Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ «ΘΕΑ»

Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε από μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία σε Ευρώπη και Αυστραλία. Το πρώτο πράγματα που έκανε μόλις πέρασε τη πόρτα του σπιτιού της, ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη κόρη της και να παίξει μαζί της. Τι κι αν ήταν κουρασμένη από το ταξίδι… Η Ηλέκτρα με το χαμόγελο της, της απορρόφησε όλα τα σημάδια από τη κούραση. Η Πέγκυ Ζήνα αυτές τις μέρες κάνει πρόβες για τη μεγάλη πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Θέα» που θα εμφανιστεί μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο! Η πρεμιέρα είναι τις 12 Απριλίου και η τραγουδίστρια δουλεύει σκληρά για να χαρίσει στον κόσμο ένα μαγευτικό αποτέλεσμα. Όπως πάντα άλλωστε καθώς η ίδια αυτό που βάζει ως στόχο είναι να ικανοποιήσει τον κόσμο. Να του χαρίσει τις καλύτερες βραδιές. Τότε μόνο νιώθει και εκείνη ευτυχισμένη! Εκεί τη συνάντησα και εγώ και της ζήτησα να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να μου πει δυο λόγια πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα…
Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ
-Τι γεύση έχεις από τη πρόσφατη περιοδεία σου σε Ευρώπη και Αυστραλία;
«Ήταν μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία με μεγάλη συγκίνηση που έσβησε οποιαδήποτε κούραση των ταξιδιών»
-Οι ομογενείς νιώθουν τις ανησυχίες των Ελλήνων;
«Τις νοιώθουν και ανησυχούν παντού, σε κάθε σημείο γιατί μπορεί να αναγκάστηκαν να αφήσουν την Ελλάδα, όμως τη λατρεύουν. Στην Ευρώπη κάποιοι Έλληνες αντιμετωπίζουν την ειρωνεία από τους ξένους και αυτό είναι λυπηρό! Γιατί δεν το αξίζουν καθόλου και δεν ευθύνονται εκείνοι που κάποιοι ανεύθυνοι κατάντησαν έτσι την Ελλάδα. Στην Αυστραλία βέβαια είναι καλύτερα τα πράγματα».
-Ήταν δύσκολο να βρίσκεσαι μακριά από τη κόρη σου, την Ηλέκτρα;
«Αυτό μου στοίχησε πολύ καθώς ήταν η πρώτη φορά που έλειψα παραπάνω από δυο ημέρες! Μετρούσα τις ώρες να βρεθώ ξανά μαζί της. Βέβαια το Skype βοήθησε καθώς της μιλούσαμε πολύ συχνά και οι δυο!»
-Σε επηρεάζει η κατάσταση της Ελλάδας σήμερα;
«Μας επηρεάζει όλους μας πάρα πολύ. Όλοι πιστεύω πως έχουμε αλλάξει τη ζωή μας και το κάθε σπίτι έχει τα προβλήματα του. Αυτό που κάνουμε είναι να προσέχουμε την υγεία μας και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που μας επιβάλλουν»
-Μίλησέ μου για τη νέα συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο… Ένα σχήμα πολύ δυνατό, για να μην πω το πιο δυνατό που έρχεται…
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Γιάννη. Πρώτον τον θαυμάζω πολύ ως τραγουδιστή και αγαπώ το ρεπερτόριό του και δεύτερον γιατί μας δένει μια φιλία χρόνων που ξεκινά το 1999 τότε που δουλέψαμε για πρώτη φορά μαζί. Ζήσαμε αρκετές συγκινητικές στιγμές στα πρώτα μας βήματα, προσωπικές και επαγγελματικές. Σαν άνθρωποι έχουμε τις ίδιες αξίες σε οικογένεια, καριέρα, τρόπο ζωής. Κι αυτό πιστεύω το νιώθει και ο κόσμος που μας ακολουθεί. Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε όμορφες βραδιές στο «Θέα».
-Θα ήθελες να ακολουθήσει η κόρης του το επάγγελμα σου;
«Όχι δεν θα ήθελα να δω την Ηλέκτρα τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά θα είμαι πάντα δίπλα της, φύλακας άγγελός της σε ότι επιλέξει είτε συμφωνώ, είτε όχι. Θα τη συμβουλεύω όσο καλύτερα μπορώ και εύχομαι να μάθει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις στη ζωή της, χωρίς να προσπαθώ εγώ να της επιβάλλω το τι θα αποφασίσει. Θέλω η Ηλέκτρα να αποκτήσει τη δική της προσωπικότητα και όχι τη δική μου!»
-Με τον Γιώργο Λύρα είστε αρκετά χρόνια μαζί. Τι είναι αυτό που διατηρεί μια σχέση ζωντανή και της δίνει διάρκεια;
«Όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να αντέξει μια σχέση στο χρόνο για μένα ξεκινούν και καταλήγουν στην αγάπη. Την δική μας σχέση βέβαια την απογείωσε ο ερχομός της Ηλέκτρας!»
-Πως θα περάσετε τις ημέρες του Πάσχα;
«Οικογενειακά και θα ξεκλέψουμε λίγο χρόνο θα πάμε σε ένα παραδοσιακό χωριό»
http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/ ... fault.aspx