Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Manolis8888 έγραψε:Έχει πει ο Πλούταρχος ποτέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γκέι γενικά;
Πριν 2 χρόνια βέβαια σε συνέντευξη-βίντεο για την εκπομπή της Μενεγάκη είχε πει πως τσεκάρει τον γιο του.
Του έλεγε συχνά όταν βλέπουν κάποιο κοριτσάκι στον δρόμο αν του αρέσει,αν το βρίσκει ωραίο και
μάλιστα είχε αναφέρει πως μια φορά ο γιος του του είπε ''ωραίο είναι μπαμπά αλλά για μένα εσύ έχεις την μαμά''.
Manolis8888 έγραψε:Έχει πει ο Πλούταρχος ποτέ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γκέι γενικά;
Πριν 2 χρόνια βέβαια σε συνέντευξη-βίντεο για την εκπομπή της Μενεγάκη είχε πει πως τσεκάρει τον γιο του.
Του έλεγε συχνά όταν βλέπουν κάποιο κοριτσάκι στον δρόμο αν του αρέσει,αν το βρίσκει ωραίο και
μάλιστα είχε αναφέρει πως μια φορά ο γιος του του είπε ''ωραίο είναι μπαμπά αλλά για μένα εσύ έχεις την μαμά''.
Το είχα δει. Εντάξει σαν πατέρας με γιο...
Πάντως όταν το 2000 τον είχαν ρωτήσει στο περιοδικό elle αν ισχύει πως είναι γκέι όπως κάποιοι επιμένουν, είχε γελάσει και απάντησε πως ''Ας λένε ότι θέλουν δεν με ενοχλεί ο Θεός μου έδωσε όμως μόνο αντρικές ορμόνες''.
afn έγραψε:
Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?
Εχεις την αποψη σου ή τις προτιμησεις σου αλλα οπως σεβομαι τις δικες σου αποψεις σεβασου και τις δικες μου και μην κρινεις το μυαλουδακι μου αν ειναι στενο 'η ξεχειλωμενο.
gia na katalavo kai ego ... o tryfonas exi xamilotero epipedo epidi kouniete pio poly kai ine ligo pio *gynaikios* ?
Πες τα ρε Κρουέλα...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Έχει νόημα αυτή η συζήτηση ρε παιδιά;
Ο Νότης έχει ιδιαίτερες απόψεις επί του θέματος (δυστυχώς αυτές του μέσου Έλληνα) και ο Πλούταρχος είναι λίγο πιο μετριοπαθής, δεν παύει όμως να είναι ένας μέσος άνθρωπος που γεννήθηκε στην επαρχία και είναι παντρεμένος μια εικοσαετία... Τι άποψη περιμένατε να έχει κι αυτός;
Ας ακούμε τη μουσική και ας τα αφήσουμε αυτά.
afn έγραψε:
Γιατί όταν κάποιος είναι "κραγμένη" έχει χαμηλό επίπεδο?
Το ιδιο επιπεδο εχει ο Χατζιδακις με τον Τρυφωνα Σαμαρα για παραδειγμα?
Εχεις την αποψη σου ή τις προτιμησεις σου αλλα οπως σεβομαι τις δικες σου αποψεις σεβασου και τις δικες μου και μην κρινεις το μυαλουδακι μου αν ειναι στενο 'η ξεχειλωμενο.
gia na katalavo kai ego ... o tryfonas exi xamilotero epipedo epidi kouniete pio poly kai ine ligo pio *gynaikios* ?
- Talent show στη "μαύρη γη". "Εμαθα να τραγουδάω με τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες", εξομολογείται ο Γιάννης Πλούταρχος στην "R", ξεδιπλώνοντας σελίδες της ζωής του.