Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panosif έγραψε:Ο Βασίλης Καρράς σε δηλώσεις που έκανε στην χθεσινή του πρεμιέρα στο Τeatro είπε
πως αρχές Μαρτίου θα κυκλοφορήσει νέο album με τον Φοίβο.
Ολοκληρωμένο album? ...Μπράβο...!
μερικούς...μερικούς τους έχει για καμια τριετία με singles και ο Καρράς με το που ήρθε αμέσως δίσκο!
Χαίρομαι βέβαια γιατί δείχνει πως ο Φοίβος τους περισσότερους στην SPICY τους έχει γραμμένους στα τέτοια του!
Τουλάχιστον ίσως του δώσει ωραία καψουροτράγουδα, που έχουμε καιρό να ακούσουμε από Καρρά!
Kαι σε ποιόν να δώσει σημασία, στο Τους? απορώ πως τον έχει στ τσαρδί του αυτό το καμένο πράγμα.
Εγω χάρηκα με αυτά τα νέα! Ας ελπίσουμε οτι θα ισχύουν! Και αν ισχύουν οτι θα του γράψει κάτι ανάλογο του Τηλεφώνησέ μου!
Τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου, 18:00 - 19:00 το απόγευμα συντονιστείτε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στους 91.5 και απογειωθείτε πάλι ‘‘Σε Ρυθμούς Ελληνικούς’’.
Καλεσμένη του Γιώργου Φωτόπουλου θα είναι η Στέλλα Καλλή.
Τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, Στέλλα Καλλή και Γιώργος Φωτόπουλος ‘‘Σε Ρυθμούς Ελληνικούς’’.
panosif έγραψε:Ο Βασίλης Καρράς σε δηλώσεις που έκανε στην χθεσινή του πρεμιέρα στο Τeatro είπε
πως αρχές Μαρτίου θα κυκλοφορήσει νέο album με τον Φοίβο.
MusicLover έγραψε:'Ηθελα και να ήξερα με πόσους πηδήχτηκε.
και σε πείραξε που ο markella έγραψε τραβ-έλλη την Κοκκίνου
αυτή επειδή ακόμα είναι καινούργια μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε?
κι εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα
σχολίασα κι αλλού την ευγένειά του και μου είπε φταίει η τεχνολογία
κι εδώ κάτι άλλο θα εννοούσε προφανώς που δεν καταλαβαίνουμε
Ναι εντάξει προφανώς δεν έχεις καταλάβει το ύφος μου κ τον τρόπο που τα λέω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι καθώς εσένα δε σε έχω προκαλέσει ποτέ κ είσαι αντιθέτως από τις users που συμπαθώ! Δε θυμάμαι αν σου είπα ποτέ κάτι κ σε πείραξε κ αντιδράς έτσι αλλά σίγουρα δε θα ήταν κακοπροαίρετο κ μάλλον το παρεξήγησες. Σε έχει πειράξει κάτι; Αν είναι να το ξέρω..
MusicLover έγραψε:'Ηθελα και να ήξερα με πόσους πηδήχτηκε.
και σε πείραξε που ο markella έγραψε τραβ-έλλη την Κοκκίνου
αυτή επειδή ακόμα είναι καινούργια μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε?
κι εδώ θα συμφωνήσουμε απόλυτα
σχολίασα κι αλλού την ευγένειά του και μου είπε φταίει η τεχνολογία
κι εδώ κάτι άλλο θα εννοούσε προφανώς που δεν καταλαβαίνουμε
Ναι εντάξει προφανώς δεν έχεις καταλάβει το ύφος μου κ τον τρόπο που τα λέω αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι καθώς εσένα δε σε έχω προκαλέσει ποτέ κ είσαι αντιθέτως από τις users που συμπαθώ! Δε θυμάμαι αν σου είπα ποτέ κάτι κ σε πείραξε κ αντιδράς έτσι αλλά σίγουρα δε θα ήταν κακοπροαίρετο κ μάλλον το παρεξήγησες. Σε έχει πειράξει κάτι; Αν είναι να το ξέρω..
το σχόλιο με ενοχλεί
απλό
έχω διαμαρτυρηθεί κι άλλες φορές γιατί μπορεί να κράζουμε την Έλλη που δεν έχει δικό της τομέα πχ ενώ άλλες δεν μπορούμε να τις αγγίξουμε
γιατί μπορεί να λέγεται το οτιδήποτε για τον Κιάμο ή την Πάολα και με το παραμικρό που μπορεί να ειπωθεί για τη Δέσποινα πχ να γίνεται χαμός
εδώ δεν έκανες μόνο σχόλιο για το αν έχει καλή φωνή αλλά το τράβηξες και πολύ περισσότερο και είναι άσχημο να σχολιάζουμε με αυτό τον τρόπο
και ο Minerboh πχ μου είναι συμπαθής αλλά με έχει ενοχλήσει ο τρόπος που μπορεί να σχολιάζει κάποιους πολλές φορές
Να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στον Άκη Δείξιμο που από συνεργάτης του Πασχάλη Τερζή
κατάντησε να συμμετέχει στα σκουπίδια του Tus.
Kαι μετά κράζει τον Παντελίδη στο facebook....
o foivos ntrepotan kapote na milhsei stis kameres otan egrafe tragoudia me poiothta enw twra na ntunetai karnavalos kai na kanei geloiothtes se ena perivalon gemato sourgela einai polu fusiko gia ekeinon