Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
Ακόμα και σήμερα, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία τους, τα ΣΑΒΒΑΤΑ είναι το Νο1 ελληνικό τραγούδι στο πανελλαδικό επίσημο airplay (mediainspector.gr). Μόνο η Demy με το ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ έμεινε παραπάνω βδομάδες στην κορφή για το 2012 αλλά αυτή δεν είχε τόσα κατεβάσματα. Ο Ρέμος έκανε την επιτυχία της χρονιάς. Άλλωστε μια βόλτα από την ΑΡΕΝΑ να κάνεις καταλαβαίνεις τι γίνεται.
Γεια σου παιδάκι ξανά!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Ούτε τον τρόπο γραφής δεν αλλάζει.Τι εξυπνάδα. 

Πάντως τα Σάββατα κάνανε grand souxe... Για να λέμε και τις αλήθειες! 

Σούφρωσε όσο θες madame... 

afn έγραψε:Πάντως τα Σάββατα κάνανε grand souxe... Για να λέμε και τις αλήθειες!

Nothing lasts forever but the earth and sky
Κόλλησε η βελόνα? 

ο δισκος αυτος το 2011 δε βγηκε καλε? οσο για το ρεμο ειναι απο αυτους που ποτε δε συμπαθησα..θεωρω οτι αυτος και ο ρουβας ειναι τερμα δημοσιοσχετιστες και μου εκπεμπει καπως αυτο το στυλ του ελληναρα του καπως βλαχου (ακομα και οσες φορες τον εχω ακουσει να μιλαει).stelios έγραψε:Mε την εφημερίδα Πρώτο θέμα.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Σαν τραγουδιστής μου αρέσει.Είναι από τους κορυφαίους της γενιάς του.
Όταν μιλάει όμως δεν μου αρέσει και πολύ.Το παίζει πολύ άνετος,πολύ άντρας κάτι με χαλάει πολύ.
Θέλω να τον αγοράσω τον δίσκο γιατί είναι όντως πολύ καλή δουλειά.Θα το είχα ήδη κάνει αν δεν υπήρχαν φήμες για επανακυκλοφορία.
Έχει αγοράσει κανείς τον δίσκο;Η έκδοση των δισκοπωλείων έχει τους στίχους-φωτογραφίες στο booklet;
Όταν μιλάει όμως δεν μου αρέσει και πολύ.Το παίζει πολύ άνετος,πολύ άντρας κάτι με χαλάει πολύ.
Θέλω να τον αγοράσω τον δίσκο γιατί είναι όντως πολύ καλή δουλειά.Θα το είχα ήδη κάνει αν δεν υπήρχαν φήμες για επανακυκλοφορία.
Έχει αγοράσει κανείς τον δίσκο;Η έκδοση των δισκοπωλείων έχει τους στίχους-φωτογραφίες στο booklet;

I like people too much or not at all.
εγω παλι πιστευω οτι υπαρχουν τραγουδιστες της γενιας αυτης των 40-50 (πλουταρχος, λιδακης, αδαμαντιδης) που δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα οσον αφορα τα φωνητικα προσοντα απο το ρεμο.stelios έγραψε:Σαν τραγουδιστής μου αρέσει.Είναι από τους κορυφαίους της γενιάς του.
Είπε ο Στέλιος κάτι για τη φωνή....? 

ειπε οτι ειναι απο τους κορυφαιους τραγουδιστες της γενιας του. προφανως εννοει και σαν φωνη.afn έγραψε:Είπε ο Στέλιος κάτι για τη φωνή....?