Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
μόλις γύρισα απο το Νατασάκι!!πρώτη φορά την είδα live....εντάξει η γυναίκα είναι εκπληκτική!!!ΦΩΝΑΡΑ!!!!βγαίνει τόσο εύκολα κ χωρίς καθόλου πίεση αυτή η φωνή της.....τέλεια!!!!!!!ίσως λίγο μονότονη αλλά αυτό δεν αναιρεί οτί έχει φωνάρα!
από κόσμο το μαγαζί...φουλ!!!δεν έπαιρνε άλλο...αυτά!
Μάλλον ξεχάσαν το παρελθόν τους αυτοί οι δύο.
Ο Λιάγκας ξέχασε εκείνο το αλησμόνητο δελτίο ειδήσεων στο οποίο είδαμε ενα ωραιότατο στριπτήζ απο τη Τζ. Χειλουδάκη και η Σκορδά ξέχασε που στο Αλτάρι μια πλακωνόταν με το Ψωμιάδη και την άλλη μόνο που δεν πηδιόταν μαζί του.
Μεγάλο φάουλ της Σκορδά. Δεν τα συζητάς δημόσια αυτά και ιδιαίτερα όταν η άλλη πλευρά (Νατάσα) δεν έχει κάποιο δημόσιο βήμα να απαντήσει και δεν είναι και παρούσα βέβαια. Χρησιμοποίησαν την τηλεοπτική συχνότητα του Mega για να εκφράσουν προσωπικές διαφορές. Επαγγελματισμός
Δε το ξέραμε οτι υποφέρει απο κατάθλιψη το βλακόμετρο επειδή η Νατάσσα δεν καταδέχεται (και καλά κάνει η γυναίκα) να δώσε συνέντευξη στο καταγώγιό της που θέλει να το λέει και εκπομπή!
Α, ρε Νονώρα πόσα εύσημα σπαταλάς για τη πάρτη σου...
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε τέτοιου είδους απαντήσεις είναι το συνήθες " Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει".... Σιγά που ξέρουμε τι μπορεί να λες εσύ πίσω από την πλάτη τους ή άλλοι για σένα. Ας έλεγε απλά δεν θέλω να σχολιάσω.
Stavros έγραψε:Το μόνο που δεν μου αρέσει σε τέτοιου είδους απαντήσεις είναι το συνήθες " Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει".... Σιγά που ξέρουμε τι μπορεί να λες εσύ πίσω από την πλάτη τους ή άλλοι για σένα. Ας έλεγε απλά δεν θέλω να σχολιάσω.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Eγω πάντως δηλώνω απερίφραστα και ευθαρσώς οτι δεν θα με χάλαγε να κλάσω πάνω στη μύτη του βλακόμετρου.
Με τους Σκορδολιαγκέους συμβιβάζομαι με ενα ωραιότατο ντουσάκι με ξέρατα αλα εξορκιστής!