσεις by Βοσκόπουλος κλασικά.
Δεν περίμενα να κάνει διπλή εμφάνιση αλλά έχει και αυτός αρκετά κομμάτια,είναι και κουμπάρος.
Η Έλλη υπέροχη.Δεν μου άρεσε όμως το 2 ρούχο που φόρεσε.Αδύνατη,καλή φωνητικά.Είπε τις μεγάλες της επιτυχίες.
Θα ήθελα μόνο να μας έλεγε και το Ερωτά μου.Ήμουν έτοιμος μετά το Μασαι,Τι της έχει βρει..
Από τις κορυφαίες στιγμές οι είσοδος του Μαζώ.
Τέλειος πραγματικά.
Ο Ρέμος ωραίος αν και μικρή σχετικά η παρουσία του.Έχει λίγα τραγούδια από τον Φοίβο και όμως βγήκε προς το τέλος.
Μάλλον του αναγνώρησαν πως τα κατάφερε και στην μετα Φοίβο εποχή.
Ωραία στιγμή πάντως το ντουέτο με την Μαντώ.
Η Καίτη αποθεώθηκε και αυτή.Αδυνατισμένη,με καλές επιλογές κομματιών,είπε τις top επιτυχίες της από Φοίβο αλλά σχετικά συγκρατημένη.
Μου άρεσε το σκηνικό με το Κάτι αν και θα ήθελα την Καίτη μέσα στο κλουβί.
Πολύ ωραία και η φάση με τις νύφες.'Ηταν μήνυμα του Φωκά πως κάθε γυναίκα στον γάμο της τρώει κέρατο;
Θα έλεγα πως μου άρεσε περισσότερο στην δεύτερη εμφάνιση συνολικά.Ρούχο,άνεση,τραγούδια.
Χαμένα,Αποζημίωση από τις αγαπημένες μου στιγμές της βραδιάς και του κοινού πιστεύω.
Ο Καρράς βγήκε πολύ αργά.Δυνατή συνεργασία με Φοίβο και φάνηκε πως τον έχει ψηλά και ο Φοίβος βγαζοντάς τον στο τέλος.
Σε κάποια φάση πιστεύαμε πως κάνει πλάκα με τις ερμηνείες του.Υπέροχα κομμάτια όμως.Τι αισθάνεσαι για μένα,Απορώ,Τηλεφωνησέ μου.Χαμός.
Το δηλητήριο το σκότωσε αλλά βγήκε η Κωνσταντίνα και το έσωσε.
Σαν νύφη ήταν,υπέροχη πραγματικά και φωνάρα.Δεν το περίμενα γιατί είχα ακούσει πως είχε θέμα με την φωνή της.Καμία σχέση όμως.Για μένα θα έπρεπε να πει και το Έρχομαι.Δηλαδή υπήρχε χρόνος για Καλλίδη,Tus και όχι για ένα κομμάτι ακόμα από την Κωνσταντίνα;Μπράβο της πάντως που πήγε έστω και με τόσο μικρή παρουσία.
Γενικά περάσαμε υπέροχα.Τα fan club των καλλιτεχνών στην αρένα μπερδεμένα.Όλοι χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν τα τραγούδια όλων των καλλιτεχνών.
Ωραίο κλίμα,εφηβικές αναμνήσεις και μερικά υπέροχα τραγούδια που έχουν συνοδεύσει τις χαρές,τις λύπες,τους ερωτές μας.Χαίρομαι που ήμουν εκεί.
Είδα καλλιτέχνες που μεγάλωσα με τις επιτυχίες τους για πρώτη φορά live και ξέρω πως κάποιους μπορεί και να μην τους ξαναδώ ποτέ.
Ο κόσμος πήγε πραγματικά με διάθεση να απολαύσει την συναυλία και τις επιτυχίες του Φοίβου.
Μου άρεσαν οι περισσότεροι καλλιτέχνες και δεν μπορώ να πω πως με ενόχλησε ή με κούρασε η παρουσία κάποιου.
Στα αρνητικά η μεγάλη καθυστέρηση για να ξεκινήσει η συναυλία.Πεθάναμε όμως ειδικά όσοι πήγαμε αρένα.Υπήρξαν και λιποθυμίες κοριτσιών.
Ο Τσαουσόπουλος δεν υπήρχε λόγος να παίξει μουσική.Δεν κόλλαγε καθόλου και δεν υπήρχε λόγος την συγκεκριμένη στιγμή να γίνει αυτό το διάλειμμα.
Χορέψαμε όμως με τις επιλογές του και μας πετούσε και cd.

Ο Τus για δέσιμο έπεσε γέλιο στην εμφανισή του.Δεν καταλάβαινα τι έλεγε και νόμιζα σε κάποια φάση πως θα πνιγεί προσπαθώντας να αρθρώσει τις λέξεις.

Αυτή η Αζούκη που βγήκε μαζί του τα είχε πετάξει όλα έξω.Καλώς αλλά όταν δείχνουμε μπουτάκια καλό είναι να μην έχουμε μελανιές λες και μας έδειραν το προηγούμενο βράδυ.

Για τον Νίνο σας τα έλεγα.Ο άνθρωπος δεν έχει φωνή.Χτες ήταν υποφερτός γιατί ουσιαστικά δεν τραγούδησε.

Γονάτισε 3 φορές χωρίς να καταλάβω τον λόγο.Υποκλινόταν στον Φοίβο;

Αυτός ο άνθρωπος τώρα θα κρατήσει φέτος το Rex;

Καλλίρης ωραία φωνή,ίδιος μου φάνηκε σαν να μην μεγάλωσε καθόλου.
Ο Σχοινάς επίσης πολύ καλός φωνητικά αλλά δεν μου άρεσε ξυρισμένος.

Χάρηκα πολύ που είδα τον Κόκκοτα.Δεν έχει παχύνει τελικά καθόλου αλλά μεγάλωσε.Φωνητικά μέτριος αλλά είχε και θέματα ήχου.Κομματάρες όμως.

Η Μαντώ φωνάρα αλλά έχει παχύνει.Μου έκανε εντύπωση που είπε μόνο 2 δικά της κομμάτια αλλά ευτυχώς βγήκε και με τον Ρέμο μετά.
Καλλίδης οκ ωραία τα νέα σουξεδάκια by Φοίβος.Προσωπικά μου είναι αδιάφορος αλλά χορέψαμε μαζί του και γενικά γούσταρε ο κόσμος.
Για την Άντζελα δεν υπάρχουν λόγια.

Ο Πετρέλης ωραίος επικοινωνιακός.Κινήσεις by Βοσκόπουλος κλασικά.

Η Έλλη υπέροχη.Δεν μου άρεσε όμως το 2 ρούχο που φόρεσε.Αδύνατη,καλή φωνητικά.Είπε τις μεγάλες της επιτυχίες.
Θα ήθελα μόνο να μας έλεγε και το Ερωτά μου.Ήμουν έτοιμος μετά το Μασαι,Τι της έχει βρει..

Από τις κορυφαίες στιγμές οι είσοδος του Μαζώ.

Ο Ρέμος ωραίος αν και μικρή σχετικά η παρουσία του.Έχει λίγα τραγούδια από τον Φοίβο και όμως βγήκε προς το τέλος.
Μάλλον του αναγνώρησαν πως τα κατάφερε και στην μετα Φοίβο εποχή.

Ωραία στιγμή πάντως το ντουέτο με την Μαντώ.
Η Καίτη αποθεώθηκε και αυτή.Αδυνατισμένη,με καλές επιλογές κομματιών,είπε τις top επιτυχίες της από Φοίβο αλλά σχετικά συγκρατημένη.
Μου άρεσε το σκηνικό με το Κάτι αν και θα ήθελα την Καίτη μέσα στο κλουβί.

Πολύ ωραία και η φάση με τις νύφες.'Ηταν μήνυμα του Φωκά πως κάθε γυναίκα στον γάμο της τρώει κέρατο;

Θα έλεγα πως μου άρεσε περισσότερο στην δεύτερη εμφάνιση συνολικά.Ρούχο,άνεση,τραγούδια.
Χαμένα,Αποζημίωση από τις αγαπημένες μου στιγμές της βραδιάς και του κοινού πιστεύω.
Ο Καρράς βγήκε πολύ αργά.Δυνατή συνεργασία με Φοίβο και φάνηκε πως τον έχει ψηλά και ο Φοίβος βγαζοντάς τον στο τέλος.
Σε κάποια φάση πιστεύαμε πως κάνει πλάκα με τις ερμηνείες του.Υπέροχα κομμάτια όμως.Τι αισθάνεσαι για μένα,Απορώ,Τηλεφωνησέ μου.Χαμός.
Το δηλητήριο το σκότωσε αλλά βγήκε η Κωνσταντίνα και το έσωσε.

Γενικά περάσαμε υπέροχα.Τα fan club των καλλιτεχνών στην αρένα μπερδεμένα.Όλοι χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν τα τραγούδια όλων των καλλιτεχνών.
Ωραίο κλίμα,εφηβικές αναμνήσεις και μερικά υπέροχα τραγούδια που έχουν συνοδεύσει τις χαρές,τις λύπες,τους ερωτές μας.Χαίρομαι που ήμουν εκεί.

Όλος ο καλός ο κόσμος ήταν το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει τα «20 χρόνια Φοίβος»!
Εκτός λοιπόν από τους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και τίμησαν τον δημιουργό, πολλοί ήταν κι εκείνοι που παρακολούθησαν τη συναυλία από τις VIP θέσεις, με το κους κους να πηγαίνει σύννεφο!
Ποιους είδαμε εκεί;
Καταρχάς το Φοίβο, με την σύζυγο του Αμαλία, τον έρωτα της ζωής του, όπως την αποκάλεσε!
Εκεί και ο Νίκος Χατζηνικολάου, με την σύζυγο του, Κρίστι Τσολακάκη, αλλά και η Βάσια Λόη με τον σύζυγο της.
Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Καινούργιου, που πήγε ασυνόδευτη στο ΟΑΚΑ, αλλά εκεί συνάντησε κάποιον γνωστό της, με τον οποίο και συνομιλούσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Μάλιστα το κορίτσι είχε και ένα απρόοπτο λίγο πριν τη συναυλία, που την πανικόβαλε, μιας και στις 18:15 το απόγευμα, κι ενώ βρισκόταν στην Νέα Ερυθραία, της έσκασαν τα δυο λάστιχα, από το δεξί μέρος του αυτοκινήτου, το μπροστινό και το πίσω.
Εκείνη αναστατώθηκε και τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα της για να τη βοηθήσει, διόλου ψύχραιμη, φοβούμενη πως θα χάσει τη συναυλία!
Ποιους άλλους είδαμε:
Τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον Χάρη Σιανίδη, τον Νίκο Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη, και τον Γιώργο Μπόγρη, που παρακολούθησε την καλή του Έλλη Κοκκίνου, αλλά τον.. διέκοψαν κάτι κοπέλες που το έπιασαν την κουβέντα! Θαυμάστριες… καταλαβαίνετε!
Κάντε κλικ και δείτε το video...
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... agoudousan
Εκτός λοιπόν από τους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και τίμησαν τον δημιουργό, πολλοί ήταν κι εκείνοι που παρακολούθησαν τη συναυλία από τις VIP θέσεις, με το κους κους να πηγαίνει σύννεφο!
Ποιους είδαμε εκεί;
Καταρχάς το Φοίβο, με την σύζυγο του Αμαλία, τον έρωτα της ζωής του, όπως την αποκάλεσε!
Εκεί και ο Νίκος Χατζηνικολάου, με την σύζυγο του, Κρίστι Τσολακάκη, αλλά και η Βάσια Λόη με τον σύζυγο της.
Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Καινούργιου, που πήγε ασυνόδευτη στο ΟΑΚΑ, αλλά εκεί συνάντησε κάποιον γνωστό της, με τον οποίο και συνομιλούσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Μάλιστα το κορίτσι είχε και ένα απρόοπτο λίγο πριν τη συναυλία, που την πανικόβαλε, μιας και στις 18:15 το απόγευμα, κι ενώ βρισκόταν στην Νέα Ερυθραία, της έσκασαν τα δυο λάστιχα, από το δεξί μέρος του αυτοκινήτου, το μπροστινό και το πίσω.
Εκείνη αναστατώθηκε και τηλεφώνησε αμέσως στη μητέρα της για να τη βοηθήσει, διόλου ψύχραιμη, φοβούμενη πως θα χάσει τη συναυλία!
Ποιους άλλους είδαμε:
Τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον Χάρη Σιανίδη, τον Νίκο Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη, και τον Γιώργο Μπόγρη, που παρακολούθησε την καλή του Έλλη Κοκκίνου, αλλά τον.. διέκοψαν κάτι κοπέλες που το έπιασαν την κουβέντα! Θαυμάστριες… καταλαβαίνετε!
Κάντε κλικ και δείτε το video...
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... agoudousan
Δεν έκλεψαν την παράσταση μονάχα οι τραγουδιστές στη συναυλία, αλλά και η ελληνική showbiz που φόρεσε τα καλά της!
Η Ράνια Θρασκιά ανανεωμένη και αδυνατισμένη επέλεξε ένα στρατιωτικό σακάκι που είναι all time classic και το συνδύασε με εσπαντρίγιες και τζιν!
Η Χρύσπα έπιασε κότσο τα μαλλιά της και..φάνηκε η αρχοντιά της!!! Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μάλλον συνεννοημένη με τη Θρασκιά γιατί δεν εξηγείται αλλιώς..Το παντελόνι της ταίριαζε απόλυτα με το σακάκι της Ράνιας, καθώς και αυτό ήταν στρατιωτικό! Φορούσε κόκκινες γόβες και λευκό πουκάμισο.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν απλά ντυμένος με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μαύρο t shirt.
Ο Θέμης Γεωργαντάς φορούσε ένα ξεθωριασμένο τζιν και από πάνω ένα t shirt με την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα, τη Madonna.
Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν πολύ απλός, καθώς επέλεξε τζιν και καρό πουκάμισο.
Η Στέλλα Καλλή ήταν μες στη μόδα με μια ιδιαίτερη μπλούζα μαύρο σακάκι, τζιν παντελόνι και κίτρινο φάκελο.
Δείτε τα ρούχα των επωνύμων στο βίντεο της «Μεσημεριανής Μελέτης».
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... i_synavlia
Η Ράνια Θρασκιά ανανεωμένη και αδυνατισμένη επέλεξε ένα στρατιωτικό σακάκι που είναι all time classic και το συνδύασε με εσπαντρίγιες και τζιν!
Η Χρύσπα έπιασε κότσο τα μαλλιά της και..φάνηκε η αρχοντιά της!!! Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μάλλον συνεννοημένη με τη Θρασκιά γιατί δεν εξηγείται αλλιώς..Το παντελόνι της ταίριαζε απόλυτα με το σακάκι της Ράνιας, καθώς και αυτό ήταν στρατιωτικό! Φορούσε κόκκινες γόβες και λευκό πουκάμισο.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν απλά ντυμένος με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μαύρο t shirt.
Ο Θέμης Γεωργαντάς φορούσε ένα ξεθωριασμένο τζιν και από πάνω ένα t shirt με την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα, τη Madonna.
Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν πολύ απλός, καθώς επέλεξε τζιν και καρό πουκάμισο.
Η Στέλλα Καλλή ήταν μες στη μόδα με μια ιδιαίτερη μπλούζα μαύρο σακάκι, τζιν παντελόνι και κίτρινο φάκελο.
Δείτε τα ρούχα των επωνύμων στο βίντεο της «Μεσημεριανής Μελέτης».
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx ... i_synavlia

Οι δύο καλοί φίλοι δεν ντράπηκαν τις κάμερες.
Ο Ηλίας Ψινάκης φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει χτες το βράδυ από τη μεγάλη βραδιά του Φοίβου στο ΟΑΚΑ και, όχι μόνο αυτό, αλλά ο διαβόητος μάνατζερ είχε και το δικό του τρόπο να συγχαρεί το Φωκά Ευαγγελινό για τη δουλειά του στο υπερθέαμα που παρουσίασε. Ο διάσημος χορογράφος είχε αναλάβει εξολοκλήρου τη σκηνοθεσία ολόκληρης της βραδιάς και το αποτέλεσμα δικαίωσε τη σκληρή του δουλειά.
Έτσι και ο Ψινάκης, για να τον συγχαρεί όπως του άξιζε, του έδωσε ένα περιποιημένο φιλί στο στόμα στο τέλος της βραδιάς και έπειτα το μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο twitter!
queen.gr
apo videos pou eida sta grhgora mou fanhke kako to olo sthsimo. Mia miksh mpouzoukiwn, apotuxhmeno tribute me prospa8eia anaviwshs paliwn show pou kapote ekanan entupwsh alla x8es apotupw8hkan ws kakh apomimhsh tous kai ena genikotero mpaxalo xwris sunoxh kai kapoia "istoria" na ksetuligetai omorfa.
Ayto vevaia de shmainei pws an phgaina de 8a pernousa kala opws eseis pou phgate kai meinate euxaristhmenoi, anti8etws. Allo h diaskedash kai allo h ais8htikh.
San sunolikh eikona h ulopoihsh ths opoias ideas htan fail
Ayto vevaia de shmainei pws an phgaina de 8a pernousa kala opws eseis pou phgate kai meinate euxaristhmenoi, anti8etws. Allo h diaskedash kai allo h ais8htikh.

-
Symfwnw kai epauksanw mazi sou...kai egw apo osa eida ena megalo fail eida !!!sow έγραψε:apo videos pou eida sta grhgora mou fanhke kako to olo sthsimo. Mia miksh mpouzoukiwn, apotuxhmeno tribute me prospa8eia anaviwshs paliwn show pou kapote ekanan entupwsh alla x8es apotupw8hkan ws kakh apomimhsh tous kai ena genikotero mpaxalo xwris sunoxh kai kapoia "istoria" na ksetuligetai omorfa.

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
loipon na po kai ego tin apopsi mou mias kai imoun sti sinaulia
kat'arxas theoro oti i oli paragogi apo tin eisodo tou oaka mexri to telos itan tragiki
fagame stisimo les kai perimename na doume ti madonna
siga!
anyway
den enthousiastika katholou apo ti sinaulia
proxeirodouleia
siga ta grafika ta skinika i ta xoreutika
mia proxeirotita gia mena ola
sto dia tauta tora
ok..anameno ennoeite to programma apla theoro pos kapoioi anthropoi opos o kalliris i i manto adikithikan
ok mporei na min eixan ta soukse tis kaitis i tis despoinas apla o foivos me autous extise to onoma tou vima vima
perimena mia kaluteri antimetopisi apo ena aplo support sti despoina kai tin kaiti --kaka ta psemmata autes oi 2 itan oi vasilisses tis vradias--
gia ton petreli den exo logia...mia katsika pou eixame sto xorio mou kalutera tha tragoudage apo auto to prama pou den ntrepetai na vgazei kai kala notes
tus...ksernao tora
kalliris kai sxoinas poli kaloi apla distixos itan to support tis vradias
nino...ti itan auto? den evgaine foni i eixe provlima o ixos? meiname mamakes
o kallidis tolmo na po pos itan aksioprepestatos..
kokotas...apapapapa
o mazonakis eklepse gia mena apo antres tin parastasi...egine XAMOS otan vgike
eixe oraio programma kai einai genika sta pano tou..agapo
o remos ok...de mou aresei kai i emfanisi tou itan apla diekperaiotiki
eksallou pera apo to "ti imouna gia sena" den eixe kapoio allo mega-hit --eksairo fisika to "emeis"
karras...prospatho na katalavo ti ekane? plaka? variotan? etsi tragoudaei panta? apogoiteutika
manto...tromeri foni kai analeioti...kai auti gia mena adikimeni,..eprepe ton "faro" na ton pei
eutixos emfanistike kai me to remo kai kapos sothike... ---vevaia ta tragoudia tis me to foivo einai iperoxa etsi?---
konstantina...i megali adikimeni tis vradias...mou aresei poli kai perimena na ti do
ok mporei pera apo to "dilitirio" na min eixe kapoio allo mega hit apo ton foivo
alla theoro pos timis eneken esto ena tragoudi eprepe na to elege
mia xara tha stekan to "erxomai" i to "zali"
xarika pantos poli pou otan o kosmos katalave poia einai egine xamos..fonara
antzela!! antzela thea! apla....tin vgalane opos akrivos prepei..egine xamos kai mporo na po pos fonitika stekotan aksioprepos --einai kai 57 i ginaika---
elli kokkinou...gia mena i elli panta tha einai mia arkouda travesti pou nomizei tragoudaei...eite itan auti eite i spanou gia mena ena kai to auto
apla eipe ta oraia tis tragoudia eutixos
despoina...ok ego fan tis den eimai alla safws itan lamperi,ksexorize o ixos tis,itan lamperi kai safws eixe polla soukse na pei
perimena asfalws oti tha ekleine to programma apla den perimena oti tha ekane kai enarxi
poli kali parousia---genika teleutaia mou aresei poli to despoinaki--
kai gia to telos afisa tin megali agapimeni
ok eimai fan tis kaitis
alla nomizo simfonoume oloi oti i kaiti eklepse tin parastasi
kat'arxas itan timi tou foivou pou tin evgale meta ti despoina..edeixne kati gia mena
i emfanisi tis itan katapliktiki...mia alithini diva me tis tragoudares tis nomizo eide oti o kosmos tin agapaei alla oxi san kainourgia auti alla gia to mia fora kai enan kairo tis
xarika toso pou tin ksanaeida opos palia
mia kouklara kalontimeni me styl kai arxontia
elpizo na to katalave auto pou egine xthes kai isos na valei mualo
den exo na po alla....
milao eilikrina...pigame gia to xavale kai an den itan i kaiti de tha pigaina...
kosmo eixe...auta
:)
kat'arxas theoro oti i oli paragogi apo tin eisodo tou oaka mexri to telos itan tragiki
fagame stisimo les kai perimename na doume ti madonna
siga!
anyway
den enthousiastika katholou apo ti sinaulia
proxeirodouleia
siga ta grafika ta skinika i ta xoreutika
mia proxeirotita gia mena ola
sto dia tauta tora
ok..anameno ennoeite to programma apla theoro pos kapoioi anthropoi opos o kalliris i i manto adikithikan
ok mporei na min eixan ta soukse tis kaitis i tis despoinas apla o foivos me autous extise to onoma tou vima vima
perimena mia kaluteri antimetopisi apo ena aplo support sti despoina kai tin kaiti --kaka ta psemmata autes oi 2 itan oi vasilisses tis vradias--
gia ton petreli den exo logia...mia katsika pou eixame sto xorio mou kalutera tha tragoudage apo auto to prama pou den ntrepetai na vgazei kai kala notes
tus...ksernao tora
kalliris kai sxoinas poli kaloi apla distixos itan to support tis vradias
nino...ti itan auto? den evgaine foni i eixe provlima o ixos? meiname mamakes
o kallidis tolmo na po pos itan aksioprepestatos..
kokotas...apapapapa
o mazonakis eklepse gia mena apo antres tin parastasi...egine XAMOS otan vgike
eixe oraio programma kai einai genika sta pano tou..agapo
o remos ok...de mou aresei kai i emfanisi tou itan apla diekperaiotiki
eksallou pera apo to "ti imouna gia sena" den eixe kapoio allo mega-hit --eksairo fisika to "emeis"
karras...prospatho na katalavo ti ekane? plaka? variotan? etsi tragoudaei panta? apogoiteutika
manto...tromeri foni kai analeioti...kai auti gia mena adikimeni,..eprepe ton "faro" na ton pei
eutixos emfanistike kai me to remo kai kapos sothike... ---vevaia ta tragoudia tis me to foivo einai iperoxa etsi?---
konstantina...i megali adikimeni tis vradias...mou aresei poli kai perimena na ti do
ok mporei pera apo to "dilitirio" na min eixe kapoio allo mega hit apo ton foivo
alla theoro pos timis eneken esto ena tragoudi eprepe na to elege
mia xara tha stekan to "erxomai" i to "zali"
xarika pantos poli pou otan o kosmos katalave poia einai egine xamos..fonara
antzela!! antzela thea! apla....tin vgalane opos akrivos prepei..egine xamos kai mporo na po pos fonitika stekotan aksioprepos --einai kai 57 i ginaika---
elli kokkinou...gia mena i elli panta tha einai mia arkouda travesti pou nomizei tragoudaei...eite itan auti eite i spanou gia mena ena kai to auto
apla eipe ta oraia tis tragoudia eutixos
despoina...ok ego fan tis den eimai alla safws itan lamperi,ksexorize o ixos tis,itan lamperi kai safws eixe polla soukse na pei
perimena asfalws oti tha ekleine to programma apla den perimena oti tha ekane kai enarxi
poli kali parousia---genika teleutaia mou aresei poli to despoinaki--
kai gia to telos afisa tin megali agapimeni
ok eimai fan tis kaitis
alla nomizo simfonoume oloi oti i kaiti eklepse tin parastasi
kat'arxas itan timi tou foivou pou tin evgale meta ti despoina..edeixne kati gia mena
i emfanisi tis itan katapliktiki...mia alithini diva me tis tragoudares tis nomizo eide oti o kosmos tin agapaei alla oxi san kainourgia auti alla gia to mia fora kai enan kairo tis
xarika toso pou tin ksanaeida opos palia
mia kouklara kalontimeni me styl kai arxontia
elpizo na to katalave auto pou egine xthes kai isos na valei mualo
den exo na po alla....
milao eilikrina...pigame gia to xavale kai an den itan i kaiti de tha pigaina...
kosmo eixe...auta
:)
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Έχω διαβάσει πολλά γι αυτή τη συναυλία. Όλοι και όλες συμφωνούν ένα πράγμα:
Οτι η Καίτη έκλεψε την παράσταση!!!!!
Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι αυτό!
Οτι η Καίτη έκλεψε την παράσταση!!!!!
Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι γι αυτό!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!