Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου αποκλειστικά στo iTunes, μόνο για λίγες μέρες 6,99€
Άλμπουμ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ / ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ - ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
Τίτλος τραγουδιού lyric video: Το Εισιτήριο / Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει από την Universal Music, το άλμπουμ του Γιώργου Νταλάρα, με τίτλο "Τι θα πει έτσι είναι", σε μουσική και ενορχήστρωση Νίκου Αντύπα.
Πρόκειται για 10 καινούργια τραγούδια τους στίχους των οποίων έχουν γράψει 5 ξεχωριστοί στιχουργοί, διαφορετικής γενιάς και καταγωγής όπως είναι οι: Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Γκανάς, Αρης Δαβαράκης, Νίκος Μωραϊτης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος.
Ο δίσκος περιέχει στοιχεία από έντεχνες και ροκ καταβολές, φλερτάρει όμως έντονα με το ζεϊμπέικικο και το δημοτικό. Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου "Τι θα πει έτσι είναι" ο Γιώργος Νταλάρας, το ερμηνεύει ντουέτο με τη γνωστή Ισραηλινή τραγουδίστρια Noa, ενώ στο "Κόψε", τον συνοδεύει η Ανδριάνα Μπάμπαλη.
Πάρτε μια γεύση από τα 10 τραγούδια, λίγο πριν την κυκλοφορία τους.
Το νέο cd του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο "Δεν είμαι ήρωας" κυκλοφορεί την Τρίτη και θα περιλαμβάνει τα εξής 10 τραγούδια:
01. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
02. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ
03. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
04. ΜΗ ΜΙΛΑΣ
05. ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
06. ΚΟΚΚΙΝΟ
07. ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
08. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
09. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ
10. ΕΓΩ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ
υνα ρωτησω κατι,ασχετο βεβαια αλλα δεν μπορω να γραψω στο φοροθμ της Βισση και για αυτο το γραφω εδω,η τρομερη ερωτηση ειναι,στο αννιτα sos οπου πριν κ μετα της διαφημισεις ακουγεται σε ενα σποτακι το ΑΝΝΙΤΑ το λεει η Αννα?
panosif έγραψε:Το νέο cd του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο "Δεν είμαι ήρωας" κυκλοφορεί την Τρίτη και θα περιλαμβάνει τα εξής 10 τραγούδια:
01. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
02. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ
03. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
04. ΜΗ ΜΙΛΑΣ
05. ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
06. ΚΟΚΚΙΝΟ
07. ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
08. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
09. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ
10. ΕΓΩ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ
Aπό ποιά εταιρεία βγαίνει;
Το "Μόνο Αν Θες Εμένα" είναι πάρα πολύ καλό!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
panosif έγραψε:Το νέο cd του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο "Δεν είμαι ήρωας" κυκλοφορεί την Τρίτη και θα περιλαμβάνει τα εξής 10 τραγούδια:
01. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
02. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ
03. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΩΑΣ
04. ΜΗ ΜΙΛΑΣ
05. ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΝΥΧΤΑ
06. ΚΟΚΚΙΝΟ
07. ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ
08. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ
09. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ
10. ΕΓΩ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ
Aπό ποιά εταιρεία βγαίνει;
Το "Μόνο Αν Θες Εμένα" είναι πάρα πολύ καλό!
Από τη Universal.
Το "Σαν κι εσένα" είναι αυτό που είχε γράψει το 2010 στην Έλενα, στο "Γύρω από τ'όνειρο"
Ξερει καποιος τι γινεται με την στηλη Βρέχει Μουσική; http://www.musiccorner.gr/wp/?cat=28
Τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που πέρασε και αυτής που έρχεται, μέσα από τη στήλη «Βρέχει Μουσική» που παρουσιάζει κάθε Δευτέρα ο Θωμάς Μητσόπουλος…Απο τη Δευτερα 15 Οκτωβριου δεν εχει καποιο καινουριο αρθρο.
PRESS RELEASE
Η Χριστίνα Σάλτη, η οποία ...ευθύνεται για αρκετές ραδιοφωνικές επιτυχίες, μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι που έχει τον τίτλο «Εγώ ευθύνομαι».
Το τραγούδι που θα ακούσουμε από σήμερα, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος υπογράφει τη σύνθεση σε στίχους Θανάση Γκαραβέλα.
Η Χριστίνα Σάλτη γνωρίστηκε με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους στη σκηνή του Posidonio το προηγούμενο καλοκαίρι,
και αποτέλεσμα της γνωριμίας τους είναι αυτό το πανέμορφο τραγούδι που εντυπωσιάζει από την πρώτη κιόλας ακρόαση.
Δύο χρόνια μετά το πολυπλατινένιο album του «Τα ίσια ανάποδα», ο Γιώργος Μαζωνάκης δηλώνει πανέτοιμος να μας παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά.
Τίτλος του νέου cd που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven είναι «Λείπει πάλι ο Θεός».
Τα δύο hit singles που έχουν ήδη προηγηθεί - το «Μην πας πουθενά» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Νίκου Γρίτση και το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στο album, «Λείπει πάλι ο Θεός», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη, έδωσαν ένα χαρακτηριστικό δείγμα μουσικής, στιχουργικής και ερμηνευτικής 'γραφής' του νέου cd!
Το ολοκαίνουργιο single που θα ακούσουμε από το νέο cd λέγεται «Εγώ αγαπάω αναρχικά» και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Χρήστο Δάντη και τη Νίκη Παπαθεοχάρη (η οποία υπογράφει τους στίχους στην πλειοψηφία των τραγουδιών του cd)
PRESS RELEASE
Αν και νεαρός σε ηλικία, ο Νικηφόρος μας έχει αποδείξει ότι πρώτον έχει το ένστικτο να μας παρουσιάζει τραγούδια που αγαπιούνται από τον κόσμο και γίνονται επιτυχίες, και δεύτερον την διάθεση να μας εκπλήσσει ευχάριστα με διαφορετικές προτάσεις!
Όπως η καλοκαιρινή συνεργασία του με τη Μελίνα Μακρή των Vegas, στο «Κάνω κύκλους», ένα τραγούδι που ξεχώρισε πολύ και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση!
Ο Νικηφόρος επανέρχεται με ένα καινούργιο τραγούδι με στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και μουσική του Άρη Κλεισούρα .
Ο Τρελός είναι ένα τραγούδι που δημιουργεί έκπληξη καθώς ανήκει καθαρά στο χώρο της λαϊκής μπαλάντας.
Θα το αγαπήσετε ΤΡΕΛΑ!
Όσο για τις live εμφανίσεις του, ο Νικηφόρος αυτόν τον χειμώνα βρίσκεται στο Frangelico με μία πολύ αγαπητή παρέα-τον Κώστα Καραφώτη, τη Χριστίνα Κολέτσα και τη Μαρία Ιακώβου-σε ένα νεανικό πρόγραμμα που γνωρίζει μεγάλη απήχηση!
naive_elf έγραψε:υνα ρωτησω κατι,ασχετο βεβαια αλλα δεν μπορω να γραψω στο φοροθμ της Βισση και για αυτο το γραφω εδω,η τρομερη ερωτηση ειναι,στο αννιτα sos οπου πριν κ μετα της διαφημισεις ακουγεται σε ενα σποτακι το ΑΝΝΙΤΑ το λεει η Αννα?