Άσε μας κουκλίτσα μου.stelios έγραψε:
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Hmmm den einai kako
Πάλι περιφέρει δεξιά και αριστερά τις ξεφούσκωτες σαμπρέλες της αυτή;stelios έγραψε:
- stathis2b_
E, αφού δεν μπορεί να περιφέρει τη φωνή της, τι να κάνει η δόλια;minerboh έγραψε:Πάλι περιφέρει δεξιά και αριστερά τις ξεφούσκωτες σαμπρέλες της αυτή;stelios έγραψε:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TEASER: ANNA VISSI, ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, 2012

Η Άννα Βίσση μέσω «Twitter» μας ανακοίνωσε ότι θα ακούσουμε αύριο ένα νέο teaser από το καινούριο της τραγούδι, με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ».
Φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα τραγούδι των πολύ ταλαντούχων, Playmen.
Ακούστε το teaser από το νέο τραγουδι της Άννας Βίσση, αποκλειστικά στο fannatics.gr και στο annavissilive.com

Η Άννα Βίσση μέσω «Twitter» μας ανακοίνωσε ότι θα ακούσουμε αύριο ένα νέο teaser από το καινούριο της τραγούδι, με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ».
Ακούστε το teaser από το νέο τραγουδι της Άννας Βίσση, αποκλειστικά στο fannatics.gr και στο annavissilive.com
mad_king έγραψε:ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TEASER: ANNA VISSI, ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, 2012
στίχοι-μουσική : Νίκος Καρβέλας
οι playmen έχουν κάνει την παραγωγή.
Έξυπνη κίνηση της Βίσση. Ξέρει ότι οι playmen είναι στην μόδα αλλά ξέρει ότι δεν είναι καλοί συνθέτες (αφού όλα τους τα χιτ είναι διασκευές) οπότε τους χρησιμοποίησε σε αυτό που είναι καλοί : στην παραγωγή.
- stathis2b_
To fallin ή το feel your love μόνο διασκευές δεν είναι
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
Είναι στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας. 1000% στο λέω. Μου το είπαν στο fb από sony.mad_king έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
To fallin είναι εντελώς διασκευή. Τί εννοείςstathis2b_ έγραψε:To fallin ή το feel your love μόνο διασκευές δεν είναι

http://www.youtube.com/watch?v=D8YT27Al ... r_embedded
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paidaki την Τρί Οκτ 02, 2012 1:39 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ LINK?paidaki έγραψε:Είναι στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας. 1000% στο λέω. Μου το είπαν στο fb από sony.mad_king έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
Για τί πράγμα link?mad_king έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΤΟ LINK?paidaki έγραψε:Είναι στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας. 1000% στο λέω. Μου το είπαν στο fb από sony.mad_king έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ..ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ??ΣΤΟ CHAT?paidaki έγραψε:Για τί πράγμα link?mad_king έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΤΟ LINK?paidaki έγραψε:Είναι στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας. 1000% στο λέω. Μου το είπαν στο fb από sony.mad_king έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
ΝΑΙ Στο chat μου το είπαν αλλά δεν καταλαβαίνω τί λόγο έχω να σου πω ψέματα. Δεν θα ανακοινώσουν συνθέτη στιχουργό; μυστικό θα είναι;;;mad_king έγραψε:ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ..ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ??ΣΤΟ CHAT?paidaki έγραψε:Για τί πράγμα link?mad_king έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΤΟ LINK?paidaki έγραψε:Είναι στίχοι μουσική Νίκος Καρβέλας. 1000% στο λέω. Μου το είπαν στο fb από sony.mad_king έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ PLAYMEN..
- stathis2b_
Nαι, οk αγννούσα τη ύπαρξη αυτού του τραγουδιού, το ρεφρέν ίδιο είναιpaidaki έγραψε:To fallin είναι εντελώς διασκευή. Τί εννοείςstathis2b_ έγραψε:To fallin ή το feel your love μόνο διασκευές δεν είναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=D8YT27Al ... r_embedded
H Mousiki mou thimizei ena palio tou Foivou pou egrapse gia ton Pario.
O Κώστας Καραφώτης, πολύ χαρούμενος και σίγουρος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου
συναντιέται «ΞΑΦΝΙΚΑ» για ακόμη μια φορά στο στούντιο με τους συντελεστές που στο παρελθόν του χάρισαν την επιτυχία «Ήρθες εσύ» ενώ σε μουσική του ίδιου συνθέτη είναι και οι επιτυχίες του «Άγγελοι» & «Χωρίζουμε απόψε».Το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη κυκλοφορεί απ την HEAVEN!
O Κώστας Καραφώτης, πολύ χαρούμενος και σίγουρος για το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου
συναντιέται «ΞΑΦΝΙΚΑ» για ακόμη μια φορά στο στούντιο με τους συντελεστές που στο παρελθόν του χάρισαν την επιτυχία «Ήρθες εσύ» ενώ σε μουσική του ίδιου συνθέτη είναι και οι επιτυχίες του «Άγγελοι» & «Χωρίζουμε απόψε».Το νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη κυκλοφορεί απ την HEAVEN!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thrilos την Τετ Οκτ 03, 2012 6:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευδοκία Καδή
«Και παραδίνομαι»
Μουσική: Αντώνης Βαρδής, Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
ολοκαίνουργιο με την Αρβανιτάκη, από προσεχή ταινία...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;