Φοίβος
-
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Likeeeeeeeee... Στο στυλ της... Πολύ ωραίο ποπ!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Mέτριο.Τίποτα ιδιαίτερο.Απλά ένα τραγούδι έτσι για να υπάρχει.MusicLover έγραψε:
Δεν είναι το κομμάτι που θα την βοηθήσει να ξεχωρίσει.Γενικώς δεν βλέπω να έχει την διάθεση ο Φοίβος να της δώσει το τραγούδι που θα την αναδείξει.
Προβλέπω να μας απασχολεί και τους επόμενους μήνες μόνο με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της.

I like people too much or not at all.
Εγω θέλω να μην τιτιβίζει τις σεξουαλικές της επιδόσεις!stelios έγραψε:Mέτριο.Τίποτα ιδιαίτερο.Απλά ένα τραγούδι έτσι για να υπάρχει.MusicLover έγραψε:
Δεν είναι το κομμάτι που θα την βοηθήσει να ξεχωρίσει.Γενικώς δεν βλέπω να έχει την διάθεση ο Φοίβος να της δώσει το τραγούδι που θα την αναδείξει.
Προβλέπω να μας απασχολεί και τους επόμενους μήνες μόνο με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της.

Το στυλ της όντως! Τώρα που ακούω κομμάτι της συνειδητοποιώ ότι τελικά μου έλειψε να ακούσω κάτι δικό της! Το κομμάτι θα το ακούσω! Μου αρέσει από την αρχή και ας μην λέω ουάουMusicLover έγραψε:

Μπράβο Ελισάβετ! Καλή επιτυχία

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Αυτή τη φορά η φωνή της μου θυμίζει δεσποινα πααααρα πολύ...ειδικά στο ρεφρέν..
Σαν ρυθμός είναι σαν να ακούω το χιλιάδες καλοκαίρια της ντεμυ...
Ωστόσο δεν ειν κακό...κάτι του λείπει...αλλά ακούγεται!!
Σαν ρυθμός είναι σαν να ακούω το χιλιάδες καλοκαίρια της ντεμυ...
Ωστόσο δεν ειν κακό...κάτι του λείπει...αλλά ακούγεται!!
Παιδικός στίχος. 

Γι αυτό το κατέβασαν;deba έγραψε:γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα

-
Λογικό.Και εγώ συμφωνώ σε αυτο!deba έγραψε:γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Στην Σπανού ίσως να είναι λίγο πιο έντονο γιατί από όλες εμφανισιακά θυμίζει περισσότερο την Δέσποινα.deba έγραψε:συμφωνώ στο να τη λένε στο Φοίβο που τις βάζει όλες έτσι να τραγουδούν! όχι να τη λένε στη Σπανού λες και αν ακούσουμε τις υπόλοιπες τους Φοίβου δεν βρίσκουμε ομοιότητες! εδώ μέχρι και η Έλλη μας τη θυμίζει ανά διαστήματα που αν είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό έστω και να μας περνά από το μυαλόSlim_Shady έγραψε:Λογικό.Και εγώ συμφωνώ σε αυτο!deba έγραψε:γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα
Έλα ρε Deba... Ο στίχος είναι παιδαριώδης... Δεν κάνει για Βανδή!
το κομμάτι σβήστηκε και ανέβηκε ξανά από τη spicy σε αυτό τον σύνδεσμο

γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα 

αναρωτιέμαι κι εγώstelios έγραψε:Γι αυτό το κατέβασαν;deba έγραψε:γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα

συμφωνώ στο να τη λένε στο Φοίβο που τις βάζει όλες έτσι να τραγουδούν! όχι να τη λένε στη Σπανού λες και αν ακούσουμε τις υπόλοιπες τους Φοίβου δεν βρίσκουμε ομοιότητες! εδώ μέχρι και η Έλλη μας τη θυμίζει ανά διαστήματα που αν είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό έστω και να μας περνά από το μυαλόSlim_Shady έγραψε:Λογικό.Και εγώ συμφωνώ σε αυτο!deba έγραψε:γινόταν χαμός από κάτω στο προηγούμενο με τα σχόλια για το πως τραγουδά σαν τη Δέσποινα

και μπήκαν οι ίδιοι να ξαναγράψουν τα σχόλια πάλι από την αρχή! είναι κουραστικοί απλά
μάλλον δεν είμαι η μόνη που ήθελε το κομμάτι για τη Δέσποινα κατά βάθος για να πειράχτηκαν τόσο

μάλλον δεν είμαι η μόνη που ήθελε το κομμάτι για τη Δέσποινα κατά βάθος για να πειράχτηκαν τόσο

Nεο τραγουδι TUS feat Ελεαννα Αζουκι "Αν εχω αγαπη" σε παραγωγη-ενορχηστρωση Φοιβος, ερχεται σήμερα (8/02)!!!
apo to facebook tou Foivou!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
όλη η αλήθεια για τον Άγιο Βαλεντίνο όπως μας ενημερώνουν στο twittermanos έγραψε:Nεο τραγουδι TUS feat Ελεαννα Αζουκι "Αν εχω αγαπη" σε παραγωγη-ενορχηστρωση Φοιβος, ερχεται σήμερα (8/02)!!!

ό,τι ο Νίνο έγινε μπαμπάς το έχουμε πει;
γιατί εγώ τώρα το έμαθα 

Να βγάλει ένα και για τις Απόκριες.deba έγραψε:όλη η αλήθεια για τον Άγιο Βαλεντίνο όπως μας ενημερώνουν στο twittermanos έγραψε:Nεο τραγουδι TUS feat Ελεαννα Αζουκι "Αν εχω αγαπη" σε παραγωγη-ενορχηστρωση Φοιβος, ερχεται σήμερα (8/02)!!!