Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!
Ακριβώς αυτό κάνει. Βγάζει το ένα καλύτερο τραγούδι μετά το άλλο.
ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφια α ρε ΤΙ αλλο ακομα θα ακουσουμε.
Σημεία αναφοράς δεν ξέρω αν είναι αυτό όμως που ξέρω είναι ότι βγάζει την μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία μετά την άλλη και με 12 χρόνια δισκογραφία τον ακούς στο Αρένα να τραγουδάει 3 ώρες δικά του τραγούδια, τραγούδια που ΟΛΟΣ ο κόσμος ξέρει. Πας στα άλλα μαγαζιά και δεν υπάρχει καλλιτέχνης που στο 2ο πρόγραμμα του δεν λέει έστω και ΕΝΑ τραγούδι του Ρέμου. Από την Βίσση και την Βανδή μέχρι τον Ρουβά.
νταξει με επεισες...και η θεοδωριδου πχ και ο βερτης τα τελευταια χρονια εχουν κανει μια σειρα μεγαλων επιτυχιων. so what? ασε μας φιλε μου με το ρεμο σου...οσο για το τι γινεται επιτυχια μην το πιασουμε καλυτερα εδω πιανει κορυφη η ντεμυ. και κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολυ καλυτερες φωνες απο αυτον (μπορω να απαριθμησω καλλιτεχνες απο το μπαση μεχρι τον stan που εχουν περισσοτερα φωνητικα προσοντα απο το ρεμο). αυτη η υπερπροωθηση απο το συστημα σε οτι τραγουδι και να βγαλει (σε αυτον και το ρουβα) ειχε καταντησει γραφικη. το τελευταιο ομως τραγουδι του ρουβα παει ψιλοαπατο και αντιστοιχα πιστευω οτι και η φορα των τελευταιων 2 ετων του ρεμου επισης θα μειωθει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ αξιζει την προωθηση περισσοτερο απο αλλους. θα επελθει ισορροπια. αυτο βλεπω εγω και εδω θα ειμαστε να δουμε αν θα πεσω μεσα.
1) Συγκρίνεις τον Βέρτη και την Θεοδωρίδου με τον Ρέμο;;; ο Ρέμος τα τελευταία 12 χρόνια έχει βγάλει γύρω στις 40 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες!!! Τί σχέση έχουν ο Βέρτης και η Θεοδωρίδου;;;;
2) Ο ΣΤΑΝ έχει καλύτερη φωνή από τον Ρέμο;;;;;;;;;;;
Ο ΣΤΑΝ;;;;;;;;; μήπως μπερδεύτηκες και εννοούσες κάποιον άλλον;;;;; ο Σταν είναι εντελώς ΑΦΩΝΟΣ. Είναι επίπεδο Νίνο.
3) Έχω βαρεθεί αυτήν την ιστορία με το "σύστημα που προωθεί" και αυτήν την δικαιολογία. Ο Ρέμος βγάζει φανταστικά τραγούδια γιαυτό και κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία. Το "σύστημα" γιατί να προωθήσει μόνο τον Ρέμο και να μην προωθήσει ανάλογα τον Πλούταρχο π.χ που δεν κάνει πια επιτυχία όσο και να τον σπρώχνουν ;;; Αυτά είναι δικαιολογίες. Ο Ρέμος κάνει απλά σωστή επιλογή ρεπερτορίου.
Εγω προσωπικά ναι...τολμάω να τους συγκρίνω. Και αν σ'αρέσει. Στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει και το ξύδι ΤΟΠ.
Καλά εδώ συγκρίνεις τον Ρέμο με τον Σταν!!! Με τον Σταν!!!!! Δεν θα τον συγκρίνεις με τον Βέρτη και την Θεοδωρίδου! Έχεις και εσύ τα δικαία σου.
Ρε βούρλο βερνικομένο που διαβάζω τη μια κοτσάνα πίσω απο την άλλη. Συγκρίνω Θεοδωρίδου -Ρέμο γιατί
1) είναι τραγουδιστές με παρομοιότυπο ρεπερτόριο
2) είναι και οι δύο Θεσσαλονικείς
3)ξεκίνησαν πάνω κάτω την ίδια χρονική περίοδο.
Ο Σταν είναι τραγουδιστής διαφορετικού είδους και ρεπερτορίου και σε σύγκριση με κάποιους, ναι έχει και ταλέντο και φωνάρα. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι μα επιδεικνύεις το πόσο κομπλεξικό είσαι. Αίντε τράβα πίσω στο νηπιαγωγείο απο που ξεπήδησες και μη μας πρήζεις άλλο.
minerboh έγραψε: Καλύτερο θα ήταν να ξοδέψει χρόνο στο να βγάζει καλά τραγούδια!
ναι ΠΟΣΟ καλυτερος να γινει πια ο συγκεκριμενος...μιλαμε εχω παθει πλακα με το πως γινεται να μη με αγαπας το σαββατο. τα τραγουδια αυτα (τα χιλιομετρα ολα, ενταξει, τα σαββατα) ειναι σημεια αναφορας για τη δισκογραφια α ρε ΤΙ αλλο ακομα θα ακουσουμε.
αυτη η υπερπροωθηση απο το συστημα σε οτι τραγουδι και να βγαλει (σε αυτον και το ρουβα) ειχε καταντησει γραφικη. το τελευταιο ομως τραγουδι του ρουβα παει ψιλοαπατο και αντιστοιχα πιστευω οτι και η φορα των τελευταιων 2 ετων του ρεμου επισης θα μειωθει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ αξιζει την προωθηση περισσοτερο απο αλλους. θα επελθει ισορροπια. αυτο βλεπω εγω και εδω θα ειμαστε να δουμε αν θα πεσω μεσα.
αυτη η υπερπροωθηση απο το συστημα σε οτι τραγουδι και να βγαλει (σε αυτον και το ρουβα) ειχε καταντησει γραφικη. το τελευταιο ομως τραγουδι του ρουβα παει ψιλοαπατο και αντιστοιχα πιστευω οτι και η φορα των τελευταιων 2 ετων του ρεμου επισης θα μειωθει γιατι πολυ απλα ΔΕΝ αξιζει την προωθηση περισσοτερο απο αλλους. θα επελθει ισορροπια. αυτο βλεπω εγω και εδω θα ειμαστε να δουμε αν θα πεσω μεσα.
poso sumfwnw d legatai!
Με την παράθεση που έκανες φαίνεται σαν να τα λέει το paidaki αυτά για τον Ρέμο.