nothing specialpaidaki έγραψε:+100000Slim_Shady έγραψε:Perimena poly kalytero song apo Demy!paidaki έγραψε:
Entelws anosto k xazoxaroumeno kommati
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Anemos2006 έγραψε:
to remix entelos perito k xalia!
Δεν μου αρέσει καθόλου.Περίμενα κάτι καλύτερο.manos έγραψε:nothing specialpaidaki έγραψε:+100000Slim_Shady έγραψε:Perimena poly kalytero song apo Demy!paidaki έγραψε:
Entelws anosto k xazoxaroumeno kommati
I like people too much or not at all.
ουτε καν. ο Σαμπανης γραφει καταρχην κομματαρεςpaidaki έγραψε:Αυτή η καινούργια μόδα που ο ένας αντιγράφει τον άλλον δεν την καταλαβαίνω. Σε αυτό το τραγούδι στην ερμηνεία προσπαθεί (χωρίς πολύ επιτυχία) να κάνει τον Χατζηγιάννη.panosif έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...paidaki έγραψε:
Κ ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
nik and jay udodelige
ολόιδιο concept... γιατί έτσι, καμιά πρωτοτυπία πια;
Nothing lasts forever but the earth and sky
nikospaok έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...paidaki έγραψε:
Κ ΤΟ ΚΛΙΠΑΚΙ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...
nik and jay udodelige
pio psila de xanavgazoune mallon alla sigoura kati kalytero apo auto to perimename..
-
Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
+1MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
Και εγώ συμφωνώ σε αυτό. όταν κάνεις τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ χιτ με ένα dance λογικό είναι το επόμενο τραγούδι σου να είναι μπαλάντα.stelios έγραψε:+1MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
mono pou to epomeno tragoudi tous htan auto, idio me to pio pshla alla phge poly xamhla kai de to ema8e kaneis

Yoü make my heart stop
MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
efoson petyxe h syntagh tou pio psila why not?ntaxei den einai k h souper mpalantara.....
Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
efoson petyxe h syntagh tou pio psila why not?ntaxei den einai k h souper mpalantara.....

-
E μα πέστα!stelios έγραψε:Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
maresoun poly ta dance.....eee ama vgaloun diaforetiko dance de shmainei oti epanalamavonte kiolas....tespa afhste ta twra auta k akouste thn APOLYTH TRAGOUDARA...eidika to stixo sto 1:33!!MusicLover έγραψε:E μα πέστα!stelios έγραψε:Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
Το άκουσα χθες.manos έγραψε:maresoun poly ta dance.....eee ama vgaloun diaforetiko dance de shmainei oti epanalamavonte kiolas....tespa afhste ta twra auta k akouste thn APOLYTH TRAGOUDARA...eidika to stixo sto 1:33!!MusicLover έγραψε:E μα πέστα!stelios έγραψε:Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.

stelios έγραψε:Το άκουσα χθες.manos έγραψε:maresoun poly ta dance.....eee ama vgaloun diaforetiko dance de shmainei oti epanalamavonte kiolas....tespa afhste ta twra auta k akouste thn APOLYTH TRAGOUDARA...eidika to stixo sto 1:33!!MusicLover έγραψε:E μα πέστα!stelios έγραψε:Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.
ti na sxoliasw..tous stixous?to videoclip,eidika ekei me tous xoreutes.....
Τo νέο video clip του Σαμπάνη.

Γιατί έχω την εντύπωση οτι η Μπάρμπι πρέπει να ξεκινήσει άμσα διαδικασία για ασφαλιστικά μέτρα; Aυτό το...πράγμα μόνο κάποιος που είναι έτσιmanos έγραψε:maresoun poly ta dance.....eee ama vgaloun diaforetiko dance de shmainei oti epanalamavonte kiolas....tespa afhste ta twra auta k akouste thn APOLYTH TRAGOUDARA...eidika to stixo sto 1:33!!MusicLover έγραψε:E μα πέστα!stelios έγραψε:Για να μην επαναλαμβάνονται ίσως;Τι κόλλημα πια βρε Μάνο με τα dance.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Όλο dance και ανεβαστικά πρέπει να λένε; Εμένα μ αρέσει πολύ σαν κομμάτι κ το clip καλαίσθητο. Όπως μ άρεσε και το "Για σένα" που ήταν σε αυτό το στυλ midtempo μπαλάντας.