Ό,τι χειρότερο να είσαι τέτοιες μέρες μέσα πραγματικά...πονάει η ψυχή σου...
Σύντομα να γίνει καλά η γυναίκα,περαστικά της και σε όλο τον κόσμο

Να 'σαι καλά Deba,ευχαριστώ!deba έγραψε:περαστικά και σε εσένα slim_shady
Την άρπαξε για τα καλά... Περαστικά της...deba έγραψε:αν ήταν τόσο απλό δε θα έμπαινε στο νοσοκομείο
Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
Σύντομα να γίνει καλά η γυναίκα,περαστικά της και σε όλο τον κόσμο
Mα η πνευμονία δεν είναι απλή υπόθεση! Απλά δεν είναι και τόσο τραγικα όσο νομίζεις! Δυο τρία πραγματάκια να κάνει και θα την ξαναπολαύσεις πολύ πιο σύντομα απο όσο νομίζεις. Υπάρχουν εκει έξω κάτι νοσήματα που μπροστά τους, πνευμονία φαντάζει συναχάκι αλλά αυτό εξυπακούεται οτι δεν πρέπει να το παίρνεις το ζήτημα στα αψήφιστα!deba έγραψε:αν ήταν τόσο απλό δε θα έμπαινε στο νοσοκομείο
Συμφωνώ.Σαφώς και είναι σοβαρό αλλα ότι είδαν τα μάτια μου 2 μέρες τώρα στο νοσοκομείο απλά είπα στον εαυτό μου : σκάσε ουπς!minerboh έγραψε:Υπάρχουν εκει έξω κάτι νοσήματα που μπροστά τους, πνευμονία φαντάζει συναχάκι αλλά αυτό εξυπακούεται οτι δεν πρέπει να το παίρνεις το ζήτημα στα αψήφιστα!deba έγραψε:αν ήταν τόσο απλό δε θα έμπαινε στο νοσοκομείο
έχω εκ γεννετής βρογχικό άσθμα δεν ήταν απο κρύωμα εμένα...Αναπνευστικό σοκ ήταν.afn έγραψε:Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
Σύντομα να γίνει καλά η γυναίκα,περαστικά της και σε όλο τον κόσμο![]()
![]()
Να τρέφεστε σωστά και να ντύνεστε καλά!!
Περαστικά Slim μου.Slim_Shady έγραψε:Συμφωνώ.Σαφώς και είναι σοβαρό αλλα ότι είδαν τα μάτια μου 2 μέρες τώρα στο νοσοκομείο απλά είπα στον εαυτό μου : σκάσε ουπς!minerboh έγραψε:Υπάρχουν εκει έξω κάτι νοσήματα που μπροστά τους, πνευμονία φαντάζει συναχάκι αλλά αυτό εξυπακούεται οτι δεν πρέπει να το παίρνεις το ζήτημα στα αψήφιστα!deba έγραψε:αν ήταν τόσο απλό δε θα έμπαινε στο νοσοκομείο
Υγεία παιδιά πάνω απο όλα υγεία
Ήρθες σε εαφή με κάποιο αντιγόνο και ενεργοποιήθηκε το άσθμα σου! Δε χρειάζεται να ανησυχείς, μόνο που θαπρέπει όπου πας να έχει μαζί σου το ψεκαστηράκι σου!Slim_Shady έγραψε:έχω εκ γεννετής βρογχικό άσθμα δεν ήταν απο κρύωμα εμένα...Αναπνευστικό σοκ ήταν.afn έγραψε:Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
![]()
Εν πάση,τώρα τελείωσε και ναί παιδιά τελικά το πιο "λίγο" κρύο κάνει την "μεγαλύτερη" ζημιά!
Slim_Shady έγραψε:έχω εκ γεννετής βρογχικό άσθμα δεν ήταν απο κρύωμα εμένα...Αναπνευστικό σοκ ήταν.afn έγραψε:Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
![]()
Εν πάση,τώρα τελείωσε και ναί παιδιά τελικά το πιο "λίγο" κρύο κάνει την "μεγαλύτερη" ζημιά!
απο μικρός το έχω πάντα μαζίminerboh έγραψε:Ήρθες σε εαφή με κάποιο αντιγόνο και ενεργοποιήθηκε το άσθμα σου! Δε χρειάζεται να ανησυχείς, μόνο που θαπρέπει όπου πας να έχει μαζί σου το ψεκαστηράκι σου!Slim_Shady έγραψε:έχω εκ γεννετής βρογχικό άσθμα δεν ήταν απο κρύωμα εμένα...Αναπνευστικό σοκ ήταν.afn έγραψε:Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
![]()
Ακριβώς! Να 'σαι καλά Στέλιο μου,σε ευχαριστώ πολύstelios έγραψε:Περαστικά Slim μου.Slim_Shady έγραψε:Συμφωνώ.Σαφώς και είναι σοβαρό αλλα ότι είδαν τα μάτια μου 2 μέρες τώρα στο νοσοκομείο απλά είπα στον εαυτό μου : σκάσε ουπς!minerboh έγραψε:Υπάρχουν εκει έξω κάτι νοσήματα που μπροστά τους, πνευμονία φαντάζει συναχάκι αλλά αυτό εξυπακούεται οτι δεν πρέπει να το παίρνεις το ζήτημα στα αψήφιστα!deba έγραψε:αν ήταν τόσο απλό δε θα έμπαινε στο νοσοκομείο
Υγεία παιδιά πάνω απο όλα υγεία![]()
Υγεία το μεγαλύτερο αγαθό.
χίλια ευχαριστώ αφνάκο μουafn έγραψε:Slim_Shady έγραψε:έχω εκ γεννετής βρογχικό άσθμα δεν ήταν απο κρύωμα εμένα...Αναπνευστικό σοκ ήταν.afn έγραψε:Προσέχτε όλοι χαζοί!!Slim_Shady έγραψε:Ολόψυχα περαστικά της!Και εγώ 2 μέρες ήμουνα στο νοσοκομείο,σημερα βγήκα,σχεδόν για τον ίδιο λόγο...
![]()
Εν πάση,τώρα τελείωσε και ναί παιδιά τελικά το πιο "λίγο" κρύο κάνει την "μεγαλύτερη" ζημιά!![]()
Περαστικούλια...
![]()
![]()
minerboh έγραψε:Η κάμερα είχε εστιάσει πολύ στους ερμηνευτές και δεν έδειχνε το ακροατήριο. Πάντως οφείλω να ομολογήσω οτι εξεπλάγην ευχάριστα που το εν λόγω κανάλι μετέδωσε τη συναυλία!manos έγραψε:to eida poly ligo kai nomizo oti xanei poly sth tv..den exoun kanei kalh douleia pisteuo opws ginetai sta mad...
Ο όμιλος Αντ..1 είχε φερθεί αρκετά κατινίστικα στο Φοίβο και το τσαρδί του οταν φύγανε απο τη σκουπιδοχέβεν.