Αντώνης Ρέμος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
tolis8

Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tolis8 »

apo oti kserw tou exei grapsei ena o korkolis pou tha to parousiasoun sto hrwdeio..den xerw vevaia an isxuei sigoura!!ta alla?
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Chronisgreek έγραψε:prepei s'aytous pou 8a pane na grapsei apo ena komati k as to paroun oi alles etaireies h as bgei se syllogh dikh tou mazi me to live ths synaylias..etsi gia to comeback..k pisteyw kati mousiko etoimazetai ektos apo ta hdh gnwsta songs..
Σιγά μην γράψει ο Φοίβος από ένα τραγούδι σε όλους όσους πάνε συν στους καλλιτέχνες που ξέρουμε πως βγάζουν σύντομα από την Spicy.
Σε έναν-δυο από τους παλιούς θα μπορούσε αλλά όχι σε όλους.
Αν και πιστεύω πως αν ίσχυε αυτό θα έβγαιναν τώρα τα τραγούδια για διαφημιστικούς λόγους προς όφελος της συναυλίας.
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

stelios έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:prepei s'aytous pou 8a pane na grapsei apo ena komati k as to paroun oi alles etaireies h as bgei se syllogh dikh tou mazi me to live ths synaylias..etsi gia to comeback..k pisteyw kati mousiko etoimazetai ektos apo ta hdh gnwsta songs..
Σιγά μην γράψει ο Φοίβος από ένα τραγούδι σε όλους όσους πάνε συν στους καλλιτέχνες που ξέρουμε πως βγάζουν σύντομα από την Spicy.
Σε έναν-δυο από τους παλιούς θα μπορούσε αλλά όχι σε όλους.
Αν και πιστεύω πως αν ίσχυε αυτό θα έβγαιναν τώρα τα τραγούδια για διαφημιστικούς λόγους προς όφελος της συναυλίας.
Νομίζω ότι για τον Ρέμο θα ήταν πισωγύρισμα να κάνει Φοίβο. Είδικά τώρα που ο Φοίβος γράφει στον κάθε άσχετο.
tolis8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tolis8 »

Άβαταρ μέλους
paidaki

tolis8 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=jBdTWnbbXss remos kainourgio...

Πάρα πολύ ωραίο!!!! Και ο Ρέμος το απογειώνει με την ερμηνεία του!
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

μετριο καψουροτραγουδο. συμπαθητικος στιχος αδιαφορη συνθεση. μετα τη 2-3 φορα που το ακους δε σου κανει πλεον εντυπωση. και αλλα τετοιου στυλ οπως το κλειστα τα στοματα τραγουδαρα το λεγατε αλλα περασε και δεν ακουμπησε νομιζω...
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Άβαταρ μέλους
paidaki

mad4music έγραψε:
μετριο καψουροτραγουδο. συμπαθητικος στιχος αδιαφορη συνθεση. μετα τη 2-3 φορα που το ακους δε σου κανει πλεον εντυπωση. και αλλα τετοιου στυλ οπως το κλειστα τα στοματα τραγουδαρα το λεγατε αλλα περασε και δεν ακουμπησε νομιζω...
Μοιάζει με το "κλειστά τα στόματα¨ σε ποιό ήρεμο.
thrilos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

tragoudara!!!!!!!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Στο νέο του κομμάτι "Σάββατα" υπογράφει τη μουσική ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: "Να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω δική μου οικογένεια και παιδιά"

"…Πλήρωσα στην κυριολεξία πολύ ακριβά την αγάπη μου για την ομάδα…τις προσωπικές μου φοβίες και αδυναμίες έχω μάθει να τις μετατρέπω σε δύναμη. …οι πρώτες μου αναμνήσεις από την επιστροφή μου στην Ελλάδα σε ηλικία 12 ετών. Δύσκολες εποχές αλλά τις θυμάμαι με χαμόγελο…"
Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στην Πάτρα με αφορμή τη συναυλία του και φυσικά χαίρομαι που δέχθηκε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη σ’ εμένα και στο patrasevents.gr.

Παιδικές αναμνήσεις, αδυναμίες και φοβίες αλλά και επιθυμίες με στόχο την δημιουργία μιας οικογένειας, είναι ορισμένα από αυτά που αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος.

1. Καλώς όρισες στην Πάτρα για την μεγάλη συναυλία που περιμένουν οι Αχαιοί εδώ και καιρό. Έχεις καταφέρει να είσαι το αγαπητό παιδί, ο φίλος τους Αντώνης, που αντιμετωπίζουν όλοι με οικειότητα. Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;

1.Καλησπέρα κι από εμένα. Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι κι’ εγώ ο ίδιος περιμένω με χαρά αυτήν την συναυλία καιρό τώρα, περνάω πάντα υπέροχα στην Πάτρα, οι Αχαιοί είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και θερμοί σαν κοινό και κάθε συναυλία μου εδώ την έχω πραγματικά ευχαριστηθεί.

Χαίρομαι που μου το λές αυτό, δεν έχω κάνει κάτι παραπάνω από το να είμαι ο εαυτός μου και πιστεύω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πότε υπάρχει αλήθεια. Αυτό δίνω, την αλήθεια μου, και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν αυτό εκτιμάται.

2. Θα ταξιδέψουμε πίσω στα παιδικά σου χρόνια και θέλω να μου πεις ποια παιδική σου ανάμνηση παραμένει ανεξίτηλη και σε συνοδεύει μέχρι σήμερα;

2.Πολλές παιδικές αναμνήσεις, ιδιαίτερα δυνατές, όπως άλλωστε και για τα περισσότερα παιδιά. Ακόμα και τα πιο ασήμαντα γεγονότα φαντάζουν διαφορετικά στα μάτια ενός παιδιού. Σίγουρα οι πιο δυνατές αναμνήσεις σε συναίσθημα είναι οι πρώτες μου αναμνήσεις από την επιστροφή μου στην Ελλάδα σε ηλικία 12 ετών. Δύσκολες εποχές αλλά τις θυμάμαι με χαμόγελο.

3. Μιλώντας τόσα χρόνια με καλλιτέχνες και πρόσωπα που διαπρέπουν στο χώρο τους, διαπιστώνω ότι δεν διαφέρει κανείς μας όσον αφορά τα τρωτά σημεία, τις αδυναμίες, τους φόβους. Εσένα ποια είναι η μεγαλύτερη αδυναμία σου, ο φόβος που σε κυριεύει μετρικές φορές;

3.Είναι φυσικό να έχουμε αδυναμίες και φοβίες, κανείς δεν είναι άτρωτος και κανείς δεν είναι τόσο δυνατός. Ιδιαίτερα στην εποχή που διανύουμε πιστέψτε με οι φοβίες όλων μας είναι λίγο πολύ κοινές. Όσο για τις προσωπικές μου φοβίες και αδυναμίες έχω μάθει να τις μετατρέπω σε δύναμη.

4. Έχεις δηλώσει ότι κάνεις μια νέα αρχή και μάλιστα είπες: ¨Ξεκίνησα από το -100, όχι από το 0¨. Τι σημαίνει αυτό; Τι σε ώθησε να ξεκινήσεις από το -100 και σε ποιον τομέα της ζωής σου αναφέρεσαι;

4.Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ζωή μου. Πλήρωσα στην κυριολεξία πολύ ακριβά την αγάπη μου για την ομάδα μου αλλά και τα μαθήματα ζωής που πήρα μέσα από αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερός και δυνατός, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ να παλέψω για να αντιστρέψω τα πράγματα.

5. Κατά καιρούς αναφέρεσαι στην οικογένεια σου, σε ποιο μέλος έχεις αδυναμία;

5. Αγαπάω πολύ όλη μου την οικογένεια. Σαφέστατα η μητέρα μου είναι ο πιο αγαπημένος μου άνθρωπος, βρίσκεται πάντα ένα σκαλί πάνω από όλους.

6. Έχεις δηλώσει ότι δεν κάνεις καταχρήσεις (ποτά, τσιγάρο, ναρκωτικά κλπ), ότι απέχεις από αυτά. Η δουλειά σου όμως εξελίσσεται μέσα στη νύχτα, σου αρέσει η νύχτα, με τους όποιους κινδύνους εγκυμονεί;

6.Ποτέ μου δεν μπήκα σε αυτούς του πειρασμούς, κάποτε κάπνιζα αλλά εδώ και 8 χρόνια το έχω διακόψει. Μου αρέσει να ζω την αλήθεια, να μπορώ να είμαι κυρίαρχος στην ζωή μου. Όταν ξέρεις τον εαυτό σου και στέκεσαι στα πόδια σου δεν κινδυνεύεις από τίποτε είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα. Γιατί και η μέρα έχει πολλούς κινδύνους.

7. Αληθεύει ότι ¨Τα Σάββατα¨ θα σημαδέψουν το χειμώνα μας; Πρόκειται για νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι;

7.Είναι το καινούργιο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο «Τα Σάββατα». Εύχομαι να σου αρέσει όσο κι εμένα. Νομίζω θα να το μοιραστώ με τους φίλους που θα έρθουν στην συναυλία μου στο γήπεδο της Παναχαϊκής, θα ήθελα να ακούσω την γνώμη τους.

http://www.youtube.com/watch?v=jBdTWnbbXss

8.Αντώνη, κλείνοντας θα σου ευχηθώ το καλύτερο και θέλω να μου πεις τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σου για να ολοκληρώσει την ευτυχία σου; Θα μπορούσε να είναι και ένα παιδί;

8.Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος, έχω δίπλα μου ανθρώπους μου με αγαπούν και τους αγαπώ και έχω την υγεία μου, το πολυτιμότερο αγαθό. Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω δική μου οικογένεια και παιδιά γιατί αυτό ολοκληρώνει κάθε άνθρωπο.

http://www.patrasevents.gr/Interviews/a ... onis-remos
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Από τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο Ηρώδειο.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Άβαταρ μέλους
paidaki

panosif έγραψε:
Ωραίο είναι αλλά μου μοιάζει πάρα πολύ με το "κλειστά τα στόματα". Περίμενα να κάνει μια πρόταση και όχι μια επανάληψη.
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

a pa pa :fan:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

καλά το κομμάτι αυτό είχε ήδη views και κυκλοφορούσε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πριν καν βγει η studio version αλλά από live εκτέλεση
θα γίνει σίγουρα επιτυχία! ήδη αγαπιέται
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

paidaki έγραψε:
panosif έγραψε:
Ωραίο είναι αλλά μου μοιάζει πάρα πολύ με το "κλειστά τα στόματα". Περίμενα να κάνει μια πρόταση και όχι μια επανάληψη.
Μου αρέσει.Πιστεύω θα πάει πολύ καλά.Μοιάζει όντως με το Κλειστά τα στόματα αλλά δεν πειράζει.
Σε σχέση με τα Χιλιόμετρα και το Εντάξει αυτό είναι τέλειο για μένα.
Άβαταρ μέλους
paidaki

stelios έγραψε:
paidaki έγραψε:
panosif έγραψε:
Μου αρέσει.Πιστεύω θα πάει πολύ καλά.Μοιάζει όντως με το Κλειστά τα στόματα αλλά δεν πειράζει.
Σε σχέση με τα Χιλιόμετρα και το Εντάξει αυτό είναι τέλειο για μένα.

Ε καλά δεν μπορείς τώρα να συγκρίνεις αυτά τα τραγούδια.Είναι άλλο είδος.Για την εποχή τους μια χαρά ήταν και αυτά.
Πάντως το τραγούδι μου άρεσε ΠΟΛΥ περισσότερο στην live εκτέλεση του από ότι στην στούντιο!!!! Στην στούντιο εκτέλεση στην αρχή δεν αναγνωρίζω καν ότι είναι ο Ρέμος.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Μου αρέσει πάρα πολύ. Ο στίχος του είναι φοβερός. Το Κλειστά τα στόματα το βαρέθηκα από ένα σημείο κι έπειτα. Αυτό νομίζω έχει λίγο περισσότερο βάθος.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Άβαταρ μέλους
nikospaok

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikospaok »

YMNOS!!!!!!!!
stelios

Το νέο τραγούδι του Αντώνη ''Σάββατα'' στην θέση 6 στην λίστα με τα 15 δημοφιλέστερα τραγούδια των ραδιοφώνων
σύμφωνα με το media inspector που υπάρχει στο σημερινό Θέμα.Μπράβο Αντώνη. :thumbup:
Απάντηση