Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Σε αυτό δε θα διαφωνήσω. Στη μουσική κάτι λέει. Ο στίχος του όμως είναι ...άστα! Θαηταν καλύτερα να τον άφηνε να γράφει μουσική και το στιχουργικό να το αναλάμβανε κάποιος άλλος/η.
Δε μου άρεσε πολύ είναι η αλήθεια...
Με έναν γυμναστή δεν παντρεύτηκε η Λένα;fylakas_aggelos έγραψε:Είναι ο σύζυγός της,έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι 2 χρονών!Οι στίχοι του όντως είναι μέτριοι,πολύ συνηθισμένοι,αλλά γράφει πολύ καλή μουσική!minerboh έγραψε:Ενας ατάλαντος.... ιδίως στους στίχους.StavrosZ έγραψε:Μ' αρεσει πολυ η Λενα αλλα οντως στην καλυτερη περιπτωση το κομματι χαρακτιριζεται ως αδιαφορο. Προτιμουσα τα 2 προηγουμενα singles.
Επισης γνωριζει κανεις ποιος ειναι αυτος ο ''Αλεξανδρος'' ? Μου φαινεται πως τον εχει παρει αποκλειστικο συνθετη-στιχουργο η Παπαδοπουλου εδω και 8 περιπου χρονια.
I like people too much or not at all.
Ααααα γι' αυτο τον εχει αποκλειστικο. Οποτε ακουω Παπαδοπουλου σκευτομαι αν υπαρχει καποιο τραγουδι της που να με τρελαινει στιχουργικα. Κανενα απολυτως. Καλα μουσικα δειγματα υπαρχουν, οσο για την ερμηνεια της νομιζω ειναι ο κυριως λογος για να ακουσεις τραγουδι της.fylakas_aggelos έγραψε:Είναι ο σύζυγός της,έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι 2 χρονών!Οι στίχοι του όντως είναι μέτριοι,πολύ συνηθισμένοι,αλλά γράφει πολύ καλή μουσική!minerboh έγραψε:Ενας ατάλαντος.... ιδίως στους στίχους.StavrosZ έγραψε:Μ' αρεσει πολυ η Λενα αλλα οντως στην καλυτερη περιπτωση το κομματι χαρακτιριζεται ως αδιαφορο. Προτιμουσα τα 2 προηγουμενα singles.
Επισης γνωριζει κανεις ποιος ειναι αυτος ο ''Αλεξανδρος'' ? Μου φαινεται πως τον εχει παρει αποκλειστικο συνθετη-στιχουργο η Παπαδοπουλου εδω και 8 περιπου χρονια.
-
ΘΕΑ!!!!!!!deba έγραψε:σε αυτό το link http://www.tlife.gr/Article/NEWS-backst ... 41942.html έχει φωτό από τα γυρίσματα του κλιπ της Καλλή
![]()

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.

– Η ιστορία με τον περιβόητο Άραβα πως προέκυψε;
(Γέλια.) «Δεν τον είδα ποτέ, δεν έμαθα ποτέ πού με άκουσε, πού με είδε, αν ήρθε στην Ελλάδα ή όχι. Πάντως, στο VOX δεν ήρθε ποτέ».
– Ακούστηκε πως είχε έρθει κάποιος κύριος από τη Μέση Ανατολή που έκανε μεγάλο λογαριασμό…
«Όχι. Όταν ήρθε κάποιος από τους εμίρηδες του Κατάρ με την παρέα του στην Ελλάδα, βγήκαμε έξω και φάγαμε με κοινούς Έλληνες φίλους. Προσπαθήσαμε να τον μυήσουμε στην ελληνική κουλτούρα. Δεν δούλευα εκείνη την περίοδο».
– Η γνωριμία αυτή πώς έγινε;
«Μέσω του πατέρα μου, ο οποίος εργάζεται στο Κατάρ».
– Το τελευταίο εξάμηνο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες σου με τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.
«Όχι, ποτέ. Εκτός αν εννοείς κάποιες κοινές λήψεις σε κοινωνικές εμφανίσεις».
– Είστε μαζί;
«Όχι και ούτε έχουμε υπάρξει. Γενικά, ακούω διάφορα και θα σου επαναλάβω πως δεν με απασχολεί οτιδήποτε δεν έχει δόση αληθείας».
– Γράφτηκε επίσης ότι έχεις σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό…
Το λένε ακόμη. Ούτε αυτό ισχύει. Δουλέψαμε μαζί, κάναμε συναυλίες μαζί αλλά και κοινές διακοπές. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μια αδελφική σχέση. Τον αγαπώ και τον πιστεύω πάρα πολύ».
– Δεν έχει υπάρξει κάποιο φλερτ;
«Μόνο επί σκηνής».
– Είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο;
«Ναι, και δεν αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Νιώθω πάρα πολύ καλά».
"Δεν είμαι κατά των πλαστικών, έχω κάνει. Είμαι όμως κατά των παραμορφώσεων. Όταν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, το κάνεις για να βελτιώσεις κάποια πράγματα, όχι να τα αλλάξεις τελείως. Εκεί γίνεται το λάθος. Αν κάτι σ' ενοχλεί, το διορθώνεις. Θα προσπαθήσω να γερνάω όμορφα. 'Εχει κι αυτό τη γοητεία του. Αν στην ψυχή σου αισθάνεσαι νέος, φαίνεται κιόλας".
Ρε την Νένα...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
stelios έγραψε:Γρήγορα βγήκε.
poso na tous phre gia auto....pali kala pou vrhkan th karekla..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;

Φτωχό video clip, αλλά ενδιαφέρουσα η εναλλαγή των χρωμάτων. Σώζεται κάπως.

Stavros έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exei wraies eikones..apla deixnei sxedon to idio olh hn wra...

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Μήπως ο Φοίβος να αρχίσει να συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες?
Να φύγει από την Spicy λες? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Όχι.minerboh έγραψε:Μήπως ο Φοίβος να αρχίσει να συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες?
Όχι δεν εννούσα να φύγει απο τη Σπάισυ (που είναι και δημιούργημά του) απλά να συνεργαστεί και με άλλες δισκογραφικές. Λόγου χάρη, αυτό που είχε κάνει με τον Οικονομώ ηταν πολύ έξυπνο και εξάλλου δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει να το κάνει.
Θα μου άρεσε να δώσει τραγούδια σε κάποιους καλλιτέχνες που δεν έχει συνεργαστεί ξανά.Ωραία έκπληξη ήταν η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο αν και προέκυψε λόγω της συνεργασίας στο fever.Θα μου άρεσε να έδινε τραγούδι στον Βέρτη,Πέγκυ,Πλου,Νατάσα αλλά έχει τόση έμπνευση;minerboh έγραψε:Όχι δεν εννούσα να φύγει απο τη Σπάισυ (που είναι και δημιούργημά του) απλά να συνεργαστεί και με άλλες δισκογραφικές. Λόγου χάρη, αυτό που είχε κάνει με τον Οικονομώ ηταν πολύ έξυπνο και εξάλλου δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει να το κάνει.
Εδώ καθυστερεί κυκλοφορίες καλλιτεχνών που ανήκουν στην εταιρεία του θα μπει στην διαδικασία να δίνει τραγούδια αλλού;
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το κλιπ.manos έγραψε:Stavros έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
exei wraies eikones..apla deixnei sxedon to idio olh hn wra...

Αν αυτό θα μπορούσε να φέρει λίγο ρευστό στα ταμεία της εταιρείας γιατί όχι?stelios έγραψε:Θα μου άρεσε να δώσει τραγούδια σε κάποιους καλλιτέχνες που δεν έχει συνεργαστεί ξανά.Ωραία έκπληξη ήταν η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο αν και προέκυψε λόγω της συνεργασίας στο fever.Θα μου άρεσε να έδινε τραγούδι στον Βέρτη,Πέγκυ,Πλου,Νατάσα αλλά έχει τόση έμπνευση;minerboh έγραψε:Όχι δεν εννούσα να φύγει απο τη Σπάισυ (που είναι και δημιούργημά του) απλά να συνεργαστεί και με άλλες δισκογραφικές. Λόγου χάρη, αυτό που είχε κάνει με τον Οικονομώ ηταν πολύ έξυπνο και εξάλλου δεν υπάρχει κάτι που να τον εμποδίζει να το κάνει.
Εδώ καθυστερεί κυκλοφορίες καλλιτεχνών που ανήκουν στην εταιρεία του θα μπει στην διαδικασία να δίνει τραγούδια αλλού;