να τη θυμάσαι τη δήλωση αυτή..εγώ είμαι πρόθυμη να το κάνωSlim_Shady έγραψε:kala ama yparxei se dyo tria xronia o pantelidhs emena na moy trypisete thn myth

θα υπάρχει

ps.ωραίο avatar

να τη θυμάσαι τη δήλωση αυτή..εγώ είμαι πρόθυμη να το κάνωSlim_Shady έγραψε:kala ama yparxei se dyo tria xronia o pantelidhs emena na moy trypisete thn myth
kai egw prothymos eimai na moy thn tryphsetedeba έγραψε:να τη θυμάσαι τη δήλωση αυτή..εγώ είμαι πρόθυμη να το κάνωSlim_Shady έγραψε:kala ama yparxei se dyo tria xronia o pantelidhs emena na moy trypisete thn myth![]()
Βρε την Άντζελα.panosif έγραψε:Νίνο και Κωνσταντίνος Αργυρός στο Rex με guest όνομα έκπληξη;
Το σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του στο Rex τον Οκτώβριο και στην παρέα του Νίνο και του Κωνσταντίνου Αργυρού προστέθηκε ένα ακόμα όνομα...
Σύμφωνα με το boxtv.gr o λόγος γίνεται για την Άντζελα Δημητρίου. Φαίνεται ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα συμπληρώσει το σχήμα κάνοντας guest εμφανίσεις στο πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα σχήμα αρκετά ιδιαίτερο και ανατρεπτικό, που αναμένεται να γεμίσει το Rex με πολλούς θαμώνες!
http://www.tralala.gr
MusicLover έγραψε:Η αφίσα του μαγαζιού είναι άλλη. Η Λένα με κόκκινο μαλλί πλέον και κούκλα!stelios έγραψε:Από τις 14/9 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά την Λένα Παπαδοπούλου και τον Διονύση Μακρή στα «Μαμούνια live» στη Θεσσαλονίκη.
Στην παρέα τους θα είναι και ο Σάκης Βέρος. Και οι τρεις μαζί θα προσφέρουν στο κοινό τους αξέχαστες βραδιές με πολλή μουσική και πολύ κέφι! Ένα σχήμα που θα κλέψει την παράσταση τον φετινό χειμώνα
αει μωρηmarkella έγραψε:tora sovara? sas aresei i afisa tis theodoridou me tin paparizou?
2 karavlaxares ntimenes kokotes politeleias
αει μωρηmarkella έγραψε:tora sovara? sas aresei i afisa tis theodoridou me tin paparizou?
sas parakalo milate mou ston plithintiko...eimai kori nauarxoutgoj18 έγραψε:αει μωρηmarkella έγραψε:tora sovara? sas aresei i afisa tis theodoridou me tin paparizou?
markella έγραψε:sas parakalo milate mou ston plithintiko...eimai kori nauarxoutgoj18 έγραψε:αει μωρηmarkella έγραψε:tora sovara? sas aresei i afisa tis theodoridou me tin paparizou?