Νίκος Βέρτης
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.
αδιάφορο όπως και ο τίτλος 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
- billakos24
Ο ΒΕΡΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
ΣΤΟ ''ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ'' ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΣΤΟ ''ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ''. ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ...

ΣΤΟ ''ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ'' ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΣΤΟ ''ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ''. ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΧΑΣΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ...

All of our endings can be found in our beginnings...
- fylakas_aggelos
Το "Όλα είναι εδώ" το είχα βρει αρκετά καλό cd,τουλάχιστον είχε 3 κομματάρες του Βαρδή και μερικά αρκετά όμορφα κομμάτια.Για το νέο cd δεν ξέρω,έχω αμφιβολίες.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ αυτό το μήνυμα.Συμφωνώ απόλυτα.billakos24 έγραψε:Ο ΒΕΡΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ...![]()

I like people too much or not at all.
Άλλαξα γνώμη.panosif έγραψε:

Το άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο και μου άρεσε πάρα πολύ.Κομματάρα.Ελπίζω να πάει καλά ραδιοφωνικά.
Πιστεύω πως με τον καιρό θα αλλάξουν γνώμη και άλλοι ή μπορεί απλά να το ελπίζω.

Το τραγούδι δεν το λες κακό. Απλά κάτι συμβαίνει με τη φωνή του Νίκου. Σε κάποια σημεία του τραγουδιού, η φωνή δεν αναγνωρίζεται.
kalouli to tragoudi ala kati egine me tin foni tou 

Krouela agapes mou, Krouela
- SFAKattack10
Γιατι τοσο photoshop? Για να ταιριαζει με την φωνη? 

Περίεργο κιόλας, γιατί μια χαρά είναι και κανονικά το παιδί...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
O Νίκος Βέρτης επιστρέφει και η νυχτερινή Αθήνα ζωντανεύει και πάλι!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται από την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο χώρο που συνδέθηκε με απόλυτη επιτυχία με το όνομά του τα τελευταία χρόνια, το Fantasia Live. Με τραγούδια που λατρεύει το κοινό και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις το Fantasia Live αναμένεται να γίνει και πάλι το σημείο αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης στ...ην πόλη.
Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη εμφανίζονται αξιόλογα πρόσωπα με εξαιρετικές φωνές -o Λούκας Γιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαριάννα Γερασιμίδου, ο Νίκος Απέργης, η Athena Manoukian και η Βάλια Σωμαράκη - που εγγυώνται ένα πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια, δυναμισμό και ποιότητα. Παράλληλα οι “dead prezz”, το 6ο breakdance group στον κόσμο θα μας ενθουσιάσουν με τις άκρως εντυπωσιακες φιγούρες τους.
Στα decks του Fantasia Live θα βρίσκεται η guest dj, Ράνια Κωστάκη.
Fantasia Live
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: Παρασκευή 130/6
Σάββατο 150/4
Κυριακή 120/6
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται από την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο χώρο που συνδέθηκε με απόλυτη επιτυχία με το όνομά του τα τελευταία χρόνια, το Fantasia Live. Με τραγούδια που λατρεύει το κοινό και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις το Fantasia Live αναμένεται να γίνει και πάλι το σημείο αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης στ...ην πόλη.
Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη εμφανίζονται αξιόλογα πρόσωπα με εξαιρετικές φωνές -o Λούκας Γιώρκας, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρία Ιωαννίδου, η Μαριάννα Γερασιμίδου, ο Νίκος Απέργης, η Athena Manoukian και η Βάλια Σωμαράκη - που εγγυώνται ένα πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια, δυναμισμό και ποιότητα. Παράλληλα οι “dead prezz”, το 6ο breakdance group στον κόσμο θα μας ενθουσιάσουν με τις άκρως εντυπωσιακες φιγούρες τους.
Στα decks του Fantasia Live θα βρίσκεται η guest dj, Ράνια Κωστάκη.
Fantasia Live
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: Παρασκευή 130/6
Σάββατο 150/4
Κυριακή 120/6
Τριήμερα? Μικρό είναι? 

- fylakas_aggelos
Όλα πολύ καλά φαίνονται!! 

Υ. Μπόσνιακ: Διασκέδασε με φίλους στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη! Φωτογραφίες

Στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Fantasia Live διασκέδασε χθες βράδυ η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την παρέα της. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε με φίλους σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και απόλαυσε το ανανεωμένο πρόγραμμα του γνωστού καλλιτέχνη.
Πάντα κομψή και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, η νεαρή καλλονή διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τους φίλους της, αλλά χωρίς τον Αντώνη Ρέμο που εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Στέλιο Ρόκκο.

http://www.tlife.gr/Article/news-vertis/0-76-44703.html
Στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο Fantasia Live διασκέδασε χθες βράδυ η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την παρέα της. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε με φίλους σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και απόλαυσε το ανανεωμένο πρόγραμμα του γνωστού καλλιτέχνη.
Πάντα κομψή και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, η νεαρή καλλονή διασκέδασε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τους φίλους της, αλλά χωρίς τον Αντώνη Ρέμο που εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα με τον Στέλιο Ρόκκο.
http://www.tlife.gr/Article/news-vertis/0-76-44703.html
- fylakas_aggelos