Κρατάω μυστικά.Σιγά σιγά οι εκπλήξεις.Μην τα λέμε όλα από την αρχή και βαρεθούμε μετά.afn έγραψε:Δεν θυμόμουν ότι ήσουν τόσο fan!! Μπράβο λοιπόν...stelios έγραψε:Eγώ είμαι fan και δεν μπορώ να κρίνω ακόμα αντικειμενικά.Υπάρχει ο ενθουσιασμός της νέας κυκλοφορίας.
Επιπλέον θέλω να ακούσω τα κομμάτια στο ραδιόφωνο μερικές φορές για να καταλήξω.
Προς το παρόν νομίζω πως είναι καλύτερο το Δεν με παίρνει χωρίς να σημαίνει πως το άλλο δεν μου αρέσει.
Δεν έχω πάντως ιδιαίτερο θέμα με τον στίχο του Μωραΐτη μάλλον με την μουσική του Γαβριηλίδη έχω.
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
I like people too much or not at all.
Κατανοώ που το πας!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Αυτό το σχόλιο δεν το δέχομαι.Καμία σχέση όμως και έλεος.deba έγραψε:το άκουσα στο ραδιόφωνο και στην αρχή σκέφτηκα...έβγαλε νέο ο Οικονομόπουλος;stelios έγραψε:![]()
![]()
και τώρα εξαφανίζομαι πριν τα ακούσω![]()
- fylakas_aggelos
Το "να σαι καλά" είναι μια κακή απομίμηση του "Σάββατα". Και η μελωδία και η ενορχήστρωση "πατάνε" σε αυτήν την συνταγή.
Ε
Ε
- fylakas_aggelos
Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Ακριβώς ήταν έτοιμο από πέρυσι και είχαν αποφασίσει πως θα έμπαινε στην επανακυκλοφορία του δίσκου.fylakas_aggelos έγραψε:Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
το τραγούδι ΔΕΝ είναι έτοιμο από πέρυσι. ΔΕΝ είναι από αυτά που ήταν για την επανακυκλοφορία.stelios έγραψε:Ακριβώς ήταν έτοιμο από πέρυσι και είχαν αποφασίσει πως θα έμπαινε στην επανακυκλοφορία του δίσκου.fylakas_aggelos έγραψε:Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
Αλλά και πάλι δεν έχει καμία σημασία ποτέ γράφτηκε. Σαν στυλ "πατάει" πάνω στα "Σάββατα" τα οποία πατάνε πάνω στο "Κλειστά τα στόματα". Και τα 3 αυτά τραγούδια μοιάζουν πάρα πολύ στο στυλ, στην δομή, στην ενορχήστρωση, στην μελωδία. Απλά του Πλούταρχου είναι ποιο αδύναμο από τα άλλα δύο.
Τι ωραία συζήτηση πάλι... 
Δηλαδή τί θες να συζητάμε στο θέμα του Πλούταρχου; το πόσο κόσμο έχει το μαγαζί της Lady Άννα;;afn έγραψε:Τι ωραία συζήτηση πάλι...
Για τον Πλούταρχο είναι το θέμα για τα νέα του τραγούδια μιλάμε.
Γενικά αυτό που θα πούμε και τέλος...

Όχι μπορούμε απλά να μιλάμε για κολλημένους ανθρώπους, που είναι σε όλα κολλημένοι όμως!!paidaki έγραψε:Δηλαδή τί θες να συζητάμε στο θέμα του Πλούταρχου; το πόσο κόσμο έχει το μαγαζί της Lady Άννα;;afn έγραψε:Τι ωραία συζήτηση πάλι...![]()
![]()
![]()
Ναι σωστά! Ξεκόλλα λοιπόν από την Lady Άννα και παρακολούθησε μια συζήτηση που αφορά έναν άλλο τραγουδιστή. Έχει και άλλους η Ελλάδα ξέρεις. :afn έγραψε:Όχι μπορούμε απλά να μιλάμε για κολλημένους ανθρώπους, που είναι σε όλα κολλημένοι όμως!!paidaki έγραψε:Δηλαδή τί θες να συζητάμε στο θέμα του Πλούταρχου; το πόσο κόσμο έχει το μαγαζί της Lady Άννα;;afn έγραψε:Τι ωραία συζήτηση πάλι...![]()
![]()
![]()
Χαίρομαι που το λες σε εμένα αυτό... Μου άνοιξες τα μάτια και θα ακούσω άλλους τελικά! Ευχαριστώ!!

Παρακαλώ!afn έγραψε:Χαίρομαι που το λες σε εμένα αυτό... Μου άνοιξες τα μάτια και θα ακούσω άλλους τελικά! Ευχαριστώ!!![]()
![]()
Υπάρχει μια καινούργια η Μποφίλιου... Τι λες Art να την δοκιμάσω? 
dws'ths mia eukairia, an kai me tetoio onoma mh perimeneis polla 
Yoü make my heart stop