Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Ωραίος ο Τούσης,του πάει τρελά η αλλαγή 

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Όλο φωτογραφίζονται η Στέλλα και η Ελισάβετ, ούτε λόγος να βγάλουν κανά τραγουδάκι της προκοπής. Κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά στη δουλειά τους.
Aνετη, όμορφη, με χιούμορ, καταπληκτική φωνή και σώμα με πολλά σχέδια. Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Inked και μίλησε για όλους και για όλα.
Πως αποφάσισες να ασχοληθεί με τη μουσική και να γίνεις τραγουδίστριας; Εχεις κάποιο παράδειγμα από το σπίτι, την οικογένεια;
Οι γονείς μού έβαζαν να ακούω μουσική από πάρα πολύ μικρή, αλλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Οι δίσκοι που έπαιζαν τότε στο σπίτι ήταν από Χατζηδάκη, Σαββόπουλο. Είχα μάθει από έξω όλα τα τραγούδια της Αρλέτας, τραγούδαγα συνέχεια.
Εχει αλλάξει η νύχτα την τελευταία δεκαετία;
Βέβαια και έχει αλλάξει. Πριν από 8-9 χρόνια, δουλεύαμε επταήμερο, τώρα δουλεύουμε 2-3 μέρες αλλά τουλάχιστον εμείς δουλεύουμε. Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν δουλειά.
Εσύ στις εμφανίσεις σου αντιμετωπίζεις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού;
Αν εννοείς λουλούδια και τέτοια, όχι. Κι εγώ, επειδή πάντα το ρεπερτόριό μου ήταν διαφορετικό κι έβγαινα πάντα νωρίς, δεν είχα δει ακραία πράγματα. Τώρα βέβαια που έχω διευρύνει κάπως το ρεπερτόριό μου, θα πω κάτι πιο λαϊκό, να γουστάρω. Και πάντα γουστέρα, απλά ήμουν κομπλεξική. Εχω σταματήσει να είμαι κομπλεξική. Υποστηρίζω πλέον τη δουλειά μου. Παλαιότερα, δεν το έκανα.
Πως αποφάσισες να ασχοληθεί με τη μουσική και να γίνεις τραγουδίστριας; Εχεις κάποιο παράδειγμα από το σπίτι, την οικογένεια;
Οι γονείς μού έβαζαν να ακούω μουσική από πάρα πολύ μικρή, αλλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Οι δίσκοι που έπαιζαν τότε στο σπίτι ήταν από Χατζηδάκη, Σαββόπουλο. Είχα μάθει από έξω όλα τα τραγούδια της Αρλέτας, τραγούδαγα συνέχεια.
Εχει αλλάξει η νύχτα την τελευταία δεκαετία;
Βέβαια και έχει αλλάξει. Πριν από 8-9 χρόνια, δουλεύαμε επταήμερο, τώρα δουλεύουμε 2-3 μέρες αλλά τουλάχιστον εμείς δουλεύουμε. Υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν δουλειά.
Εσύ στις εμφανίσεις σου αντιμετωπίζεις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού;
Αν εννοείς λουλούδια και τέτοια, όχι. Κι εγώ, επειδή πάντα το ρεπερτόριό μου ήταν διαφορετικό κι έβγαινα πάντα νωρίς, δεν είχα δει ακραία πράγματα. Τώρα βέβαια που έχω διευρύνει κάπως το ρεπερτόριό μου, θα πω κάτι πιο λαϊκό, να γουστάρω. Και πάντα γουστέρα, απλά ήμουν κομπλεξική. Εχω σταματήσει να είμαι κομπλεξική. Υποστηρίζω πλέον τη δουλειά μου. Παλαιότερα, δεν το έκανα.
I like people too much or not at all.
φωναρα!!!!stelios έγραψε:Άλλη μια φώτο.
- fylakas_aggelos
Ελισάβετ Σπανού: «Μου κάνει ο Φοίβος, μου κάνει ο χαρακτήρας του πολύ»
Για το νέο της κομμάτι που θα φέρει την υπογραφή του Φοίβου, Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει πως το τραγούδι θα είναι mid tempo.
«Μου κάνει ο Φοίβος, μου κάνει ο χαρακτήρας του πολύ. Ο Φοίβος κάνει μεγάλες επιτυχίες και νιώθω μεγάλη ασφάλεια να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες και παραγωγούς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αφουγκράζεται την εποχή, αν και τώρα που μιλάμε επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα στη μουσική. Ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει να ακούσει, αλλά ο Φοίβος προτείνει πράγματα», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Inked.
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2JsWYQsqJ
Για το νέο της κομμάτι που θα φέρει την υπογραφή του Φοίβου, Ελισάβετ Σπανού αποκαλύπτει πως το τραγούδι θα είναι mid tempo.
«Μου κάνει ο Φοίβος, μου κάνει ο χαρακτήρας του πολύ. Ο Φοίβος κάνει μεγάλες επιτυχίες και νιώθω μεγάλη ασφάλεια να συνεργάζομαι μαζί του. Είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες και παραγωγούς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Αφουγκράζεται την εποχή, αν και τώρα που μιλάμε επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα στη μουσική. Ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει να ακούσει, αλλά ο Φοίβος προτείνει πράγματα», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Inked.
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/2 ... z2JsWYQsqJ
-
Η Ελισάβετ Σπανού θα είναι για όλη την εβδομάδα στο πάνελ της εκπομπής του mega Πρωινό μου.
Αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με τραγουδιστή και πως θα πήγαινε του χρόνου στο dancing with the stars.

Αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με τραγουδιστή και πως θα πήγαινε του χρόνου στο dancing with the stars.

stelios έγραψε:Η Ελισάβετ Σπανού θα είναι για όλη την εβδομάδα στο πάνελ της εκπομπής του mega Πρωινό μου.![]()
Τώρα αυτά την έχει βάλει ο Φοίβος να τα λέει ή από μόνη της βγάζει τα ματάκια της;
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
- fylakas_aggelos
Αντροχωρίστρα,ήθελε να φάει το Μιχάλη από την Ολυμπίου!Όλα για τη δημοσιότητα,ευτυχώς που ο Μιχάλης δεν τα έφτιαξε με αυτή!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Γέλασα σε αρκετά σημεία.MusicLover έγραψε:

θα τη δούμε και σήμερα, έτσι; 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Πέταξε πάλι τις κοτσάνες της αυτή να φανταστώ ε?deba έγραψε:στο ΌΛΑ
Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.