Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stelios έγραψε:Οικογενειακές στιγμές
Την ώρα που οι διάσημοι γονείς τους πόζαραν στους φωτογράφους, τα κοριτσάκια χόρευαν γύρω τους!
Αδιαφορούσαν πλήρως για τους φωτογράφους.
Σύσσωμη η οικογένεια Κακοσσαίου βρέθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο λόγος; Για να απολαύσουν, να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν τον μπαμπά της οικογένειας, Γιάννη Πλούταρχο επί σκηνής.
Ο τραγουδιστής, συμμετείχε ερμηνεύοντας ζωντανά τα τραγούδια της παράστασης. Η σύζυγός του, Μαρία αλλά και τα παιδιά του ήταν κοντά του. Βέβαια οι κόρες του, έδειχναν να αδιαφορούν για τους φωτογράφους και τα φλας και δεν σταμάτησαν να παίζουν γύρω από τους γονείς τους που εκείνη τον ώρα πόζαραν χαμογελαστοί.
Γιάννης Πλούταρχος:Οι γονείς μου είχαν υπέροχες φωνές, πολύ πιο καλοφτιαγμένες από τη δική μου
«Δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει. Εγώ έμαθα να τραγουδάω στον όργο – όταν δουλεύαμε στα χωράφια. Μπαίναμε μια δεκαριά άτομα στη σειρά, ο ένας δίπλα στον άλλο και ο καθένας στην αράδα του, να ξεχορταριάσουμε απ’ τα ζιζάνια τις μπαμπακιές, για να ‘ναι καθαρό το φυτό και να μπορέσει να αναπτυχθεί όπως έπρεπε. Υπηρέτησα τη γη κανονικά, δεν ήμουν ένας περαστικός. Ώρες, ημέρες, εβδομάδες ολόκληρες κρατούσε η διαδικασία, όλο το καλοκαίρι κάτω απ’ τον ήλιο, με τον κάμπο να βαράει 45 βαθμούς. Ξεκινούσαμε τη δουλειά στις πέντε η ώρα το πρωί για να μη μας πιάσει αργά το μεσημέρι. Δουλεύαμε σκυμμένοι και σκαλίζαμε τα χώματα. Για να περάσει η ώρα και να ξεχάσουμε την κούραση και τον πόνο της μέσης, ένας ένας έλεγε κι από ένα τραγούδι. Έτσι έμαθα να τραγουδάω. Με συνοδεία τα τζιτζίκια και τον ήχο που έκαναν οι τσάπες καθαρίζοντας το χώμα. Ένας ένας σήκωνε φωνή και έλεγε το δικό του τραγούδι», λέει στη Real ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ αποκαλύπτει: «Διδάχθηκα στο «talent show» του κάμπου! Προσπαθούσα να μιμηθώ τον Καζαντζίδη, τον Διονυσίου, τον Πάριο ή τους δημοτικούς τραγουδιστές που ακούγαμε στα πανηγύρια. Είχα όμως να αντιμετωπίσω πολύ σκληρούς αντιπάλους – με πρώτους τους γονείς μου, που είχαν υπέροχες φωνές, πολύ πιο καλοφτιαγμένες από τη δική μου, με δύσκολα γυρίσματα και έντονη εκφραστικότητα. Άκουγα τον πατέρα μου και έλεγα: «Δεν θέλω να τραγουδήσω ξανά άλλη φορά». Και προσπαθούσα να τον αντιγράψω σε ό,τι έκανε με τη φωνή του στις σπάνιες φορές που τραγουδούσε, διότι ήταν άνθρωπος ντροπαλός. Όταν τραγουδούσε όμως η μάνα μου, όποιος την άκουγε έβαζε τα κλάματα»
Οριστικό: Από την επόμενη σεζόν η εκπομπή του Γ. Πλούταρχου στον ΣΚΑΪ!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συναδέλφων απο το tv nea blogspot ο Γιάννης Πλούταρχος κρατάει το ρεπεράζ που έχει γίνει και η εκπομπή- ντοκυμαντέρ θα προβληθεί την νέα σεζόν απο τον ΣΚΑΙ....
Συζητήσεις επί συζητήσεων και αναμονή επί αναμονής περάσανε μέχρι να ληφθεί η τελική απόφαση που θα αφορά στο μέλλον της εκπομπής του Γιάννη Πλούταρχου στον ΣΚΑΪ. Όπως έχουμε πληροφορηθεί εδώ και ένα χρόνο, ο τραγουδιστής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, για να παρουσιάσει μία εκπομπή-ντοκιμαντέρ με θέμα τη μεσογειακή διατροφή.
Αν και οι φήμες ήθελαν το εν λόγω project να βγαίνει στις οθόνες μας μέσα στο Μάιο, η τελική απόφαση που πάρθηκε από το κανάλι του Φαλήρου κάνει λόγο για προβολή του προγράμματος από την επόμενη - καλώς εχόντων των πραγμάτων - τηλεοπτική σεζόν. Και η αναμονή δεν έχει τέλος!