stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
ante na doume...to kalo einai oti den ths dinei skyladika authnhs....
stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
περιζητητος στην αγορα ο μιχαλης, μα τι τις κανει ολες???...fylakas_aggelos έγραψε:Αντροχωρίστρα,ήθελε να φάει το Μιχάλη από την Ολυμπίου!Όλα για τη δημοσιότητα,ευτυχώς που ο Μιχάλης δεν τα έφτιαξε με αυτή!
nikospaok έγραψε:περιζητητος στην αγορα ο μιχαλης, μα τι τις κανει ολες???...fylakas_aggelos έγραψε:Αντροχωρίστρα,ήθελε να φάει το Μιχάλη από την Ολυμπίου!Όλα για τη δημοσιότητα,ευτυχώς που ο Μιχάλης δεν τα έφτιαξε με αυτή!![]()
προτιμω την σπανου απο την ολυμπιου...
νομιζω ειναι πιο wild η πρωτη...με την αλλη μονο σινεμα και σε εστιατοριο με κερια θα μπορουσες να πας!!
Δεν της δίνει γιατί δεν θα μπορούσε να τα πει.manos έγραψε:stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
Απλά δεν έχει λαϊκή χροιά η κοπέλα για σκυλάδικα και καλά κάνει κ δεν της δίνει. Μ αρέσει που τα κομμάτια της είναι στο ύφος που ήταν κ τα πρώτα της τραγούδια πριν το Φοίβο (αν εξαιρέσεις το κομμάτι με τον Tus και τον Δείξιμο που και πάλι στο σημείο της Σπανού ήταν το πιο κολλητικό). Λίγο με φόβισε που είπε στο ΟΛΑ ότι ο στίχος θα είναι λίγο υπερβολικός ελπίζω σε νορμάλ πλαίσια... Θέλω κάτι καλό μετά το Εγώ κι εσύ γτ δεν ήταν τόσο δυνατό.stelios έγραψε:Δεν της δίνει γιατί δεν θα μπορούσε να τα πει.manos έγραψε:stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
MusicLover έγραψε:"Κάποτε θα δεις... Οι δρόμοι θα βγάζουν σε μένα..." Αλλα... Πια..."θα είσαι ο τελευταίος ανθρωπος στη γη που θ αγαπούσα"!
από το twitter της Ελισάβετ, μάλλον στίχοι από το νέο της κομμάτι.
MusicLover έγραψε:Απλά δεν έχει λαϊκή χροιά η κοπέλα για σκυλάδικα και καλά κάνει κ δεν της δίνει. Μ αρέσει που τα κομμάτια της είναι στο ύφος που ήταν κ τα πρώτα της τραγούδια πριν το Φοίβο (αν εξαιρέσεις το κομμάτι με τον Tus και τον Δείξιμο που και πάλι στο σημείο της Σπανού ήταν το πιο κολλητικό). Λίγο με φόβισε που είπε στο ΟΛΑ ότι ο στίχος θα είναι λίγο υπερβολικός ελπίζω σε νορμάλ πλαίσια... Θέλω κάτι καλό μετά το Εγώ κι εσύ γτ δεν ήταν τόσο δυνατό.stelios έγραψε:Δεν της δίνει γιατί δεν θα μπορούσε να τα πει.manos έγραψε:stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
Λέει το τραγούδι της Ολυμπίου οι δρόμοι θα βγάζουν σε μένα;;;manos έγραψε:MusicLover έγραψε:"Κάποτε θα δεις... Οι δρόμοι θα βγάζουν σε μένα..." Αλλα... Πια..."θα είσαι ο τελευταίος ανθρωπος στη γη που θ αγαπούσα"!
wtf???????????????????elpizw pos oxi...autos einai stixos apo to kapote ths olympiou...oloidios.
Γι'αυτό είναι και 4 όνομα ακόμα στα κέντρα ενώ συνεργάζεται ήδη με τον Φοίβο τόσο καιρό.Δεν μπορεί να υποστηρίξει το λαικό.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Απλά δεν έχει λαϊκή χροιά η κοπέλα για σκυλάδικα και καλά κάνει κ δεν της δίνει. Μ αρέσει που τα κομμάτια της είναι στο ύφος που ήταν κ τα πρώτα της τραγούδια πριν το Φοίβο (αν εξαιρέσεις το κομμάτι με τον Tus και τον Δείξιμο που και πάλι στο σημείο της Σπανού ήταν το πιο κολλητικό). Λίγο με φόβισε που είπε στο ΟΛΑ ότι ο στίχος θα είναι λίγο υπερβολικός ελπίζω σε νορμάλ πλαίσια... Θέλω κάτι καλό μετά το Εγώ κι εσύ γτ δεν ήταν τόσο δυνατό.stelios έγραψε:Δεν της δίνει γιατί δεν θα μπορούσε να τα πει.manos έγραψε:stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
symfono me musiclover...kai de nomizo pos de tha mporouse na a pei..apla den ths pane...
MusicLover έγραψε:Λέει το τραγούδι της Ολυμπίου οι δρόμοι θα βγάζουν σε μένα;;;manos έγραψε:MusicLover έγραψε:"Κάποτε θα δεις... Οι δρόμοι θα βγάζουν σε μένα..." Αλλα... Πια..."θα είσαι ο τελευταίος ανθρωπος στη γη που θ αγαπούσα"!
wtf???????????????????elpizw pos oxi...autos einai stixos apo to kapote ths olympiou...oloidios.
stelios έγραψε:Γι'αυτό είναι και 4 όνομα ακόμα στα κέντρα ενώ συνεργάζεται ήδη με τον Φοίβο τόσο καιρό.Δεν μπορεί να υποστηρίξει το λαικό.manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Απλά δεν έχει λαϊκή χροιά η κοπέλα για σκυλάδικα και καλά κάνει κ δεν της δίνει. Μ αρέσει που τα κομμάτια της είναι στο ύφος που ήταν κ τα πρώτα της τραγούδια πριν το Φοίβο (αν εξαιρέσεις το κομμάτι με τον Tus και τον Δείξιμο που και πάλι στο σημείο της Σπανού ήταν το πιο κολλητικό). Λίγο με φόβισε που είπε στο ΟΛΑ ότι ο στίχος θα είναι λίγο υπερβολικός ελπίζω σε νορμάλ πλαίσια... Θέλω κάτι καλό μετά το Εγώ κι εσύ γτ δεν ήταν τόσο δυνατό.stelios έγραψε:Δεν της δίνει γιατί δεν θα μπορούσε να τα πει.manos έγραψε:stelios έγραψε:Αύριο βγαίνει το νέο τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού.
symfono me musiclover...kai de nomizo pos de tha mporouse na a pei..apla den ths pane...
Τι πάει να πει μπορεί να πει.Ο οποιοσδήποτε μπορεί αλλά αν είναι να τα σκοτώνει και να μην μπορεί να τα υποστηρίξει δεν έχει νόημα.
Αφού η φωνή της όμως είναι για άλλα κομμάτια τι κλείνει συνεργασία με το πιο λαικό σχήμα της χρονιάς;
Πήγαινε να εμφανιστείς σε χώρους που σου ταιριάζουν και μπορείς να πεις το ρεπερτόριο που θες και μπορείς να υποστηρίξεις.
Αλλιώς απλά είσαι μια που ο Φοίβος δεν μπορεί να ανεβάσει με τίποτα και αρκείται στο να ανοίγει απλά το πρόγραμμα στα μπουζούκια.
sth eurovision,sto tv section...kala nte mh varas..mia erwthsh ekanastelios έγραψε:εγω το εβαλα γιατι μιλουσε η Σπανου και κυριως για οσα ειπε για το κομματι της Ηλιαδη.Στην spicy δεν είναι που να το έβαζα;manos έγραψε:e tha me steiloun autoi oi anthropoi..prwta athgorei to tragoudi tou k meta tn kalaei??epishs gia ta postaroume edw stelio?![]()
εγω το εβαλα γιατι μιλουσε η Σπανου και κυριως για οσα ειπε για το κομματι της Ηλιαδη.Στην spicy δεν είναι που να το έβαζα;manos έγραψε:e tha me steiloun autoi oi anthropoi..prwta athgorei to tragoudi tou k meta tn kalaei??epishs gia ta postaroume edw stelio?![]()